Julekalender med luksus chokolade

julekalender med luksus chokolade, pakkekalender med luksus chokolade, adventskalender med luksus chokolade, summerbird julekalender 2020, simply chocolate julekalender 2020, special edition julekalender 2020, marcipan julekalender 2020, julekalender med marcipan, julekalender med fyldt chokolade, julekalender med mørk chokolade, pr chokolade julekalender, retro julekalender, julekalender til børn, julekalender til voksne 2020, julekalender til teenager 2020, julekalender til bedsteforældre 2020, julekalender til mænd 2020, julekalender til kvinder 2020, årets julekalender 2020, voksen julekalender 2020, julekalender med kvalitets chokolade, alletiders gave, gave inspiration

Kender du en der vild chokolade og som fortjener en ekstra forkælelse op til jul, så forkæl ham/hende med en julekalender med luksus chokolade.

Med en julekalender med luksus chokolade bliver julemåneden en tand mere hyggelig.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Udvalget af julekalender med luksus chokolade er steget de senere år, fordi flere er begyndt at gå op i heller spise mindre men i stedet god kvalitets chokolade som nydes:

Baileys julekalender 2020

Tæl ned til juleaften som aldrig før med denne chokoladekalender til voksne! Bagved lågerne i Baileys-kalenderen gemmer der sig mælkechokoladetrøfler med mildt Baileys-fyld i forskellige smage. Perfekt gave til den voksne slikelsker, som du gerne vil ønske en rigtig god jul!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender med chokoladetrøfler

Hemmelige opskrifter, der dateres helt tilbage til 1934, ligger bag de skønneste bløde chokoladetrøfler fra Engelske Monty Bojangles. Hele december bliver du ført igennem de lækre varianter med bl.a. appelsin, nødder, saltede popcorn, pistacie, kagestykker – og så selvfølgelig den helt klassiske chokoladetrøfler.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Eksklusiv chokoladejulekalender i træ fra Magasin du Nord

Overrask og forkæl chokoladeelskeren med noget helt ud over det sædvanlige: en eksklusiv chokoladekalender fra danske Magasin du Nord! Kalenderens låger lader dig tælle dagene til juleaften med chokoladetrøffelkugler i højeste kvalitet fra Magasin Chokolade. Trøflerne fås i otte forskellige smagsvarianter, blandt andet nougat-bergamotte, passionsfrugt og pebermyntechokolade. Den smukt udsmykkede adventskalender i træ forestiller den historiske Magasin-bygning på Kongens Nytorv midt i København.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Simply Chocolate Mega Chokoladejulekalender

Er “Go big or go home” dit motto? Overrask chokoladeelskeren med denne gigantiske chokoladekalender fra Simply Chocolate! Her er der store stykker chokolade hver dag, ja der er til og med plads til nogle ekstra stykker og i alt bliver det til over 1,3 kg chokolade, som forgylder december!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Niederegger Glamour Marcipan julekalender

Når du tænker på julens søde sager, tænker du så på små blege nisser og grise overtrukket med mørk chokolade, snarere end karameller og barnlig mælkechokolade? Så er denne luksuriøse marcipankalender fra Niederegger som skabt til dig!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Simply Chocolate Chokoladejulekalender Til To

Saboterer skænderierne om chokoladekalenderen julestemningen? Beskyt julefreden med Simply Chocolates store Chokoladekalender Til To! Hver låge indeholder naturligvis to stykker – og som bonus har kalenderen nogle ekstra låger for at forgylde nedtællingen til juleaften!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender fra Summerbird – med dansk økologisk luksus-chokolade

Sølvfarvet og stilren – den passer perfekt ind i alle hjem. Bag hver låge gemmer sig 1 stykke chokolade. Indholdet spænder bredt over Summerbirds klassiske sortiment, og deres vinter sæson-varer. 235 g.

Find den hos Delikatessehuset

Stor Summerbird julekalender 2020 

Sølvfarvet og stilren – den passer perfekt ind i alle hjem. Bag hver låge gemmer sig 2 stykker chokolade, så der er mulighed for at dele, hvis man er sådan en type. Den ultimative julekalender at dele med manden eller konen – eller en perfekt december-gave til dine forældre, bedsteforældre eller børn/svigerbørn. 

Find den hos Delikatessehuset

Summerbird Chiffoniere julekalender 2020

Den ikoniske jule-kommode er her igen – fyldt med lækre økologiske chokolademirakler. Udformet som en stilren kommode med 24 skuffer med to indpakkede stykker chokolade i hver skuffe. Indholdet spænder bredt over Summerbirds klassiske sortiment, og deres vinter sæson-varer. 440 g. Den ultimative julekalender at dele med manden eller konen – eller en perfekt december-gave til dine forældre, bedsteforældre eller børn/svigerbørn.

Find den hos Delikatessehuset

Økologisk chokolade julekalender fra Malmö Chokladfabrik

Her finder du en skøn chokolade julekalender fra Malmö Chokladfabrik. En julekalender hvor du får 24 stykker lækker økologisk kvalitets-chokolade. Alle chokoladerne er lavet af de bedste råvarer og er Fairtrade-mærket.

Find den hos Noru

Simon Coll Julekalender

Nu kan du glæde de mindste i familien eller bare en dejlig barnlig sjæl, med denne skønne Julekalender Mælkechokoladefigurer fra Simon Coll. Alt chokoladen smager dejligt og fortryller dine smagsløg hver dag i december og frem til juleaften. I denne julekalender finder du nemlig en skøn mælkechokolade formet som små søde figurer, bag hver af de 24 låger.

Find julekalenderen hos Noru

Karamel Kompagniet julekalender 2020

Glæd dine kære med en gourmetjulekalender, der er fyldt med julelækkerier til 2 personer – hvis man altså nænner at dele den! Uanset om du elsker dine karameller søde, salte, stærke eller friske, så er alle karamellerne ægte håndværk – lavet med omhyggelighed, passion og kærlighed.

Find julekalenderen hos Wistore

Listen bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Karamelleriet julekalender til voksne 2020

Indlægget Julekalender med luksus chokolade indeholder affiliatelinks

 

 

 

8 Responses

 1. 10/15/2019

  […] SE OGSÅ: Luksus chokoloade julekalender 2019 […]

 2. 11/10/2019

  […] SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade 2019 […]

 3. 09/23/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade […]

 4. 09/23/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade […]

 5. 09/23/2020

  […] SE OGSÅ: Luksus julekalender med chokolade […]

 6. 09/28/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade […]

 7. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Luksus chokolade julekalender 2020 […]

 8. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade […]

error: Content is protected !!