15+ Gin gaveideer til gin entusiasten

Gin gaveideer til gin entusiasten, gin gaveideer til ham, gin gaveideer til hende, gin gaver, gave til gin elsker, ginelsker gaveideer, gave til ginentusiast, gin gavekurv, gin oplevelser, ginsmagning oplevelse, ginsmagning gave, gin udstyr
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter en gin gave til en ginentusiast? Så læs med her! For selvom du ikke selv er den store Gin fan, kan du sagtens finde en god gave til ham eller hende der elsker gin. 

15+ gin gaveideer til gin entusiasten indeholder gin gaver til både ham og hende.

De fleste mennesker har rigtig mange titler. F.eks. er mormor også mor. Hun er muligvis også hustru, søster, gudmor, strikker, vinterbader, huslejer, skiløber og friluftsmenneske. Når vi skal finde en god gave er det vigtigt at huske på at gavemodtager er så meget mere end lige det vi som gave afsender, ser først. Heldigvis er vi så meget mere end én enkelt titel og derfor er der også mange retninger for hvad du kan give i gave. I dette indlæg har vi fokus på ginentusiasten og gin gaveideer.

Gin danner basen for en masse drinks. Gin er en destilleret alkoholisk drik, der er smagssat med enebær. Gin har primært været kendt som et produkt fra England, men produceres nu i det meste af verden. I Danmark alene, produceres der over 50 slags gin. Gin anvendes traditionelt i aperitif-drinks som gin og tonic, dry martini og Tom Collins.

Gin er blevet den store trend hos både mænd og kvinder, hos Alletiders Gave redaktionen har vi også flere i  omgangskredsen som har taget denne trend til sig.

Er du på udkig efter gin gaveideer til en ginelsker, så læs med her. Gin gaveideer består både af Gin bøger, gin gaveæsker, gin tilbehør osv.

Gin gaveideer

GIN Historie – Opskrifter – Ginkartotek

Gin er den alkohol, der mixes i flest drinks, og Iben kommer med opskrifter på spændende G&Ts og klassiske cocktails med gin som hovedaktør. Den byder bl.a. på en tidslinje over historiens mest ikoniske gincocktails og et gin-map i London. Den introducerer også ginhjulet, som helt sikkert vil inspirere dig til nye gineventyr. I denne bog finder du også et ginkartotek med mere end 100 forskellige gin’s, hvor der både formidles fakta og historier om de personligheder, der står bag den fascinerende enebæreliksir.

Find bogen hos Kun det bedste

Gin gavekurv

Haymans London Dry Gin er en prisvindende klassisk gin, der er lavet ud fra Haymans familiens hemmelige opskrift med hele 10 forskellige botanicals. Den har den rette balance mellem enebær, koriander, citron- og appelsinskal, alt i alt en frisk, skarp og elegant gin – lige som det skal være. 

Find gavekurven hos Delikatessehuset

Gin & tonic kit

Perfekt kit til at lave de mest interessante gin & tonics blandt gavemodtageren og vennerne. Du finder både en morter og en skrællekniv i samme reskab, en mulitefunktionel tang, en cocktailske og til sidst isformen der kan producere runde iskugler.

Find sættet hos Barlife

Xocolatls gin frøer

En flot gaveæske med 4 forskellige slags frøer med eksklusiv gin. Mangler du en gave til en der elsker gin? Så er dette en sjov idé! Du kan også give frøerne sammen med en rigtig gin – uanset vil det helt sikkert vække glæde.

Find gaveæsken hos Kun det bedste

Gin tonic og tilbehør

Her er ginnens historie, introduction til de faglige termer, alt om de forskellige ‘botanicals’ – de smagsstoffer, der efterlader  deres aroma i den rene alkohol og giver forskellige typer gin deres særpræg. Om destillerierne, og Ikke mindst byder Iben Diamant på en klassiske og nye drinksopskrifter og fortæller, hvordan man finde frem til sin helt egen ginstil. En lille fin bog til alle dem, der vil vide lidt mere om deres favoritdrik, men ikke for meget. En tonic skal fremhæve og understrege ginnens mange nuancer, så den kompletterer drinken. Dette helt særlige er traditionelt og historisk set en bitterhed fra kinin og citrus, men det kan også være sødme, vand og sidst, men bestemt ikke mindst de skønne bobler.

Find bogen hos Barlife

Rejsekuffert med gin og tonic

Vildt flot gaveæske med gin og tonic fra Ferdinand’s. Gaveæsken er udformet som en rejsekuffert inklusiv et gave”tag” hvor du kan skrive et lille til og fra kort. Gaveæsken indeholder: 1 stk. Ferdinand’s Saar Dry Gin 0,5 l med 44% alkohol, 1 stk. Doctor Polidori Cucumber Tonic 0,2 l og 1 stk. Doctor Polidori Dry Tonic Water 0,2 l. 

