15+ Gin gaveideer til gin entusiasten

Gin gaveideer til gin entusiasten, gin gaveideer til ham, gin gaveideer til hende, gin gaver, gave til gin elsker, ginelsker gaveideer, gave til ginentusiast, gin gavekurv, gin oplevelser, ginsmagning oplevelse, ginsmagning gave, gin udstyr
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter en gin gave til en ginentusiast? Så læs med her! For selvom du ikke selv er den store Gin fan, kan du sagtens finde en god gave til ham eller hende der elsker gin. 

15+ gin gaveideer til gin entusiasten indeholder gin gaver til både ham og hende.

De fleste mennesker har rigtig mange titler. F.eks. er mormor også mor. Hun er muligvis også hustru, søster, gudmor, strikker, vinterbader, huslejer, skiløber og friluftsmenneske. Når vi skal finde en god gave er det vigtigt at huske på at gavemodtager er så meget mere end lige det vi som gave afsender, ser først. Heldigvis er vi så meget mere end én enkelt titel og derfor er der også mange retninger for hvad du kan give i gave. I dette indlæg har vi fokus på ginentusiasten og gin gaveideer.

Gin danner basen for en masse drinks. Gin er en destilleret alkoholisk drik, der er smagssat med enebær. Gin har primært været kendt som et produkt fra England, men produceres nu i det meste af verden. I Danmark alene, produceres der over 50 slags gin. Gin anvendes traditionelt i aperitif-drinks som gin og tonic, dry martini og Tom Collins.

Gin er blevet den store trend hos både mænd og kvinder, hos Alletiders Gave redaktionen har vi også flere i  omgangskredsen som har taget denne trend til sig.

Er du på udkig efter gin gaveideer til en ginelsker, så læs med her. Gin gaveideer består både af Gin bøger, gin gaveæsker, gin tilbehør osv.

Gin gaveideer

GIN Historie – Opskrifter – Ginkartotek

Gin er den alkohol, der mixes i flest drinks, og Iben kommer med opskrifter på spændende G&Ts og klassiske cocktails med gin som hovedaktør. Den byder bl.a. på en tidslinje over historiens mest ikoniske gincocktails og et gin-map i London. Den introducerer også ginhjulet, som helt sikkert vil inspirere dig til nye gineventyr. I denne bog finder du også et ginkartotek med mere end 100 forskellige gin’s, hvor der både formidles fakta og historier om de personligheder, der står bag den fascinerende enebæreliksir.

Find bogen hos Kun det bedste

Ginentusiasten plakat

En sjov og anderledes plakat med Ginentusiasten. Kender du en rigtig gin elsker der kan genkende de sjove citater og kan måske nikke genkendende til dem alle sammen. Det kunne være en perfekt gaveidé.

Find den hos citatplakat

Gin gavekurv

Haymans London Dry Gin er en prisvindende klassisk gin, der er lavet ud fra Haymans familiens hemmelige opskrift med hele 10 forskellige botanicals. Den har den rette balance mellem enebær, koriander, citron- og appelsinskal, alt i alt en frisk, skarp og elegant gin – lige som det skal være. 

Find gavekurven hos Delikatessehuset

Gin glas

Gin glas skal der til når der skal serveres gin drikke. Dette spanske gin & tonic glas, vil pynte meget på bordet og give enhver den bedste præsentation. Glasset kan rumme 80 cl, så der er plads til de store drinks.

Find ginglasset hos Barlife

Gin & tonic kit

Perfekt kit til at lave de mest interessante gin & tonics blandt gavemodtageren og vennerne. Du finder både en morter og en skrællekniv i samme reskab, en mulitefunktionel tang, en cocktailske og til sidst isformen der kan producere runde iskugler.

Find sættet hos Barlife

Xocolatls gin frøer

En flot gaveæske med 4 forskellige slags frøer med eksklusiv gin. Mangler du en gave til en der elsker gin? Så er dette en sjov idé! Du kan også give frøerne sammen med en rigtig gin – uanset vil det helt sikkert vække glæde.

