20+ gaveidéer til dåbsgave – Gave til barnedåb

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til barnedåb eller skal du holde barnedåb og skal finde på gaveønsker til barnedåb? Vi har samlet gode, personlige, yndige og traditionelle barnedåbsgaver her. Find den perfekte barnedåbsgave nedenfor. 

Et lille nyt barn er kommet til verden og skal velsignes og have sit navn på dåbsattesten. Traditionen tro, står der barnedåb på programmet og til barnedåb hører dåbskjole, familiens dåbstraditioner, gudmor, faddere og barnedåbsgave.

En god gave til barnedåb

En god gave til barnedåb kan være af forskellig karakter. En barnedåbsgave kan være:

 • En gave der følger familiens tradition. Har din familie en tradition som skal følges omkring dåbsgave? Hos os giver Oldemor et bordflag med indgraveret navn og dåbsdato. Det kunne også være et smykke, f.eks. et kors der går i arv i familien. 
 • En personlig dåbsgave. Bordflaget med indgravering er et godt eksempel på en personlig dåbsgave. Det kunne også være en dåbsplakat, dåbsbestik eller et armbånd med navn. Det kan også være et træ der plantes, som er barnets træ og som vokser sammen med barnet. 
 • En klassisk barnedåbsgave. Den klassiske dåbsgave kan være HC Andersens eventyr eller et stykke design, der pynter på børneværelset og så barnet kan have glæde af gennem hele barndommen og livet. Klassiske eksempler på denne type dåbsgave er Kay Bojensens soldat, abe eller et klassisk smykkeskrin. Her er det vigtigt at vælge et tidsløst design. Tænk over at gaven også skal kunne stå på børneværelset i teenageårene. 
 • En praktisk dåbsgave. En praktisk dåbsgave er ofte højt værdsat af forældrene og dækker over et behov eller ønske der findes lig nu, hvor barnet er baby. En praktisk dåbsgave kan være en legemadras, en højstol, tremmeseng, legetøj og andet udstyr der kan hjælpe og bruges nu og her eller i løbet af det kommende år. 

 

Dåbsgave fra Gudmor/Gudfar

Har du fået en særlige opgave at holde barnet i kirken og dermed påtaget dig rollen som Gudmor eller Gudfar? I mange familier forbindes der en særlig dåbsgave til denne rolle. Det kan være at Gudmor eller Gudfar vil tage det alvorligt med forpligtelsen og sørge for en opvækst i kristen tro. Derfor kunne et kors eller en børnebibel være oplagt som gave. Bemærk at også flere kirker giver en børnebibel i dåbsgave. Generelt oplever vi at der tænkes ekstra meget over gaven, når den kommeer fra gudmor eller gudfar. 

 

Her har vi samlet de mest populære dåbsgaver og et par alternative barnedåbsgaver

 

bordflaf med indgravering dåbsgave gave til barnedåb personlig gave dåb dannebrog gave fra gudmor gave fra gudfar

Bordflag med indgravering – en personlig dåbsgave

Et bordflag med indgravering er en personlig gave som kan følge barnet gennem hele livet. Hos mange familier er dåbsflaget en tradition og det er både en personlig og klassisk gave. Vælg mellem bordflag med indgravering, tegninger og billede af barnet, dåbsflag med indgravering og tegninger eller det klassiske bordflag med navn og dåbsdato. 

Find dåbsflaget med billede hos babyshower 

eller 

Find dåbsflaget med tegninger hos minpersonligegave 

eller 

Find bordflag med indgravering i forskellige materialer hos abeungen

 

 

hc Andersens eventyr med navn dåbsgave med indgravering

HC Andersens eventyr – med barnets navn indgravet

Smuk bog i blå med H.C. Andersens samlede eventyr i jubilæumsudgaven. Få barnets navn og fødselsdato eller dåbsdato graveret på bogen – det vil uden tvivl gøre lykke på gavebordet. Du kan vælge at få graveret navn m.m. på forsiden eller bagsiden. Skriv data i tekst felterne, evt. sammen med placering af graveringen.

