Julekalender med kaffe 2020

julekalender med kaffe 2020, pakkekalender med kaffe 2020, adventskalender med kaffe 2020, kaffe julekalender 2020, kaffe pakkekalender 2020, kaffe adventskalender 2020, voksen julekalender 2020, voksen pakkekalender 2020, voksen adventskalender 2020, alletiders julekalender, alletiders gave, gaveinspiration, gave til ham, gave til hende, julekalender til bedsteforældre, julekalender til kaffe elskeren, kapsel julekalender 2020, kaffekapsel julekalender 2020, tassimo julekalender 2020, nespresso julekalender 2020, dolce gusto julekalender 2020, kaffekapslen julekalender 2020

Julekalender til voksne? Ja ærligt talt, hvorfor er det kun de mindste i familien der skal forkæles? Kender du en voksen som du synes trænger til noget ekstra forkælelse, så kan vi anbefale en julekalender med kaffe 2020.

Forkælelse af smagsløgene er altid en populær gaveide. Med en julekalender med kaffe, giver du gavemodtageren rig mulighed for at smage/nyde forskellige kaffer hen over december måned mens der tælles ned til jul.

Kaffe Julekalender 2020 – Farm Mountain

Kom godt igennem julen med denne flotte og rigtig lækre kaffe-julekalender. Bag hver af de 24 låger, finder du en pose kaffebønner med 55 gram kaffe, hvilket svarer til ca. 8 kopper kaffe. Så en god og smagsfuld julekalender som du også kan dele med resten af huset. En perfekt julekalender for det kaffe-elskende hjem. Julekalenderen er både eksperimenterende, i det du får lov at smage en helt masse nye kaffer, og hvem ved, måske din nye yndlings kaffe er i blandt. Derudover er julen for de fleste en lidt mørk, kold og hård tid, men en tid hvor hyggen står øverst og som de fleste alligevel elsker. Derfor passer kombinationen af koffein, god kaffe og hyggelige stunder jo helt perfekt ind i de fleste hjem. 

Find julekalenderen hos Noru

Estate kaffe julekalender

Denne julekalender fra Estate Coffe lader dig tælle ned til jul med en styrkende kop espresso i næven, og vi kan næsten love, at julepostyret vil føles lidt mere håndterbart i år!

Bag hver låge i kaffekalenderen gemmer der sig en kaffekapsel, som passer i Nespresso-maskiner. I alt får du tolv forskellige kaffesmage med forskellig intensitet, fylde og sødme, og her er der både espresso- og lungo-varianter. At tælle ned til jul med en kaffe-julekalender gør, at du har en rygende kop af din livseliksir at se frem til hver dag frem til jul! Forkæl en kaffeelsker du kan lide med denne varmende julekalender, eller und dig selv fireogtyve låger med velsmagende espresso!

Find den hos Coolstuff

Kaffe adventskalender 2020

Lækker adventskalender til kaffedrikkeren. Teacup har sammensat noget af deres bedste kaffe som de kombinerer med lidt sødt til kaffen. Disse varer er fint pakket ind til 4 flotte adventsgaver.

Find kalenderen hos Teacup

Adventskalender til kaffe elskeren

Lækker adventskalender med kaffe og søde sager – nemt og hurtigt at forkæle en du holder af! Adventskalenderen indeholder forskellige overraskelser med kaffe og søde sager. Alle gaverne bliver pakket ind i flot gavepapir lavet af genbrugsmaterialer og kommer med numre fra 1 – 4. Indholdet er hemmeligt, men du bliver ikke skuffet.

Find den hos Noru

Listen med kaffe julekalendere 2020 bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Julekalender med te 2020

SE OGSÅ: Lakrids julekalender 2020

SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020

 

Indlægget Julekalender med kaffe 2020 indeholder affiliatelinks

 

1 Response

  1. 09/06/2020

    […] SE OGSÅ: Julekalender med kaffe […]

error: Content is protected !!