Julekalender med luksus chokolade

julekalender med luksus chokolade 2021, pakkekalender med luksus chokolade, adventskalender med luksus chokolade, summerbird julekalender 2021, simply chocolate julekalender 2021, special edition julekalender 2021, marcipan julekalender 2021, julekalender med marcipan, julekalender med fyldt chokolade, julekalender med mørk chokolade, pr chokolade julekalender, retro julekalender, julekalender til børn, julekalender til voksne 2021, julekalender til teenager 2021, julekalender til bedsteforældre 2021, julekalender til mænd 2021, julekalender til kvinder 2021, årets julekalender 2021, voksen julekalender 2021, julekalender med kvalitets chokolade, alletiders gave, gave inspiration
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du en der vild chokolade og som fortjener en ekstra forkælelse op til jul, så forkæl ham/hende med en julekalender med luksus chokolade.

Med en julekalender med luksus chokolade bliver julemåneden en tand mere hyggelig.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Udvalget af julekalender med luksus chokolade er steget de senere år, fordi flere er begyndt at gå op i heller spise mindre men i stedet god kvalitets chokolade som nydes:

Summerbird økologisk chokolade julekalender til børn 2021

Forkæl dit barn i julemåneden med bedre samvittighed. Denne julekalender fra Summerbird til børn, er lavet med økologisk chokolade. En skøn lille mundfuld hver dag imens der tælles ned til juleaften.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Økoladen 72% mørk chokolade julekalender 2021

Giv en julekalender med bedre samvittighed, både overfor barnet og naturen. For hver solgt julekalender donerer Økoladen 5 kr til Plant et Træ, som siden 1988 har plantet over 1,5 miillioner træer i Danmark, til gavn for fremtiden.

Find julekalenderen hos Ren velvære

Økologisk julekalender fra Anker Chokolade

Forsød barnets jul med denne chokoladekalender af højeste kvalitet. Julekalenderen indeholder 24 skønne chokolade-overraskelser, der gør december måned lidt hyggeligere.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Økoladen julekalender med økologisk mælkechokolade 40%

Lækker julekalender fra Økoladen med mælkechokolade. For hver solgt julekalender donerer Økoladen 5 kr til Plant et Træ, som siden 1988 har plantet over 1,5 miillioner træer i Danmark, til gavn for fremtiden.

Find julekalenderen hos Ren Velvære

Aalborg Chokoladen – Børne chokolade julekalender 2021

Julekalender til børn fra Aalborg Chokoladen fyldt med lækker chokolade. Julekalenderen er fyldt med 24 stykker børnevenlige chokolader. En hyggelige julekalender der gør december måned lidt sødere.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Økologisk chokolade julekalender til børn

Forkæl barnet med en lækker chokolade julekalender fyldt med økologisk julekalender, en julekalender du kan give med bedre samvittighed. Julekalender med økologiske chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature. Julekalender kan nydes af både børn og voksne.

Find julekalenderen hos Ren Velvære shop

Aalborg Chokoladen – Luksus chokolade julekalender

Julekalender fyldt med lækker luksus chokolade. Julekalenderen er fyldt med 24 stykker lækre blandet chokolader – mums. Du kan vælge at forkæle dig selv eller en du holder af med lækker chokolade i dagen op til jul.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Baileys XL Julekalender 2021

Er modtageren helt vild med Baileys? Så er denne Baileys julekalender lige sagen. I kalenderens låger gemmer der sig udsøgt mælkechokoladetrøffel med mild og cremet Baileys-fyld. Her er der både trøffelkugler med Original Irish Cream, hvor fyldet har fået smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og et nip havsalt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Magasin Chokolade – Træ Julekalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre julekalender i træ fyldt med lækker chokolade. en nostalgi – exceptionel træ julekalender som miniaturemodel af Magasin anno 1933. 24 delikate trøfler i 8 lækre varianter. Hver skuffe indeholder en særlig udvalgt chokoladeoverraskelse fra Magasin chokolade, som gør december til noget ganske særligt. Lyset kan slåes til og fra efter eget ønske.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Simply Chocolate – chokolade julekalender 2021

Gør december måned lidt hyggeligere for chokolade-elskeren med denne julekalender fra Simply Chocolate. En julekalender fyldt med chokoladestykker i højeste kvalitett.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Simply Chocolate – Julekalender

