Juletræspynt og sjove julekugler

sjove julekugler, sjovt julepynt, unikke julekugler, julekugler 2021, julekugler med sjov form, julekugler formet som dyr, disney julekugler, harry potter julekugler, star wars julekugler
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Til julen hører sig hygge i hjemmet og juledekoration. Vi har fundet en masse sjove julekugler, du helt sikkert ikke har set før.

Sjove julekugler er blevet et stort hit i mange hjem. For mange er det endda blevet så stort et hit, at der hvert år sættes en større jagt ind på at finde nye unikke og sjove julekugler.

Søger du stemningsfuld, smuk eller sjov julepynt? Så behøver du ikke at søge længere. Her hos Alletiders Gave elsker vi at gå på jagt efter unikt julepynt. Særligt glade er vi for julekugler, der både bruges til at dekorere juletræet og hænges op rundt om i hjemmet. Hvert familiemedlem har en eller flere favoritter blandt de flotte julekugler.

Find dit indre samlergen frem eller forkæl en du holder af med en af disse sjove julekugler:

Kendte julekugler

Pryd juletræet med en eller flere kendte julekugler. Find blandt andet et større udvalg af Disney julekugler, Harry Potter julekugler eller hvad med Star Wars julekugler.

Se udvalget af julekugler hos Temashop

Julekugle lyserød flodhest

Herlig julekugle formet som en flodhest med juletøj på. En sjov julekugle som vil få enhver til at trække lidt ekstra på smilebåndet.

Find julekuglen hos Juleeventyr

Julekugle Ølkasse med øl

Hæng favoritdrikken på juletræet med denne julekugle formet som en ølkasse med 6 øl. Den perfekte julekugle til enhver mand og øl-elskeren. 

Find julekuglen hos Juleeventyr

Julekugle egern

Disse herlige julekugler formet som egern bør hænge på ethvert juletræ. Farverig egernjulekugle kan købes i 2 forskellige varianter med enten juletræ eller ski i poterne.

Find egern julekugler hos Juleeventyr

Julekugle hjort

Julekugle formet som en hjort, der er fremstillet i ægte glas fra det østrigske glaspusteri Hanco. En herlige julekugle man ikke kan andet end holde af. 

Find julekuglen hos Juleeventyr

Julekugle cirkuszebra

Kombiner jul, glæden for dyr og cirkus med denne julekugle formet som en cirkuszebra. En herlig og unik julekugle, der fortjener en helt særlig plads på juletræet.

Find julekuglen hos Juleeventyr

Julekugle julemand med cykelbod

Denne julemand kommer ikke med gaver og slæden er skiftet ud med en cykelbod. Julekuglen er fremstillet i ægte glas og forestiller en cyklende julemand, der sælger is fra sin vogn.

Find julekuglen hos Juleeventyr

Rådyr julekugle

Julekugle rådyr i glas med fin julepåklædning, perfekt når der skal skabes julestemning i ethvert hjem. Giv den til en du holder af eller forkæl dig selv. 

Find julekuglen hos Juleeventyr

Fodbold julekugler

Julekugler formet som en fodbold – perfekt til ham/hende der elsker fodbold. En stor fodbold og en mindre fodbold med nissehue på.

Find julekuglerne hos Juleeventyr

Julekugle Campingvogn

Den perfekte julekugle til campisten. Campingvogn julekugle er i hvid, grøn og sølvfarvet. Den er pyntet med julekrans og kulørte pærer.

Find julekuglen hos Juleeventyr

Julekugle hund

Julekugle til hundeelskeren, som passer perfekt på juletræet i traditionelle julefarver. Hunden er forklædt som hofnar med grøn/rød krave, bukser og hat.

Find julekuglen hos Juleeventyr

Grøn Babuska julekugle

Denne julekugle får man lyst til at skille af hver gang man passerer. Julekugle formet som en babuska med mange fine detaljer.

Find julekuglen hos Juleeventyr

Popcorn julepynt

Er du eller modtageren vild med popcorn? Så skal der selvfølgelig hænge en popcorn julekugle på juletræet. Juletræspynten er lavet til at hænge på træet og forestiller en rød- og hvidstribet bøtte fyldt med popcorn.

Find julekuglen hos Partyking

Popcornvogn julekugle

Hvorfor nøjes med et popcornbæger, når du kan få hele popcornvognen hængende på juletræet? Vellignende popcornvogn i klare, røde og hvide farver.

