25+ gaveideer til Farmor, Mormor og Bedstemor

gave til mormor gave til farmor personlig gave til bedsteforældre gave til bedstemor gave til olde
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Leder du efter den perfekte gave til Mormor, til Farmor eller hende børnene kalder “Bedstemor”? Find gode ideer og inspiration til gave til Mormor, Farmor og Bedstemor der har alt. Hun er den bedste person i hele verden, og derfor fortjener hun de allerbedste gaver. En gave til Farmor eller mormor, der rammer hende lige i hjertet. Mormor er den bedste i verden.

Hos Alletiders Gave har vi samlet de bedste ideer til en god gave til Mormor, Farmor og Bedstemor.

Uanset anledning, kan det være svært at finde finde den perfekte gave til Farmor, Mormor eller Bedstemor. Hun ønsker sig sikkert ikke rigtig noget og hun har ikke brug for noget særligt. Mormor eller Farmor har jo også alt. Derfor ender gaven ofte med en klassisk gave og lidt godt til ganen. Det er selvfølgelig også en fin gave til Farmor eller Mormor, men hvis du er på jagt efter en personlig gave til Mormor, eller gaveinspiration til den perfekte gave til Farmor, så læs med her.

Hvad er en god gave til Mormor eller Farmor?

Det bedste råd til dig der er på jagt efter gave til Bedstemor der har alt, er at tage udgangspunkt i en af disse 4 gavekategorier:

 • En personlig gave til Mormor, Farmor eller Bedstemor.
 • En gave med udgangspunkt i Mormor, Farmor eller Bedstemor.
 • En forkælelsesgave til Farmor, Mormor eller Bedstemor.
 • En oplevelsen for Mormor eller Farmor – eller sammen med Mormor eller Farmor.

 

En personlig gave til Mormor eller Farmor

Gavekategorien “En personlig gave til Mormor, Farmor eller Bedstemor” er en helt særlig gave, hvori der er lagt tid, energi og kærlighed. Gaven kan ikke købes i den lokale Imerco, netop fordi den er personlig. En personlig gave til Mormor kan være en gave

 • med indgravering med navn eller en personlig hilsen.
 • en hjemmelavet gave. Børnebørnes kreationer er ofte de gaver der bringer størst lykke.
 • et minde om fællesskabet. Med udgangspunkt i en fælles oplevelse eller Mormor familie, kan et minde skabe en unik gave.
  • Det kunne være et indrammet billede fra en fælles oplevelse.

 

En gave med udgangspunkt i Farmor / Mormor

Gavekategorien “en gave med udgangspunkt i Farmor/ Mormor” er at kigge på den skønne Farmor eller Mormor. Der skal kigges efter den perfekte gave til Mormor eller Farmor, med hende i tankerne. Du bør faktisk ikke lede på nettet for at finde inspiration til denne type gave til Farmor / Mormor. Kig på hende og hvad hun synes om og interesserer sig for. Hvilken hobby har hun? Er hun altid i gang i haven eller i køkkenet? Er hun altid at finde ved på loppemarkedet, grillen eller symaskinen? Eller i lænestolen med en god bog eller fordybet i en dokumentar eller radioudsendelse? Hvem er hun? Mind dig selv om hvem hun er (udover Mormor / Farmor) og giv hende en lækker gave indenfor hendes hobby eller passion.

Alle hobby og interesser er dyre og det lækreste udstyr, køber man bare ikke til sig selv – dem skal man have i gave!

 

En forkælelsesgave til Mormor eller Farmor

En forfælelsesgave til Bedstemor er en hyggegave, en gave der oaser af forkælelse og kærlighed. Forkælelsesgaven til Mormor eller Farmor,  er en klassisk gave. Gaven der får Farmor eller Mormor til at tænke på Jer som gavegiver, hver eneste gang hun bruger gaven. Eksempler på forkælelsesgaver til Bedstemor er en lækker badekåbe, varme hjemmesko, en lækker termokande eller blødt nattøj.

