Julekalender med luksus chokolade

julekalender med luksus chokolade, pakkekalender med luksus chokolade, adventskalender med luksus chokolade, summerbird julekalender 2020, simply chocolate julekalender 2020, special edition julekalender 2020, marcipan julekalender 2020, julekalender med marcipan, julekalender med fyldt chokolade, julekalender med mørk chokolade, pr chokolade julekalender, retro julekalender, julekalender til børn, julekalender til voksne 2020, julekalender til teenager 2020, julekalender til bedsteforældre 2020, julekalender til mænd 2020, julekalender til kvinder 2020, årets julekalender 2020, voksen julekalender 2020, julekalender med kvalitets chokolade, alletiders gave, gave inspiration
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du en der vild chokolade og som fortjener en ekstra forkælelse op til jul, så forkæl ham/hende med en julekalender med luksus chokolade.

Med en julekalender med luksus chokolade bliver julemåneden en tand mere hyggelig.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Udvalget af julekalender med luksus chokolade er steget de senere år, fordi flere er begyndt at gå op i heller spise mindre men i stedet god kvalitets chokolade som nydes:

Baileys julekalender 2020

Tæl ned til juleaften som aldrig før med denne chokoladekalender til voksne! Bagved lågerne i Baileys-kalenderen gemmer der sig mælkechokoladetrøfler med mildt Baileys-fyld i forskellige smage. Perfekt gave til den voksne slikelsker, som du gerne vil ønske en rigtig god jul!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Eksklusiv chokoladejulekalender i træ fra Magasin du Nord

Overrask og forkæl chokoladeelskeren med noget helt ud over det sædvanlige: en eksklusiv chokoladekalender fra danske Magasin du Nord! Kalenderens låger lader dig tælle dagene til juleaften med chokoladetrøffelkugler i højeste kvalitet fra Magasin Chokolade. Trøflerne fås i otte forskellige smagsvarianter, blandt andet nougat-bergamotte, passionsfrugt og pebermyntechokolade. Den smukt udsmykkede adventskalender i træ forestiller den historiske Magasin-bygning på Kongens Nytorv midt i København.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Simply Chocolate Mega Chokoladejulekalender

Er “Go big or go home” dit motto? Overrask chokoladeelskeren med denne gigantiske chokoladekalender fra Simply Chocolate! Her er der store stykker chokolade hver dag, ja der er til og med plads til nogle ekstra stykker og i alt bliver det til over 1,3 kg chokolade, som forgylder december!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Cocoture Julekalender 2020
Skøn julekalender med 24 fyldte chokoladekugler i kulørt papir. Flot grøn julekalender med låger der indeholder fyldte chokoladekugler fra PR Chokolade.
 

Niederegger Glamour Marcipan julekalender

Når du tænker på julens søde sager, tænker du så på små blege nisser og grise overtrukket med mørk chokolade, snarere end karameller og barnlig mælkechokolade? Så er denne luksuriøse marcipankalender fra Niederegger som skabt til dig!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Simply Chocolate Chokoladejulekalender Til To

Saboterer skænderierne om chokoladekalenderen julestemningen? Beskyt julefreden med Simply Chocolates store Chokoladekalender Til To! Hver låge indeholder naturligvis to stykker – og som bonus har kalenderen nogle ekstra låger for at forgylde nedtællingen til juleaften!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender fra Summerbird – med dansk økologisk luksus-chokolade

Sølvfarvet og stilren – den passer perfekt ind i alle hjem. Bag hver låge gemmer sig 1 stykke chokolade. Indholdet spænder bredt over Summerbirds klassiske sortiment, og deres vinter sæson-varer. 235 g.

Find den hos Delikatessehuset

Stor Summerbird julekalender 2020 

Sølvfarvet og stilren – den passer perfekt ind i alle hjem. Bag hver låge gemmer sig 2 stykker chokolade, så der er mulighed for at dele, hvis man er sådan en type. Den ultimative julekalender at dele med manden eller konen – eller en perfekt december-gave til dine forældre, bedsteforældre eller børn/svigerbørn. 

Find den hos Delikatessehuset

Summerbird Chiffoniere julekalender 2020

Den ikoniske jule-kommode er her igen – fyldt med lækre økologiske chokolademirakler. Udformet som en stilren kommode med 24 skuffer med to indpakkede stykker chokolade i hver skuffe. Indholdet spænder bredt over Summerbirds klassiske sortiment, og deres vinter sæson-varer. 440 g. Den ultimative julekalender at dele med manden eller konen – eller en perfekt december-gave til dine forældre, bedsteforældre eller børn/svigerbørn.

