Juletræspynt og sjove julekugler

sjove julekugler, sjovt julepynt, unikke julekugler, julekugler 2022, julekugler med sjov form, julekugler formet som dyr, disney julekugler, harry potter julekugler, star wars julekugler
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Til julen hører sig hygge i hjemmet og juledekoration. Vi har fundet en masse sjove julekugler, du helt sikkert ikke har set før.

Sjove julekugler er blevet et stort hit i mange hjem. For mange er det endda blevet så stort et hit, at der hvert år sættes en større jagt ind på at finde nye unikke og sjove julekugler.

Søger du stemningsfuld, smuk eller sjov julepynt? Så behøver du ikke at søge længere. Her hos Alletiders Gave elsker vi at gå på jagt efter unikt julepynt. Særligt glade er vi for julekugler, der både bruges til at dekorere juletræet og hænges op rundt om i hjemmet. Hvert familiemedlem har en eller flere favoritter blandt de flotte julekugler.

Find dit indre samlergen frem eller forkæl en du holder af med en af disse sjove julekugler:

Kendte julekugler

Pryd juletræet med en eller flere kendte julekugler. Find blandt andet et større udvalg af Disney julekugler, Harry Potter julekugler eller hvad med Star Wars julekugler.

Se udvalget af julekugler hos Temashop

Popcorn julepynt

Er du eller modtageren vild med popcorn? Så skal der selvfølgelig hænge en popcorn julekugle på juletræet. Juletræspynten er lavet til at hænge på træet og forestiller en rød- og hvidstribet bøtte fyldt med popcorn.

Find julekuglen hos Partyking

Julekugle luftballon

Dette er en sød julekugle formet som en luftballon, som vil passe perfekt på årets juletræ! Du får en dekorativ julekugle, som vil gøre årets juletræ til noget helt særligt!

Find den hos PartyKing

Julemand på motorcykel julekugle

Sjov julekugle der forestiller julemanden på motorcykel. Julekuglen er lavet af keramik og måler ca. 9 cm i størrelsen. En sjov og anderledes julekugle end den traditionelle runde.

Find den hos PartyKing

Julekugle kaffekrus

Den perfekte julekugle til enhver kaffeelsker. Med denne sjove og smukke dekoration bliver dit juletræ noget, som gæsterne med garanti vil huske! Her får du en julekugle i glas i form af et kaffekrus til at hænge på juletræet.

Find den hos PartyKing

Pink julekugle søhest

Pynt dit juletræ med en eksklusiv lyserød søhest, hvis du vil fejre tropejul! Her får du en dekorativ julekugle, som du nemt hænger op på juletræet. Perfekt til dem, som elsker havet ekstra meget.

Find den hos PartyKing

Julekugle i glas – egern med kogle

En sød og hyggelige julekugle der kan bruges år efter år. Her får du en dekorativ julekugle, som du nemt hænger op i træet, når juleaften nærmer sig.

Find den hos PartyKing

Kat julekugle

Er du eller en du holder af særdeles glad for jul og katte, så er denne julekugle formet som en kat helt perfekt. Her får du en juletræskugle i form af en sød lille kat, der strækker sin pote.

Find den hos PartyKing

Guldgris julekugle

Skal grisen på bordet eller på træet? Her får du 3 stykker julepynt i form af guldfarvede julekugler, som forestiller grise. Der medfølger snore til ophængning. Hver kugle måler cirka 8 cm i diameteren og er lavet af plast.

Find guldgrisene hos Partyking

Skildpadde julekugle

Kan man andet end holde af skildpadder? Er modtageren særligt glad for skildpadder, så forkæl ham/hende med denne søde julekugle. Her får du en dekorativ julekugle, som er udformet som en grøn skildpadde.

Find den hos PartyKing

Julekugle i glas austronaut

En sjov og anderledes julekugle. Kuglen forestiller en skinnende astronaut i en hvid farve siddende på en blå og guldfarvet globus. På julepynten er der et sølvfarvet bånd for nem ophængning.

Find julekuglen hos PartyKing

Julekugle i glas gummiged

Vi kender et par drenge der ville synes det var det sejeste at have denne julekuglen hængende på årets juletræ. I juletiden skal alle børn være glade, så fyld juletræet med sjove julekugler, og så er julen reddet.

Find julekuglen hos PartyKing

Folieballon Julekugle

Årets sjove, anderledes og store julekugle er denne folieballon julekugle. Mere festligt end en heliumfyldt folieballon bliver det næppe! Brug denne ballon som en festlig dekoration til julefesten – til en mere festlig jul.

Find den hos PartyKing

 

 

SE OGSÅ: Personlig julekugle med foto

SE OGSÅ: Personlig julekalender med foto

Indlægget Juletræspynt og sjove julekugler indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!