Personlig bog til barnet

bøger med navn, personlig gave til barn, personlig gave til børn, personlig bog til barnet, min egen bog, barnets bog, bog med barnets navn, navnebøger, børnebøger med navn, julegave, fødselsdagsgave, alletidersgave, gaveinspiration, gave, gaveideer
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Giv en personlig gave til barnet, som kan vække glæde flere år fremover med – En personlig bog til barnet, hvor dit barn er helten.

For at gøre barnets bog til sin egen personlige bog, bliver der indsat personlige oplysninger, såsom barnets navn, venner, hjemby og din personlige hilsen.
Alt sammen fletter ind i de fantastiske eventyr, så det bliver din unikke personlig børnebog.

En super personlig gave som nok vil blive gemt for altid (kun 169,- kr nok Danmarks bedste og billigste). En super hyggelig og sjov gaveide, der kan bruges til børn i flere aldre

Min egen bog

Min egen bog – Bamse. En personlig børnebog og sød fortælling for de allermindste i Bamsebjørnenes land. Det er et mysterium, at kagen til bamsernes fest er forsvundet. Men det lykkes heldigvis vores helt sammen med sine venner at finde den, og så kan festen begynde.
En personlig og sjov bog er altid en god gaveide som helt sikkert vil blive gemt i mange år frem. Pris 169,- Køb den her.

Personlig bog til barnet

Personlig bog med dinosaurer. Et stort og mærkeligt æg er starten på dette eventyr, hvor vores helt sammen med sine venner havner i dinosau-rernes land. De kommer ud for et vulkanudbrud og bliver jaget af en Tyrannosaurus Rex. Men historien en-der lykkeligt, og det fejres med en fest sammen med deres nye venner dino-saurerne. Eventyret finder sted på vejen hjem fra skole. Pris 169,- Køb her

Personlig bog til barnet

En personlig bog til de fodbolds glade – Min dag som fodboldstjerne
Tænk at blive fodboldstjerne for en dag og score det afgørende mål på sit favorithold. Og det bliver heller ikke dårligere af,  at ens store fodboldshelt er der og hepper på! Pris 169,- køb her

Personlig bog til barnet

Min Egen Bog. Min magiske lampe. 
I en by for længe siden herskede den onde kong Pascha. Vores helt finder en gammel lampe, hvori en magisk ånd bor. Med hjælp fra ånden jages den ondskabsfulde konge bort og hela byen lever lykkeligt resten af deres dage. Pris 169,- Køb her.

Personlig bog til barnet

Min ven kæmpen. En personlig bog
Den onde kong Malignus fra Ondskabens Land angriber vores helts slot. Men så kommer kæmperne og de nærmeste venner til hjælp og forsvarer slottet. Heldigvis går alt godt og dagen fejres med en kæmpefest. I denne bog er vores hovedperson prins eller prinsesse. Pris 169,- køb her.

Personlig bog til barnet

Mit eventyr med havfruerne. En personlig bog hvor dit barn er helten.
Et eventyr, hvor vores hovedperson og vennerne selv får finner og svømmer ned til havets bund og befrier kong Neptunus og alle havfruerne fra den onde sørøver Triton. Heltens forældre er allerede en del af bogen, så vælg venligst nogle andre som venner. Pris 169,- køb her.

Personlig bog til barnet

Mit Eventyr med Løvekongen
Løvekongen og hans unge gemmer sig i en grotte, for den onde jæger. Det er ret heldigt, at vores helt sammen med sine venner kan hjælpe dem med at flygte. Som tak bliver de inviteret til fest og har fået nye venner for livet. En personlig og unik børnebog. Heltens forældre er allerede en del af bogen, så vælg venligst nogle andre som venner. Pris 169,- køb her.

Indlægget Personlig bog til barnet indeholder affiliatelinks

 

1 Response

  1. 08/14/2021

    […] SE OGSÅ: Personlig bog til barnet […]

error: Content is protected !!