25+ gaveideer til Farfar, Morfar og bedstefar

gave til farfar gave til morfar gaveinspiration gave til bedstefar gave til farfar der har alt gave til morfar der har alt gave mand gave fra børnebørn, gaveideer til bedstefar, gaveideer til morfar, gaveideer til farfar, personlige gaver til ham, hyggelige gaver til ham, gaver til farfar, julegaver til farfar, julegaver til bedstefar, gaveideer til bedstefar, fotogaver til farfar, personlige gaver til farfar, alletiders gave, gaveinspiration, gaver til mænd, gaver til ham
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Leder du efter den perfekte gave til Morfar, til Farfar eller ham børnenes kalder “Bedstefar”? Find gode ideer og inspiration til gave til Morfar, Farfar og Bedstefar der har alt. Han er den bedste person i hele verden, og derfor fortjener han de allerbedste gaver – gave til Farfar eller morfar, der rammer ham lige i hjertet og som gør han sender sine børnebørn en kærlig tanke.

Hos Alletiders Gave har vi samlet de bedste ideer til en god gave til Morfar, Farfar og Bedstefar.

Uanset anledning, kan det være svært at finde finde den perfekte gave til Farfar, Morfar eller Bedstefar. Han ønsker sig sikkert ikke rigtig noget, han har ikke brug for noget særligt og så har Morfor eller Farfar jo alt. Derfor ender gaven ofte med en klassisk vingave og lidt godt til ganen. Det er selvfølgelig også en fin gave til Farfar eller Morfar, men hvis du er på jagt efter en personlig gave til morfar, eller gaveinspiration til den perfekte gave til morfar, så læs med her.

Hvad er en god gave til Morfar eller Farfar?

Det bedste råd til dig der er på jagt efter gave til morfar der har alt, er at tage udgangspunkt i en af disse 4 gavekategorier:

 • En personlig gave til Morfar, Farfar eller Bedstefar
 • En gave med udgangspunkt i Morfar, Farfar eller Bedstefar
 • En forkælelsesgave til Farfar, Morfar eller Bedstefar
 • En oplevelsen for Morfar eller Farfar – eller sammen med Morfar eller Farfar

 

En personlig gave til Morfar eller Farfar

Gavekategorien “En personlig gave til Morfar, Farfar eller Bedstefar” er en helt særlig gave, hvori der er lagt tid, energi og kærlighed. Gaven kan ikke købes i den lokale Imerco, netop fordi den er personlig. En personlig gave til morfar kan være en gave

 • med indgravering med navn eller en personlig hilsen.
 • en hjemmelavet gave. Børnebørnes kreationer er ofte de gaver der bringer størst lykke.
 • et minde om fællesskabet. Med udgangspunkt i en fælles oplevelse eller morfars familie, kan et minde skabe en unik gave.
  • Det kunne være et indrammet billede fra en fælles oplevelse.

 

En gave med udgangspunkt i Farfar / Morfar

Gavekategorien “en gave med udgangspunkt i Farfar/ Morfar” er at kigge på den skønne Farfar eller Morfar. Der skal kigges efter den perfekte gave til Morfar eller Farfar, med ham i tankerne. Du bør faktisk ikke lede på nettet for at finde inspiration til denne type gave til Farfar / Morfar. Kig på ham og hvad han synes om og interesserer sig for. Hvilken hobby har han? Er han altid i gang i haven eller i køkkenet? Er han altid at finde ved grillen? Eller i lænestolen med en god bog eller fordybet i en dokumentar eller radioudsendelse? Hvem er han? Mind dig selv om hvem han er (udover Morfar / Farfar) og giv ham en lækker gave indenfor hans hobby eller passion.

Alle hobby og interesser er dyre og det lækreste udstyr, køber man bare ikke til sig selv – dem skal man have i gave?