Find den hos Delikatessehuset

Økologisk chokolade julekalender fra Malmö Chokladfabrik

Her finder du en skøn chokolade julekalender fra Malmö Chokladfabrik. En julekalender hvor du får 24 stykker lækker økologisk kvalitets-chokolade. Alle chokoladerne er lavet af de bedste råvarer og er Fairtrade-mærket.

Find den hos Noru

Karamel Kompagniet julekalender 2020

Glæd dine kære med en gourmetjulekalender, der er fyldt med julelækkerier til 2 personer – hvis man altså nænner at dele den! Uanset om du elsker dine karameller søde, salte, stærke eller friske, så er alle karamellerne ægte håndværk – lavet med omhyggelighed, passion og kærlighed.

Find julekalenderen hos Wistore

Luksus Julekalender for 2 personer fra Aalborg Chokoladen

Julen er hjerternes tid, og med denne eksklusive julekalender fra Aalborg Chokoladen kan du forkæle dig selv og én du elsker med lækker chokolade af høj kvalitet. Kalenderen har 24 låger og i alt 48 stykker chokoladeslik, som hver dag op til jul stimulerer dine smagsløg og virkelig får dig i julestemning. Kalenderen tager dig godt rundt i Aalborg Chokoladens choko-himmel, idet du bag lågerne både finder chokolade med sød lakrids, snebolde, jordbær- og nougathjerter, kakaomandler og meget andet lækkert.

Find julekalenderen hos Med24

Økologisk julekalender med lækker blandet dessertchokolade fra Økoladen

Danske Økoladen har lavet denne fantastisk lækre julekalender, hvis 24 låger gemmer på forskellige fyldte chokolader samt marcipan- og nougatstykker, som gør dagene op til jul lidt bedre. Økoladen håndlaver al deres lækre chokolade på egne fabrikker i Danmark og bruger kun de absolut bedste økologiske råvarer, de kan få fat på. For eksempel er marcipanstykkerne lavet med velsmagende mandler fra Valencia-området i Spanien.

Find julekalenderen hos Med24

Økologisk julekalender med 70% mørk chokolade fra Økoladen

Denne fine julekalender fra danske Økoladen har 24 låger, hvor der bag hver og én gemmer sig et rigt stykke mørk chokolade fremstillet med mindst 70% kakao, som du kan nyde i dagene op til jul. Økoladens chokolade bliver håndlavet på deres danske fabrikker, hvor kun de absolut bedste råvarer bruges til produkterne. Resultatet bliver et perfekt stykke mørk chokolade med en afrundet og raffineret smag, som ikke virker bitter, på trods af dens høje kakaoindhold. 

Find julekalenderen hos Med24

Julekalenderen er fyldt med lækre pralinèer, trøffelkugler, dessert chokolader, konfekt og petit Four. Her får du Luksus og velsmag for alle pengene. Her får du 24 eksklusive Luksus Chokolader. Du kommer godt rundt i Aalborg Chokoladen`s chokoladehimmel, og får masser af velsmag.

Find julekalenderen hos Med24

Julekalender uden tilsat sukker fra Aalborg Chokoladen

Juletiden er fyldt med søde sager i form af gode julekager, konfekt og andet slik. Synes du dog, at du får mere end nok sukker i december måned, og vil du gerne skære lidt ned på sukkerindtaget, så er denne kalender perfekt til dig! Aalborg Chokoladen har nemlig fremstillet en skøn julekalender med 5 forskellige chokoladevarianter, helt uden tilsat sukker. Bag de 24 låger finder du forskelligt blandet chokolade, som blot har et naturligt indhold af sukker. Hvert stykke er formuleret af de bedste råvarer og fyldt med smage af blandt andet bær, spiritus og pebermynte.

Find julekalenderen hos Med24

Friis Holm – Chokolade Julekalender 2020

Kalenderen er spækket med små barer af de rene chokolader. Chokoladen er som altid lavet af Mikkel Friis Holm, som de seneste 6 år har vundet guld til verdensmesterskaberne i chokolade. Så er du til ultimativ chokolade-forkælelse, så er du landet det helt rigtige sted. Som kalenderen afbilleder, møder du de forskellige chokolader i sortimentet. Farverne angiver hvilken chokolade det er, på samme måde som i chokoladens originale design.

Find den hos Kundetbedste.com

Anker chokolade voksen julekalender 2020

Denne kalender indeholder 24 stykker dessertchokolade fordelt bag lågerne på den dekorative og rustikke julekalender. Der er mange forskellige typer af chokolade i årets julekalender, men fælles er de unikke sammensætninger. Anker Chokolade bruger nemlig ikke kun nougat, karamel, marcipan og vanilje – men også ingredienser, som man ikke så ofte ser i chokolade-fremstillingen. Herudover anvender Anker Chokolade næsten udelukkende økologiske ingredienser.

