Gaver til pakkeleg under 50 kr

gaver til pakkeleg til under 50 kr, billige gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg, gaver under 50 kr, fjollede gaver, skægge gaver, pakkeleg, gaver til pakkeleg, gaveleg, alletidersgave, gaver til julefrokost

Julen er lig med hygge, tid til nærvær og gode stunder med familie og venner. Men det er også tiden for julefrokost. Til en god julefrokost hører der sig en god omgang pakkeleg. Vi har fundet lidt forskellige bud på gaveideer til pakkeleg, alle sammen koster under 50 kr:

Blinkende partyglas. Disse glas får med garanti feststemningen helt i top! I bunden af glasset sidder LED-pærer, der blinker grønt, rødt og blåt, og som lyser så stærkt, at de også kan bruges i dagslys! Find dem hos Coolstuff

Multiværktøj. Lille som et kreditkort og med flere funktioner, end du har fingre: Her er multiværktøjet, som kan ligge i pungen! Survival Card er fremstillet i solidt rustfrit stål (det slår ethvert guldkort, du render rundt med, når det gælder om at overleve!) og fungerer både som dåseåbner og øloplukker, så du ikke risikerer at sulte. Derudover indeholder det praktiske værktøjer som skruetrækker, lineal og kniv. Opgaver, som ofte kræver et dybt dyk i værktøjskassen, kan nemt klares med et Survival Card. Alt i alt har værktøjet 15 smarte funktioner. Hvis du gerne vil føle dig som MacGyver, kan du altid imponere vennerne med det indbyggede kompas: Bare fyld hullet med vand, og lad et stykke magnetisk metal (for eksempel en nål) balancere på overfladespændingen. Metallet vil dreje sig mod nord, så du veltilfreds kan pege dine vildfarne venner i den rigtige retning.

Find det hos Coolstuff

Tattoo sleeve. Findes i to skrappe varianter, en sortmønstret og en med farver. Tattoo Sleeves er af elastisk nylon og passer til alle.

Find den hos Coolstuff

Ice shooters. Hvad er sejere end snapseglas lavet af rygende kold is? Fyld disse former med væske, og stil dem i fryseren. Efter nogle timer kan du trykke dine frosne snapseglas ud!

Find hos Coolstuff

Enkelt, genialt og beruselsesfremmende. Det er helt enkelt et shotglas med en terning i bunden. Fyld glasset, slå det ned i bordet, og følg terningens instruktioner!

Find hos Coolstuff

Kiwi Slicer hjælper dig til hurtigt og nemt at skære perfekte stykker frugtkød ud af halve kiwier! Lav en stor og sund skål frugtsalat med kiwifrugt!

Find hos Coolstuff

Alt mad bliver bedre med lidt Sriracha, og med Sriracha2Go i nøgleringen har du altid favorit-saucen med dig overalt. Keep it spicy!

Find hos Coolstuff

Hjernegymnastik Toiletpapir. Tør dit sure fjæs af og lad hjernen – ikke bare tarmsystemet – arbejde, når du sidder på toilettet! Du trækker bare et stykke papir ud og løser forskellige former for opgaver.

Find hos Coolstuff

Hvorfor spilde tiden på dobbelttydigheder og uklare budskaber? F*ck off-sovemasken sender et tydeligt budskab og sørger for at holde både lys og forstyrrelser ude. Perfekt til rejsen!

Find hos Coolstuff

Beer Tracker er den øltrætte centralcomputers bedste ven. På det lille display holder den ubønhørligt styr på, præcis hvor mange flasker der er åbnet.

Find hos Coolstuff

Metalpuslespil. Superflotte hjernevridere i rustfrit stål, som man kan kæmpe med i timevis, før – som et lyn fra en klar himmel – løsningen åbenbarer sig! Eller ikke.

Find hos Coolstuff

Toiletrulle med talskema efter talskema efter talskema med sudoku! Vi garanterer for mange, lange og underholdende toiletbesøg!

Find hos Coolstuff

Tag forfesten, filmaftenen eller fredagshyggen til nye højder med Retrocorn Karamelpopcorn. Her har klassiske popcorn fået karamelovertræk. Vælg mellem flere lækre smage.

Find hos Coolstuff

Festen bliver straks lidt sjovere når der er udklædning involveret. Udklædningen bliver både enklere og meget meget sjovere med en maske, der gør dig festens flotteste.

Find hos Coolstuff

Konservesblomster. Disse blomster leveres i en pæn aluminiumsdåse, som man på et valgfrit tidspunkt kan åbne, give et skvæt vand, hvorefter man lader naturens under gå sin gang.

Find hos Coolstuff

Drikkebriller. Når det skal være sjovt at drikke. Drik alle mulige former for væske gennem et festligt brillesugerør. Hvad ellers?!

Find hos Coolstuff

 

 

Indlægget Gaver til pakkeleg under 50 kr indeholder affilatelinks

 

 

1 Response

  1. 10/15/2019

    […] SE OGSÅ: Gaver til pakkeleg under 50 kr. […]

error: Content is protected !!