Toilettaske skind

toilettaske skind

Er gavemodtageren en der ofte rejser, så er en toilettaske en oplagt gave. En god og klassisk gaveide er en toilettaske, da det som ofte er en ting man ikke lige går ud og køber til sig selv. Kan modtageren godt lide at der er kælet for detaljerne, skulle du måske over en toilettaske i skind.

adax cormorana my toilettaske skond toilettaske toilettaske i skind

Adax Cormorano My toilettaske

Klassiske toilettaske fra Adax. Designet i et lækkert og stabilt kalveskind, så tasken holder formen. I hovedrummet er der mulighed for organisering i form af lommer langs siderne. Tasken har en størrelse med plads til mere end bare det nødvendige og har desuden et look, der komplimenterer din feminitet og elegance på en simpel måde. Denne model lykkes med lynlås og måler : 29 x 22 x 9 cm.

 

studio toilettaske herrer skind toilettaske i skind skind toilettaske mænd

Sort studio toilettaske

Studio læder toilettaske er lavet af ægte læder og har dobbelt lynlåse, som fører til hvert sit rum. Derudover er der et håndtag på en af siderne og en lynlås udenfor lommerne. Studio læder toilettaske er perfekt designet til toiletsager og er nem og rar at have sig med. Studio toilettaske måler: 27 x 11 x 15 cm.

toilettaske skind tony perotti brund toilettaske læder

Tony Perotti toilettaske

Lækker toilettaske fra Tony Perotti i lækkert brunt skind. Denne smarte toilettaske har et stort rum og udståler klassisk elegance med sit simple design og lækre materiale. Den måler  22 x 12 x 9 cm. Den fås også i sort skind her.

belsac toilettasske i skind

Belsac toilettaske i skind

Hvis du gerne vil have den gode stil med dig på forretningsrejsen eller ferien, samtidig med at du har plads til alle toiletsagerne, så er denne toilettaske fra Belsac lige noget fra dig! Den er både rummelig og i stilrent design. Du får 2 store lynlåsrum – i det ene er der derudover sidelomme og elastik til fastholdelse af dine produkter. I det andet store rum er der yderligere en stor sidelomme samt en lynlåslomme. Bagpå er der en bred lynlåslomme. Toilettasken fra Belsac er designet i glat skind og har en aftagelig håndledsrem. Belsac toilettaske i skind måler: 25 x 15 cm.

håndlavet toilettaske i skind skindtoilettaske gave til bedstefar gave til morfar gave til oldefar

Håndlavet toilettaske i skind

Lækker og enkel toilettaske lavet i sort kalveskind. Kvaliteten er helt i top i denne toilettaske, hvor du virkelig får Value-For-Money!
Tasken har en perfekt størrelse til, at du kan have alle dine yndlingsprodukter med, når du er afsted på farten. Og så er det jo kun et plus, at den udstråler klasse, når den står fremme. Da tasken er lavet i kalveskind, og håndværket er helt i top, bliver den kun mere lækker med tiden. En tidløs klassiker, der vil følge dig det næste lange stykke tid. Toilettasken er en del af Njord brandet, der har mange års erfaring indenfor produkter til mænd. De er kendt for at lave deres produkter i meget høj kvalitet til fornuftige priser. Se flere NJORD produkter til mænd

 

Alle de viste modeller kan bruges af både mænd og kvinder.

LÆS OGSÅ: Toilettasker til herrer

 

Indlægget Toilettaske skind indeholder affiliatelinks

2 Responses

  1. 01/02/2019

    […] LÆS OGSÅ: Toilettasker i skind […]

  2. 11/23/2020

    […] LÆS OGSÅ Toilettasker i skind […]

error: Content is protected !!