 

En oplevelse for Bedstemor eller sammen med Bedstemor

Vores egen Morfar sagde altid

Oplevelser er det eneste, vi tager med os gennem hele livet

Og det er så sandt! Og når man har alt materielt (eller føler man har alt), så er oplevelser – især fælles oplevelser, meget mere værd. Fælles oplevelser er derfor en oplagt som gave til Mormor eller Farmor som har alt.

Gennem de seneste 10 år er udbuddet af oplevelsesgaver, eksploderet. Der findes oplevelsesgaver til enhver og til alle typer og i alle prisklasser. Så hvis du tænker at en oplevelsesgave er et kroophold, en biograftur eller et hjemmelavet arrangement – så tager du fejl.

Vi byder på nogle af de bedste oplevelsesgave idéer til Farmor og Mormor

20+ gave til Mormor, Farmor og Bedstemor

Fra gaveinspiration til faktiske gaveidéer til Mormor / Farmor. Hvis du har læst ovenstående er på forhåbentlig ikke længere, helt på bar bund, i din søgning efter en gaveidé til Jeres Bedstemor.

 

gave til morfar gave til farfar gave til bedstefar personlig kuffert til morfar gaveinspiration til Bedstefar personlig gave farfar morfar gave med navn

Gaveidé til Mormor eller Farmor: Kuffert med navn

Kan Mormor godt li at rejse, er det oplagt at give hende en lækker kuffert. En god kuffert er en hard case kuffert i polycarbonat med indbygget TSA-lås, 4 hjul, forstærket hjørner, mulighed for at udvide OG Mormors navn på fronten. Så er der vist ikke længere frygt for at kufferten skulle blive væk eller blive taget af en anden fra bagage båndet. De lækre kufferter fra Carlo CAB får i 3 størrelser, i 3 farver og du bestemmer selv om der skal stå Farmors /Mormors navn – eller blot “Mormor”.

Find den personlige kuffert hos Rejsegear

Personlig gave til bedsteforældre – karikaturtegning efter dine fotos

Forkæl din mormor eller farmor med en personlig karikaturtegning. En gave hun vil få glæde af længe fremover og som er helt specielt lavet til hende. Når du laver en personlig karikaturtegning bestemmer du selv, hvor mange personer der skal være på tegningen og om tegningen skal være i farver eller sort hvid. 

Bestil den personlige karikaturtegning hos Justkarikatur

 

mormor krus farmor krus bedstemor krus kaffekop mormorKrus og kaffekop til Farmor, Mormor og Bedstemor

Vores Morfar har en fin kaffekop fra junior, som blev malet da junior var ca 2 år. Den er så fin og Morfar bruger den hver morgen og sender junior en kærlig tanke. Et kaffekrus er en klassisk gave til Mormor eller Farmor og der er flere typer af bedstemor krus. Find porcelænsmalling/tucher frem og mal på en hvid kop – eller giv et flot designet Farmor krus, Mormor krus eller Bedstemor krus.

Find et stort udvalg her hos MyStone

 

mormor plakat farmor plakat bedstemor plakat gave til bedstemor gave farmor gave mormor

Mormor plakat – findes selvfølgelig også som Farmor og Bedstemor plakat

En Mormor eller Farmor plakat et en masse kærlighed, der kan sættes op på væggen med stolthed. Det er en kærlighedserklæring af den store slags og vi elsker idéen, da den både gør Mormor stolt og giver børnebørn mulighed for at sætte ord på deres kærlighed. Mormor citater er en sød plakat med 9 ting Mormor eller Farmor kunne finde på at sige. Man trækker på smilebåndet, men den er samtidig sød og fin.

Find citat plakaten her hos Dialægt 

En mere personlig Farfar / Morfar plakat er den, hvor der indgår billeder af familien – eller af ham selv. Plakaten er simpel med “Morfar” skrevet i Jeres personlige billeder. En meget unik og personlig gave til Morfar.

