Kaffe gaveideer – gave til kaffe-entusiasten

kaffe gaveideer, kaffe julegave, julegave til kaffeelsker, gave til kaffe elsker, gave til kaffe entusiast, kaffe oplevelser, kaffegaver, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, kaffeoplevelse, kaffe oplevelsesgave, lær at brygge kaffe, kaffe gavekort, kaffe-entusiast, kaffe entusiasten
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter en kaffe gaveideer til en kaffe- entusiast? Så læs med her! For selvom du ikke selv er den store kaffe fan, kan du sagtens finde gode kaffe gaveideer til ham eller hende der elsker kaffe. 

Kaffe gaveideer til kaffe entusiasten indeholder kaffe gaver til både ham og hende.

Skal du finde på en gave til en person som ALTID drikker kaffe og som elsker en rigtig god kop kaffe? En kaffe-entusiast med smag for god kaffe har sine præferencer, men har han/hun lyst til at udforske verden indenfor kaffe, så er der mange muligheder, både indenfor oplevelser og mere let indpakkelige gaver. Der er mulighed for at finde på en god kaffe-gave, som ovenikøbet er af den slags som gave-modtager ikke selv har tænkt på.

Hos Alletiders Gave redaktionen sætter vi selv pris på en god kop kaffe og derfor har vi samlet en masse gode kaffe gaveideer som du kan forkæle Kaffe entusiasten med. Kaffe gaveideer består både af kaffe oplevelser, lækre kaffeprodukter, kaffeudstyr og kaffeplakater mm.

Kaffe gaveideer

Espressomaskine

Al god kaffebryg starter med en espresso. En cafe latte laves f.eks. med 1/3 del espresso og 2/3 dele varmet mælk.  Mens en Cafe Macchiato brygges af 1/2 del espresso og 1/2 del mælkeskum.

Det er derfor oplagt med en espresso-maskine eller en gammeldags italiensk espressokande som gave til den kaffeglade, evt. sammen med god espresso kaffe eller opskrifter på hvordan de forskellige kaffer brygges. Hvilken espressomaskine skal du vælge som gave? Der findes forskellige typer af espressomaskiner: De mindre manuelle, de fuldautomatiske og barista-maskinerne. De mindre, manuelle maskiner er de billigste, mens baristamaskinerne er til de dedikerede entusiaster. En fuldautomatisk maskine er for mange det gode kompromis, fordi den gør det let at lave den gode espresso. Espressomaskiner findes efterhånden i alverdens udgaver i flere forskellige prisklasser.

Hos Kitchenone tilbydes et stort udvalg af espressomaskiner – tjek dem ud her

Mælkeskummer

En ting du skal være opmærksom på er en mælkeskummer. En mælkeskummer gør det muligt at lave fx café latte og andre mælkebaserede varianter. Der findes grundlæggende to typer, idet mælkebeholderen kan være henholdsvis ved siden af (manuel)eller indbygget (automatisk). Ved en espressomaskine med indbygget mælkeskummer er fordelen, at du i stedet for selv at skulle hælde mælken op, kan nøjes med at trykke på en knap og så sker det hele automatisk. Står der en mælkeskummer på ønskesedlen eller foretrækker gavemodtageren at lave mælkeskummet manuelt?

Se det store udvalg af mælkeskummere hos Kitchenone

Kaffeelskeren plakat

Kaffe-plakaten er med citater og situationer, som alle kaffeelskere vil kunne genkende sig selv i. Kaffeelskeren plakaten er en sjov og kærlig hyldest til kaffe.

Find den hos Citatplakat.dk

Vild med kaffe bog

En guide til verdens bedste kaffebønner, der sorterer Arabica fra Robusta og Typica fra Bourbon og giver gavemodtageren et stort overblik over verdens kaffeproduktion. En bog er der 100 kaffeopskrifter fra hele verden. 