Lækker julekalender til modtageren der værdsætter et godt stykke chokolade. Bag de 24 låger gemmer sig  lækker chokolade fra Simply Chocolate. Som en ekstra kærlighedserklæring til kunderne og den søde juletid,har Simply Chocolate valgt at putte 6 ekstra stykker chokolade i kalenderen.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Simply Chocolate Chokoladejulekalender for to

Forkæl modtageren med denne julekalender fra Simply Chocolate, hvor der hver dag er nok chokolade til 2 personer. Det er derfor en oplagt julekalender til deling eller til modtageren der er ekstra glad for chokolade.Chokolade bliver jo også kun bedre når man har nogen at dele med.

Find den her hos Delikatessehuset

Simply Chocolate julekalender 2021

Denne guld kalender er lavet til ægte chocoholikere og er derfor den perfekte gave til dig selv eller en du holder af. Sætter modtageren pris på chokolade af høj kvalitet, så forkæl ham hende med denne lækre julekalender der i alt indeholder 1340 gram. I julekalenderen findes flere af de populære chokoladebarer fra Simply Chocolate samt ny spændende smage.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Økologisk chokolade Julekalender m. ganache & praline

Forsød de hyggelige stunder med de lækreste limited edition økologiske chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature. Der er noget for både voksne, børn og dig der er vild med chokolade. Find din favorit blandt de 6 varianter.

Find julekalenderen hos Helsam

Cocuture julekalenderhus 2021

Stor og flot luksus julekalender med lækkert fyld i skufferne, som består af et miks af chokolader og lækkerier fra Pr. Chokolade. Der er til to personer i denne julekalender. Julekalenderen kalenderhus er fremstillet i massiv pap og kan genopfyldes år efter år.

Find julekalenderen hos Design & Handelshuset eller Find den hos Winefamly

Cocuture julekalender med slik 2021

Kender du en der trænger til lidt ekstra forkælelse i december? Denne julekalender byder på de lækreste, fyldte chokoladekugler i -hvid, fløde og mørk chokolade med hele 20 forskellige fyldninger!

Find den hos Winefamly

Aalborg Chokoladen – Sukkerfri julekalender

December er en måned, hvor der normalt nydes rigeligt med søde sager. Denne julekalender er uden sukker og kan dermed spises med lidt bedre samvittighed. De fyldte chokolader er lavet på mørk chokolade, primært med forskelligt marcipanfyld.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Aalborg Chokoladen – chokolade julekalender – 2 personer

Årets julekalender til 2 personer fra Aalborg chokoladen kommer i en flot hvid indpakning med julemotiver og en klap som beskytter lågerne. Julekalenderen er fyldt med 48 stykker lækre blandet chokolader.

Find den hos Kun det bedste

Xocolatl Chokoladejulekalender 2021

Julekalender fra Xocolatl med en ny lækker smagsoplevelser hver dag. Æsken er fyldt med udsøgte fyldte chokolader, og da der ikke er nummererede låger her, vælger du selv, om pralinerne skal nydes én om dagen som en klassisk julekalender eller stilles frem som en æske chokolade ved julens festligheder.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Malmö Chokladfabrik – Chokolade Julekalender

Denne julekalender består af forskellige typer økologisk chokolade. Kalenderen indeholder både hvid, mørk og mælkechokolade – og alle disse med forskellige typer af topping. Find blandt andet de populære smagsvarianter: hvid chokolade med citron og lakrids, mørk chokolade med appelsin og ingefær og mange flere.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Valrhona – Fyldt chokolade julekalender 2021

Lækker julekalender med luksus chokolade fra Valrhona, perfekt til at hygge med på de kolde vinterdage i december. Chokoladerne varierer i mellem mælkechokolade, hvid chokolade og mørk chokolade med fyld af både ganache og praliné.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Mood Pills chokolade – julekalender

En humørfyldt julekalender fra Xocolatl med 24 fyldte chokoladestykker med spændende smagsvarianter som f.eks. white winter, hazelnut heaven, christmas cookie, salty snack m.m. Julekalenderen er ikke lavet med de traditionelle tal 1-24, derimod vælger man dagens chokolade efter det humør man er i. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Monty Bojangles – Chokolade Trøffel Julekalender

