Fars dag 2022: 20+ gaveideer til fars dag gave

fars dag gave 2022, fars dags gaver 2022, gaveideer til fars dag 2022, gave til far, gave til ham der har alt, personlige gaver til far, gaver til far, gaveideer til far, årets gaveide til far 2022, gave til ny far, gave til ung far, forkælelse til far, oplevelse til far
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter en gave til fars dag? Find de bedste gaveideer til fars dag gave 2021 her.

Men hvad skal du give din far for at fortælle ham, at han er noget helt særligt? Det er det evige spørgsmål. Vi har samlet +15 gaveideer til fars dag gave.

I Danmark fejrer vi altid fars dag den 5. juni. Selvsamme dag det er grundlovsdag. Ligesom “Mors Dag” er også dagen for fædre en amerikansk opfindelse, og skyldes primært en enkelt persons ønske om at hædre sin far. Den første fars dag fejredes den 19. juni 1910 i Spokane i Washington i USA. I Danmark blev fars dag indført omkring 1935. Fars dag bliver på trods af sin globale status ikke fejret samme dag verden over.

Det er den perfekte dag at give lidt tilbage af al den kærlighed, som din far har givet dig op gennem opvæksten. Dette kan gøres på mange måder, f.eks. med en hjemmelavet middag, en lækker gaveæske, en gave eller forkælelse i form af et oplevelse lige efter din fars smag.. Mulighederne er mange og hvis du har svært ved at finde på hvad du skal forkæle din far med, har vi samlet en masse gode bud i forskellige prislejer.

Hvad er en god gave til fars dag?

Det bedste råd til dig der er på jagt efter gave til din far der har alt, er at tage udgangspunkt i en af disse 4 gavekategorier

 • En personlig gave til far
 • En gave med udgangspunkt i far
 • En forkælelsesgave til far
 • En oplevelse for far eller sammen med far

En personlig gave til far

Gavekategorien “En personlig gave til far” er en helt særlig gave, hvori der er lagt tid, energi og kærlighed i. Gaven kan ikke købes i den lokale Imerco, netop fordi den er personlig. En personlig gave til far kan være en gave;

 • med indgravering med navn eller en personlig hilsen.
 • en hjemmelavet gave. Børnebørnenes kreationer er ofte de gaver der bringer størst lykke.
 • der er et minde om fællesskabet.

Med udgangspunkt i en fælles oplevelse eller mors familie, kan et minde skabe en unik gave. Det kunne være et indrammet billede fra en fælles oplevelse.

En gave med udgangspunkt i far

Gavekategorien “en gave med udgangspunkt i far” er at kigge på den skønne far og lede efter den perfekte gave til far, med far i tankerne. Du bør faktisk ikke lede på nettet for at finde inspiration til denne type gave til far. Kig på ham og hvad han synes og interesserer sig for. Hvilken hobby har han? Er han altid i gang i haven eller i værkstedet? Er han altid at finde ved grillen? Eller i lænestolen med en god bog eller fordybet i en dokumentar eller radioudsendelse? Mind dig selv om hvem han er (udover far) og giv ham en lækker gave indenfor hans hobby eller passion.

En forkælelsesgave til far

En forfælelsesgave til far er en hyggegave, en gave der oaser af forkælelse og kærlighed til din far.

Forkælelsesgaven til far er en klassisk gave. Gaven der får far til at tænke på dig/jer som gavegiver, hver gang han bruger gaven. Eksempler på forkælelsesgaver til far er en lækker badekåbe, varme hjemmesko, en lækker termokande eller blødt nattøj.

En oplevelse for far eller sammen med far

Gennem de seneste 10 år er udbuddet af oplevelsesgaver, eksploderet. Der findes oplevelsesgaver til enhver og til alle typer og i alle prisklasser. Så hvis du tænker at en oplevelsesgave er et kroophold, en biograftur eller et hjemmelavet arrangement – så tager du fejl.

