35+ Unikke oplevelser i København

oplevelser i københavn for hele familen, oplevelser i KBH, oplevelser i hovedstaden, unikke oplevelser i København, sjove oplevelser i København, Adrenalin oplevelser i københavn, madoplevelser i københavn, smagsoplevelser i København, miniferie i københavn, byvandring i københavn, kurser i københavn, gave til ham, gave til hende, gave til manden der har alt, gave til mor, gave til far, oplevelsesgaver i København, oplevelsesgaver i KBH
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

For en du holder af med en af de mange skønne oplevelser København har at byde på!

Oplevelser i København er for hele familien. Hos Alletiders Gave har vi samlet nogle af de mest unikke oplevelser i hovedstaden, som vi skabe gode minder.

Hvorfor er oplevelser en god gaveide?

Du kender det sikkert. Gaven til dem der har alt – både voksne og børn. Hvad er det lige vi finder på? Noget de ikke har i forvejen, noget de ikke selv finder på. Noget de ikke selv køber til sig selv… Vi hører voksne der siger “jeg ønsker mig ingenting/ingen ting” og “jeg ønsker mig ikke noget man kan tørre støv af på”. Materielle gaver til dem der selv køber alt hvad de har lyst til, er nærmest umuligt. Materielle gaver har en stor værdi hvis de er ønsket og hvis de opfylder et behov hos gavemodtageren. Men hvor længe har en materiel gave egentlig værdi? Hvor mange af dine materielle fødselsdagsgaver fra forrige år, har fortsat værdi hos dig?

Af vores gaver fra forrige år, er det helt sikkert oplevelserne, der fortsat har mest værdi. Det handler om minderne af de oplevelser vi havde. Det gode minde om koncerten, turen i biografen og dagen hvor vi prøvede kræfter med katring i København. Minder om ferier, stunder og gode oplevelser sammen med mennesker man holder af, er I vores optik, mere værd end materielle ting – i hvert fald på den lange bane. Vores ønskeseddel indeholder både materielle ting og oplevelser.

En god oplevelse kan være mange ting. Vi kommer her med gode idéer til oplevelser i København. Alle oplevelser skal tage udgangspunkt i gavemodtagerens interesser og hvad han/hun synes om.

Oplevelser i København

Udover at København er Danmarks hovedstad, så er det også en populær storby i Europa, som hvert år tiltrækker mange turister. København er en ældgammel by, og navnet på vores hovedstad kan faktisk spores helt tilbage til middelalderen. København er delt op i flere skønne områder, som hver især har noget unikt at byde på.

I Købehavn finder man et bredt udvalg af oplevelser, hvad enten det skal være smagsoplevelser i København, action oplevelser i København, Wellness oplevelser i København, dyreoplevelser i København, historiske oplevelser i København mm.

Oplevelser i København er sagt med andre ord, oplevelser for hele familien. En oplevelsesgave til København er derfor oplagt uanset om du skal finde en gave til kæresten, ægtefællen, din bror/søster, dine forældre, bedsteforældre eller en anden du har kær.

Her hos Alletiders Gave, har vi samlet et bredt udvalg af unikke oplevelser i København. Alle oplevelser er fundet hos enten GO Dream eller Duglemmerdetaldrig, som giver dig mulig for at bestille oplevelsen hjemmefra og overraske gavemodtageren.

Oplevelsesgaver i København

Hotelophold i København

København har masser at byde på og det kan være svært at nå alt det man vil på en dag. Dette gavekort giver gavemodtageren og en ledsager frit valg blandt et bredt udvalg af hoteller i danske storbyer med morgenmad inkluderet. 

Book oplevelsen hos Go Dream

Byvandring med Gadens Stemmer

Kom med på en byvandring igennem Københavns gader, som du sent vil glemme. Bag facaden i København finder man stenbroens skyggesider, og dagens guide kender livet på kanten bedre end de fleste. Her har fixerum, narkotikasalg, fængsel og gadens uskrevne regler været hverdag, og alle fortællingerne er derfor stærke og unikke. Det bliver en helt særlig byvandring, hvor der både er plads til glædessmil og salte tårer.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Sex, synd & skandaler i København med Weird Walks

