15+ gaveidéer – gave til 2 årig dreng

gave til 2 år dreng gaveidéer 2 årige drenge 2 år dreng gave julegave til 2 årig fødselsdagsgave til 2 årig
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter en gave til en aktiv 2 årig dreng? Så læs med her! 

Der er sker en masse i 2 års alderen og samtidig er der SÅ meget som en 2 årig ikke kan og ikke forstår. Derfor kan det være svært at vurdere hvad en god gave til en 2 årig dreng kan være. Gaven skulle jo gerne kunne bruges med det samme. 

God gave til 2 år gammel dreng

En 2 årig dreng har fuld fart fremad. Han kan gå og udtrykke sig, men forstår ikke hvad alt skal bruges til og er stadig begrænset af manglende fin motoriske evner, balance og forståelse for hvordan ting kan og skal anvendes. Det er tiden inden rollespil for alvor bliver inteeressant. Men som 2 årig er junior også færdig med meget babylegetøj.

En god gave til en 2 år gammel dreng er en gave der udfordrer og træner de færdigheder der findes. Udfordrer barnet med balance og motorik via legetøj. Det kunne være en gå cykel eller legetøj med hjul på, hvor det ikke er muligt at komme til skade under legen. 

En anden god gave er noget der kræver fin motorik. For det skal der trænes på som 2 årig. Legetøj med mindre knapper der skal rammes med de små fingre eller avanceret udgaver af puttekasser, der kræver mere end blot øje-til-hånd motorik. 

Kender du din 2 årigs univers?

Som 2 årig junior allerede have dine præferencer. Det kan være en fascination af biler, tog eller en karakter på Ramasjang eller Netflix. Som 2 årig er det ikke nemt at holde koncentrationen på tv skærmen, ret længe af gangen, men det er allerede i denne alder at fascinationen af Gurli Gris, Pyjamasheltne eller Bamse og Kylling indtager den 2 åriges bevidsthed. Kender du den 2 åriges interesse for en kendt figur, kunne en Gurli gris bamse elleren Bamse og Kylling bog være oplagt. 

 

Gave til 2 årig dreng

 

legetelt gave 2 årig cirkustelt børneværelse gemmeleg

Legetelt til leg og gemmeleg

Alle har brug for et hemmeligt sted og som 2 årig er man usynlig når man ikke kan se andre. Et legetelt er oplagt til leg, til gennem og genialt til at skabe et privat rum til junior. På vores martrikel har legeteltet stået centralt i hjemmet i flere år. Det bruges dagligt og om sommeren tages det med ud i haven. 

Find gaven til 2 årig hos KidsWorld

 

badekåbe 2 årig badekåbe str 92 badekåbe som gave til 2 år gammel dreng

En lækker badekåbe til 2 årige drenge

Det er lækkert med en vamset badekåbe, når badet er slut og det er lidt koldt at komme ud af det dampende varme badeværelset. Den kan også være god at have med på stranden. Badekåbe til 2 årig skal helst være lidt stor i størrelsen og helst være blød og ikke for tung for barnet at have på.

Find et stort udvalg af badekåber til 2årige drenge hos Kids-World

 

legekøkken træ gave til 2 årig legetøjskøkken i træ gaveinspiration gave til 2 årig

Legekøkken til den lille kok

Legekøkken er legetøj som vil blive i hjemmet en del år og det vil blive slidt ned af restaurantleg, mor far børn lege og kopiering af hvad der sker i det rigtige køkken. 

Find legekøkkenet hos mammashop

 

duplo gave 2 årig lego til 2 årig

Duplo LEGO fra 2 år

Dette er en stor succes på hjemmefronten. Allerede som 2 årig kan junior sætte klodser sammen. Det første år med Duplo var det mest de basale kloder der blev sat sammen og bygget af, mens udviklingen fra 4 årig er, at der også bygges som i samlesæt. Fra 2 år og flere år frem, har Duplo klodserne været det største hit hjemme hos os. Der bygges høje tårne der bygges garager til biler fra andet legetøj – kort sagt, Duplo er med i legen, uanset hvad legen får ud på. Skal vi på ferie, tager vi også kloderne med – for de er uundværlige. 