Denne julekalender står højt på ønskelisten hos mange, også hos os her hos Alletiders Gave. Trøflerne fra Monty Bojangles smelter på tungen og er yderst vanedannende. Den perfekte chokolade julekalender til ham/hende som værdsætter en god chokoladeoplevelse. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl sønderjysk julekalender

Denne julekalender er for 2, så oplagt at forkæle farmor og farfar eller mormor of morfar med. Julekalenderen indeholder; Te fra Carstensen Tehandel, kaffe fra SANS Sønderjylland, lakrids fra Aperci, honningkage og kager fra Brdr. Menighedens bageri og selvfølgelig chokolade fra Xocolatl.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Sv. Michelsen – julekalenderhus med fyldt chokolade

Findes der noget bedre end fyldt chokolade? Forkæl en du holder af med denne lækre julekalender fra Sv. Michelsen med fyldt chokolade. Kalenderhuset indeholder 240g fyldte dessertchokolader af den fineste kvalitet. Alle chokolader gluten- og alkoholfri, så julekalenderen er oplagt til alle aldersgrupper. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Sv. Michelsen – Luksus julekalenderhus med fyldt chokolade

Kender du også en der ikke kan få nok af chokolade, særligt fyldt chokolade? Så er dette julekalenderhus fra Sv. Michelsen helt perfekt. Kalenderhuset indeholder 270 gram fyldte dessertchokolader af den fineste kvalitet.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Valrhona – Julekalender med luksus chokolade

Valrhona er kendt for deres lækre chokolade. Er gavemodtageren helt vild med Valrhona chokolade, så skal han/hun selvfølgelig forkæles med en Valrhona julekalender fyldt med en masse lækker chokolade.  Julekalenderens 24 låger gemmer på alt fra carrér til pralinéer.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Valrhona – Julekalender m. mørk og lys chokolade

Har modtageren svært ved at vælge mellem lys og mørk chokolade? Med denne julekalender fra Valrhona får han/hun både mørk og lys chokolade at hygge sig med, imens der tælles ned til juleaften.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Friis Holm – Chokolade Julekalender 2021

Smuk og simpel julekalender til chokolade-elskeren. Kalenderen er spækket med små barer af de rene chokolader. Chokoladen er som altid lavet af Mikkel Friis Holm, som de seneste 6 år har vundet guld til verdensmesterskaberne i chokolade.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Julekalender 2021

Lækker julekalender fra Xocolatl der både kan nydes af børn og voksne. Julekalenderen er fyldt med 24 fyldte stykker chokolade med karamelfyld i mælkechokolade og 12 stk. nougat i mælkechokolade.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Julekalender

Gør julemåneden lidt sødere for en du holder af med denne lækre chokolade julekalender fra Xocolatl. Julekalenderen er med 24 fyldte stykker chokolade med bl.a. nougat, citron, mintkaramel, appelsin, saltkaramel, XO-karamel, solbær og nøddepraline.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Summerbird – Chokolade Julekalender 2021 – Single

Flot stilren julekalender fra Summerbird fyld med lækkert økologisk chokolade. Bag hver låge gemmer sig 1 stykke chokolade. Kalenderen indeholder både mørk chokolade, mælkechokolade og hvid chokolade – men også Summerbirds helt egen patenterede Amber Chokolade.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find julekalenderen hos Kun det bedste

Summerbird chokolade julekalender 2021 – delejulekalender

Lækker julekalender fra Summerbird fyldt med økologisk chokolade. Bag hver låge gemmer sig 2 stykker chokolade, så der er mulighed for at dele eller lidt ekstra til modtageren der yderst glad for chokolade.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find julekalenderen hos Kun det bedste

Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2021

Ikonisk jule-kommode fra Summerbird – fyldt med lækre økologiske chokolademirakler. I det smukke skuffemøbel gemmer sig 48 stykker luksuriøs økologisk dessertchokolade, som kan deles eller spises selv.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find den her hos Kun det bedste

Sv. Michelsen – Chokolade Julekalender til par

Lækker chokolade julekalender til par fra Sv. Michelsen. En skøn julekalender som du kan nyde med din bedre halvdel eller forkæle dine forældre, bedsteforældre eller gode venner med. Bag hver låge gemmer der sig 2 stykker chokolade. Kalenderen indeholder ca. 510g chokolade. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Anker chokolade julekalender til par

