30+ Harry Potter Gaveideer til børn og barnlige sjæle

harry potter gaveideer til børn, harry potter gaver til børn, harry potter julegave, harry potter ting til harry potter fan, harry potter gaveinspiration, harry potter børnegaver, harry potter gaveideer til drenge, harry potter gaveideer til piger, harry potter børnegaver
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Harry Potter er populær blandt mange børn og voksne. Her på Alletiders Gave har vi samlet en masse Harry Potter gaveideer.

Er du inviteret til Harry Potter fødselsdag og savner inspiration til Harry Potter gaveideer? Eller vil du kæle din lille Harry Potter fan?

Historien om Harry Potter er forfatteren J. K. Rowlings fortælling om en forældreløs dreng, der vokser op hos onde slægtninge, indtil han erfarer, at han er af troldmandsslægt og kommer til en kostskole for kommende troldmænd.

Harry Potter er en fortælling på i alt 7 bøger og film. Historien om Harry Potter er en dannelseshistorie om hans kamp med sig selv og sine omgivelser for at blive voksen, præsenteret i kostskoleromanens velkendte regi. I det magiske univers projiceres hans udviklingskamp ud på omgivelser, der symboliserer tilværelsens basale kræfter og eksistentielle kriser. Harry Potter er et sympatisk bekendtskab, der med sine let genkendelige relationer til familie, venner, lærere og myndigheder indbyder til identifikation og ønsketænkning hos både jævnaldrende og voksne læsere.

Harry Potter gaveideer

Harry Potter gaveideer består af Harry Potter børnekostumer, Harry Potter legetøj, Harry Potter film film, Harry Potter udstyr til børneværelset mm. Harry Potter gaveideer er i vidt forskellige prisklasser, så her kan du både finde Harry Potter julegave, Harry Potter adventsgave, Harry Potter kalendergave, Harry potter fødselsdagsgave mm.

Harry Potter boks

Den komplette Harry Potter samling kan nu nydes hjemme i stuen – et absolut MUST-HAVE for enhver Harry Potter fan! Indeholder alle Harry Potter film fordelt på 8 DVD’er, samlet i en flot og prægtig boks.

Find boksen hos Gucca

Harry Potter bøger

Den populære Harry Potter-serie er skrevet af J.K. Rowling og er elsket af voksne og børn over hele verden. Bøgerne handler om den unge, forældreløse Harry Potter, der finder ud af at han er en troldmand og bliver sendt til troldmandsskolen Hogwarts. Hvis ikke gavemodtageren allerede har alle bøgerne stående på sin boghylde, så er dette en oplagt gaveide.

Find alle bøgerne på dansk og engelsk hos Saxo

Harry Potter 3D natlampe

Den energibesparende LED-pære gør, at lyset er stærkt uden at være hårdt for øjnene. Den er derfor perfekt til et rum, hvor stemningsskabende lys er i fokus. Det er muligt at ændre farven på lampen til 7 forskellige farver, så man kan få Harry Potter til at lyse op i præcis den farve, man vil have.

Find den hos Merchshark

Harry Potter Gryde Farveskiftende Lampe

Med en lampe i form af en lysende gryde fra Harry Potters magiske verden oplyses barnets værelse i elevhjemmet med magisk hyggebelysning. Løft grydens låg for at tænde lampen og se, hvordan det kogende indhold skifter i tolv farver og giver en fortryllende stemning.

Find Harry Potter lampen hos Coolstuff

Harry Potter Quidditch børnekostume

En kappe i Gryffindors farver er præcis, hvad barnet har brug for, inden han/hun kan begynde at fange det gyldne lyn. Her får du en lang, rød Quidditch-kappe i polyester samt en rød og gul trøje.

Find kostumet hos Partyking

Harry Potter halstørklæde

Kan du godt lide Harry Potter, og har du altid syntes, at kollegiet Gryffindor på trolddomsskolen Hogwarts er det bedste kollegie? Harry Potter tilhører Gryffindor, så det er måske ikke så mærkeligt, at netop det kollegium er særligt populært. Dette halstørklæde vil passe dig helt perfekt, da det er stribet i Gryffindors farver: rød og gul. Her får du et stribet halstørklæde i farverne rød og gul. Halstørklædet er fremstillet i polyester og det er 200 x 13 cm. Halstørklædet passer til alle, både store og små.

Find det hos Partyking

Harry Potter – Den Magiske Malebog

Magisk malebog fyldt med mere end 90 fantastiske motiver fra alle otte Harry Potter-film. Lige fra Harrys allerførste besøg i Diagonalstræde til Quidditch-turneringer, fordelingshatten og selvfølgelig Harrys bedste venner, Ron og Hermione.

Find malebogen hos Gucca

Harry Potter penalhus

Harry Potter penalhus er en meget populær gaveide til Harry Potter fans. Penalhuset består af 3 rum og har det sejeste Harry motiv.