1,5 times guidet tur gennem kærlighedens veje og vildveje i København. Her flyder nemlig både søde suk og salte tårer, når kærestebreve, kongelige eskapader, salsnymfer og meget mere trækkes frem i dagens lys. Tag med på en tur, hvor kærlighed og kildevand ikke er alt, og hvor der også bliver plads til slibrige og smålumre detaljer fra fortidens sengekant.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Chokoladetapas hos Peter Beier i København

Tapas er godt, men chokoladetapas er endnu bedre. Hos Beiers serveres tapas med lidt ekstra til den søde tand. Ud over de velkendte klassikere som parma skinke, trøffel salami, æblerøget cheddar og pesto kan man også finde Hispaniola chokolade pastiller med salt, jordbær dyppede i chokolade og sæsonens dragé mandler på sin tallerken.

Puzzle Walk på Christiania

Følg sporene og afkod gåderne på jeres Puzzle Walk gennem Christianias historie. I vil opdage hemmelige og skjulte historier, der stammer fra den regelbrydende stiftelse af den mere end 34 hektar store fristad, der blev grundlagt i 1971 til det livlige fællesskab, der er på staden den dag i dag.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Chokoladekursus i København

Hvem elsker ikke chokolade? De seneste år er der for alvor gået mode i at lave sine egne fyldte chokolader. På dette kursus fortæller professionel chokoladefremstiller om chokoladen, hvordan den bliver til, og hvordan man kender forskel på chokoladens kvalitet, imens du smager på forskellige chokolader. Bagefter får man lov at kaste sig ud i arbejdet med de fristende ingredienser. En eksklusiv chokoladeoplevelse for alle søde lækkermunde. 

Book oplevelsen hos Go Dream

Karamelsmagning i København

Duften af nykogt karamel går direkte i hjertet på de fleste, og når de små guldklumper endda skal prøvesmages, mens de stadig er lune, er det kræs for både store og små. Karameller, kobberkedler og kogepunkter er dagens ingredienser, så fyld posen med gode spørgsmål og bliv kvitteret med svar og karamellerier. Oplevelsen består af 30 minutters indblik i dagligdagen som karamelkoger, samt smagsprøver på de lækre hjemmelavede karameller. 

Spøgelsesvandring i København

Er gavemodtageren til spænding og uhygge? Så er denne spøgelsestur med Ghosttours i Københavns gamle gader lige sagen. Her kommer han/hun helt tæt på byens ånd og ånder, det vrimler nemlig med spøgelser i København. Hør historier om helt almindelige menneskers oplevelser med spøgelser og se gamle bygninger, hvor danske helte og berømtheder har holdt til – og måske er de der stadigvæk? Denne oplevelse er for alle, der kan lide en spændende oplevelse!

Book oplevelsen hos Go Dream

Mordmysteriet ved Rundetårn

Året er 1899, og der er begået et bestialsk mord på inkassator Johan Meyer. I bevæger jer rundt i området omkring Rundetårn, hvor I skal finde frem til, hvem der har myrdet inkassatoren. Som historien udspiller sig, løser I sjove og spændende opgaver, samtidig med at I oplever datidens København. En god fælles oplevelse i København.

Book oplevelsen hos Go Dream

Herremiddag for 2 i København

Vi alle kender vist én der sætter pris på god bøf. Med denne oplevelse for 2 får begge en saftig 500 gram Ribeye steak med sprøde pomfritter, garniture, lækker sovs og selvfølgelig en stor, iskold fadøl eller sodavand til at skylde det overdådige måltid ned med. Giv dette gavekort til en ven, veninde, kollega, far, søn, onkel eller en helt anden person der ikke kan få nok af oksekød og herrekost!

Book oplevelsen hos GO Dream

Oplev København på vrangen med Weird Walks

Oplev 1,5 times guide rundtur i København, se nogen af byens kendte vartegn og lyt til bygningernes ukendte historier. De kendte historier har nemlig nogle ukendte sider, som nu trækkes frem i lyset. Skal gavemodtageren med, når Københavns historie fortælles med en twist?

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Gammeldags barbering i København

En gammeldags barbering er en wellness oplevelse for mænd i København. Rageknivens langsomme og grundige bevægelse er ren forkælelse, og bagefter føler man sig som en rigtig mand. Der er en særlig charme ved en klassisk barbering. Giv en særlig oplevelse til dig selv, en ven eller manden i dit liv.