Find gaveæsken hos Kun det bedste

Gin tonic og tilbehør

Her er ginnens historie, introduction til de faglige termer, alt om de forskellige ‘botanicals’ – de smagsstoffer, der efterlader  deres aroma i den rene alkohol og giver forskellige typer gin deres særpræg. Om destillerierne, og Ikke mindst byder Iben Diamant på en klassiske og nye drinksopskrifter og fortæller, hvordan man finde frem til sin helt egen ginstil. En lille fin bog til alle dem, der vil vide lidt mere om deres favoritdrik, men ikke for meget. En tonic skal fremhæve og understrege ginnens mange nuancer, så den kompletterer drinken. Dette helt særlige er traditionelt og historisk set en bitterhed fra kinin og citrus, men det kan også være sødme, vand og sidst, men bestemt ikke mindst de skønne bobler.

Find bogen hos Barlife

Ginza jigger 

Når man står i en bar er det vigtigt, at man har sine redskaber i orden. En af de ting man altid bør have styr på er sin jigger, som man helt sikkert skal have. En jigger er et redskab, som kan måle væsker, så som spiritus. Denne jigger har to ender og er derfor formet som et timeglas. I den ene ende kan du måle 25 ml mens du i den anden ende kan måle 50 ml.

Find Ginza jigger hos Barlife

Rejsekuffert med gin og tonic

Vildt flot gaveæske med gin og tonic fra Ferdinand’s. Gaveæsken er udformet som en rejsekuffert inklusiv et gave”tag” hvor du kan skrive et lille til og fra kort. Gaveæsken indeholder: 1 stk. Ferdinand’s Saar Dry Gin 0,5 l med 44% alkohol, 1 stk. Doctor Polidori Cucumber Tonic 0,2 l og 1 stk. Doctor Polidori Dry Tonic Water 0,2 l. 

Find sættet hos Kun det bedste

Té Tonic- Gin & Tonic mini pack 24

Praktisk pakke til når du vil have en god gin & tonic med massere af smag. Pakken indeholder 6 forskellige slags infusions, som hver især kan skabe en spændende G&T. Infusionerne kommer i en silkepose, som du kommer i din gin og tonic på samme måde som du kommer et tebrev i.

Find det hos Kun det bedste

Hendrick´s gin

En af de mest populære gins. Hendrick’s Gin er blevet til ved at blande meget unikke ingredienser og en helt utrolig produktionsmetode. Den er destilleret i Skotland, hvor den kun laves i små portioner, en portion er på blot 450 liter. Hendrick’s er den eneste gin i verden med agurk og rosenblade blandt ingredienserne. Hendrick’s er den eneste gin i verden, der bruger to forskellige kedler til destillationen.

Find den hos Barlife

Cocktail shaker sæt

En af de ting en gin elsker ikke kan leve uden er et cocktail shaker sæt. Her er alt hvad gavemodtageren skal bruge for at kunne blive lige så god som de professionelle bartendere.

Find sættet hos Barlife

Hjemmebrygger gin kit

Der er intet mere tilfredsstillende end at føle, at man selv kan producere de ting, som man bruger og det gælder i særdeleshed også når det kommer til alkohol. For selvom det er sådan, at de fleste mennesker går ud og køber alkohol, så som gin, så kan der dog også være noget meget interessant ved selv at lave det. Med dette hjemmebrygger gin kit så kan gavemodtageren få opfyldt sin drøm. Det er et godt starter kit da det kan være med til at få gavemodtageren godt i gang. Og sættet indholder så mange ting og genstande, at han/hun nok skal komme godt i gang og snart har styr på kunsten bag gin.

Find sættet hos Barlife

KI NO BI Kyoto Dry Gin

KI NO BI Kyoto Dry Gin er produceret af kyoto Distillery med belligenhed i den sydlige del af Kyoto City, som i gennem mange år har været kendt for deres evne til at producere fantastisk Sake. Kyoto gin er lavet på japanske urter og krydderier som f.eks. saft fra bambus, gul yuzu (en fantastisk asiatisk citron-art) og grønne sanshô bær (En japansk peberkorn).