 

En forkælelsesgave til Morfar eller Farfar

En forfælelsesgave til Bedstefar er en hyggegave, en gave der oaser af forkælelse og kærlighed. Forkælelsesgaven til Morfar eller Farfar,  er en klassisk gave. Gaven der får Farfar eller Morfar til at tænke på Jer som gavegiver, hver eneste gang han bruger gaven. Eksempler på forkælelsesgaver til Bedstefar er en lækker badekåbe, varme hjemmesko, en lækker termokande eller blødt nattøj.

 

En oplevelse for Bedstefar eller sammen med Bedstefar

Vores egen Morfar sagde altid

Oplevelser er det eneste, vi tager med os gennem hele livet

Og det er så sandt! Og når man har alt materielt (eller føler man har alt), så er oplevelser – især fælles oplevelser, meget mere værd. Fælles oplevelser er derfor en oplagt som gave til Morfar eller Farfar som har alt.

Gennem de seneste 10 år er udbuddet af oplevelsesgaver, eksploderet. Der findes oplevelsesgaver til enhver og til alle typer og i alle prisklasser. Så hvis du tænker at en oplevelsesgave er et kroophold, en biograftur eller et hjemmelavet arrangement – så tager du fejl.

Vi byder på nogle af de bedste oplevelsesgave idéer til Farfar og Morfar

20+ gave til Morfar, Farfar og Bedstefar

Fra gaveinspiration til faktiske gaveidéer til morfar. Hvis du har læst ovenstående er på forhåbentlig ikke længere, helt på bar bund, i din søgning efter en gaveidé til Jeres morfar.

 

gave til morfar gave til farfar gave til bedstefar personlig kuffert til morfar gaveinspiration til Bedstefar personlig gave farfar morfar gave med navn

Gaveidé til Morfar eller Farfar: Kuffert med navn

Kan morfar godt li at rejse, er det oplagt at give ham en lækker kuffert, en hard case kuffert i polycarbonat med indbygget TSA-lås, 4 hjul, forstærket hjørner, mulighed for at udvide OG morfars navn på fronten. Så er der vist ikke længere frygt for at kufferten skulle blive væk eller blive taget af en anden fra bagage båndet. De lækre kufferter fra Carlo CAB får i 3 størrelser, i 3 farver og du bestemmer selv om der skal stå Farfars /Morfars navn – eller blot “Morfar”.

Find den personlige kuffert hos Rejsegear

Personlig gave til bedsteforældre – karikaturtegning efter dine fotos

Forkæl din morfar eller farfar med en personlig karikaturtegning. En gave han vil få glæde af længe fremover og som er helt specielt lavet til ham. Når du laver en personlig karikaturtegning bestemmer du selv, hvor mange personer der skal være på tegningen og om tegningen skal være i farver eller sort hvid. 

Bestil den personlige karikaturtegning hos Justkarikatur

 

kaffekop til farfar kaffekop til morfar krus farfar krus morfar krus bedstefar

Krus og kaffekop til Farfar, Morfar og Bedstefar

Vores Morfar har en fin kaffekop fra junior, som blev malet da junior var ca 2 år. Den er så fin og Morfar bruger den hver morgen og sender junior en kærlig tanke. Et kaffekrus er en klassisk gave til Morfar eller Farfar og der er flere typer af bedstefar krus. Find porcelænsmalling/tucher frem og mal på en hvid kop – eller giv et flot designet Farfar krus, Morfar krus eller Bedstefar krus.

Find et stort udvalg her hos MyStone

 

morfar plakat farfar plakat gave morfar gave farfar gave bedstefar

Morfar plakat – findes selvfølgelig også som Farfar plakat

En Morfar eller Farfar plakat et en masse kærlighed, der kan sættes op på væggen med stolthed. Det er en kærlighedserklæring af den store slags og vi elsker idéen, da den både gør Morfar stolt og giver børnebørn mulighed for at sætte ord på deres kærlighed. Morfar citater er en sød plakat med 9 ting Morfar kunne finde på at sige. Man trækker på smilebåndet, men den er samtidig sød og fin.