Find dåbsgave idéen hos Abeungen

 

fødselsdagstog dåbsgave navnetog barnedåb personlig dåbsgave gave til gudbarn

Fødselsdagstog eller navnetog – gave til barnedåb

Et fødselsdagstog skal på bordet til barnets fødselsdag og deruover pynter det fint på børneværelset. Der findes et utal af temaer der gær det muligt at finde et fødselsdagstog der passer til barnet. Det viste tog er med bondegårdstema. Det er muligt at tilkøbe bogstavsvogne, så barnets navn eller forbogstav, kan blive en del af toget. 

Find fødselsdagstog hos Kids-World

 

armbånd med indgravering armbånd til barn børnearmbånd sølv armbpnd med navn

Sølv armbånd med indgraveret navn

Sølv børnearmbånd med rød emalje hjerte vedhæng og ID plade fra Pia & Per. ID pladen på armbåndet gør det muligt at gøre personligøre armbåndet med en gravering, som kan tilkøbes hos os. Armbåndet til børn måler 17 cm i længden. Der findes matchende børneringe, halskæder og øreringe fra samme hjerteserie i rød emalje. Bemærk at armbåndet findes med andre vedhæng og i flere farver. 

Find armbåndet i flere udgaver hos Guldsmed Østergaard

 

 

sengetøj med navn babysengetøj med broderi sengetøj med broderet navn i dåbsgave med navn barnedåb gave

Babysengetøj med broderet navn

Babysengetøj med navn er noget ganske særligt og s¨det er en personlig dåbsgave, der vil betyde meget for både barn og forældre. Rigtig mange børn knytter et særligt forhold til deres dyne eller pude, fordi det rummer en velkendt tryghed. Derfor er det også en rigtig god idé med et lækkert sæt børnesengetøj, som har et unikt præg i form af navn, og som er skabt i blød og lækker kvalitet. Sengetøj med broderet navn findes både i babysengetøj og junior størrelse.

Find sengetøj med broderet navn hos babyshower

eller

Find sengetøjet hos Abeungen

 

Dåbskors kors i dåbsgave dagmar kors barnedåb skytsengel dåb smykke i dåbsgave gave fra gudmor til gudbarnKors i dåbsgave – eller et andet smykke i gave til barnedåb

Det klassiske kors eller dagmarkors er en oplagt dåbsgave. Eller måske en skytsengel? Det kunne være en dåbsgave fra gudmor eller gudfar, men også fra et nært familiemedlem. 

Find et stort udvalg i kors og skytsengle hos Guldcenter 

eller

Find kors hos Guldsmed Østergaard 

 

 

Kay Bojesen Dansk design i dåbsgave

Kay Bojesens figurer er efterhånden en klassisker på på det danske dåbs- gavebord. Design samleobjekterne er geniale og så er de fine på såvel børneværelset som i et voksent hjem. Kay Bojesens design findes både som de kendte figurer og fyr, men også som uro, julepynt, plakater og meget mere. 

Find et stort udvalg hos KitchenOne

eller 

Find Kay Bojesen hos Guldcenter

 

 

babygynge 6 dåbsgave barnedåb gaveinspiration udstyr gynge

Babygynge i dåbsgave

En babygynge er oplagt som dåbsgave. Og denne model er en babygynge er i kanvas og bæredygtigt træ. Designet og produceret i New Zealand og brugbar fra 6 måneders alderen og helt op til 6 års alderen. En gyngende og vuggende oplevelse for de helt små og en hyggekrog med fart på for de større børn. Altså en dåbsgave som er til nytte og gavn i mange år. Fås i flere farver. 

Find gyngen hos Legebutikken

 

 

barnedåb smykkeskrin dåbsgave smykkeskrin med indgravering skykkeskrin med navn

Smykkeskrin med og uden indgravering – dåbsgave til prinsessen

Dette er endnu en klassisker. Et smykkeskrin til prinsessen, til hendes første smykker. Det er muligt at tilkøb indgravering, hvis smykkeskrinet skal have et navn, en dåbsdato eller en personlig hilsen. 

Find smykkeskrin som dåbsgave hos Guldsmed Østergaard

 

barnets bog dåbsgave barnedåb gave gave til gudbarn gave til barnedåb bog om barnet scrapbog baby navngivningsgave

Barnets bog i gave til dåb eller navngivningsfest

Stilfuld og lækker Barnets Bog i A4 ringbind. Almindelige plastiklommer passer perfekt i de fire hvidlakerede ringe. Smukt håndillustreret motiv i akvarel med ræv og ildflue på mørkeblå baggrund. I alt 90 sider med smukke håndillustrerede designs der hjælper med at få udfyldt en smuk bog om barnet, der er en fantastisk gave til barnet – som også vækker glæde, når barnet bliver større. 

