15+ gaveidéer til gamer – gave til gamer

gave til gamer gaveinspiration til gamer gave til teenager gave til 15 årig dreng teenageværelse gave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter en gave til en aktiv gamer? Så læs med her! For selvom du ikke er gamer, kan du sagtens finde en god gave til ham eller hende der elsker at spille og game. 

Er du på udkig efter en god gave til en gamer, så læs med her. Gaverne kan bruges uanset om din gamer er ung eller ældre, af hankøb eller hunkøn. En god gave til gamer, viser interesse har hans eller hendes interesse. 

De fleste mennesker har rigtig mange titler. F.eks. er mormor også mor. Hun er muligvis også hustru, søster, gudmor, strikker, vinterbader, husejer, skiløber og friluftsmenneske. Når vi skal finde en god gave, er det vigtigt at huske på at gavemodtager, er så meget mere end lige det vi som gave afsender – ser først. Heldigvis er vi så meget mere end én enkelt titel og derfor er der også mange retninger for hvad du kan give i gave. I dette indlæg har vi fokus på gameren og en god gave til gamer.

Selv om du ikke forstår interessen for gaming eller slet ikke kan sætte dig ind i hvorfor det er så spændende, er det stadig vigtigt, at du viser interesse for hans eller hendes interesse. At “game” er meget normalt for de yngre generationer, mens ældre generationer, slet ikke kan forholde sig til det. Men faktum er at der er stigende interesse for “faget” og sporten er gået fra en pre-teenage nørdet ting, til at være en international sport med professionelle gamere. 

Kender du din gamers spilleunivers?

Skal du finde en gave til ham eller hende der bruger timevis foran skærmen, dybt begravet i et spil på et højere niveau? Gave til gamer er ikke nemt, hvis man ikke selv er gamer, men kom med ind i gamerens univers og forstå på få minutter, hvad det er for et univers og hvad der er vigtigt.

En gamer har et spilleunivers på skærmen foran sig. Herinde findes udfordringer, venner, socialt liv, konkurrencer mv. Det er muligt at flytte sig ind i universet og glemme tid og sted – men det er kun muligt ved hjælp af sanserne – og det er præcis her at den gode gave til gamer, kommer ind i billedet. For at forsvinde ind i universet skal sanserne kunne flytte gameren derind via lyd og billede og lækkert udstyr.

Et keyboard/tastatur er ikke “bare” et tastatur for en gamer. Det er vigtigt at tasterne sidder præcis, der er komfort i produktet og at det er lækkert at spille med. Det samme gælder spillekonsol, joystik, lyd i headsæt osv.

Vi har stukket hovedet ind i spilleuniverset og forhørt os om hvad der er hot og hvad der ikke rigtig fungerer for den entusiastiske gamer. Overordnet kan vi konkludere at en gamer ikke går på kompromis med sit udstyr. Her på redaktionen findes der ingen gamere, men vi har indtil flere gamere i familien og nedenstående forslag til gave til gamer er nøje udvalg med deres kyndige vejledning. 

 

Gave til gamer

 

stor enter knap gave til gamer gamer pude enterpude pyt knap

Enter knap pude

Alle gamere kender frustationerne når nettet svigter eller skærmen fryser – NETOP – når gamet er godt i gang og sejeren er indefor rækkevide. Og hvad gør man så, når frustationerne skal ud? Undgå at banken knytnæven ned i tastaturet (både for hånden og tastaturets skyld!) Med denne “Enter” pude kan frustationerne ved teknikken (eller egne manglende evner) håndteres på bedste vis! En sjov gave til gameren med stort konkurrence-gen og temperament.

Find gaven til gameren hos CoolStuff

 

cyber clean rengøring af tastatur lille gave til gamer gave til teenager

Gave til gamer: Nem rengøring af tastatur

Cyber Clean er en form for særlig slim/blød modellervoks, der er “nice” at røre ved og som nærmest suger alt snavs til sig. Derfor er det oplagt til rengøring af det efterhånden ulækre tastetur på gamerværelset. Dette er en sjov men brugbar gave til teenager og gamer. Cyber Clean kan bruges flere gange og skifter farve, når det er tid til investere i en ny Cyper Clean. 

Find gaveidéen til gameren hos CoolStuff

 

fortnite lama gave til fortnite spiller gamergave gave til teenager bamse til teenager

Fortnite Llama bamse

Vi har ikke tal på hvor mange gange snakken med gameren er gået på spillet “fortnite”. Er din gamer en Fortnite spiller, så er denne Llama pinata bamse oplagt som en gave til gamerværelset. 

Find Llama og endnu flere Fortnite gaver hos Merchshark

 

 

Cola køleskab gave til gamerværelse gamer gave teenage gave teenageværelse

Cola køleskab til gamer teenageværelset

Dette er en stor succes på hjemmefronten. Som gamer har man brug for hurtig energi og drikkevarer, når det går hedt for sig…. men der er ufattelig langt ud til køleskabet i køkkenet. Installer dette køleskab på teenageværelset og gameren kan koncenterer sig 100% om spillet og snakken med gamervennerne. I øvrigt en oplagt ting til teenageværelset, uanset om der games meget eller overhovedet ikke.