Find julekuglen hos Juleeventyr

Julekugle cupcake

Hvem elsker ikke cupcakes? Med disse julekugler bliver man lækkersulten, hver gang juletræet passeres. Julekugle formet som muffins overdådigt pyntet med farvet glasur, krymmel eller bær.

Find cupcake julekugler hos Juleeventyr

Julekugle elefant

Fin julekugle formet som en elefant. Den lille elefant er i champagnefarvet med masser af glimmer, en herlig julekugle, som man kun kan blive glad af at kigge på. 

Find elefant julekuglen hos Juleeventyr

Robot julekugle

Herlig julekugle formet som en robot, der vil pynte på ethvert juletræ. Julekuglen har mange fine detaljer og kan bruges år efter år.

Find julekuglen hos Juleeventyr

Rulleskøjte julekugle

Har du eller gavemodtageren en forkærlighed for rulleskøjter? Så må denne juletræskugle ikke mangle som en del af årets julepynt. Julekugle Rulleskøjte med farvede hjul, stopklods og snørebånd.

Find den hos JuleeventyrFind den hos Juleeventyr

Slikstok julekugle

Julekugle formet som en slikstok. En stor og flot slikstok fremstillet i ægte glas. Farverne er klare og skiller sig ud på enhver juledekoration.

Find julekuglen hos Juleeventyr

Juletræskugle bil med juletræ

Så fin julekugle formet som en glitrende rød bil med et juletræ på taget. Med denne søde lille røde bil får du et både personligt og sjovt juletræ, en herlig julekugle som man kun kan blive glad af at se på. 

Find julekuglen hos Partyking

Julekugle Donuts

Med denne julekugle kan man ikke andet end blive lækkersulten. Julekugle Donuts i ægte glas. Tre donuts hænger godt sammen med farvet glasur og krymmel som pynt.

Find julekuglen hos Juleeventyr

Julekugle raket

Kombiner interessen for ydre rum med julen med denne herlige raket julekugle. I samme serie findes blandt andet astronaut julekugle og ufo julekugle. 

Find julekuglen hos Juleeventyr

Julekugle næsehorn

Normalt er næsehorn ikke noget man forbinder med julen. Men denne juletræskugle formet som et næsehorn med juletøj fortjener en plads på juletræet.

Find den sjove julekugle hos Juleeventyr

Nøddeknækker julekugle

Et hyggeligt stykke julepynt, som er perfekt, når du vil pynte juletræet med lidt andet end bare traditionelle julekugler. Dette stykke juletræspynt er designet som en mand med en tromme.

Find julekuglen hos Partyking

LED julekugle julemand

Sjov julekugle formet der forestiller selveste julemanden. Her får du en julekugle, der ligner en julemand med nissehue på og LED-belysning med en blinkende funktion.

Find julekuglen hos Partyking

Guldgris julekugle

Skal grisen på bordet eller på træet? Her får du 3 stykker julepynt i form af guldfarvede julekugler, som forestiller grise. Der medfølger snore til ophængning. Hver kugle måler cirka 8 cm i diameteren og er lavet af plast.

Find guldgrisene hos Partyking

Julestrømpe julekugle

Med en porcelænsstrømpe hængende på juletræet ved siden af de farverige julekugler, skaber du en rigtig julestemning! Her får du et flot stykke julepynt af porcelæn, der forestiller en propfuld julestrømpe.

Find julekuglen hos Partyking

Lagkage julekugle

Den perfekte julekugle til kagebageren eller modtageren der bare ikke kan få nok af kager. Denne julekugle er formet som en lagkage i flere lag.

Find julekuglen hos Juleeventyr

Julekugle sæl med nissehue

Herlig julekugle der forestiller en sæl med nissehue. Julekuglen er fremstillet i ægte glas på et glaspusteri i Østrig ved navn Hanco. Sælen er med rød og hvid nissehue.

Find julekuglen hos Juleeventyr

Julekugler Muffins og is 4-pak

Bliv lækkersulten hver gang juletræet passeres med disse julekugler. 2 vaffelis med krymmel på toppen og to muffins med masser af pynt er  der i denne figurjulekugleæske.

Find julekuglerne hos Juleeventyr

Julekugler Julehunde 3-pak

Elsker du eller modtageren hunde – så skal der selvfølgelig hænges hunde julekugler på årets juletræ. I pakken er der 3 små hunde hhv. en brun, en hvid og en grå hund – alle 3 med nissehue på.

Find julekuglerne hos Juleeventyr

SE OGSÅ: Personlig julekugle med foto

SE OGSÅ: Personlig julekalender med foto

Indlægget Juletræspynt og sjove julekugler indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!