Find Barnets bog i flere varianter hos Prik & Streg

 

gyngehest moulin roty gyngehest i træ dåbsgave navngivningsfest barnedåb

Gyngehest i træ

En lækker klassisk gyngehest i træ, designet i bøgetræ og læder. Den klassiske gyngehest fra Moulin Roty passer fint ind i det nordiske hjem – både i stuen og på børneværelset. En gyngehest udvikler barnets vestibulære sans (balance-evnen). Jo mere der gynges, jo bedre bliver balance-evnen. 

Find gyngehesten hos Legebutikken

 

spisesæt dåbsgave barnedåb gave spisesæt til baby

Spisesæt til baby

Spisesættene kommer i lækre og holdbare materialer, som kan tåle at blive smidt på gulvet igen og igen og igen. Her findes et stort udvalg af spisesæt i flotte farver og designs, som gør spisetid lidt sjovere. 

Find et smart og lækkert spisesæt hos Kids-World

 

børnebibel barnedåb gaveinspiration

Børnebibel i barnedåbsgave

En børnebibel er en oplagt gave fra gudforældre eller et nært familiemedlem. Der findes et godt udvalg af bibler for børn og bibelfortællinger med børn for øje. De er godt illustreret og fortæller i et børnesprog om gud og Jesus. Sørg for at skrive en hilsen til barnet i den, inden den pakkes ind.

Find en børnebibel hos Saxo

eller 

Find den hos Gucca

 

 

dåbsplakat barnedåb plakat navngivning plakat fødselsplakat

Dåbsplakat

Dåbsplakat som gave til barnedåb er en skøn og visuel gave der pynter på børneværelset. Dåbsplakaten er en personlig gave til barnet og laves specifikt med barnets data. En unik barnedåbsgave.

Find dåbsplakat hos Plakatdyr

eller

Find den hos Min Personlig Gave

eller

Find dåbsplakat hos PRIK & STREG

 

børnebestik barnedåbsgave dåbsgave kay bojesen bestik navngivningsfest

Bestiksæt i dåbsgave

Skal du til barnedåb eller navngivning og mangler den perfekte gave, er børneservice et hit til både drenge og piger. Bestik, takkerkener og kopper i stål og melamin tåler en tur i opvaskemaskinen, så det er let at have med at gøre for den travle børnefamilie. Der findes en verden med søde og sjove motiver som bondegårdsdyr, H.C. Andersens eventyr, stjerner, hunde, safaridyr, ænder, Kaj & Andrea, hjerter, Bamse & Kylling, Rasmus Klump og flere. Disneyfigurer som Cars, Frost og prinsesser. 

Find bestik hos Guldsmed Østergaard

 

de små synger sangbog billig dåbsgave klassisk barnedåbsgave navngivningsfest gaveinspiration gave til barnedåb

De små synger

Sangbogen vi alle kender med alle de kendte danske børnesange som den lille skal lære at kende gennem de kommende år. Sangbogen er en klassisk og indeholder 134 sange fra den danske børnesangskat. Husk at skrive en hilsen i sangbogen, inden den pakkes ind. 

Find sangbogen hos Saxo

 

 

 

 

 

Gave til barnedåb

gave barnedåb inspiration til gave til barnedåb barnedåbsgave gave navngivningsfest gave navnefest personle dåbsgave indgravering

 

 

LÆS OGSÅ: Barnedåbsgaver til drenge 

Indlægget 20+ gaveidéer til dåbsgave – Gave til barnedåb indeholder affiliatelinks

Kilde: https://www.Shopwise.dk/guide-til-barnedaab

 

3 Responses

 1. 06/05/2021

  […] 20+ gaveideer til Dåbsgave […]

 2. 06/24/2021

  […] LÆS OGSÅ: 20+ gaveideer til dåbsgave  […]

 3. 04/26/2023

  […] 20+ gaveidéer til dåbsgave – Gave til barnedåb […]

error: Content is protected !!