Forklæde til børn

forklæde til børn, forklæder til børn, børneforklæder, børneforklæder, børn i køkkenet, forklædesæt børn, køkkensæt børn, alletiders gave, gave til den lille kok,
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender eller har du et barn der er glad for at komme med i køkkenet? Mange børn udviser en sund interesse for køkkenet og madlavningen allerede i tidlig alder og så er det da bare med at tage dem med.

For at gøre tiden ikke køkkenet sjovere, kan det være en fordel at vælge opskrifter som er nemme for barnet at finde ud, her er børne kogebøger en oplagt gaveide. Men har man haft et barn med i køkkenet bare et par gange, ved man også det kan være en fordel at barnet får et forklæde på og hvorfor så ikke forkæle barnet med dets helt eget forklæde, nemlig et forklæde til børn / børneforklæde?

Vi har her på Alletiders Gave, fundet lidt forskellige fine bud frem på børneforklæder til din lille kok:

Babblarna Forklæde og Grydelap

Bag med Babblarna! Med dette fine forklæde og den herlige grydelap er barnet fuldkommen klar til at bage. Forklædet er trykt med barnets favoritkarakterer fra Babblarna og er nemt at tage af og på, takket være velcrobåndet i nakken.

Find det hos Jollyroom

Mumi Forklæde til børn

Forklæde i den fineste lysegrønne farve og på forsiden er der det sødeste illustrerede Mumi motiv.
Forklædet er genialt til brug i køkkenet ved madlavning og bagning, og fordi det er betrukket med en coated overflade, er det super nemt at holde pænt og rent, blot ved at tørre det af med en klud. 

Find det hos Legebutikken

Orange forklæde med Mumi troldene

Orange forklæde til børn med det søde Mumi motiv på forsiden. Alle vennerne er ude at gå på stylter.
Forklædet er velegnet til brug i køkkenet ved madlavning og bagning.

Find det hos Legebutikken

Gurli Gris forklæde

Gurli Gris forklæde perfekt til når den lille vil hjælpe til i køkkenet. Forklædet har velcro lukning i nakken der gør det nemt at tage af og på. 

Find det hos Legebutikken

Kanvas børneforklæde

Det holdbare forklæde er fremstillet i slidstærkt, dobbeltvævet Kanvas. Forklædet er praktisk, da det kan bæres på to forskellige måder. Det kan enten bæres som et helt forklædet eller blot som et halvt forklæde, bundet om hofterne. Forklædet har tre lommer, så redskaberne nemt kan opbevares tæt på en.

Find det hos Kitchenone

Cam Cam forklæde

Skønt forklæde til familiens yngre medlemmer fra Cam Cam med mælkebøtteprint. En oplagt gaveide til den lille kok.

Find det hos Kids-world

Design Letters forklæde og viskestykke

Sæt bestående af forklæde og viskestykke fra Design Letters. En perfekt gave til barnet, der gerne vil hjælpe til i køkkenet.

Find sættet hos Kids-world

Ferm Living børneforklæde

Pas på dit barns tøj under madlavningen med ferm LIVING’s lækre bomuldsforklæde. Dette design har aftageligt bindebånd og dyb forlomme – perfekt til at gemme søde sager! 100 % økologisk bomuld.

Find det hos Trendyliving

Pippi Langstrømpe børneforklæde

Et skønt forklæde med motiv af Pippi Langstrømpe. Med dette farverige forklæde kan dit barn beskytte sit tøj, mens det hjælper til i køkkenet. Forklædet har røde kantebånd og et bindebånd, tre lommer og et herligt mønster af Pippi, der bager. Perfekt til den lille bager!

Find det hos Jollyroom

Unicorn forklæde

Skønt forklæde til børn med enhjørninger. Forklædet er coated, og er derfor lige til at tørre af efter brug. Børn elsker at hjælpe til i køkkenet, og så er det praktisk med et forklæde.

Find det hos Tralaleg

Ulster Weavers børneforklæde

Fint forklæde i bomuld til børn fra engelske Ulster Weavers. Forklædet er med søde motiver og i dejlige farver. Børn elsker at hjælpe til i køkkenet og så er det jo godt med et forklæde. Til forklædet fås også en sød kokkehue.

Find det hos Tralaleg

SE OGSÅ: Gaveinspiration – Find gaven til 3 årige drenge

SE OGSÅ: 20+ gaveidéer – gave til 2 årig pige

SE OGSÅ: 20+ gaveidéer – gave til 2 årig dreng

 

Indlægget Forklæde til børn indeholder affiliatelinks

2 Responses

  1. 12/01/2020

    […] SE OGSÅ: Forklæde til børn […]

  2. 12/09/2020

    […] LÆS OGSÅ: Forklæde til børn […]

error: Content is protected !!