Find bogen hos Bog & Ide

Carl Henkel Brewers kaffebrygger

Kaffe-bryggeren i glas fra Carl Henkel Brewers har et dejligt design og er nem at anvende. X-TRACT-BREW er den simple måde at brygge din kaffe på, helt uden papir, plastik eller andre materiale, man kun bruge en enkelt gang. Nyd din kaffe og skån samtidig miljøet. Glas kanden er lavet af borosilikat glas hvilket er varme modstandigt og det har et dobbeltlags filtration system.

Find den hos Kitchenone

Kaffesirup med vanilje
Kaffe med vaniljesmag kan kun anbefales. Ikke nok med at den kan forskønne din daglige kop med et lækkert skud flydende vanilje – men den kan også benyttes i milkshakes, smoothies, til is, yoghurt, kager og desserter.
Kaffe gavekurv fra Delikatessehuset
Den ultimative gave til gaveelskeren er uden tvivl denne kaffe gavekurv. Gavekurven indeholder to poser luksus-kaffe, Java blend & Java Golden. Kaffe sirup fra Nicolas Vahé, Marshmallows m. kaffe-ganache og lys chokolade, hasselnødder med kaffe-chokolade, special-øl fra Grauballe Bryghus og chokoladekugler.
Wally & Whiz lakrids med kaffe
Gourmetvingummier fra Wally og Whiz med rålakrids og mørkristet kaffe. Bliv overrasket over denne virkeligt velfungerende smagskombination: de to, ellers meget kraftige smage, finder sig fint til rette sammen, og afbalancerer hinandens syre og bitterhed. Sødmen i lakridsen bringes frem, og afrundes af den rige og fyldige smag af kaffe.
Bodum Columbia kaffebrygger

Columbia kaffebryggeren fra Bodum, er med sit dobbeltvægget design, en elegant kaffebrygger i en flot organisk form. Udover at være en fryd for øjet og en praktisk kaffebrygger, kan den også bruges som termokande.

Find den hos Kitchenone

Wacaco Nanopresso espressobrygger 

Nanopresso fra Wacaco er en helt ny måde at lave din espresso kaffe på. Den håndholdte espressobrygger er perfekt til dit outdoor udstyr, og kan bl.a. tages med på camping eller en cykeltur. Den er bygget på et unikt pumpesystem hvor du med håndkraft kan opnå 18 bar, dette skaber en fantastisk kaffe.

Find den hos Kitchenone

Chemex Classic kaffebrygger
Chemex Classic kaffebryggeren er en nyfortolkning af den traditionelle pour over-metoden, hvor filterholder og kande er lavet i et. Det gør samtidig kanden til den perfekte serveringskande. Kaffebryggeren er lavet i et enkelt og stilrent design med en smuk trækrave og lædersnor.

grums – fugtgivende ansigtscreme med kaffegrums

Kaffe-specialisterne hos grums som genanvender kaffegrums i deres bæredygtige og luksuriøse hudplejeprodukter, har her skabt en allergivenlig, fugtgivende ansigtscreme med en masse gode egenskaber. Cremen har til formål at øge fugten i huden og dermed forbedre tør og sensitiv hud. Ansigtscremen indeholder blandt andet kaffegrums-ekstrakt, glycerin, hyaluronsyre og blæretang.

Find det hos Kun det bedste

grums håndskrub med kaffe

Grums har her lavet en ekstra rengørende og plejende rutine til dine hænder. Skrubben er lavet på genanvendt kaffegrums. Kornene i kaffen virker eksfolierende og renser i dybden. Kaffe har desuden en lugt-neutraliserende egenskab, således at lugt fra mad og lignende fjernes ved brug af hand scrub+wash.

Find den hos Kun det bedste

Kaffesæbe

God sæbe til køkken- eller havehænder. Takket være sæbens indhold af økologisk kaffe, fjerner den skånsomt selv hårdnakket snavs og lugt af f.eks. fisk eller løg.