Gaveideer til Fars dags gave

Vi har samlet vores bedste bud på gaveideer til fars dags gave:

Personlig fars dags gave – karikaturtegning efter dine fotos

Forkæl din far med en personlig karikaturtegning. En gave han vil få glæde af længe fremover og som er helt specielt lavet til ham. Gør denne fars dag til en, din far og hele familien vil huske. Når du laver en personlig karikaturtegning bestemmer du selv, hvor mange personer der skal være på tegningen og om tegningen skal være i farver eller sort hvid. 

Bestil den personlige karikaturtegning hos Justkarikatur

Metalfigur fars dag

Forkæl din far med en sjov metalfigur, f.eks. denne som er oplagt til grillmesteren. Metalfiguren har charmerende detaljer og er den helt rette gave, til den passionerede grillfan. Der findes et utal af forskellige sjove metalfigurer, så du vil helt sikkert også kunne finde en der passer til din far.

Se det store udvalg af metalfigurer hos Design & Handelshuset

Nøglering til far

En nøglering med trykt “far” er en kærlighedsgave til far. Det er gaven til far der er SÅ stolt over at være mor. Og med nøgleringen vil han hver dag bruge sin gave og tænke på sine børn. Nøgleringen er lavet i cognacfarvet læder med nøglering og nitte i gammel messing.

Find de personlige nøgleringe hos ByRavn

SACKit bakkebord med hjul

Forkæl din far eller manden i dit liv med et lækkert bakkebord med hjul, der kan bruges til f.eks. barbord, sofabord, sengebord mm. Bakkebordet er lavet i et klassisk dansk design, som passer ind i det moderne hjem og kan skabe glæde mange år fremadrettet. Bakken kan nemt løftes af og på bordet, når din far har gjort en lækker anretning klar.

Find bakkebordet hos SACKit

Bøger til Fars dag 

Har du husket at sige til din far, at du elsker ham? Ellers er fars dag en virkelig god anledning til at få det sagt. Hos Saxo finder du en masse fantastiske bøger om faderskabet, som er oplagte at give som gave på fars dag. Fars dag er en enestående lejlighed til at hylde fædre og sætte fokus på faderskabet. Udvalget af bøger er stort, hvad enten du er til en bog der hylder din far, en bog om din fars hobby eller måske en spændende krimi.

Find den perfekte bog til din far hos SAXO

Gavekurv til fars dag 

Forkæl din far med en lækker gavekurv fyldt med lækre specialiteter, som han kan nyde imens han tænker på dig. I det det hele taget er en gavekurv perfekt gestus ved alle livets lejligheder.

Find en lækker gavepakke hos Kun det bedste eller

Forkæl ham med en lækker gavekurv fra Delikatessehuset

Gjøl Trold lykketrold far

Den velkendte lykketrold, her som lykkebringer og en hyldest til alle fædre. Med denne søde og finurlige lykketrold, vil du helt sikkert glæde din far. Gjøltrolden er en sød lille troldefigur til evig påmindelse om alle de gode stunder og minder du har sammen med din far.

Find lykketrolden hos Design & Handelshuset

Oplevelsesgave til fars dag 2021

Er der noget de fleste er dårlige til, så er det at forkæle dem selv. Forkæl din far med en fed  oplevelse på fars dag. Forkæl ham med en oplevelse på selve dagen, hvor I sammen tager afsted, eller giv hende et gavekort så han selv kan tage afsted, når han har tid og lyst.

Truestory tilbyder et hav af skønne oplevelser – se dem her

Madoplevelse på fars dag

Udvalget af madoplevelser er de senere år eksploderet og der findes efterhånden ikke grænser for hvilke madoplevelser du kan forkæle din far med. Forkæl ham f.eks. med en lækker brunch, frokost eller middag. Eller hvad med en mad oplevelse, hvor I i fællesskab lærer noget nyt f.eks. et ølkursus, madkursus,  baristakursus osv.