Find den personlige plakat hos Plakattrykkeren

 

nattøj til mormor nattøj farmor gave bedstemor pyjamas dame gave formor gave mormor klassiek gave bedstemor

Nattøj – luksus pyjamas som gave til Mormor eller Farmor

En god gave er én man ikke kunne finde på at købe til sig selv. Det er ofte en lækker udgave af den ting man vælger. For det er de færreste, der ofre og køber luksus til sig selv. Omvendt er den gode gave, den man bruger ofte og sender gavegiver en kærlig tanke, når den anvendes. Har Farmor eller Mormor hang til formiddage i nattøj, kaffe og et kulørt blad? Så kunne et lækkert sæt nattøj eller en pyjamas til kvinder, være en rigtig god idé som forkælelesgave til Mormor eller Farmor. En pyjamas eller et sæt nattøj til dame, må gerne være lækker og have en kvalitet, der gør at den er uændret, vask efter vask.

Find et stort udvalg af luksus nattøj hos Netlingeri

 

 

hjemmesko dame sutsko dame luksus hjemmesko til kvinder varme sutsko dame gave til mormor gave farmor

Hjemmesko som forkælelsegave til Mormor og Farmor

Hjemmesko er endnu en klassisker, blandt gaveidéer til Farmor og mormor og andre modne kvinder. Der er noget hygge over hjemmesko. De hører sammen med morgenkåben eller pyjamas om formiddagen og hjemmesko er et sikkert hit blandt de fleste bedsteforældre. Og hvorfor så give dem i gave? Jo for det er præcis med hjemmesko, som med morgenkåbe, nattøj, handsker og paraplyen. Man køber bare ikke luksus udgaven til sig selv. Er du træt af at Mormor har gamle udsultede hjemmesko på? Giv hende de blødste og varmeste sutsko i gave og hun vil tænke på sit barnebarn, hver eneste dag, når hun hopper i hjemmeskoene.

Find hjemmesko til Mormor og Farmor her hos shus

 

eringringsbog mormor gave til farmor gave til mormor der har alt minder mormor

Erindringsbog til Farmor og Mormor

En helt særlig bog til Mormor eller Farmor! I Mormor, fortæl nu kan bedstemor fortælle sit barnebarn om dengang, hun var en lille pige. Hvad hun legede med; hvem hendes bedste veninde var; om hun var god til sport; om lærerne i skolen var skrappe – og hvordan hun egentlig mødte bedstefar. Mormor, fortæl nu stiller alle de spørgsmål, vi nogle gange glemmer at stille, før det er for sent. I bogen er der gjort plads til, at bedstemor kan skrive, fortælle og klistre fotos ind fra sit eget liv. Bogens mange spørgsmål og udpluk af historiske højdepunkter fra de sidste 80 år er med til at hjælpe hukommelsen på gled. I sidste ende er dette en gave til hele familien! Især til barnebarnet, der på denne måde får sit helt eget Mormor eller Farmor-album. Få også: Bedstemor, fortæl nu – Mormor, fortal nu – Farmor, fortæl nu – Farfar, fortæl nu – Mor, fortæl nu – Far, fortæl nu.

Find erindringsbøger til Farfar eller Morfar hos Saxo

 

toilettaske til kvinder dame toilettaske toileettaskesæt gaveide alletidersgave farmor gave mormor gave bedstemor

Toilettaske som gave til Farmor / Mormor

En fed toilettaske gør rejsen endnu bedre! Er Mormor til kvalitet og lækkert udstyr, eller er hun typen der pakker tandbørsten i en plastikpose? I begge tilfælde ville en lækker dame tolilettaske, være lykken. Vælg en klassisk model til damer og overvej om den skal have flere rum, eller en toilettaskesæt, med mindre punge til makeup. Detter er en klassisk gave til Farmor eller Mormor. 