Find citat plakaten her hos Dialægt 

En mere personlig Farfar / Morfar plakat er den, hvor der indgår billeder af familien – eller af ham selv. Plakaten er simpel med “Morfar” skrevet i Jeres personlige billeder. En meget unik og personlig gave til Morfar.

Find den personlige plakat hos Plakattrykkeren

 

badekåbe til mand badekåbe gave til morfar gave til morfar luksus gave bedstefar gave farfar

Morgenkåbe – luksus gave til Morfar eller Farfar

En god gave er én man ikke kunne finde på at købe til sig selv. Det er ofte en lækker udgave af den ting man vælger. For det er de færreste, der ofre og køber luksus til sig selv. Omvendt er den gode gave, den man bruger ofte og sender gavegiver en kærlig tanke, når den anvendes. Har Farfar eller Morfar hang til formiddage i morgenkåbe, kaffe og nyheder? Så kunne en morgenkåbe til mænd, være en rigtig god idé som forkælelesgave til Morfar eller Farfar. En morgenkåbe eller en badekåbe til herre, må gerne være lækker og have en kvalitet, der gør at den er uændret, vask efter vask.

Find et stort udvalg af luksus morgenkåber hos Intimo

Find endnu flere mærke morgenkåber hos Kaufmann

 

Hjemmesko som forkælelsegave til Morfar og Farfar

Hjemmesko er endnu en klassisker, blandt gaveidéer til Farfar og morfar og andre modne mænd. Der er noget hygge over hjemmesko. De hører sammen med morgenkåben om formiddagen og hjemmesko er et sikkert hit blandt de fleste bedsteforældre. Og hvorfor så give dem i gave? Jo for det er præcis med hjemmesko, som med morgenkåbe, nattøj, handsker og paraplyen. Man køber bare ikke luksus udgaven til sig selv. Er du træt af at Morfar har gamle udsultede hjemmesko på? Giv ham de blødste og varmeste sutsko i gave og han vil tænke på sit barnebarn, hver eneste dag, når han hopper i hjemmeskoene.

Find hjemmesko til Morfar og Farfar her hos Shus

 

erindringsbog bedstefar fortæl nu morfar fortæl nu farfar

Erindringsbog til Farfar og Morfar

En helt særlig bog til morfar! I Morfar, fortæl nu kan bedstefar fortælle sit barnebarn om dengang, han var dreng. Hvad han legede med; hvem hans bedste ven var; om han var god til fodbold; om lærerne i skolen var skrappe – og hvordan han egentlig mødte bedstemor. Morfar, fortæl nu stiller alle de spørgsmål, vi nogle gange glemmer at stille, før det er for sent. I bogen er der gjort plads til, at bedstefar kan skrive, fortælle og klistre fotos ind fra sit eget liv. Bogens mange spørgsmål og udpluk af historiske højdepunkter fra de sidste 80 år er med til at hjælpe hukommelsen på gled. I sidste ende er dette en gave til hele familien ? og især barnebarnet, der på denne måde får sit helt eget morfar-album. Få også: Bedstemor, fortæl nu – Mormor, fortal nu – Farmor, fortæl nu – Farfar, fortæl nu – Mor, fortæl nu – Far, fortæl nu.

Find erindringsbøger til Farfar eller Morfar hos Saxo

 

toilettaske herre gavetil morfar gave farfar toilettaske til mænd

Toilettaske som gave til Farfar / Morfar

En fed toilettaske gør rejsen endnu bedre! Er morfar til kvalitet og lækkert udstyr, eller er han typen der pakker tandbørsten i en plastikpose? I begge tilfælde ville en lækker herre tolilettaske, være lykken. Vælg en klassisk model til herre og overvej om den skal have flere rum, være i skind eller en model der skal vaskes i vaskemaskinen. Bemærk at det nu er muligt at på toilettaske til herre med ophæng. Så bliver den ikke våd af at stå på kanten af vasken. En klassisk gave til Farfar eller Morfar. 