Find den perfekte madoplevelse til din far hos Truestory

personlige gaver til far, personlig gaveideer til far, fars dags gaveideer 2021, personlige fars dags gaver, personlig gave til far, unikke gaver til far, personlige gaver til ham, personlige gaver til morfar, personlige gaver til farfar, personlig gave med navn, personlig julegave til far, personlig fødselsdagsgave til far, personlige gaver med navn

Personligt fotoalbum til far

Vis din far hvor meget du holder af ham med et personligt fotoalbum med nogle af jeres bedste minder sammen. Det er nemt at lave dit eget fotoalbum online. Du skal blot uploade dine yndlingsbilleder fra de sociale medier eller billedalbummet på din enhed. Du kan også tilføje en sød besked under billederne. 

Design dit personlige fotoalbum hos Yoursurprise

Far plakater 

Forkæl din far med en far plakat. Han er trods alt den bedste far i hele verden og han fortjener at blive hyldet. Disse fine plakater er perfekte til fars dag, eller hvis man bare gerne vil glæde sin seje far på en helt almindelig torsdag.

Se det skønne udvalg af far plakater hos Citatplakat

Personlig chokolade til fars dag 

Vis din kærlighed til din far med chokolade – de fleste elsker chokolade! Getspecial.dk har specialiseret sig i at lave personlige chokoladeæsker, hvor du både har mulighed for at skrive en besked i chokolade, lave et chokolade billede printet på chokolade eller lave en gaveæske bestående af lækker chokolade og roser. Udover dette tilbyder de et stort udvalg af personlige valentinsgaver såsom personligt smykkeskrin, personligt billede trykt på træ, personligt krus osv.

Forkæl din far med personlig chokolade fra Getspecial

Design Letters far krus

Design Letters- Dad er et moderne krus i en flot, mat græn farve. Den originale kop i Fine Bone Chine er en ægte Design Letters klassisker, som passer ind i alle hjem. På dette krus står der “DAD” og på den anden side står der “LOVE”. Kruset er derfor en perfekt fars dags gave, eller hvis du bare vil forkæle din far.

Find det hos Bahne

personlige gaver til far, personlig gaveideer til far, fars dags gaveideer 2021, personlige fars dags gaver, personlig gave til far, unikke gaver til far, personlige gaver til ham, personlige gaver til morfar, personlige gaver til farfar, personlig gave med navn, personlig julegave til far, personlig fødselsdagsgave til far, personlige gaver med navn

 

Personligt læderforklæde til far

Har du en far der er glad for at stå i køkkenet, så forkæl ham med et lækkert læderforklæde med personligt. Dette er nemlig fars forklæde og ikke mors. Dette utroligt smukke læderforklæde er et must-have til alle dads, der elsker at lave mad eller grille. Vælg bare din favorit fra de fede Faders dagdesign og tilføj et navn eller en anden tekst.

Design det personlige læderforklæde hos YourSurprise

Personligt fotoalbum 

Lav et fotoalbum til din far med nogle af de mange gode minder I har haft sammen gennem tiden. Dette er uden tvivl en gave som vil give glæde resten af livet. Vælg f.eks. dette fotoalbum med teksten: Good times – a coffee table photo album, den helt rigtige tekst til et fotoalbum fuld af dejlige minder. Fotoalbummet er fremstillet som Coffee Table Book, og passer ind i reolen sammen med de andre bøger som pynt på hylden.

Se det store udvalg af fotoalbums hos Fenomen

Forkælelse til krop og sjæl

Kan din far godt lide at gå op i sit udseende. Vis kærligheden til din far ved at forkæle ham med et af han yndlings plejeprodukter. Mulighederne for gaver inden for skønhedspleje er utallige. Hos LYKO tilbyder de et af Danmarks bedste udvalg, med alt fra parfumer, skæg- og hudpleje.

Forkæl din far med en lækker gave fra Nicehair

Airpods

Høretelefoner er altid en god gave og de smarte Airpods fra Apple er ingen undtagelse. Er din far glad for at sidde fordybet foran ipad´en med film eller lydbog, så er det oplagt at forkæle ham med nogle lækre høretelefoner.