Find den hos Kundetbedste.com

Xocolatl sort julekalender 2020

Flot sort julekalender fra Xocolatl. Julekalenderen indeholder et stykke fyldt chokolade bag hver låge, i mange forskellige smagsvarianter. Der er både hvid-, mørk- og lys chokolade i. Af fyld i de forskellige chokolader er blandt andet mint, nougat, karamel, café latte, orange og lakrids.

Find den hos Kundetbedste.com

Xocolatl juletræ julekalender 2020

En jule-æske som kan fungere både som dessert æske og som julekalender. Æsken kan nemlig lukkes op som to døre, og indeni gemmer der sig 24 unikke fyldte chokolader. Chokoladerne er ikke nummereret, så der er frit valg på alle hylder, hvis man vælger at anvende den som julekalender.

Find den hos Kundetbedste.com

Magasin chokolade julekalender 2020

Flot og klassisk design, som vi kender det hos Magasin Chokolade – i år i en  lyserød udgave. Kalenderen kommer i en fin æske, med et motiv af snefnug udenpå. Bag lågerne gemmer der sig klassiske dessertchokolader og trøfler, som er lavet efter alle kunstens regler – heriblandt marcipanstykker.

Find den hos Kundetbedste.com

Xocolatl – Julekalender med fyldt mørk chokolade

Xocolatls’ “lille” julekalender med fyldt chokolade. Kalenderen foldes ud, og bag hver låge finder du et stykke fyldt mørk chokolade. Der er to forskellige smagsvarianter: en med mint og en med saltkaramel.

Find julekalenderen hos Kundetbedste.com

Valrhona julekalender 2020

Bag hver låge i kalenderen gemmer der sig små carréer af chokolade. Det er små individuelt indpakkede stykker chokolade på 5g hver. Julekalenderen her byder på både mørk- og mælkechokolade. Prøv eksempelvis bestselleren Guanaja 70%. Derudover indeholder kalenderen også Jivara (mælkechokolade) og Manjari (mørk).

Find den hos Kundetbedste.com

Sv. Michelsen julekalender 2020

Find Sv. Michelsens klassiske, fairtrade dessertchokolader i 2020 julekalenderen. Der er mange forskellige smage gemt i julekalenderen, de traditionelle stykker med marcipan – men også moderne dessertchokolader med passionsfrugt. Sv. Michelsen laver håndlavet chokolade baseret på fairtrade kakaobønner.

Find den hos Kundetbedste.com

Xocolatl julekalender med fyldte chokolader 2020

Denne flotte julekalender fra Xocolatl indeholder 210g fyldte chokolader – 1 stk bag hver låge. I et flot mørkeblåt julemotiv. En smuk julekalender, som er enkelt men dekorativt pyntet med snefnug.

Find julekalenderen hos Kundetbedste.com

pakkekalender til par 2020, julekalender til par 2020, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, julekalender 2020, pakkekalender 2020, julekalendere 2020, pakkekalendere 2020, alletiders gave, gaveinspiration, pakkekalender til par 2020, pakkekalender til par, julekalender til par 2020, adventskalender til par 2020, voksen julekalender 2020, romantisk julekalender 2020, erotisk julekalender 2020, romantisk pakkekalender 2020, erotisk pakkekalender 2020, dele julekalender 2020, dele pakkekalender 2020, julekalender for 2, pakkekalender for 2,

Xocolatls dele julekalender 2020

Kalenderen indeholder en “pakke” pr. dag med minimum 2 lækkerier bag lågen. Dette kan være alt fra Xocolatls fyldte chokolader, over dragéer og stykker af chokolade. Herudover er der et lille juleeventyr med. Del kalenderen med en du holder af – eller bliv dobbelt så forkælet i december. 

Find den hos Kundetbedste.com

pakkekalender til par 2020, julekalender til par 2020, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, julekalender 2020, pakkekalender 2020, julekalendere 2020, pakkekalendere 2020, alletiders gave, gaveinspiration, pakkekalender til par 2020, pakkekalender til par, julekalender til par 2020, adventskalender til par 2020, voksen julekalender 2020, romantisk julekalender 2020, erotisk julekalender 2020, romantisk pakkekalender 2020, erotisk pakkekalender 2020, dele julekalender 2020, dele pakkekalender 2020, julekalender for 2, pakkekalender for 2,

Anker Chokolade par julekalender 2020

Anker Chokolades bud på en økologisk chokoladekalender til julen 2020. I den store julekalender er der hele 520g chokolade fordelt på 48 stykker. Del derfor de skønne dessertchokolader med en du har kær, eller nyd to stykker om dagen. Der er fantastisk, spændende fyldte chokolader i vente. Anker Chokolade er nemlig specialister i at kombinere sødt, surt, salt og bittert. Bare fordi noget traditionelt er koblet med det salte køkken, betyder ikke at Anker ikke bruger det i sin chokolade. Find derfor forskellige krydderurter som et finurligt og smagfuldt twist i samråd med marcipan, nougat og ganache.