Find et stort udvalg af toilettasker til herre hos Made4Men

 

nøglering med navn på nøglering morfar nøglering farfar gave morfar gave farfar gave bedstefar

Nøglering med navn på

En nøglering med trykt “MORFAR” eller “FARFAR” er en kærlighedsgave til morfar. Det er gaven til Bedstefar, der er SÅ stolt over at være Bedstefar. Og med nøgleringen vil han hver dag bruge sin gave og tænke på sine børnebørn. Nøgleringen er lavet i cognacfarvet læder med nøglering og nitte i gammel messing. Skøn lille gave til Farfar / Morfar, der bruges hver dag.

Find nøgleringene hos byRavn

 

 

oplevelsesgave farfar oplevelsesgave morfar vinsmagning ølsmagning ølbrygning oplevelsesgavekort morfar gave farfar gave

Smagsoplevelser som gave til Morfar og Farfar

Kan Farfar eller Morfar godt li en god øl, et godt glas rødvin eller er han interesserede i processen ved at lave alkohol, som gin, whisky eller rom? Der findes et stort udvalg af gavekort til Farfar eller Morfar med vinsmagning, besøg på vingård, produktion af whisky, ølsmagning og lav-din-egen-flaske. Gavekort til smagsoplevelserne for morfar findes også til tilbud i mange dele af landet. Det er derfor muligt at give Bedstefar en oplevelsesgave der rammer hans interesser.

Find smagsoplevelser til Bedstefar hos Oplevelsesgaver

 

 

ramme til tegninger gaveide farfar gave morfar

Ramme til børnebørnenes tegninger

Er junior kreativ og har han eller hun altid den nyeste produktion af tegninger med som gave til Farfar eller Morfar? Så er det oplagt at forære Bedstefar en billedramme til juniors fine kretive mesterværker. Rammen kan indeholde op til 50 tegninger. Den åbnes forfra nemt – noget som børnenebørn kan hjælpe med, når der skal udstilles ny kunst hos Bedstefar. 

Find billedramme til tegninger hos Coolstuff

 

byvandring gave til morfar gave farfar lokaloplevelse gaveinspiration

Byvandring som oplevelsesgave til Morfar eller Farfar

En oplevelsesgave til Farfar eller Morfar er en god gave da oplevelsen gemmes og lagres i minderne. Er der mulighed for at gavegiver deltager i oplevelsen, skabes der også fælles minder. Under alle omstændigheder er det en god idé at give Farfar eller Morfar 2 billetter til oplevelsen, så han kan dele oplevelsen, med én han holder af. Byvandringer i de større danske byer er blevet en succes gennem de seneste 10 år. Byvandringerne har ofte et tema og ledes af en lokal, med meget stort lokalkendskab. Det kan være temaer som lokale spøgelseshistorier, gademiljø, lokal arkitektur eller lokalehistorie. F.eks. findes byvandringer i de største danske byer

Find gavekort til byvandring hos Oplevelsesgaver

 

kortholder gave til morfar gaveide farfar secrid kortholder brun gave til bedstefar

Kortholder som gave til Farfar eller Morfar

En kortholder til mænd er en klassisk gave, men også et lækker gave som holder i mange år. Kort holderen er oplagt til ham der ikke ønsker at have en stor pung med, hver gang han skal i byen og så er den oplagt til ham der ikke ønsker kort og telefon i samme enhed – eller ham der har en mobiltelefon (ikke en smartphone). Giv Morfar eller Farfar en klassisk lækker gave.

