Pernille Corydon smykker

corydon smykker corydan smykker tilbud alletidersgave corydon ring daylight brooklyn sea treasure halskæde gave til teenager
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Pernille Corydon smykker er inspireret af dansk enkelhed og geometriske former. Pernille Corydon formår at skabe smykker uden overflødige detaljer og vedhæng. Smykkerne er både ekstrem feminine og udtrykker en enkel skønhed på samme tid, hvilket har vist sig at sende en stor appel til kvinder i alle aldre i store dele af verdenen.

Pernille Corydon smykker er produceret i minimalistisk og moderne design, smykkerne fåes i flere farver og kan nemt kombineres og blandes mellem kollektionerne.

Fynske Pernille Corydon har fået sit internationale gennembrud med sine smykkekollektioner og kan derfor nu købes i 14 lande, lige fra Danmark til USA og Japan.

De skønne og skandinavisk enkle smykker fra Pernille Corydon bliver ofte lavet i serier, så der kan matches øreringe, halskæde, armbånd og ring. Men med deres enkle udtryk, kan man nemt kombinere smykkerne fra de forskellige kollektioner.

Det minimalistiske og enkle design gør smykkerne stilrene og tidsløse. Pernille Corydon smykker er derfor en god gave til hende der værdsætter de tidsløse smykker og har de samme smykker i årevis. 

Pernille Corydon ring

pernille corydon daylight ring alletidersgave gave til konfirmandinden gave til teenager forgyldt smykke gave dansk design

Daylight ring fra Pernille Corydon

Daylight ringene fra Corydon findes i 2 farver og 2 størrelser. Den findes i den originale Daylight størrelse, samt i en “small” udgave. (den nederste på billedet). 

Find begge størrelser og farver hos Luxoliving

eller

Find Daylight smykker hos Bahne

 

nova ring corydon gave til teenager gave til ung pige smykke til teenager

Nova ring

Pernille Corydon har skabt denne skønne style med inspiration fra den verden af naturlige skatte du kan finde under vandets overflade.Ringen fungerer super godt som statement ring, men også sammen med andre ringe. Ringen fås i både forgyldt sølv og sølv og er justerbar. 

Find Nova ringene hos Luxoliving

 

corydon treasure ring gave til ung pige gave til teenager konfirmationsgave under 400 kr forgyldt ring alletidersgave

Treasure ring

Treasure smykkerne tager os tilbage til bedstemødrenes smykkeskrin, som er fyldt med smukke minder. Ringen er justerbar og kan derfor tilpasses lidt til fingeren. Treasure har en mat overflade og en facetslebet gul Citrin sten. Brug ringen til både hverdag og til fest. Kombiner Treasure ringen sammen med andre smukke smykker fra Pernille Corydon for at skabe et personligt look.

Find Treasure ringene hos Luxoliving

 

corydon fjord ring amazonite ring ring med grøn sten alletidersgave gave til ung pige

Fjord Amazonite ring

Denne fine ring med en Amazonite sten, som passer til enhver lejlighed og kan med sin enkelthed matches på kryds og tværs med andre smykker fra Pernille Corydon eller din egen samling af smykker.

Find Fjord ringene hos Luxoliving

 

Corydon øreringe

pernille corydan øreringe gave til ung gave til konfirmandinden alletiders gave corydan smykker

Pernille Corydon øreringe

Der findes et skønt og stort udvalg af Corydons øreringe i forgyldt guld og sølv. 

Find Pernille Corydon øreringe hos Luxoliving

eller

Find dem hos Bahne

 

Corydan halskæde

corydon mini daylight halskæde til teenager gave til ung pige gave til 12 årig gave til konfirmand smykke til konfirmand

Mini daylight halskæde

Denne fine halskæde er en del af Daylight kollektionen, der er drevet af lysets skønhed. Inspirationen bag er mødet mellem lys og stærke former, der omdannes til smukke smykker. Den er 40-48 cm i længde (justerbar)

Find halskæden hos Luxoliving

 

sea treasure halskæde gave til ung pige gave til teenage pige gave til konfirmand

Sea treasure halskæde fra Corydon

Skøn lang halskæde fra Corydon i serien om skatte fra havet. Et rigtigt sommersmykke i skønne varme farver i forgyldt guld og med ferskvandsperle og en blå agat sten. Halskæden er justerbar 55-60 cm og selve vedhænget er 3 cm. 

Find den skønne halskæde hos Luxoliving

 

daylight halskæde corydon halskæde alletidersgave halskæde til pige

Daylight halskæde

En af Corydons mest populære halskæder fra den enormt populære Daylight serie af smykker fra dan danske designer. Dette er Daylight small halskæden der fås i 2 farver og er en forgyldt halskæde i 40-46 cm (justerbar)

Find halskæden hos Luxoliving

 

brooklyn halskæde corydon gave til student gave til konfirmand gave til ung pige forgyldt halskæde

Brooklyn halskæde

Denne fine Brooklyn halskæde er skabt med inspiration fra hele verden. Halskæden har flotte detaljer og en smuk bølget struktur, der giver et stilrent udtryk. Halskæden kan justeres fra str. 42 – 45 cm, og fås i både sølv og forgyldt sølv.

Find Brooklyn halskæden hos Luxoliving

 

Smykkerne fra Pernille Corydon ligger i godt prisleje, hvor de fleste kan være med. Oplagt gaveidé til den moderne kvinde uanset alder.

LÆS OGSÅ: Gave til konfirmanden

LÆS OGSÅ: Gave til 10-11 årige piger

 

Indlægget Pernille Corydon smykker indeholder affiliatelinks til relevante danske netbutikker

1 Response

  1. 07/01/2021

    […] LÆS OGSÅ: Pernille Corydon smykker […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!