Find sættet hos Kun det bedste

Té Tonic- Gin & Tonic mini pack 24

Praktisk pakke til når du vil have en god gin & tonic med massere af smag. Pakken indeholder 6 forskellige slags infusions, som hver især kan skabe en spændende G&T. Infusionerne kommer i en silkepose, som du kommer i din gin og tonic på samme måde som du kommer et tebrev i.

Find det hos Kun det bedste

Hendrick´s gin

En af de mest populære gins. Hendrick’s Gin er blevet til ved at blande meget unikke ingredienser og en helt utrolig produktionsmetode. Den er destilleret i Skotland, hvor den kun laves i små portioner, en portion er på blot 450 liter. Hendrick’s er den eneste gin i verden med agurk og rosenblade blandt ingredienserne. Hendrick’s er den eneste gin i verden, der bruger to forskellige kedler til destillationen.

Find den hos Barlife

KI NO BI Kyoto Dry Gin

KI NO BI Kyoto Dry Gin er produceret af kyoto Distillery med belligenhed i den sydlige del af Kyoto City, som i gennem mange år har været kendt for deres evne til at producere fantastisk Sake. Kyoto gin er lavet på japanske urter og krydderier som f.eks. saft fra bambus, gul yuzu (en fantastisk asiatisk citron-art) og grønne sanshô bær (En japansk peberkorn).

Find den hos Barlife

Gin og tonic kit – LOVE

Gin&tonic kit der vil trylle din gin og tonic om til en smuk lyserød drink. De tørrede jordbær infuserer drinken med florale- og frugtige noter, der kun kan lede tankerne hen på sommervarmen. Jordbærrene er nænsomt tørret, uden tilsætning af noget som helst.

Find det hos Kun det bedste

Wint & Lila – Økologisk gin gaveæske

WINT & LILA er et spansk gin-mærke som destillerer uden direkte ild, men i stedet via Bain-Marie systemet. Dette giver en langsommelig proces, hvor de botaniske smage udvindes, uden at der ændres på den friske smag. Ginen indeholder 10 forskellige ingredienser, som bliver opblødt inden destillering. Man kan opleve smagsnuancer af især mynte og lime, men også klassiske enebær og koriander. Her i en fin gaveæske med 4 økologiske Indi Lemon Tonics.

Find gaveæsken hos Kun det bedste

Gin oplevelser 

Trekantens Ginsmagning

De professionelt uddannede bartendere fører gavemodtageren gennem ginens verden over en tidsperiode på ca. 3 timer med velkomstdrink, smag af 5 forskellige Gin & Tonics til passende tilbehør og let tapas og snacks undervejs.

Find oplevelsen hos GO Dream

Ginsmagning hos Ginskolen

Ginsmagningen er en unik chance for at udvide modtagerens gin-horisont og møde andre gin-entusiaster. Han/hun vil lære om ginens historie, produktion og variationer, og vedkommende vil få tips til hvordan han/hun mixer den perfekte gin og tonic. På oplevelsen vil i få 5 forskellige gin med tilhørende tonic.

Find oplevelsen hos GO Dream

Ginskolen for 2

På denne oplevelse vil I destillere jeres egen gin i en fælles kobberkeddel. I løbet af oplevelsen vil I også kunne nyde et par cocktails, og når dagen slutter får I én flaske gin med hjem.

Find oplevelsen hos GO Dream

Ginsmagning hos Trolden bryghus

Gavemodtageren kommer til at smage 6 forskellige, spændende typer danske gin fremstillet hos Trolden Bryghus. Der vil selvfølgelig også være tonic og garnish til at mixe med. Han/hun får 2 forskellige slags tonic så der rigtigt kan eksperimenteres. Der vil foruden smagning også være en rundvisning i destilleriet hvor der fortælles om ginproduktionen.

Find oplevelsen hos GO Dream

LÆS OGSÅ: Gave til vinterbader

LÆS OGSÅ: Gave til morfar / Farfar

LÆS OGSÅ Toilettasker i skind

 

Indlægget 15+ Gin gaveideer til gin entusiasten indeholder affiliatelinks til relevante danske webbutikker

 

 

 

6 Responses

 1. 11/27/2020

  […] SE OGSÅ: 15+ Gin gaveideer til ginentusiasten […]

 2. 03/12/2021

  […] SE OGSÅ: 15+ Gin gaveideer til ginentusiasten […]

 3. 05/26/2021

  […] SE OGSÅ: Gin gaveideer – gave til ginentusiasten […]

 4. 06/22/2021

  […] Gaveideer til gin entusiasten […]

 5. 06/26/2021

  […] SE OGSÅ: 15+ Gaveideer til gin entusiasten […]

 6. 09/23/2021

  […] SE OGSÅ: 15+ Gin gaveideer til ginelskeren […]

error: Content is protected !!