Unikke oplevelser i København

oplevelser i københavn for hele familen, oplevelser i KBH, oplevelser i hovedstaden, unikke oplevelser i København, sjove oplevelser i København, Adrenalin oplevelser i københavn, madoplevelser i københavn, smagsoplevelser i København, miniferie i københavn, byvandring i københavn, kurser i københavn, gave til ham, gave til hende, gave til manden der har alt, gave til mor, gave til far, oplevelsesgaver i København, oplevelsesgaver i KBH
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

For en du holder af med en af de mange skønne oplevelser København har at byde på!

Oplevelser i København er for hele familien. Hos Alletiders Gave har vi samlet nogle af de mest unikke oplevelser i hovedstaden, som vi skabe gode minder.

Hvorfor er oplevelser en god gaveide?

Du kender det sikkert. Gaven til dem der har alt – både voksne og børn. Hvad er det lige vi finder på? Noget de ikke har i forvejen, noget de ikke selv finder på. Noget de ikke selv køber til sig selv… Vi hører voksne der siger “jeg ønsker mig ingenting/ingen ting” og “jeg ønsker mig ikke noget man kan tørre støv af på”. Materielle gaver til dem der selv køber alt hvad de har lyst til, er nærmest umuligt. Materielle gaver har en stor værdi hvis de er ønsket og hvis de opfylder et behov hos gavemodtageren. Men hvor længe har en materiel gave egentlig værdi? Hvor mange af dine materielle fødselsdagsgaver fra forrige år, har fortsat værdi hos dig?

Af vores gaver fra forrige år, er det helt sikkert oplevelserne, der fortsat har mest værdi. Det handler om minderne af de oplevelser vi havde. Det gode minde om koncerten, turen i biografen og dagen hvor vi prøvede kræfter med katring i København. Minder om ferier, stunder og gode oplevelser sammen med mennesker man holder af, er I vores optik, mere værd end materielle ting – i hvert fald på den lange bane. Vores ønskeseddel indeholder både materielle ting og oplevelser.

En god oplevelse kan være mange ting. Vi kommer her med gode idéer til oplevelser i København. Alle oplevelser skal tage udgangspunkt i gavemodtagerens interesser og hvad han/hun synes om.

Oplevelser i København

Udover at København er Danmarks hovedstad, så er det også en populær storby i Europa, som hvert år tiltrækker mange turister. København er en ældgammel by, og navnet på vores hovedstad kan faktisk spores helt tilbage til middelalderen. København er delt op i flere skønne områder, som hver især har noget unikt at byde på.

I Købehavn finder man et bredt udvalg af oplevelser, hvad enten det skal være smagsoplevelser i København, action oplevelser i København, Wellness oplevelser i København, dyreoplevelser i København, historiske oplevelser i København mm.

Oplevelser i København er sagt med andre ord, oplevelser for hele familien. En oplevelsesgave til København er derfor oplagt uanset om du skal finde en gave til kæresten, ægtefællen, din bror/søster, dine forældre, bedsteforældre eller en anden du har kær.

Her hos Alletiders Gave, har vi samlet et bredt udvalg af unikke oplevelser i København. Alle oplevelser er fundet hos Truestory, som giver dig mulig for at bestille oplevelsen hjemmefra og overraske gavemodtageren.

Oplevelsesgaver i København

Byvandring med Gadens Stemmer

Kom med på en byvandring igennem Københavns gader, som du sent vil glemme. Bag facaden i København finder man stenbroens skyggesider, og dagens guide kender livet på kanten bedre end de fleste. Her har fixerum, narkotikasalg, fængsel og gadens uskrevne regler været hverdag, og alle fortællingerne er derfor stærke og unikke. Det bliver en helt særlig byvandring, hvor der både er plads til glædessmil og salte tårer.

Book oplevelsen hos Truestory

Sex, synd & skandaler i København med Weird Walks

1,5 times guidet tur gennem kærlighedens veje og vildveje i København. Her flyder nemlig både søde suk og salte tårer, når kærestebreve, kongelige eskapader, salsnymfer og meget mere trækkes frem i dagens lys. Tag med på en tur, hvor kærlighed og kildevand ikke er alt, og hvor der også bliver plads til slibrige og smålumre detaljer fra fortidens sengekant.

Book oplevelsen hos Truestory

Puzzle Walk på Christiania

Følg sporene og afkod gåderne på jeres Puzzle Walk gennem Christianias historie. I vil opdage hemmelige og skjulte historier, der stammer fra den regelbrydende stiftelse af den mere end 34 hektar store fristad, der blev grundlagt i 1971 til det livlige fællesskab, der er på staden den dag i dag.

Book oplevelsen hos Truestory

Karamelsmagning i København

Duften af nykogt karamel går direkte i hjertet på de fleste, og når de små guldklumper endda skal prøvesmages, mens de stadig er lune, er det kræs for både store og små. Karameller, kobberkedler og kogepunkter er dagens ingredienser, så fyld posen med gode spørgsmål og bliv kvitteret med svar og karamellerier. Oplevelsen består af 30 minutters indblik i dagligdagen som karamelkoger, samt smagsprøver på de lækre hjemmelavede karameller. 