Find Duplo kasse med klodser hos Coop

eller find et stort udvalg af Duplo samlesæt – også hos Coop

puttekasse noahs ark puttekasse til 2 årig gave til 2 år dreng

Svær puttekasse

En svær puttekasse der udfordrer barnets fin motorik og så er historien om Noahs Ark sød og oplagt at fortælle, når alle dyrene skal på plads.

Find gaven til 2 årig hos Loukrudt

tucher i træklods gave til 2 årig gaveinspitation 2 år gaveide til 2 årig kreativ gave 2 årig

Tucher i træklods

Det bedste i verden er at få en fin tegning af junior! Med dette tuch-sæt i træklods, øger du sansynligheden for at modtage nogle af juniors første forsøg med kunst. Træklodsen giver junior overblik og så husker han at få proppen på igen, da det er sjovt og udfordrende at få tuschen tilbage på plads. De fleste institutioner har tuscher i træklods og nu kan I også få sættet derhjemme. Bemærk at tuscherne er vandbaseret og kan derfor vaskes af tøjet.

Find gaveidéen til 2-årig hos Gucca

 

legeskal legetøj motorisk 2årig

Legeskal fra Bilibo

Denne gaveidé kræver sin introduktion, hvis du ikke kender den! Se video nedenfor. Fantastisk motorisk legeredskab. Enkelt, tiltrækkende og super holdbar. Dit barn kan ha’ glæde af den spændende skal – stort set overalt.
I haven, i vandet, i sandkassen, på kælkebakken, indenfor… Bilibo skallen er designet så den udfordrer børnenes fantasi, kreativitet, styrker den motoriske udvikling og stimulerer sanserne. I skallen kan børnene vippe, dreje, snurre. Balancere på skallen, bruge den til togbanen og alt det andet som fantasien sætter i gang.
Kan bruges af børn fra ca. 2 – 10 år. Bilibo skallen er anbefalet af pædagoger og børnelæger. Velegnet produkt også til børneinstitutioner.

Find legeskal hos Børn i Balance

 

gave til 2 årig musik instrument barn xylofon til barn musik instrument i træ

Xylofon og hammerbræt til 2 årige

2 i 1 legetøj til de små, der både stimulerer og udvikler det musiske og motorikken. På den ene side af bænken er der et hammerbræt med tre huller og tre tilhørende kugler. kuglerne kan bankes ned gennem hullerne med den medfølgende træhammer. Når kuglerne ryger igennm hullerne, kan barnet høre lyden af xylofonen, når kuglerne triller over “tangenterne”.

Find xylofonen hos Børn i Balance

 

Floor surfer legetøj med hjul 2 årig motorisk udviklende legetøj

Floor surfer

Et rullende bræt, som barnet kan enten sidde på og skubbe sig frem eller ligge på og “padle”. Floor surferen er udviklet i samarbejde med børnefysioterapeuter, for at sikre udnyttelsen af den optimale udvikling af motorik og balance. Brættet bøjer lidt opad i den ene ende, så det støtter på barnet, når det sidder på brættet og skubber sig frem men også støtter brystkassen, når barnet ligger på brættet og padler. En oplagt og genial gave til 2 årige drenge. Udsolgt hos de fleste legtøjsbutikker, men kan findes her:

Læs mere om Floor Surfer til børn hos Børn i Balance

 

historier for 2 årige bog til 2 årig

Involverende og spændende historier for 2 årige 

En oplagt godnatlæsningsbog for 2 årige. Som 2 årige er sproget i fuld udvilking og forståelsen for historier og sprog er ligeledes i udvilking. Derfor er det vigtigt med historier på den 2 åriges stadie af sprog og forståelse. Denne bog er skøn og har fine tegninger og illustrationer. 