Find det hos MerchShark

Harry Potter Powerbank

Denne tryllebindende powerbank oplader din mobil lige præcis, når du ønsker det! Vælg din favorit mellem Harry Potter og Hermione Granger for 10 points til Gryffindor og 100 % batteri til din telefon!

Find den hos Coolstuff

Harry Potter høretelefoner

Har du en lille Harry Potter-fan i huset? Så vil disse høretelefoner uden tvivl være et kæmpe hit!Bilturen bliver bare lidt sjovere med disse høretelefoner med Harry Potter-tema. Harry Potter flyver rundt på sin kost på ørepuderne, og hovedbøjlen er prydet med to Gyldne Lyn. Høretelefonerne er skabt med fokus på komfort med justering og blød polstring, så barnet kan fordybe sig i film eller lydbøger. I forhold til lyden er der 3 forskellige niveauer, så barnet får den bedste oplevelse og optimal beskyttelse. Hovedtelefonerne kan tilsluttes MP3-afspiller, tablet, smartphone osv.

Find høretelefonerne hos Coolshop

Harry Potter børnekostume

Mange børn er vokset op med historierne om den magiske troldmand Harry Potter og lige præcis derfor er dette også et klassisk valg når det gælder kostume! Her får du et lækkert børnekostume som forvandler dit barn til den magiske lille dreng i en håndvending. Harry Potter Børnekostume Deluxe er et komplet kostume for børn som forestiller Harry Potter. Den indeholder en kappe, t-shirt med trykt slips, briller og en tryllestav.

Find det hos Partyking

Harry Potter rygsæk

Tag Harry Potter og Hogwarts med på farten med denne Harry Potter rygsæk. Rygsækken er både oplagt til skole- og fritidsbrug.

Find den hos Merchshark

Harry Potter – Kreacher Elf bamse

Denne bamse forestiller en tro genskabelse af familien Blacks loyale husalf Kræ (Kreacher). Fuldblodsslægten Black er blevet tjent af en lang række af husalfer, og Kræ har været på posten i mange år. 
Bamsen måler ca. 38 cm i højden. En oplagt gaveide til enhver Harry Potter fan.

Find den hos Gucca

Harry Potter kop

Uanset om gavemodtageren foretrækker kolde eller varme drikke, skal de selvfølgelig nydes i en Harry Potter kop.

Find koppen hos MerchShark

Harry Potter Hogwart trådløs oplader

Denne trådløse oplader er en god gave især til alle, der er fan af Harry Potter og leveres i fin gaveæske. En gave der kan bruges af både børn og voksne.

Find den hos Temashop

Harry Potter Håndklæde 70×140 cm

Sejt og blødt Harry Potter håndklæde i hurtigtørrende 100% mikrofiber. Håndklædet er både oplagt til badet derhjemme, en tur i svømmehallen eller på stranden.

Find det hos Eurotoys

Hedvig – LEGO Harry Potter

Bygbar model af uglen Hedvig med flyvende vinger Denne klodsbyggede model består af 630 elementer og har et vingefang på over 34 cm. Hedvig vises under flyvningen, på vej til at levere et vigtigt brev. Når modellen er færdig, kan man dreje et håndtag for at få de leddelte vinger til at bevæge sig yndefuldt op og ned. Samlermodellen står på en robust sokkel med en aftagelig LEGO Harry Potter minifigur og et andet, mindre legetøj af uglen Hedvig med vingerne spredt ud.

Find LEGO sættet med Hedvig hos Eurotoys

Natbussen – LEGO Harry Potter

Giv din unge heks eller troldmand sit livs tur ombord på LEGO® Harry Potter™ 75957 Natbussen! Når børn tager med den lilla tredækkerbus, ved de, at der venter en vild tur. Der er et hængslet sidepanel, som giver nem adgang til interiøret, og et aftageligt tag, der afslører den øverste etage, så dette magiske legetøjs-bussæt er sprængfyldt med legemuligheder.

Find natbussen hos Eurotoys

Hogwarts Fornødenhedsrummet -LEGO Harry Potter

LEGO® Harry Potter™ sættet Hogwarts™ Fornødenhedsrummet (75966) fører unge hekse og troldmænd ind i en magisk verden, hvor de kan slutte sig til en gruppe venner på en hemmelig mission for at overvinde den kraftfulde mørke magi. Legetøj til rolleleg fra Harry Potter og Fønixsordenen™ Fans af Harry Potter kan genskabe klassiske filmøjeblikke og fremmane deres egne fantasifulde eventyr med Harry, Hermione Granger™ og Luna Lovegood™. Dumbledores Armé øver sig i besværgelser i det mystiske Fornødenhedsrum.

Find LEGO sættet hos Eurotoys

UNO Harry Potter

Klassisk UNO spil med Harry Potter tema perfekt til hygge i familiens skød.

Find det hos Eurotoys

Harry Potter Labyrint Ravensburger spil

Hvem kan holde styr på Harry Potter labyrinten og finde ruter til de velkendte figurer fra Hogwarts? Harry, Ron, Hermione, Professor Dumbledore, Hagrid, og Harrys ugle Hedwig venter på, at du finder dem. Hvis du flytter labyrintbrikkerne taktisk, vil du hurtigt finde ruter, hvor der tidligere var blindgyder. Fortsæt med at skabe nye ruter for at finde nogle af dine favoritter blandt Harry Potter-figurerne.