Find sæben hos Helsebixen

Latte spices gaveæske

Økologiske krydderier til kaffe, kakao og chai fra Mill & Mortar. Tilsæt latte krydderierne direkte i din yndlingskaffe eller te, når du brygger den – eller bland dem i mælken/chokoladen, når den varmes op.

Find gaveæsken hos Kun det bedste

Cool coffee –  Dansk kaffelikør med koldbrygget kaffe og vodka

Dansk kvalitetsprodukt lavet med omhu. Dette kaffeshot er lavet på base af koldbrygget kaffe. Det giver en afrundet og mindre bitter smag end traditionelt brygget kaffe. Derfor er det muligt for Cool-Coffee at reducere sukkerindholdet og i stedet fremhæve den komplekse kaffesmag. Foruden koldbrygget kaffe indeholder shottet karamel, vanilje og vodka. Drik den som den er, over is eller i en cocktail.

Find likøren hos Kun det bedste

Whittard Coffees of the World Gaveæske

Byd kaffeelskeren på en velsmagende opdagelsesrejse jorden rundt med Whittards gaveæske Coffees of the World! Her finder du ni slags kaffe fra forskellige lande og med forskellige ristingsgrader lige fra tropisk og let ristet Kenya Peaberry til mørkristet og krydret Monsoon Malabar.

Find gaveæsken hos Coolstuff

Kaffe oplevelser

Det er også muligt at finde gode oplevelsesgaver til kaffe-entusiasten. En barista oplevelse til kaffe-elskeren. Oplevelsen indebærer gennemgang af dosering, distribuering, tampning, brygning og steaming i løbet af nogle intensive timer. Deruodver får man selvfølgelig også mulighed for at smage alle de dejlige espressoer, der brygges på kurset. Et par dejlige timer i selskab med barista og andre kaffe-entusiaster.

kaffe oplevelser alletiders gave

 • Baristakursus i København – GO Dream. På dette kaffekursus får gavemodtageren gennemgået en række simple og logiske arbejdsgange, der sikrer høj og ensartet kvalitet i koppen. Først får han/hun en teoretisk gennemgang af espressobrygning, og bagefter skal du prøve din nylærte teknik af i praksis.
 • Kaffekursus i København – Træd et skridt ind i kaffens smagfulde og aromatiske univers, og få meget mere at vide om en af verdens helt store favoritdrikke. Find oplevelsen GO Dream.
 • Kaffe og kage for 2 personer (hele landet) – Der er intet som at sludre over en god kop kaffe, og caféer har den perfekte atmosfære til hyggeligt samvær på alle timer af døgnet. Nyd en kop valgfri kaffe og dagens kage sammen med en god ven, din kæreste eller en anden, du holder af, på én af en række gode caféer rundt om i landet. Find oplevelsen hos GO Dream.

SE OGSÅ: 15+ Gin gaveideer til ginentusiasten

SE OGSÅ: Personlige fotogaver

 

Indlægget Kaffe gaveideer til kaffe entusiasten indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops


7 Responses

 1. 11/27/2020

  […] SE OGSÅ: +25 kaffe gaveideer til kaffe entusiasten […]

 2. 02/17/2021

  […] SE OGSÅ: 25+ Kaffe gaveideer – gave til kaffe-entusiasten […]

 3. 02/28/2021

  […] SE OGSÅ: 25+ kaffe gaveideer – gaver til kaffe entusiasten […]

 4. 03/12/2021

  […] SE OGSÅ: 25+ Kaffe gaveideer – gave til kaffe-entusiasten […]

 5. 03/16/2021

  […] SE OGSÅ: 25+ Kaffe gaveideer – gave til kaffe-entusiasten […]

 6. 07/01/2021

  […] SE OGSÅ: 25 Kaffegaver […]

 7. 09/03/2021

  […] SE OGSÅ: 25+ Kaffe gaveideer – gave til kaffe-entusiasten […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!