Lækker julekalender fra Anker Chokolade fyldt med en masse lækkerier. Julekalenderen indeholder nok chokolade til at den kan deles af et par eller forkæl ham/hende der ikke kan få nok af chokolade. I den store julekalender er der hele 520g chokolade fordelt på 48 stykker.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Anker chokolade julekalender til voksne

Forkæl en du har kær med denne julekalender fra Anker chokolade. I denne julekalender finder man både traditionelle chokolade sammensætninger og mere moderne såsom krydderurter, frugt og bær og spiritus.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Luksus julekalender for 2

Forkæl et par du holder af med denne lækre luksus julekalender for 2 eller giv den til en der bare ikke kan få nok af chokolade. Husk på det er også helt okay at forkæle sig selv op til jul! Kalenderen indeholder en “pakke” pr. dag med minimum 2 lækkerier bag lågen. Pakkerne kan indeholde et mix af fyldte chokolader, smørbløde karameller, sprøde mandler med chokolade og hindbær, 69% ren mørk chokolade, chokoladelakrids, marcipan og crispy snack.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender

Få søde sager er lige så forbundet med julen som marcipan, og denne luksuriøse marcipanjulekalender fra Niederegger er den ultimative måde at tælle ned til juleaften på! Kalenderen indeholder chokoladeovertrukken marcipan i seks forskellige smage, herunder appelsin, mørk chokolade og espresso.

Find den hos Coolstuff

Spangsberg julekalender

Julekalender fra Spangsberg fyldt med de populære chokolade hæle. Forkæl en du holder af eller dig selv med denne lækre julekalender. En julekalender der helt sikkert ikke skuffer.

Find julekalenderen hos Gpris

Spangsberg Assorteret Julekalender

Elegangt julekalender fra Spangsberg fyldt med lækker assorteret chokolade. En chokolade julekalender der kan nyde af både børn og voksne. 

Find julekalenderen hos Gpris

Toms Skildpadde Julekalender

Julekalenderen der også er også er kendt som Danmarks langsomste julekalender, er den populære julekalender fra Toms fyldt med Toms skildpadder. En lækker julekalender, der helt sikker vil skabe glæde hver dag til juleaften.

Find julekalenderen hos Gpris

After Eight Julekalender 2021

Lækker julekalender for slikmunde i elegant design. After Eight julekalenderen er hvert år i høj kurs, den skaber både juleglæde og en lækker forkælelse til hver dag i december imens der tælles ned til jul. Køb den hos Gpris og spar penge i forhold til prisen i danske supermarkeder.

Find julekalenderen hos Gpris

Anthon Berg julekalender

Gør december måned meget hyggeligere for en du holder af med denne lækre julekalender fyldt med lækker chokolade fra Anthon Berg. 

Find julekalenderen hos Gpris

Ferrero Collection Julekalender 2021

Tæl ned til juleaften med en Ferrero Rocher-julekalender! Bag lågerne i kalenderen gemmer der sig chokoladepraliner i tre forskellige smage: Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir.

Find den hos Coolstuff

Famous Grouse XL Julekalender

Julekalender fyldt med chokoladetrøfler smagt til med whisky fra det skotske højland. Denne gastronomiske julekalender er den perfekte tidlige julegave til whiskykenderen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Listen med julekalendere med luksus chokolade bliver løbende opdateret…

SE OGSÅ: Karamelleriet julekalender til voksne 2021

SE OGSÅ: Julekalender med lakrids 2021

SE OGSÅ: Julekalender med kaffe 2021

Indlægget Julekalender med luksus chokolade indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

 

 

8 Responses

 1. 10/15/2019

  […] SE OGSÅ: Luksus chokoloade julekalender 2019 […]

 2. 11/10/2019

  […] SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade 2019 […]

 3. 09/23/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade […]

 4. 09/23/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade […]

 5. 09/23/2020

  […] SE OGSÅ: Luksus julekalender med chokolade […]

 6. 09/28/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade […]

 7. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Luksus chokolade julekalender 2020 […]

 8. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade […]

error: Content is protected !!