Find det ultra seje cola køleskab hos CoolStuff

eller en mindre udgave her – også hos CoolStuff

 

kæmpe musemåtte stor musemåtte mousepad til gamer

Kæmpe musemåtte til gamerværelset

En gaming musemåtte er et must på gamerbordet. Denne gamer musemåtte er XL og tilpasset så den kan bruges på ethvert gamer eller skrivebord. Den store størrelse gør at gameren ikke distraheres af at nå til kanten af musemåtten og så er den udarbejdet i tekstiler der undgår friktioner og øger bevægeligheden af musen. 

Find XL gamer musemåtte hos webdanes

 

 

oplevelse til gamer gave til gamer udfordring gamer

Oplevelsesgave til gamer

Få kroppen med når der games. Det er træning i virtual reality og oplagt som en gave til gamer eller teenager. Oplevelsen kan prøves alene eller sammen med venner og familie. 

Find oplevelsesgave til gamer hos Du glemmer det aldrig

 

gamer plakat til teenageværelse

 

Stort udvalg af gaming plakater til teenageværelset

Der findes faktisk mange fede gaming plakater til teenageværelse. Både til konsultspillere og pc gamere. Det er citat plakater med hvad en gamer kan finde på at sige, men også plakater med de store spil som næsten alle gamere spillere. 

Find et stort udvalg af gamer plakater hos plakatdyr

eller find citatplakater om gameren hos Citatplakat

gamersæt havit gave til gamer gamer tastatur gamer headset gamer mus

Gamersæt – oplagt gave til ny gamer

Et komplet Gamer-sæt som indeholder både Gamer tastatur, mus, headset og musemåtte. Den perfekte Gamer pakke som gør det dejligt nemt og overskueligt at komme igang med din Gamerkarrier eller blot til at spille med vennerne. 

Find gamersæt hos Innoliving

 

gamerstol gamerbord gamermøbler gamerbord og stol

Gamermøbler som gave til gameren

Gamerstol og tilhørende gamerbord til teenageværelset og til gameren der har brug for en ordentlig stol og bord. Gør gaming oplevelsen endnu federe med et komplet sæt bestående af et sort gamerbord med sort stel og LED lys i begge sider samt en komfortabel gamerstol i farverne sort/blå. Med et gamerbord og gamerstol vil gamern være på rette vej med hensyn til det rigtige udstyr – så er det bare et spørgsmål talentet også er der!?

Find gamer bord og stol hos moreland

 

nintendo nes spillekonsul retro nintendo

Retro Nintendo spillekonsol NES

We love it! Altså hele familien er samlet foran slærmen når Nintendo NES startes op. Det er nemlig ikke kun gameren, men også de halvgamle forældre (der spille Nintendo i deres egen ungdom), der elsker denne lille spillekonsol. Dette er chancen for hygge, gaming og nærvær på tværs af generationer. Kort sagt: Vi elsker den (mindst ligeså meget som den gamle Nintendo fra 90’erne)

Find Nintendo NES hos dingadget

 

 

 

geargrip taske til gamercomputer bæretaske computer taske til stationær pc

Sådan flyttes gamerudstyr over til vennerne

En gamercomputer er ikke en lille smart bærbar computer. Det er en stationær kraftfuld og desværre og koldset sag. Og når der er gamer aften hos vennerne, så skal al udstyren med og opstilles på vennernes matrikel. Derfor er en gamer grip en oplagt gave til gamer. En Gamer Grip er en bæresele tilpasset gamercomputeren og gameren, så alle dele kan medbringes på ansvarlig vis. 

Læs mere om Gamer grip hos webdanes

 

komplet gamerpakke gamersæt til ny gamer komplet gamerværelse

Komplet gamerværelse som gave til gameren

Trænger gamerværelse til nytænkning? Med denne pakke af gamer udstyr og gamermøbler får din gamer en fantastisk opgradering af gamerværelset og gamerudstyr. 

Find den komplette gamerpakke til gameren hos evermart

 

Fandt du en god gave til ham eller hende der gamer?

 

 

LÆS OGSÅ: Adventsgaver til teenager

LÆS OGSÅ: konfirmationsgaver

 

Indlægget Gave til gamer indeholder affiliatelinks til relevante danske webbutikker

 

 

 

5 Responses

 1. 11/25/2020

  […] SE OGSÅ: 15+ Gaver til gamer […]

 2. 11/26/2020

  […] 15+ gaveidéer til gamer – gave til gamer […]

 3. 02/12/2021

  […] SE OGSÅ: Gave til gamer […]

 4. 02/13/2021

  […] SE OGSÅ: 15+ gaveidéer til gamer – gave til gamer […]

 5. 03/16/2021

  […] LÆS OGSÅ: Gave til gamer […]

error: Content is protected !!