Find dem hos Proshop 

Gin gaveideer til fars dag

En god gin smager himmelsk! Gin er for alvor på vej tilbage som danskernes foretrukne spiritus og er det også blevet et stort hit hos din far, så forkæl ham med en god flaske gin eller gin gaveæske.

Find en masse skønne gin gaveideer hos Kundetbedste

Krus eller kaffekop til far

Starter din far også dagen bedst med en god kop kaffe? Så forkæl ham med et fint kaffekrus, der viser hvor meget du sætter pris på ham.

Find et stort udvalg af personlige far gaver hos Mystone

badekåbe til mand badekåbe gave til morfar gave til morfar luksus gave bedstefar gave farfar

Morgenkåbe – luksus gave til Morfar eller Farfar

En god gave er én man ikke kunne finde på at købe til sig selv. Det er ofte en lækker udgave af den ting man vælger. For det er de færreste, der ofre og køber luksus til sig selv. Omvendt er den gode gave, den man bruger ofte og sender gavegiver en kærlig tanke, når den anvendes. Har din far hang til formiddage i morgenkåbe, kaffe og nyheder? Så kunne en morgenkåbe til mænd, være en rigtig god idé som forkælelesgave til din far. En morgenkåbe eller en badekåbe til herre, må gerne være lækker og have en kvalitet, der gør at den er uændret, vask efter vask.

Find et stort udvalg af luksus morgenkåber hos Intimo

Find endnu flere mærke morgenkåber hos Kaufmann

toilettaske herre gavetil morfar gave farfar toilettaske til mænd

Toilettaske som gave til far

En fed toilettaske gør rejsen endnu bedre! Er far til kvalitet og lækkert udstyr, eller er han typen der pakker tandbørsten i en plastikpose? I begge tilfælde ville en lækker herre tolilettaske, være lykken. Vælg en klassisk model til herre og overvej om den skal have flere rum, være i skind eller en model der skal vaskes i vaskemaskinen. Bemærk at det nu er muligt at på toilettaske til herre med ophæng. Så bliver den ikke våd af at stå på kanten af vasken. En klassisk gave til far. 

Find et stort udvalg af toilettasker til herre hos Made4Men

kortholder gave til morfar gaveide farfar secrid kortholder brun gave til bedstefar

Kortholder som gave til far

En kortholder til mænd er en klassisk gave, men også et lækker gave som holder i mange år. Kort holderen er oplagt til ham der ikke ønsker at have en stor pung med, hver gang han skal i byen og så er den oplagt til ham der ikke ønsker kort og telefon i samme enhed. Giv din far en klassisk lækker gave.

Find Secrid kortholdere hos PropagandaShop

SACKit Cobana Lounge indendørs og udendørs sækkestol med puf

Forkæl din far eller din mand med denne lækre sækkestol fra SACKit der kan bruges både indendørs og udendørs. En oplagt gaveide til manden der elsker at hygge i hjemmet og som mangler et godt sted at slænge sig.

Find sækkestolen hos SACKit

SE OGSÅ: Gaveideer til vinterbaderen

SE OGSÅ: Mors dag 2022: 15 + gaveideer til mors dag

SE OGSÅ: 25+ gaveideer til Farfar, Morfar og Bedstefar

SE OGSÅ: Gin gaveideer – gave til ginentusiasten

SE OGSÅ: 35+ Unikke oplevelser i København

 

Indlægget Fars dag 2022:  15+ gaveideer til fars dag gave indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

3 Responses

 1. 04/02/2021

  […] LÆS OGSÅ: Gave til fars dag […]

 2. 05/23/2021

  […] SE OGSÅ: Fars dag 2021: 15+ gaveideer til fars dag gave […]

 3. 06/29/2021

  […] Se også: Fars dags gave […]

error: Content is protected !!