Find den hos Kundetbedste.com

pakkekalender til par 2020, julekalender til par 2020, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, julekalender 2020, pakkekalender 2020, julekalendere 2020, pakkekalendere 2020, alletiders gave, gaveinspiration, pakkekalender til par 2020, pakkekalender til par, julekalender til par 2020, adventskalender til par 2020, voksen julekalender 2020, romantisk julekalender 2020, erotisk julekalender 2020, romantisk pakkekalender 2020, erotisk pakkekalender 2020, dele julekalender 2020, dele pakkekalender 2020, julekalender for 2, pakkekalender for 2,

Sv. Michelsen par julekalender 2020

Den indeholder 2 stykker dessertchokolade bag hver låge – altså nok til deling. Denne delekalender indeholder klassiske dessertchokolader lavet på fairtrade kakao. Alle Sv. Michelsens produkter er desuden håndlavede.

Find julekalenderen hos Kundetbedste.com

Luksus Chokolade julekalendere til børn 2020

Julekalender til børn med fra Aalborg Chokoladen

Her får du fra Aalborg Chokoladen en fin julekalender med 24 stykker chokolade, specielt udvalgt til børnenes smagsløg. Chokoladekalenderen har et flot design med fine julemotiver, som pynter på børneværelset i december måned. Kalenderen kan åbnes, og indeni er de 24 låger. Hver dag åbner barnet en låge og finder én af de 5 forskellige chokoladevarianter, som de er garanteret at elske. Desuden har æsken en side med en blank tegning, som barnet kan udfylde helt selv, når ventetiden op til jul skal slås ihjel. 

Find julekalenderen hos Med24

Simon Coll Julekalender

Nu kan du glæde de mindste i familien eller bare en dejlig barnlig sjæl, med denne skønne Julekalender Mælkechokoladefigurer fra Simon Coll. Alt chokoladen smager dejligt og fortryller dine smagsløg hver dag i december og frem til juleaften. I denne julekalender finder du nemlig en skøn mælkechokolade formet som små søde figurer, bag hver af de 24 låger.

Find julekalenderen hos Noru

Magasin chokolade julekalender til børn 2020

Den fineste chokolade julekalender til børn og barnlige sjæle. Denne fine chokolade julekalender fra Magasin Chokolade, er en eventyrlig julekalender til børn med 24 stykker hvid-,mørk- og mælkechokolade. Små chokolader med forskellige julemotiver, så det små hoveder kommer i julestemning.

Find den hos Kundetbedste.com

Summerbird økologisk børnejulekalender  2020

Har du ledt forgæves rundt efter en kvalitetsjulekalender til dit barn? Skal julekalenderen i år være fri for unødvendige tilsætningsstoffer og økologisk? Og skal julekalenderen tilmed smage forrygende? Så er Summerbirds økologiske børnejulekalender svaret! Bag det søde ydre gemmer der sig 24 stykker økologisk luksuschokolade af 8 forskellige slags.

Find den hos Kundetbedste.com

Anker chokolade økologisk julekalender 2020

Kalenderen indeholder forskellige typer af Ankers Chokolade, som selvfølgelig er i børnevenlige udgaver til lejligheden. Der er anvendt primært økologiske ingredienser. Forsød børnenes jul med denne chokoladekalender af højeste kvalitet.

Find den hos Kundetbedste.com

Xocolatl julekalender til børn

Sød lille julekalender fra danske Xocolatl med fyldt mælkechokolade. Helt perfekt til de mindste i familien, både på grund af størrelsen, men også de milde smage. Mælkechokoladen er fyldt med henholdsvis nougat og saltkaramel.

Find den hos Kundetbedste.com

Valrhona julekalender til børn 2020

De små fortjener også god kvalitet. Valrhona laver klassisk chokolade af høj kvalitet. Julekalenderen til børn er sammensat af forskellige lyse chokolader, så børnene også kan være med. Find blandt andet den populære karameliserede hvide chokolade Dulcey. Der er også mælkechokolade bag lågerne.

Find den hos Kundetbedste.com

Listen bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Karamelleriet julekalender til voksne 2020

Indlægget Julekalender med luksus chokolade indeholder affiliatelinks

 

 

 

8 Responses

 1. 10/15/2019

  […] SE OGSÅ: Luksus chokoloade julekalender 2019 […]

 2. 11/10/2019

  […] SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade 2019 […]

 3. 09/23/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade […]

 4. 09/23/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade […]

 5. 09/23/2020

  […] SE OGSÅ: Luksus julekalender med chokolade […]

 6. 09/28/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade […]

 7. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Luksus chokolade julekalender 2020 […]

 8. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade […]

error: Content is protected !!