Forklæde til børn

forklæde til børn, forklæder til børn, børneforklæder, børneforklæder, børn i køkkenet, forklædesæt børn, køkkensæt børn, alletiders gave, gave til den lille kok,

Kender eller har du et barn der er glad for at komme med i køkkenet? Mange børn udviser en sund interesse for køkkenet og madlavningen allerede i tidlig alder og så er det da bare med at tage dem med.

For at gøre tiden ikke køkkenet sjovere, kan det være en fordel at vælge opskrifter som er nemme for barnet at finde ud, her er børne kogebøger en oplagt gaveide. Men har man haft et barn med i køkkenet bare et par gange, ved man også det kan være en fordel at barnet får et forklæde på og hvorfor så ikke forkæle barnet med dets helt eget forklæde, nemlig et forklæde til børn / børneforklæde?

Vi har her på Alletiders Gave, fundet lidt forskellige fine bud frem på børneforklæder til din lille kok:

Supersødt sæt med Gurli Gris forklæde og kokkehue. Gurli Gris er en populær figur hos mange børn. 

Find Gurli Gris forklæde til børn hos The Fairytale Company

‘Supersødt Paw Patrol Skye køkkensæt med Paw Patrol forklæde og kokkehue. Så kan der bages godbidder formet som poter eller kødben.

Find Paw Patrol køkkensæt hos The Fairytale Company

Klar parat bag – Så kan de små kokke brillere i køkkenet iklædt det smarteste Paw Patrol forklæde og en rigtig fin kokkehue. Så kan der bages kager der er formet som poter eller kødben.

Find Paw Patrol forklæde hos The Fairytale Company

Køkkensæt med forklæde, hue og handske – kan bruges i køkken og i legekøkken.
Sødt sæt med fine prikker på både forklæde og handske. Huen er med elastik så den kan fungere som hårnet i det rigtige køkken eller blot til pynt i legekøkkenet. Sættet er i bomuld og kan tåle vaskemaskine, så det kan tages rigtigt i brug. Forklædet har lille lomme foran.

Find sættet hos Legebutikken

Mumi Forklæde Orange Petit Jour Paris. Sødt forklæde til børn med det søde Mumi motiv.
Forklædet er velegnet til brug i køkkenet ved madlavning og bagning. Der er velcrolukning i nakken så det er nemt at tage af og på.

Find Mumi forklæde hos Legebutikken

Fint børneforklæde med flot Peter Kanin illustration. Tag børnene med i køkkenet og lad dem hjælpe til. Forklædet er PVC coated og lige til at tørre af med en våd klud eller svamp.

Find Peter kanin forklædet hos Legebutikken

Smart forklæde til børn fra Ferm Living. Pas på dit barns tøj under madlavningen med ferm LIVING’s lækre bomuldsforklæde. Dette mørkeblå design har aftageligt bindebånd og dyb forlomme – perfekt til at gemme søde sager! Forklædet findes i flere farver og print.

Find Ferm living børneforklæde hos Trendyliving

Indlægget Forklæde til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!