Find den hos Barlife

Gin og tonic kit – LOVE

Gin&tonic kit der vil trylle din gin og tonic om til en smuk lyserød drink. De tørrede jordbær infuserer drinken med florale- og frugtige noter, der kun kan lede tankerne hen på sommervarmen. Jordbærrene er nænsomt tørret, uden tilsætning af noget som helst.

Find det hos Kun det bedste

Wint & Lila – Økologisk gin gaveæske

WINT & LILA er et spansk gin-mærke som destillerer uden direkte ild, men i stedet via Bain-Marie systemet. Dette giver en langsommelig proces, hvor de botaniske smage udvindes, uden at der ændres på den friske smag. Ginen indeholder 10 forskellige ingredienser, som bliver opblødt inden destillering. Man kan opleve smagsnuancer af især mynte og lime, men også klassiske enebær og koriander. Her i en fin gaveæske med 4 økologiske Indi Lemon Tonics.

Find gaveæsken hos Kun det bedste

Cocktails opskrifter plakat

Hav altid en lækker cocktail opskrift ved hånden med cocktails plakater. Hvilken cocktail er din yndlings? På plakaten finder du opskrifter på; White Russian, Aperol Spritz, Gin og Tonic, Gin Hass, Dark and Stormy og Cosmopolitan. 

Find plakaten hos citatplakat

Gin oplevelser 

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery eksperimenterer med smag, design, form og farve, for det er ikke kun ganen, der skal underholdes, det er også øjnene, ørerne, næsen og hænderne. Sagt på anden måde; her sættes hele paletten af sanser i gang. På destilleriet arbejdes der nemlig konstant på at udvikle nye smage og designe nye flasker, der kan gøre oplevelsen af gin, whisky, likør og snaps til nye helhedsoplevelser, hver gang, at glasset løftes til munden. Dette er inkluderet i oplevelsen, 1,5 times rundvisning & smagning på 7 forskellige produkter.

Bestil oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Det begyndte i Arktis i bidende kulde, hvor den lokale junglebrew gik på runde mellem dem, der søgte varme på eventyret i det frysende vejr. Efterhånden som varmen brændte sig vej gennem kroppen, og tankerne igen kunne flyde frit i hovedet, dukkede idéen om Nordisk Brænderi op. Siden 2009 har du kunnet smage en bid af eventyret. Destilleret med vilde urter og bær fra den nordiske natur, tappet og sat på flaske, så du også kan få varmen på kolde dage eller kulden på varme dage. Dette er inkluderet: 1 times smagning af brændevin, snaps og gin, fortællinger om Nordisk Brænderi og indblik i produktionens mange processer.

Bestil oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Efter nogle år bagerst på hylderne i barskabene, er gin nu igen rykket helt frem i front, hvor den har generobret sin plads i manges hjerter. Gin har en karakteristisk smag, men netop de bitre undertoner – og de mange muligheder for at tilsætte spændende smage under fremstillingsprocessen – er det, der gør gin til noget ganske særligt. Med dit eget ginfad kommer du tæt på kedlerne og får lov til at snuse, dufte og smage på ginen inden, du hælder den på træfadet, hvor smagen over tid formes til din helt egen gin.

Bestil oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

LÆS OGSÅ: Gave til vinterbader

LÆS OGSÅ: Gave til morfar / Farfar

LÆS OGSÅ Toilettasker i skind

 

Indlægget 15+ Gin gaveideer til gin entusiasten indeholder affiliatelinks til relevante danske webbutikker

 

 

 

6 Responses

 1. 11/27/2020

  […] SE OGSÅ: 15+ Gin gaveideer til ginentusiasten […]

 2. 03/12/2021

  […] SE OGSÅ: 15+ Gin gaveideer til ginentusiasten […]

 3. 05/26/2021

  […] SE OGSÅ: Gin gaveideer – gave til ginentusiasten […]

 4. 06/22/2021

  […] Gaveideer til gin entusiasten […]

 5. 06/26/2021

  […] SE OGSÅ: 15+ Gaveideer til gin entusiasten […]

 6. 09/23/2021

  […] SE OGSÅ: 15+ Gin gaveideer til ginelskeren […]

error: Content is protected !!