Adventsgaver til teenagepiger i forskellige prisklasser

teenage adventsgave pige gaveinspiration teenage adventspakker
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Nu nærmer december sig ligeså stille, hvilket betyder at der snart skal være styr på adventsgaverne. Det kan dog være svært at finde ud af hvad man skal købe, for at kunne glæde sit barn, og samme tid holde budgettet. Derfor har vi samlet en masse ideer til adventsgaver til teenagepiger i forskellige prisklassegrupper. Der er alle gaver til under 200 kr. 

juleskabekalender adventsgaver teenager

Du kan få utroligt mange gode gaver for under 200 kroner. I vores familie er der tradition at den første adventsgave er juleskabekalenderen er den første adventsgave. En god måde at starte december ud på, er selvfølgelig med en julekalender. Den sørger for hygge hver dag indtil december, og vælger man købe en skrabekalender, så kan man jo være heldig at vinde pengene tilbage, eller endnu mere. En juleskabekalender skaber spænding i hele december… vist din teenager kan vente med at skrabe…

Find skabejulekalenderen hos din lokale kiosk

 

adventsgave teenagepige teenager pakkekalendergave smykkeskrin

Smykkeskrin som adventsgave

Er der allerede julegaveønsker om specifikke smykker, så kunne et smykkeskrin af den stilfulde slags, være en oplagt adventsgave. Et stilrent, dekorativt og funktionelt smykkeskrin til opbevaring af smykker el. hårpynt på badeværelset. Der er fire rum i smykkeskrinet som kan skubbes ud efter behov. I toppen er der låg. I bunden af hvert rum er der et tyndt lag grå filt for at beskytte smykkerne yderligere.

Find adventsgaven hos boxdelux

 

høretelefonholder adventgave til teenager

Høretelefonholder – adventsgave til teenagepige

Er vi vilde med musik? Og har selvfølgelig de festeste høretelefoner? Så overvej en høretelefon holder, der båder holder styr på hvor høretelefonerne hører til, når de ikke er i brug – og så pynter de på teenage værelset. 

Find adventsgaven hos boxdelux 

 

hold it cover mobilcover gaveideer advent

“Hold it” mobilcover 

De fleste piger kan altid bruge et cover. Hold it laver nogle fede covers i silikone, og i en masse forskellige farver. Hvis din datter har Airpods, så laver Hold it også covers til dem, som matcher med mobilcovers.

Find adventsgaven her

 

designletter ring med bogstav ring adventsgave teenagepige

Design letter – bogstavring

Skønt design med mulighed for at vælge et hjerte, en stjerne eller et bogstav. Et M for “mor” er nok ikke i højste kurs, men hendes eget forbogstav kunne måske være et hit? Fås både i forgyldt guld og sølv!

Find adventsgaven hos Bahne

 

hårspænde adventsgave teenagepige

Sui Ava – Helle stripe hårspænde

Vi elsker Sui Ava hårspænderne! De er lige lidt ekstra fine og så er de moderne blandt teenagere. Modellen med striber fås i 3 farver. 

Find adventsgaven her

 

neglelak collection adventsgaver til teenagepige adventgave teenager

Neglelak collection – Adventsgave til teenagepige

Der er ikke noget hyggeligere end at hygge på teenageværelset med god musik, en veninde og neglelak! Der findes et væld af neglelak og neglelak collections, der gør de mørke vinterdage, lidt lysere. 

Find adventsgaven hos Lyko

 

adventspakke inspiration teenage pige adventsgave ideer

Tør shampoo – luksus udgaven

Vi kender alle dé produkter vi ønsker os, men ikke køber til os, men som vi ville elske at få i gave. Dette er én af dem! Den lækre pasta fungerer som hårløftende og volumegivende. En luksus adventsgaver!

Find adventsgaven hos Lyko

 

By stine winther adventskalender 2022 med smykker

Forkæl en du holder af med denne lækre adventskalender 2022. Adventskalenderen indeholder 4 pakker, 1 til hver søndag i advent. Materiale: 18k guldbelagt sterling sølv eller sterling sølv.

Find den hos By Stine Winther

 

 

LÆS OGSÅ: Året julekalendere til børn

LÆS OGSÅ: Gave til konfirmanden – 15+ gaveidéer

 

Indlægget Adventsgaver til teenagepiger i forskellige prisklasser indeholder affiliatelinks til relevante danske webbutikker

2 Responses

  1. 11/25/2020

    […] LÆS OGSÅ: Adventsgaver til teenager […]

  2. 12/12/2020

    […] LÆS OGSÅ: Adventsgaver til teenagere […]

error: Content is protected !!