Oplev København på vrangen med Weird Walks

Oplev 1,5 times guide rundtur i København, se nogen af byens kendte vartegn og lyt til bygningernes ukendte historier. De kendte historier har nemlig nogle ukendte sider, som nu trækkes frem i lyset. Skal gavemodtageren med, når Københavns historie fortælles med en twist?

Book oplevelsen hos Truestory

Afternoon Tea på Café Royal Copenhagen

Den oplevelse vil din kæreste, mor, mormor eller gode veninde helt sikkert sætte stor pris på. Hos Café Royal Copenhagen får du serveret den klassiske Afternoon Tea med en unik fortolkning af udvalgt dansk smørrebrød, Wales Swan scones med creme, serveret med flødeskum, syltetøj & marmelader, samt patisserie inspireret af kunstværker og farver fra Arne Jacobsens berømte design – og drikkevarer ad libitum.

Book oplevelsen hos Truestory

Pølsekursus hos Folkets Madhus

Madoplevelser er altid en god idé! Og er gavemodtageren vild med pølser, så skal hun/han da på et pølsekursus i København. En aften med slagterne fra Folkets Madhus, hvor gavemodtageren lærer grundteknikkerne til at komme i gang som pølsemager hjemme hos sig selv. Med afsæt i de gamle traditioner får han/hun en rundtur i pølsen og de forskellige råvarers verden.

Book oplevelsen hos Truestory

Cidersmagning hos Holm Cider

Lad gavemodtageren smage sig igennem ciderens historie fra sydens varme himmelstrøg til nordens kølige vinde. Indblik i de gamle ciderregioner i Spanien, Frankrig & England, imens der smagers på 7-8 forskellige cider. Oplevelsen varer 1,5 til 2 timer.

Book oplevelsen hos Truestory

Beerwalk i København med People Like Us

Sætter gavemodtageren pris på en god øl? Så skal han/hun da en tur igenne, Københavns gader med en smagfuld, guidet tur koordineret af øl genierne fra People Like Us. Turen tager start på Amager, hvor man bevæger sig langs volden mod Christiania og Pusherstreet, videre til det idylliske og maritime Christianshavn, op gennem det livlige Nyhavn, igennem Kongens Have, hvorefter turen slutter i People Like Us’ egen Ølbar på Jagtvej. Undervejs nydes de små stop med indlagte smagninger og lærerige fortællinger om både egne øl og i almindelighed, teknik, brygprocesser og historier og fortællinger om en spændende og nytænkende virksomhed.

Book oplevelsen hos Truestory

Malekursus i København

Lad gavemodtageren slå sine kreative sider løs med et malekursus i København. 7 timers undervisning ud fra den enkelte deltagers ståsted. Oplæg omkring de store kunstneres start og tilgang til malerkunsten som alle kan lære af. Gavemodtageren kan enten selv tage sit malegrej med hjemmefra eller det er muligt at tilkøbe en kunstpakke. I løbet af dagen er der både mad og forfriskninger.

Book oplevelsen hos Truestory

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

1,5 times oplevelse på en dansk og økologisk vingård. Nordlund er en økologisk vingård, der midt i naturens bakkede landskab producerer dansk vin, og vinbonden står klar i marken til at vise dig rundt og give dig en pause fra byens støj. Der vil være mulighed for at smage på gårdens vin i løbet af turen.

Book oplevelsen hos Truestory

SUP kursus hos Copenhagen Surf School

Forkæl gavemodtageren med et 1,5 timers SUP kursus hos Copenhagen Surf School. Med hjælp fra pagajen, og de dygtige instruktører fra Copenhagen Surf School, lærer han/hun at padle sig frem på vandet og ud over bølgerne.

Book oplevelsen hos Truestory

Vildmarksbad & hygge hos Copenhot

Det er nok de færreste, der umiddelbart forbinder vildmarksoplevelser med København. Det er da også rigtigt, at udsigten til træer, dyreliv og kornmarker er skiftet ud med Operahuset, Marmorkirken og Reffen. Det brændefyrede vildmarksbad er nemlig fyldt med dampende varmt vand, og lyden af storbyjunglens pulserende lyde, er underlægningsmusikken til vildmarksoplevelsen. 

Book oplevelsen hos Truestory

Escape Room hos Riddlehouse i København

Pablo Emilio Escobar Gaviria. Columbias største narkobaron, kendt som en hardcore forbryder, der igen og igen er undsluppet politiets lange arm. Men nu – efter et uforsigtigt telefonopkald til sin søn – er det lykkedes politiets narkotikaafdeling at spore ham, og du bliver sendt ud for at finde og anholde den berømte Pablo Escobar. Spørgsmålet er bare, om gavemodtageren er hurtig nok, for sporet er kun varmt i 60 minutter.

Book oplevelsen hos Truestory

Listen med oplevelser i København bliver løbende opdateret…

 

SE OGSÅ: Oplevelsesgaver til børn

SE OGSÅ: 10 oplevelser til konfirmanden 2021

SE OGSÅ: 25+ Kaffe gaveideer – gave til kaffe-entusiasten

Indlægget Unikke oplevelser i København indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

2 Responses

  1. 03/12/2021

    […] SE OGSÅ: 35+ unikke oplevelser i København […]

  2. 06/21/2021

    […] +35 unikke oplevelser i København […]

error: Content is protected !!