Book oplevelsen hos Go Dream

Afternoon Tea på Café Royal Copenhagen

Den oplevelse vil din kæreste, mor, mormor eller gode veninde helt sikkert sætte stor pris på. Hos Café Royal Copenhagen får du serveret den klassiske Afternoon Tea med en unik fortolkning af udvalgt dansk smørrebrød, Wales Swan scones med creme, serveret med flødeskum, syltetøj & marmelader, samt patisserie inspireret af kunstværker og farver fra Arne Jacobsens berømte design – og drikkevarer ad libitum.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Kagekursus i København 

Har gavemodtageren en sød tand og er især glad for kager? Så forkæl ham/hende med med kagekursus i København. Kurset er rettet imod dem som bruger meget tid, eller gerne vil bruge mere tid, i køkkenet med at bage og selvfølgelig også for dig der gerne vil forbedre dine kagebagningsteknik. På kurset lærer man både at lave tivoliklassikeren ”churros” med chokoladesauce, støbe sit eget Croquembouche-tårn, glacing, der arbejdes med mousser, sprøde bunde, og ikke mindst med temperaturer når kagen skal overtrækkes med glace. Sidst men ikke mindst vil gavemodtageren også lære at brænde hjemmelavet is. 

Book oplevelsen hos Go Dream

Ølbrygningskursus i København

Ølbrygningskursus er en god smagsoplevelse i København. På kurset lærer gavemodtageren at brygge sit eget øl, ølbrygningens kunst, og der brygges øl baseret på malt, hvilket populært kaldes ‘all-grain’ brygning. Brygningen foregår parvist, og hver deltager får 20 liter af dagens resultat med hjem til gæring i en 30 liters gæringsspand m. tappehane.

Book oplevelsen hos Go Dream

Cocktail for 2 i København

Inviter gavemodtageren med på en festlig aften, hvor I sammen skal ud og nyde cocktails. Der er masser af lækre cocktails at vælge mellem – nip for eksempel til en Mojito, en Passionate Kiss eller få mikset en frisk Margarita af en af de energiske og dygtige bartendere. Smag og find frem til dine favoritter blandt adskillige spændende cocktails, der alle er af høj kvalitet og lavet af friske råvarer.

Book oplevelsen hos Go Dream

Bagekursus i København

Ønsker gavemodtageren at blive bedre til at bage, så forkæl vedkommende med et bagekursus i København. På kurset lærer man både viden teknik, alt det der skal bruges til at blive en endnu bedre bager. Få en grundteoretisk tilgang til det at bage fra dygtige undervisere, imens de lærer dig at lave friskt, velduftende og velsmagende brød. Der er både tale om knækbrød, rugbrød, briocheboller, og hvedebrød.  en skøn oplevelse med tips og tricks til den bageglade.

Book oplevelsen hos Go Dream

Pølsekursus hos Folkets Madhus

Madoplevelser er altid en god idé! Og er gavemodtageren vild med pølser, så skal hun/han da på et pølsekursus i København. En aften med slagterne fra Folkets Madhus, hvor gavemodtageren lærer grundteknikkerne til at komme i gang som pølsemager hjemme hos sig selv. Med afsæt i de gamle traditioner får han/hun en rundtur i pølsen og de forskellige råvarers verden.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Kaffekursus i København

Kaffe er en populær drik og særligt de senere år har flere fået øjnene op for lave lækker og velsmagende kaffe. Med den oplevelse træder man et skridt ind i kaffens smagfulde og aromatiske univers, og få meget mere at vide om en af verdens helt store favoritdrikke. På dette kaffekursus lærer gavemodtageren om dyrkning og forarbejdning af de populære bønner af nogle af Danmarks absolut dygtigste baristaer og kafferistere. Han/hun vil komme til at smage på delikate kaffetyper fra alle verdenshjørner.

Book oplevelsen hos Go Dream

Cidersmagning hos Holm Cider

Lad gavemodtageren smage sig igennem ciderens historie fra sydens varme himmelstrøg til nordens kølige vinde. Indblik i de gamle ciderregioner i Spanien, Frankrig & England, imens der smagers på 7-8 forskellige cider. Oplevelsen varer 1,5 til 2 timer.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Whiskysmagning i København

Dispensary i København er et sandt paradis for alle whiskyelskere. Her har man bragt over 300 flasker af den fineste whisky fra hele verden sammen for at kunne byde på alle slags smage. Der eksperimenteres med fadlagring af whiskyer på stedet, og det hele rundes af med et bredt udvalg af draft beers. Med dette gavekort får gavemodtageren en smagning af 4-5 slags forskellige whiskyer samt en lille øl og en snack.