Find Secrid kortholdere hos PropagandaShop

 

kalender med personlige billeder kalender med billeder af børnebørn personlig kalender billede kalender gave bedstesfar

Personlig kalender med billeder af børnebørnene

En fotokalender er en fantastisk måde at opleve året der er gået – igen. Måned for måned mindes tidligere gode stunder og skønne øjeblikke med børnebørnene. Vi elsker disse personliggjorte gaveidéer fordi de værdiskabende på flere niveauer. Dette er en gave som børnebørn vil elske at give og som Bedstefar vil nyde at have hængende. Brug et øjeblik på at finde de bedste billeder fra året der er gået og en kalender til det nye år er klar som gave til Morfar / Farfar

Find kalender med egne billeder hos Cewe 

 

luksus barbergrej skægpleje gaveæske gave farfar gave morfar

Skægpleje gaveæske

Har Morfar eller Farfar en skæg, så ved du sikkert at det kræver en del pleje og vedligeholdelse. Denne gave idé til Farfar eller Morfar indeholder en komplet sæt til skægpleje i form af redskaber og produkter til skægpleje. Tror du ikke Morfar eller Farfar bruger skægpleje produkter? Så er det måske tid til at han får øjnene op for den form for velvære. 

Find skægpleje gaveæske hos Made4Men

 

aktivitetsur skridtmåler ur aktiv morfar gave farfar gaveidé

Skridttæller ur til den aktive Morfar / Farfar

Dette er en gaveidé til den aktive Bedstefar. Et aktivitetsur med skridttæller holder styr på dagens aktiviteter – både direkte på uret og på den app der følger med. Aktivitetslog kan gemmes på telefonen. Uanset hvilken alder vi, så er det sundt at få rørt sig, hver dag. Og med et aktivitetsur er det nemmere at holde styr på og få holdt det niveau man ønsker. 

Find et stort udvalg af aktivitetsure med skridttæller hos Sportsbuddy

 

 

krus med personligt billede gave til farfar kaffekop med billede af barnebarn personlig gave farfar personlig gave morfar

Krus med personlig hilsen

Morgenkaffe af krus med barnebarnet! Morfar og Farfar vil vælge dette krus – hver eneste dag – til sin morgenkaffe. En personliggjort gave til Bedstefar er unik og helt særlig. Han vil helt sikkert sende en kærlig tanke til sit barnebarn, hver morgen. 

Find krus med eget billede hos Cewe

mandelgave chokolade baileys chokolade mandelgave 2020

Chokoladetrøfler til Bedstefar med en sød tand

Rør med Baileys chokoladetrøfler er et sikkert hit som gave til Bedstefar. Baileys-chokoladen findes i to forskellige smage: Original Irish Cream, hvor fyldet har smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og en smule havsalt.

Find gaveidéen hos Coolstuff

 

Fandt du inspiration til god gave til Farfar eller Morfar?

gave til morfar gave til farfar 20 gaveidéer til gave til morfar eller farfar gaveinspiration til farfar gave morfar gave

 

 

 

LÆS OGSÅ: Pyjamas til herre 

LÆS OGSÅ: Julekalender til mænd

LÆS OGSÅ: Gaveidéer til Mormor / Farmor

 

 

Indlægget 25+ gaveideer til Farfar, Morfar og bedstefar indeholder affiliatelinks til relevante danske netbutikker

 

 

 

 

 

10 Responses

 1. 11/10/2020

  […] LÆS OGSÅ: 25+ gaveidéer til Morfar/ Farfar […]

 2. 11/22/2020

  […] LÆS OGSÅ: Gave til morfar / Farfar […]

 3. 12/09/2020

  […] SE OGSÅ: Gave til morfar, farfar og bedstefar […]

 4. 02/04/2021

  […] LÆS OGSÅ: Gave til morfar / Farfar […]

 5. 05/23/2021

  […] SE OGSÅ: 25+ gaveideer til Farfar, Morfar og Bedstefar […]

 6. 05/26/2021

  […] SE OGSÅ: 25+ gaveideer til Farfar, Morfar og bedstefar […]

 7. 05/26/2021

  […] LÆS OGSÅ: Gaveidéer til Morfar / Farfar […]

 8. 05/26/2021

  […] LÆS OGSÅ: Gaveidéer til Farfar […]

 9. 06/24/2021

  […] LÆS OGSÅ: Gave til morfar/farfar […]

 10. 08/30/2021

  […] SE OGSÅ: 25+ Gaveideer til morfar, farfar og bedstefar […]

error: Content is protected !!