Find et stort udvalg af toilettasker til dame hos Fenomen

 

 

nøglering med navn på nøglering morfar nøglering farfar gave morfar gave farfar gave bedstefar

Nøglering med navn på

En nøglering med trykt “MORMOR” eller “FARMOR” er en kærlighedsgave til Bedstemor. Det er gaven til Bedstemor, der er SÅ stolt over at være Bedstemor. Og med nøgleringen vil hun hver dag bruge sin gave og tænke på sine børnebørn. Nøgleringen er lavet i cognacfarvet læder med nøglering og nitte i gammel messing. Skøn lille gave til Farmor / Mormor, der bruges hver dag.

Find nøgleringene hos byRavngavekort til garn gavekort håndarbejde gavekort til strikkeepinde gavekort til mormor gavekort til farmor gave bedstemor

Gavekort til garn, strikkepindee og andet kreativt

Kan Farmor eller Mormor godt li sysle med garn, broderi, strik, hækling eller andet kreativt? Og er der altid gang i strikkepindene derhjemme? Så overvej en gave der hjælper hende med hendes hobby og giv hende et gavekort til Rito. Så kan hun selv vælge garntyper, farver, strikkeopskrift og meget mere. En gave til Mormor / Farmor der rammer hendes interesse og lidenskab.

Find gavekortet hos Rito

 

 

ramme til tegninger gaveide farfar gave morfar

Ramme til børnebørnenes tegninger

Er junior kreativ og har han eller hun altid den nyeste produktion af tegninger med som gave til Farmor eller Mormor? Så er det oplagt at forære Bedstemor en billedramme til juniors fine kretive mesterværker. Rammen kan indeholde op til 50 tegninger. Den åbnes forfra nemt – noget som børnenebørn kan hjælpe med, når der skal udstilles ny kunst hos Bedstemor. 

Find billedramme til tegninger hos Coolstuff

 

byvandring gave til morfar gave farfar lokaloplevelse gaveinspiration

Byvandring som oplevelsesgave til Mormor eller Farmor

En oplevelsesgave til Farmor eller Mormor er en god gave da oplevelsen gemmes og lagres i minderne. Er der mulighed for at gavegiver deltager i oplevelsen, skabes der også fælles minder. Under alle omstændigheder er det en god idé at give Farmor eller Mormor 2 billetter til oplevelsen, så hun kan dele oplevelsen, med én hun holder af. Byvandringer i de større danske byer er blevet en succes gennem de seneste 10 år. Byvandringerne har ofte et tema og ledes af en lokal, med meget stort lokalkendskab. Det kan være temaer som lokale spøgelseshistorier, gademiljø, lokal arkitektur eller lokalehistorie. F.eks. findes byvandringer med temaer i de største danske byer

Find gavekort til byvandring hos Oplevelsesgaver

 

plaid uld tæppe gave farmor gave mormor gaveinspiration plaid 100% uld dansk plaid

Plaid / hyggetæppe som gave til Farmor eller Mormor

En lækker plaid er en ting, de fleste ikke går ud og køber til sig selv. Derfor er det noget der skal gives i gave. Disse plaider er fra Læsø Uldspinderi og består af Gotlænderfår og lammeuld fra New Zealand. Konbinationen giver en smuk struktur og en plaid der ikke fnugger. Pladerne fra Læsø er 140 x 240 og dermed rigelig store til hygge på sofaen på en mørk vinteraftenen. Altså en oplagt gave!

Find 100% uld plaid hos Coop

 

kalender med personlige billeder kalender med billeder af børnebørn personlig kalender billede kalender gave bedstesfar

Personlig kalender med billeder af børnebørnene

En fotokalender er en fantastisk måde at opleve året der er gået – igen. Måned for måned mindes tidligere gode stunder og skønne øjeblikke med børnebørnene. Vi elsker disse personliggjorte gaveidéer fordi de værdiskabende på flere niveauer. Dette er en gave som børnebørn vil elske at give og som Bedstemor vil nyde at have hængende. Brug et øjeblik på at finde de bedste billeder fra året der er gået og en kalender til det nye år er klar som gave til Mormor / Farmor

