Følg en hjemløs i Aarhus

Giv gavemodtageren en mulighed for at se det Aarhus han/hun normalt kender, men med andre øjne, her får gavemodtageren en oplagt mulighed for at få et bedre indblik i en hjemløs hverdag.

Følg en hjemløs i Aarhus

Kom et par timer med bag facaden, når hjemløse eller misbrugere giver  et autentisk indblik i deres udgave af Smilets By. Denne byvandring skildrer deres dagligdag, og gavemodtageren hører deres gribende livsberetning. Med denne oplevelse vil du, eller en heldig gavemodtager, se nogle af de tilbud og mødesteder, der findes for de hjemløse og misbrugere i Aarhus.

Følg en hjemløs en aarhus

Hver guide har sin helt unikke og hårde livshistorie, som kan omhandle et stort alkohol eller stofmisbrug. Andre fortæller om omstændigheder i tilværelsen, der har gjort, at de nu er nødsaget til at bo på gaden.

Dette er en anderledes oplevelse, der skiller sig ud fra, hvad du ellers kender til. Det er en oplevelse, der sætter dagligdagen i perspektiv, og det er en tur, du ikke glemmer.

Oplevelsen indeholder:

  • 1,5 – 2 timers guidet byvandring
  • Ærlige beretninger om livets op- og nedture
  • 8-10 besøg på opholdsteder og tilbud for udsatte i Aarhus
  • Et unikt indblik i tilværelsen for nogle hjemløse eller misbrugere

Det er ikke muligt at deltage i en Guidet tur med en hjemløs, hvis du ikke har et oplevelsesbevis fra DuGlemmerDetAldrig. Der tages ikke imod kontanter eller kortbetaling.

Foreningen ‘Oplysning om Gadeliv’ har til formål at fortælle dig om livet for de hjemløse og misbrugere i Aarhus.

Den hjemløse aflønnes af foreningen  ‘Oplysning om gadeliv’. Udover at aflønne den hjemløse, bruger de pengene ubeskåret på aktiviteter og begivenheder til gavn foreningen og de hjemløse.  DuGlemmerDetAldrig modtager derfor ingen penge ved en guidet tur med Gadens Stemmer.

Pris for Følg en hjemløs er 100 kr. pr. person via Duglemmerdetaldrig

Køb oplevelsen her

 

 

Indlægget Følg en hjemløs i Aarhus indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!