Book oplevelsen hos Go Dream

Salsa for par i København

Kom helt tæt ind på hinanden på en sjov og anderledes måde – prøv en spændende introduktion til de eksotiske, latinamerikanske rytmer og trin. Salsa er en dans for både krop og sjæl. Mange bliver fascineret af den glæde og velvære, de føler, ved denne sanselige oplevelse, og ender ofte med at blive fuldstændig bidt af den. Salsa er en temperamentsfuld, sjov og levende dans. En helt perfekte oplevelse for to, der holder af hinanden eller gerne vil komme hinanden nærmere.

Book oplevelsen hos Go Dream

Beerwalk i København med People Like Us

Sætter gavemodtageren pris på en god øl? Så skal han/hun da en tur igenne, Københavns gader med en smagfuld, guidet tur koordineret af øl genierne fra People Like Us. Turen tager start på Amager, hvor man bevæger sig langs volden mod Christiania og Pusherstreet, videre til det idylliske og maritime Christianshavn, op gennem det livlige Nyhavn, igennem Kongens Have, hvorefter turen slutter i People Like Us’ egen Ølbar på Jagtvej. Undervejs nydes de små stop med indlagte smagninger og lærerige fortællinger om både egne øl og i almindelighed, teknik, brygprocesser og historier og fortællinger om en spændende og nytænkende virksomhed.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Guidet segway tur i København

Oplev Københavns gader på en segway og en professionel guider. Ved starten får man udleveret hjelme og radioer samt møder ens guide. Inden turen er der træning  i hvordan man står på segwayen, og hvordan man bevæger sig rundt. Når alle føler sig klar vil guiden tage dig og resten af gruppen med på eventyr i København. Oplevelsen varer ca. 2 timer.

Book oplevelsen hos Go Dream

Malekursus i København

Lad gavemodtageren slå sine kreative sider løs med et malekursus i København. 7 timers undervisning ud fra den enkelte deltagers ståsted. Oplæg omkring de store kunstneres start og tilgang til malerkunsten som alle kan lære af. Gavemodtageren kan enten selv tage sit malegrej med hjemmefra eller det er muligt at tilkøbe en kunstpakke. I løbet af dagen er der både mad og forfriskninger.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Big Swing – Adrenalinkick i København

Tør gavemodtageren tage skridtet ud fra 40 meters højde for at svinge 34 meter med 8 meters frit fald gennem en kæmpe hal i et stort nedlagt skibsværft? Så er Big Swing lige sagen. Denne gynge er ikke for børnehavebørn og tøsedrenge.  Big Swing er et alternativ til et bungy jump – bare i mere vandret, vild fart. 
Det alternative bungy jump – Big Swing – er perfekt på et gavekort som fødselsdagsgave eller julegave til ham eller hende, der ikke kan få nok spænding og action. 

Book oplevelsen hos Go Dream

 

Dyrepasser for en dag i Zoo

Drømmer gavemodtageren om at blive dyrepasser og opleve dyrene på nærmeste hold, eller er han/hun bare nysgerrig på hvordan ZOO fungerer bag kulissen, så er dette den perfekt oplevelse.Få en unik oplevelse, hvor du kommer helt tæt på dyrene i Zoologisk Have. Som dyrepasser for en dag kommer du med bag kollisserne i ZOO og får lov at opleve, hvordan det daglige arbejde med de mange spændende og eksotiske dyr foregår.

Book oplevelsen hos Go Dream

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

1,5 times oplevelse på en dansk og økologisk vingård. Nordlund er en økologisk vingård, der midt i naturens bakkede landskab producerer dansk vin, og vinbonden står klar i marken til at vise dig rundt og give dig en pause fra byens støj. Der vil være mulighed for at smage på gårdens vin i løbet af turen.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Sushiskole i København

Er gavemodtageren helt vild med sushi og elsker at eksperimentere i køkkenet, så er denne oplevelse helt perfekt. Sushi er en traditionel japansk ret, der normalt består af rå fisk og ris tilført riseddike sat sammen med friske og spændende råvarer som f.eks. tang, avocado, agurk eller andet. Mulighederne er næsten uendelige. Få fingerfærdighederne til at rulle dine egne makiruller på bambusmåtte, sammensæt dine nigirier, som du allerbedst kan lide dem og hør hemmeligheden bag de gode, sunde ingredienser.