Find kalender med egne billeder hos Cewe 

 

boggave farmor gave mormor en god bog læsebar gave

En god bog som gave til Bedstemor

Er Mormor eller Farmor en læsehest? Så skal hun måske have en god bog? En bog er en klassisk gave og vi på redaktionen har givet mange gode bøger i gave, under devisen om at man kun skal give gaver, som man selv godt kunne bruge. Vi er også læsehest og ovenstående 3 eksempler er alle på vores ønskeseddel. Kig forbi Saxo hvor du kan se bestseller listen og vælge om du vil købe en fysisk bog eller en e-bog.

Find gode bøger hos Saxo

 

aktivitetsur skridtmåler ur aktiv morfar gave farfar gaveidé

Skridttæller ur til den aktive Mormor / Farmor

Dette er en gaveidé til den aktive Bedstemor. Et aktivitetsur med skridttæller holder styr på dagens aktiviteter – både direkte på uret og på den app der følger med. Aktivitetslog kan gemmes på telefonen. Uanset hvilken alder vi, så er det sundt at få rørt sig, hver dag. Og med et aktivitetsur er det nemmere at holde styr på og få holdt det niveau man ønsker. 

Find et stort udvalg af aktivitetsure med skridttæller hos Sportsbuddy

 

 

krus med personligt billede gave til farfar kaffekop med billede af barnebarn personlig gave farfar personlig gave morfar

Krus med personlig hilsen

Morgenkaffe af krus med barnebarnet! Mormor og Farmor vil vælge dette krus – hver eneste dag – til sin morgenkaffe. En personliggjort gave til Bedstemor er unik og helt særlig. Hun vil helt sikkert sende en kærlig tanke til sit barnebarn, hver morgen. 

Find krus med eget billede hos Cewe

 

mandelgave chokolade baileys chokolade mandelgave 2020

Chokoladetrøfler til Bedstemor med en sød tand

Rør med Baileys chokoladetrøfler er et sikkert hit som gave til Bedstemor. Baileys-chokoladen findes i to forskellige smage: Original Irish Cream, hvor fyldet har smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og en smule havsalt.

Find gaveidéen hos Coolstuff

 

 

lund-marguerit halskæde gave til mormor margurit halskæde gave til farmor

Marguerit halskæde til Mormor eller Farmor

Lunds marguerit buket er et stort hit og ikke uden grund. En smuk 45 cm halskæde fra Lund Copenhagen, med tre margueritter, der hænger sammen i en fin buket. Halskæden giver et feminint udtryk og de tre margueritter falder smukt på brystet.

Find halskæden hos Guldsmed Østergaard

 

 

LÆS OGSÅ: Pyjamas til dame

LÆS OGSÅ: Julekalender til kvinder

LÆS OGSÅ: Gaveidéer til Morfar / Farfar

 

 

Indlægget 25+ gaveideer til Farmor, Mormor og bedstemor indeholder affiliatelinks til relevante danske netbutikker

 

 

 

 

 

8 Responses

 1. 11/04/2020

  […] LÆS OGSÅ: Gaveidéer til Mormor / Farmor […]

 2. 11/06/2020

  […] LÆS OGSÅ: Gaveidéer til Bedstemor […]

 3. 11/08/2020

  […] LÆS OGSÅ: Gave til Mormor / Farmor […]

 4. 11/10/2020

  […] LÆS OGSÅ: 25+ Gaver til Mormor/Farmor […]

 5. 12/09/2020

  […] SE OGSÅ: Gave til farmor, mormor og bedstemor […]

 6. 02/26/2021

  […] SE OGSÅ: 25+ gaveideer til Farmor, Mormor og Bedstemor […]

 7. 05/26/2021

  […] LÆS OGSÅ: Gaveidéer til mormor, farmor og bedstemor […]

 8. 08/28/2021

  […] SE OGSÅ: 25+ Gaveideer til mormor, farmor og bedstemor […]

error: Content is protected !!