Adventsgaver til teenagepiger i forskellige prisklasser

adventspakke til teenager adventsgave til teenager pige sui ava hue
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Nu nærmer december sig ligeså stille, hvilket betyder at der snart skal være styr på adventsgaverne. Det kan dog være svært at finde ud af hvad man skal købe, for at kunne glæde sit barn, og samme tid holde budgettet. Derfor har vi samlet en masse ideer til adventsgaver til teenagepiger, og inddelt dem i 3 forskellige prisklassegrupper. Der er gaver til under 100 kr, gaver mellem 100 og 150 kroner og gaver til over 150 kroner.

Adventsgaver til teenagerpiger til under 100 kroner

Den første kategori er adventsgaver til under 100 kroner. Du kan få utroligt mange gode gaver for under 100 kroner, så vi har selvfølgelig valgt at det skule være end af prisklassegrupperene. For under 100 kroner kan du bl.a. få de populære Nike sokker eller endda lækre hudplejeprodukter.

Skrabekalender – 50 kr

En god måde at starte december ud på, er selvfølgelig med en julekalender. Den sørger for hygge hver dag indtil december, og vælger man købe en skrabekalender, så kan man jo være heldig at vinde pengene tilbage.

gave inspiration jul juleaftenNike sokker – 75 kr

Nike sokker er blevet meget polulære blandt unge – både drenge og piger. Man køber dem i en 3 pak, og de koster omkring 75 kr. Det er en af de perfekte adventsgaver til teenagepiger, som du kan være sikker på at hun bliver glad for.

Find adventsgaven her

 

 

 

the ordinary adventsgaver til teenagepiger jul

“The Ordinary” Squalane Cleanser – 79,95 kr

The Ordinary er et hudpleje mærke, som er blevet enormt populært bl.a. fordi de laver rigtigt gode produkter, og fordi deres produkter er ret billige.

Find adventsgaven her

 

 

the ordinary adventsgaver til teenagepiger julegaver

“The Ordinary” Matrixyl 10% + HA – 99,95 kr

Her er endnu et godt produkt fra The Ordinary. Det er en serum, som er rigtigt god at bruge efter man har renset sin hud (evt. med squalane cleanseren) The Ordinary har også mange andre serumer, så du kan købe lige den du synes lyder bedst.

Find adventsgaven her

 

Adventsgaver til teenagepiger for 100 – 150 kroner

Den næste kategori er adventsgaver til mellem 100 0g 150 kroner. Du kan få ret mange lækre ting for 100 til 150 kroner, hvilket både kan være pleje til håret eller lækker neglelak.

 

 

maui hårkur adventsgaver til teenagepiger december

“Maui” Shea Butter Hair Mask – 119 kr

Maui er et mærke som laver lækre hår produkter. Den her hårmaske kan du også købe i andre varianter, eller endda som shampoo og balsam sæt, hvis du heller vil give din datter det.

Find adventsgaven her

 

 

essie neglelak adventsgaver til teenagepiger december jul

Essie neglelak – 100 kr

Hvis din datter godt kan lide neglelak, så er det oplagt at give hende en i adventsgave. Essie er et rigtigt godt mærke, som laver neglelak i god kvalitet. De kan selvfølgelig fås i mange forskellige farver, så det er bare om at vælge en.

Find adventsgaven her

 

 

makeup pung adventsgaver til teenagepiger juleaften jul december

Gillian Jones makeup pung – 129 kr

Det er altid godt at have en makeup pung, og denne fra Gillian Jones er et godt bud på en. Den er simpel, hvilket er helt perfekt.

Find adventsgaven her

 

 

sui ava hårspænde jul december

Sui Ava hårspænde – 150 kr

Det er blevet meget moderne at at gå med hårspænder. Sui Ava laver en masse forskellige slags, i  en masse forskellige farver.

Find adventsgaven her

 

 

Adventsgaver til teenagepiger til over 150 kroner

Du kan få rigtigt mange ting for over 150 kroner. Der er mange muligheder når man leder efter adventsgaver til over 150 kr. Du kan få alt fra et cover til en en hue fra det populære mærke Sui Ava.

 

gun britt saltvandsspray adventsgaver til teenagepiger advent jul december

Gund Britt saltvandspray – 185 kr

Hvis din datter kan lide gode hårprodukter, så bør du overveje at købe en saltvandsspray fra Grund Britt til hende. Den er virkelig god, og er lavet til at kunne give lidt mere fylde i håret.

Find adventsgaven her

 

 

sui ava hue pastel farver adventsgaver til teenagepiger december jul

Sui Ava hue – 180 kr

Eftersom gaverne bliver givet i december, så er det en god ide at købe en hue. Sui Ava laver huer i en masse forkskellige fede farver. De bliver bl.a. lavet i grøn, sort, blå og gul.

Find adventsgaven her

 

 

hold it cover mobilcover gaveideer advent

“Hold it” mobilcover – 150 kr

De fleste piger kan altid bruge et cover. Hold it laver nogle fede covers i silikone, og i en masse forskellige farver. Hvis din datter har Airpods, så laver Hold it også covers til dem, som matcher med mobilcovers.

Find adventsgaven her

 

 

led lys LED strips adventsgaver til teenagepiger tik tok lys december jul

LED strips/lyskæde – omkring 300 kr

Det er blevet virkelig populært i blandt unge at have LED lys på værelset. Trenden kommer fra tik tok, men efterhånden er de fleste gået med på den, og har derfor også selv lysene. LED lys er en oplagt ide til adventsgaver til teenagerpiger, og kan helt klart anbefales.

Find adventsgaven her

 

 

LÆS OGSÅ: Året julekalendere til børn

LÆS OGSÅ: Gave til konfirmanden – 15+ gaveidéer

 

Indlægget Adventsgaver til teenagepiger i forskellige prisklasser indeholder affiliatelinks til relevante danske webbutikker

2 Responses

  1. 11/25/2020

    […] LÆS OGSÅ: Adventsgaver til teenager […]

  2. 12/12/2020

    […] LÆS OGSÅ: Adventsgaver til teenagere […]

error: Content is protected !!