Find det hos Eurotoys

Harry Potter puslespil 100 brikker

Ravensburger har det perfekte puslespil til alle børn. De spændende billeder, brikkernes strategiske størrelser og vores udvalg af formater garanterer succes uanset alder og niveau! Ravensburger puslespil for børn er en sjov måde at træne genkendelse, logisk tænkning, tålmodighed og hånd-øje-koordination.

Find spillet hos Eurotoys

Harry Potter Dagbog – Tom Riddle

Lad barnet skrive sine hemmeligheder ned i denne læderbundne kopi af Tom Riddle’s Diary, komplet med blanke sider og metalhjørneplader. Tom Riddle Dagbog er præcis, hvad J.K Rowling fans har brug for for at gemme deres egne minder og hemmeligheder.

Find den hos Gucca

Harry Potter Quiz – Brætspil På Dansk

Harry Potter – Drengen der overlevede. Harry er den eneste troldmand, der har overlevet at blive ramt af dræberforbandelsen Avada Kadavra. Han bærer et evigt minde om hændelsen i form af det ar, han bærer i panden. I slaget om Hogwarts konfronterede han endelig Lord Voldemort på lige fod – og vandt! I dette quizspil kan I bevise, hvor meget i ved om Harry Potters verden. 840 spøgsmål fra alle 8 film – om Hogwarts, om alle hans venner, om mystiske allierede og skræmmende modstandere. Og om alle begivenhederne, der ledte frem til det endelige opgør. Her møder I igen Hermione, Rin, Ginny, Hagrid, Albus Dumbledore og mange andre.

Find spillet hos Gucca

Harry Potter sengetøj

Flot og lækkert blødt sengesæt i voksenstørrelse til en rigtig Harry Potter fan. Sengesættet er produceret af 100% OEKO-TEX certificeret bomuld, hvilket garanterer dig for, at sengetøjet er fri for skadelige kemikalier.

Find det hos Gucca

Harry Potter Voldemort lampe

Tænd lys i dit værelse og bring liv i Hogwarts med en lampe i form af Harry Potter Voldemort figuren! Dette Harry Potter-lys henter sit karakteristiske 3D-design fra den ikoniske karakter Voldemort af de utroligt populære Harry Potter film. En perfekt tilføjelse til enhver fan’s værelse!

Find lampen hos Gucca

Harry Potter Artefakt boks

Med denne Artefact Box fra Harry Potter får du alle mulige magiske artefakter, genstande og breve fra harry Potters magiske og fortryllende verden! Du vil sikkert genkende den ikoniske Sirius Black søges-plakat, et Hogwarts optagelsesbrev, Dumbledores Armé underskriftsliste, samt Lily Potters brev til Sirius Black og meget andet! Et must-have for enhver sand Harry Potter fan!

Find boksen hos Gucca

LEGO Harry Potter Hogwarts Astronomitårnet

Der er fantastiske figurer og magiske funktioner at opdage i Hogwarts™ Astronomitårnet. Det er fyldt med berømte rum, alle kender fra Harry Potter™-filmene. Besøg professor Horatio Schnobbevoms klasseværelse med Harry, og deltag derefter i Schnobbevoms fest med de andre elever. Se den magiske mandrake i drivhuset, og udforsk derefter Ravenclaw-kollegiet og det seje astronomiudstyr.

Find sættet hos Eurotoys

Harry Potter tryllestav

Udvid barnets eller din samling af magiske og virkelighedstro Harry Potter tryllestave med denne stav, der tilhører Den Udvalgte, Harry Potter. Vær opmærksom på at disse harpiks tryllestave er autentiske, håndmalede rekvisit-replicaer, og de er af denne grund designet som samlergenstande og ikke legetøj.

Find den hos Gucca

SE OGSÅ: Harry Potter julekalendere 2020

SE OGSÅ: 15+ Gaver til gamer

SE OGSÅ: Gaveideer til konfirmand

Listen med Harry Potter gaver opdateres løbende…

harry potter gaveideer, harry potter gaver til børn, harry potter julegave, harry potter ting til harry potter fan, harry potter gaveinspiration

 

Indlægget Harry Potter gaveideer til børn og barnlige sjæle indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops.

5 Responses

 1. 11/25/2020

  […] SE OGSÅ: 30+ Harry Potter gaveideer til børn og barnlige sjæle […]

 2. 12/08/2020

  […] SE OGSÅ: 30+ Harry Potter gaveideer […]

 3. 12/08/2020

  […] SE OGSÅ: 30+ Harry Potter gaveideer […]

 4. 03/11/2021

  […] SE OGSÅ: Harry Potter gaveideer til børn […]

 5. 07/19/2021

  […] 30+ Harry Potter gaveideer […]

error: Content is protected !!