Lakrids julekalender – Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender

Lakrids julekalender - Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender, lakrids julekalender 2020, lakrids pakkekalender 2020, lakrids adventskalender 2020, julekalender til ham 2020, julekalender til hende 2020, julekalender til teenager 2020, julekalender til voksen 2020, lakritsfabriken julekalender 2020, årets julekalender 2020

Kender du også en der elsker lakrids? Så forkæl vedkommende med en lakrids julekalender; Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender.

Med en lakrids julekalender bliver nedtællingen til juleaften straks lidt sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender

Julekarameller, flødekarameller og ischokolade – mangler der ikke noget? For en lakridselsker føles juleslikket mildt sagt kedeligt. Du vil jo gerne mærke denne supersalte salmiaksmag eller nyde et magisk sødt og blødt stykke lakrids. Men i år bliver alt anderledes, og du behøver ikke længere håbe på, at en eller anden kommer tyrkisk peber i karamelmassen. Med lakridskalenderën fra Lakridsfabrikken i Ramlösa får du din daglige dosis af premiumlakrids hver dag i december frem til jul!

De fireogtyve luger i denne slikkalender er fyldt med lakrids, der skiftevis er sødt, salt og supersalt. I alt får du hele 720 gram lakrids, og du finder såvel favoritter fra Lakridsfabrikkens ordinære sortiment som spændende smagskombinationer med safran, viol og chili bag lågerne. Lakridskalenderen er en lækker julekalender til voksne, der ønsker at nyde noget godt, mens de tæller ned til jul, og den er selvfølgelig en perfekt gave til lakridselskeren, som ikke kan få nok af premiumlakrids!

Julen kommer tidligt til lakridselskeren! Med julekalenderen fra Lakridsfabrikken i Ramlösa tæller du ned til jul med premiumlakrids. Bag hver låge gemmer der sig en ny smag!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Fakta om Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender

  • Tæl ned til jul med en luksuriøs lakridskalender!
  • Premium-lakrids fra Lakridsfabrikken i Ramlösa
  • Lækker julekalender til voksne (og andre lakridselskere!)
  • Sødt, salt og supersalt – bag hver luge gemmer der sig en ny smag
  • Hver luge indeholder 30 gram lakrids, i alt 720 gram
  • Kun naturlige ingredienser
  • Indeholder nødder. Lakridsen er fri for gluten og gelatine

SE OGSÅ: Johan Bülow julekalender 2019

SE OGSÅ: Chili Klaus julekalender 2019

Indlægget Lakrids julekalender – Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!