Find Historier for 2 årige hos Saxo

 

BLOOMINGVILLE får gyngehest til 2 årig gave til 2 årig dreng gae til 2 årig pige

Blød gyngehest – får

Skøn blød og bedårende gyngehest. Findes både som får (lam), lama og mammut. Gyngehesten pynter fint på børneværelset og så kilder det i maven, når balancen skal holdes på sådan et gyngende dyr.   

Find gaveidéen hos boboonline

 

fiskestang til leg i badet fang fisk i badekaret badelegetøj gaveinspiration 2 årig ønskeseddel

Badelegetøj til 2 årige drenge

2 årige leger 24/7 – også når der tages tøj på eller når der bades. Med badelegetøj kan motorikken udvikles i badet. Fang nogle fisk og træn øje til hånd motorikken i samme omgang. 

Find fiskestang til 2 årige hos Kids-World

 

cykel 2 årig mini rider go cykel med 4 hjul min første cykel

Min første cykel

Min første cykel er til den 2 årige der endnu ikke kan holde balancen – hverken motorisk eller evner at husk på at balancen skal holdes kontant. Denne mini rider har været fast inventar hjemme hos os, siden junior var 1 1/2 år. Mini Rider Go er en perfekt begyndercykel. Cyklen hjælper barnet med at udvikle balance og koordinationen, samtidig med at det er rigtigt sjovt.

Find min første cykel hos Børn i Balance

 

kuglebane med biler kuglebane i træ gave til 2 årig

Kuglebane med biler

Fascinationen er lige stor, hver gang kuglebanen findes frem. Kan du huske kuglebanen fra børnehaven? Denne kuglebane er fremstillet i fra og kommer fra svenske Kids Concept. Den træner motorik og og koncentration og så er den sjov at lege med. Der medfølger 3 biler der udgør kuglerne. Skøn gave til 2 årig dreng!

Find kuglebanen hos Coop

 

sengetøj juniordyne snurk sengetøj gave til 2 årig

Sengetøj fra Snurk – Puttetid bliver nemmere!

Det skønneste junior sengetøj fra Snurk med plysbamsen. Sengetøjet er hvidt med et print på dynen af en bamses arme og butterflies. Hovedpuden er bamsens overkrop og hoved, så det ligner at barnet bliver krammet af bamsen.

Find gaveideen hos Kids World

find holger bog gaveide til 2 årig godnat læsning 2 årig

Godnat læsning for 2 årig

Med en Find Holger bog er der aktiv godnatlæsning, hvor junior kan være med til at lede slagets gang. Hvem finder først Holger?

Find gaveideen hos Saxo

 

gurli gris dukkehus gave til 2 årig pige gave til 2 årig dreng gaveinspiration

Gurli Gris dukkehus

Flyt ind med Gurli! Hjælp Gurli med at indrette hendes flotte, nye træhus og find ud af, hvor badekarret, komfuret, køleskabet og tv’et skal stå. 

Find dukkehuset hos Coop

 

Fandt du en god gave til 2 årige dreng?

gaveinspiration 2 årig dreng hvad ønsker en 2 årig dreng sig? Ønskeseddel 2 år dreng

 

 

LÆS OGSÅ: Personlig bog til barnet

LÆS OGSÅ: Gaver med Gurli Gris

 

 

Indlægget 15+ gaveidéer – gave til 2 årig dreng indeholder affiliatelinks til relevante danske webbutikker

 

 

 

3 Responses

  1. 11/28/2020

    […] LÆS OGSÅ: Gave til 2 årig dreng […]

  2. 11/29/2020

    […] LÆS OGSÅ: Gaveinspiration til 2 årig dreng […]

  3. 02/24/2021

    […] SE OGSÅ: 20+ gaveidéer – gave til 2 årig dreng […]

error: Content is protected !!