15+ H.C. Andersen gaveideer til børn og voksne

H.C. Andersen gaveideer til børn og voksne, H.C. Andersen dåbsgaver, H.C. Andersen børnegaver, H.C. Andersen voksengaver, H.C. Andersen julepynt, H.C. andersen klassiske gaver til børn og voksne
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

H.C. Andersens eventyr er oversat til mere end 145 sprog. Hans eventyr kendes således i store dele af verden.

H.C. Andersen gaveideer er samling af H.C. gaver til både børn og voksne. H.C. Andersen gaveideer til børn og voksne er eventyrlige gaver, som gavemodtageren kan få stor glæde af mange år fremover. 

Hans Christian Andersen var en dansk digter og forfatter, der er verdensberømt for sine eventyr. H.C. Andersens eventyr er mange og de fleste af os har nok læst eller fået oplæst dem flere gange i løbet af vores opvækst. Hans værker har altid fængslet både børn og voksne og det er gode klassiske eventyr der kan læses igen og igen. H.C. Andersen er mest kendt for sine eventyr for børn. Men eventyrene viser stor indsigt i den menneskelige psykologi, så de henvender sig i høj grad også til den voksne læser.

Hans Christian Andersen blev født den 2. april 1805 og døde i en alder af 70 år. H.C. Andersen skrev 156 eventyr over 40 år, heriblandt: Fyrtøjet, Prinsessen på Ærten, Tommelise, Den lille havfrue, Kejserens nye klæder, Den flyvende kuffert, Svinedrengen, Den Grimme Ælling, Snedronningen, Den lille pige med svovlstikkerne, Klods-Hans mm. 

Her på Alletiders Gave har vi gennem hele livet været meget begejstrede for hans eventyr og vores børn har da også fået dem oplæst flere gange. Teksterne er fulde af fantasi. H.C. Andersen har hentet inspiration til flere af sine berømte eventyr i historier, som han havde fået fortalt i sin barndom. Som forældre kan man læse op for børnene, og selvom begge parter hører de samme ord, kan de få forskellige ting ud af teksten. Og selv i tid hvor alting skifter så hurtigt, er H.C. Andersens eventyr lige populære. 

H.C. Andersen gaveideer

H.C. Andersen gaver er oplagt til gavemodtageren, der er vild med H.C. Andersens eventyr eller som en introduktion til eventyrerne. Blandt gaveideerne er der også flere klassiske H.C. Andersen gaveideer som er oplagt til barnedåb. 

H.C. Andersen sengetøj

Lad gavemodtageren søge i drømmeland med H.C. Andersens eventyr, med disse fine H.C Andersen sengetøj til børn og voksne. Sengetøjet med det fine motiv er lavet i 4 forskellige størrelser til hhv. baby, junior og 2 voksenstørrelser. 

Find sengetøjet hos Kids-world

H.C. Andersen krus

Uanset om gavemodtageren foretrækker varme eller kolde drikke, så bliver indholdet strakt lidt mere eventyrligt når det serveres i et H.C. Andersen krus.

Find H.C. Andersen krus hos Kids-world

H.C. Andersen bestik

H.C. Andersen bestik er en god klassisk dåbsgave, som barnet kan få glæde af mange år fremover. H.C. Andersen bestik består af 4 dele.

Find det hos Kids-world

Kids by Friis H.C. Andersen tandæske

Fin håndmalet tandæske med Tommelise til opbevaring af mælketænder. Tandæsken fås også med den lille havfrue og Fyrtøjet.

Find tandæskerne hos Kids-world

H.C. Andersen Bordflag m. gravering

I vores familier har vi en tradition om at der kommer flag på bordet, når der er fødselsdag i hjemmet. Bordflag er da også populær dåbsgave som vi har medbragt til barnedåb gennem tiden. Dette H.C. Andersen bordflag med gravering, er en klassisk gaveide, der kan bringe glæde mange år fremover.

Find det hos Kids-world

H.C. Andersen sparebøsse

En herlig sparebøsse med H.C. Andersen, perfekt til opsparing til hverdagens eventyr samt fin dekoration til hjemmet.

Find sparebøssen hos Kids-world

Kids by Friis H.C. Andersen fødselsdagstog

Fødselsdagstoge er populære i mange familier og står altid på bordet når der er fødselsdag i hjemmet. H.C. Andersen fødselsdagstog er lavet både til drenge og piger med finurlige detaljer fra de mange eventyr.

Find fødselsdagstogene her hos Kids-world

H.C. Andersen Samlede eventyr og historier

En god klassisk gaveide der aldrig går af mode. H.C. Andersens Samlede eventyr og historier i Jubilæumsudgaven i en smuk kassette. Illustreret med Vilhelm Pedersen og Lorenz Frølichs klassiske tegninger, som er gengivet efter de originale tryk, udlånt af H.C. Andersens Hus i Odense. Bogen findes både med rødt og blåt omslag.

Find bogen hos Bog & Ide

H.C. Andersen hat

H.C. Andersen var kendetegnet ved at han i mange år gik rundt med den høje hat. Denne træfigur er inspireret at H.C. Andersens hat og kan bruges som dekoration i hjemmet. 

Find H.C. Andersens hat hos Kids-world

H.C. Andersen Træfigur – Tinsoldat 

En god klassisk H.C. Andersen gaveide, der bringer glæde hos både store og små. En oplagt gaveide til barnedåb eller til den voksne der er vild med H.C. Andersens eventyr og træfigurer.

Find figuren hos Kids-world

Vissevasse H.C. Andersen puslespil

Puslespil er et hit hos både børn og voksne og dette puslespil henvender sig da også til flere aldersgruppe. Puslespillet tager udgangspunkt i fortællingen om den standhaftige tinsoldat og består af 100 brikker. Mål: 30 x 42 cm.

Find puslespillet hos Kids-world

H.C. Andersen plakater til børn og voksne

Herlige plakater med illustrationer fra nogle af H.C. Andersens mest kendte eventyr.  Oplagt til indretning af hjemmet eller børneværelset. 

Se alle de fine H.C. Andersen plakater hos Citatplakat

H.C. Andersen julepynt

Det smukke og klassiske julepynt der er reproduktioner eller inspireret af forfatteren H.C. Andersen altid skønne papirklip og eventyr. En klassisk julegave som gavemodtageren kan nyde glæde af år efter år. 

Se det store udvalg af H.C. Andersen julepynt hos Guldcenter

LÆS OGSÅ:

20+ gaveideer til Dåbsgave

Gave til Matadorelskeren

Indlægget H.C. Andersen gaveideer til børn og voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

3 Responses

  1. 06/18/2021

    […] Læs også: HC Andersen gave til børn og voksne […]

  2. 08/21/2021

    […] SE OGSÅ: H.C. Andersen gaveideer til børn og voksne […]

  3. 09/18/2021

    […] SE OGSÅ: 15+ H.C. Andersen gaveideer til børn og voksne’ […]

error: Content is protected !!