Om os

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Velkommen til Alletiders Gave

Vi på Alletiders Gave redaktionen, er glade gave-givere med store netværk og store dejlige familier, så der er altid en gave der skal findes på, eller pakkes ind i vore hjem.

Samtidig er vi trætte af ønskesedler og forespørgsler på gaver eller kontanter. Det er ikke en gave! Det er en bestilling! Hos os er en ønskeseddel kun til inspiration.

En gave skal komme fra hjertet og fortælle at vi (gave-giver) har tænkt på gave-modtager og fundet en gave som vi, synes kunne være noget for gave-modtager. En gave må gerne vise at vi har tænkt på ham/hende og gidet at sætte os ind i hvad der interesserer eller optager gave-modtager.

I dagens Danmark er vi (inkl. os selv), rigtig gode til selv at købe hvad vi mangler, eller synes om. Det gør det svært for os som gave-givere at finde på noget. “Manden har jo alt! – hvad skal vi finde på?” er ofte et udtryk vi hører og med det udgangspunkt er det nærmest umuligt at finde på en god gave.

På Alletiders Gave har vi samlet en del af de gave-idéer vi med tidens løb har fundet på. Udgangspunktet er – og vil altid være gave-modtageren – og ikke beløbsstørrelser eller ønskesedler. Det bedste er når der rammes plet med noget som gave-modtager bliver rigtig glad for, men som han/hun ikke selv havde tænkt på.

Det er rigtig nemt at finde på en gave-idé, hvis gave-budgettet er ubegrænset. Sådan er det desværre ikke hos os og sikkert heller ikke hos dig. Det kan være svært at finde på en gave der er indenfor gave-budgettet og derfor kan det være en god idé at gå sammen med andre om en unik gave. Gaveidéerne her på siden bærer præg af at vi har givet gaver der har kostet alt fra 0 kr til mange tusinde kroner.

Vi håber at vores erfaringer og idéer kan inspirere dig til at finde på en god gave.

Har du en rigtig god gaveidé/et gaveønske eller ris/ros, er du meget velkommen til at skrive til Alletiders Gave redaktionen. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

error: Content is protected !!