Book oplevelsen hos Go Dream

Byvandring i København

Tag med på en tur igennem de gamle stræder, og ind i hemmelige hjørner af Indre By i selskab med en stedkendt guide og fortæller. Hør om fiskerlejet der blev Kongens By og om krig, ildebrand og festdage. Gemt i gadebilleder ser I små detaljer, der åbner til historier om fortidens mennesker. I kommer til at høre om munke og madammer, godtfolk og kæltringer; digtere og jazzmusikere. Turen kan begynde og slutte forskellige steder i Indre by, fx Rådhuspladsen eller Nyhavn. Den ca. 3 km lange rute bliver gået på 2 timer, og veksler mellem gang i roligt tempo og fortælling. Guiden kan justere turen til jeres særlige ønsker.

Book oplevelsen hos Go Dream

Ridning i Dyrehaven

Tag med på ridetur ad snoede stier og oplev smuk skov og natur fra hesteryg. En erfaren rytter og guide tager gavemodtageren med på en skøn tur med masser af frisk luft. Her kan han/hun alt efter årstiden opleve at ride i omgivelser, hvor bøgen springer ud, under grønne trætoppe, gennem blade i flotte efterårsnuancer eller i blødt, stemningsfuldt snedække.

Book oplevelsen hos Go Dream

Flødebollekursus i København

Inviter gavemodtageren med på flødebollekursus, hvor der skal pyntes flødeboller og leges med smagssammensætninger. En perfekt oplevelse i København til gavemodtageren med den søde tand. 

Book oplevelsen hos Go Dream

Bedste smørrebrød i København

Inviter gavemodtageren med ud og og spise en traditionel dansk frokost. Smørrebrød er en stor del af den danske madkultur. Hvad end han/hun er mest til klassikeren med kartoffel og purløg, foretrækker æg med rejer eller tør kaste sig ud i den nye- og populære avocadomad, så dette en herlig smagsoplevelse i København! 

Book oplevelsen hos GO Dream

SUP kursus hos Copenhagen Surf School

Forkæl gavemodtageren med et 1,5 timers SUP kursus hos Copenhagen Surf School. Med hjælp fra pagajen, og de dygtige instruktører fra Copenhagen Surf School, lærer han/hun at padle sig frem på vandet og ud over bølgerne.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Vildmarksbad & hygge hos Copenhot

Det er nok de færreste, der umiddelbart forbinder vildmarksoplevelser med København. Det er da også rigtigt, at udsigten til træer, dyreliv og kornmarker er skiftet ud med Operahuset, Marmorkirken og Reffen. Det brændefyrede vildmarksbad er nemlig fyldt med dampende varmt vand, og lyden af storbyjunglens pulserende lyde, er underlægningsmusikken til vildmarksoplevelsen. 

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Escape Room hos Riddlehouse i København

Pablo Emilio Escobar Gaviria. Columbias største narkobaron, kendt som en hardcore forbryder, der igen og igen er undsluppet politiets lange arm. Men nu – efter et uforsigtigt telefonopkald til sin søn – er det lykkedes politiets narkotikaafdeling at spore ham, og du bliver sendt ud for at finde og anholde den berømte Pablo Escobar. Spørgsmålet er bare, om gavemodtageren er hurtig nok, for sporet er kun varmt i 60 minutter.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Listen med oplevelser i København bliver løbende opdateret…

 

SE OGSÅ: Oplevelsesgaver til børn

SE OGSÅ: 10 oplevelser til konfirmanden 2021

SE OGSÅ: 25+ Kaffe gaveideer – gave til kaffe-entusiasten

Indlægget 35+ Unikke oplevelser i København indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

2 Responses

  1. 03/12/2021

    […] SE OGSÅ: 35+ unikke oplevelser i København […]

  2. 06/21/2021

    […] +35 unikke oplevelser i København […]

error: Content is protected !!