Klassiske smykkeskrin

sorte klassiske smykkeskrin, klassisk smykkeskrin, sorte smykkeskrin, sort smykkebox, sort smykkeholder, smykkeskrin med mange rum, smykkeskrin i sort læder, smykkeskrin med rejseetui, smykkeskrin med masser opbevaring, simpelt smykkeskrin, glas smykkeskrin, boks smykkeskrin, box smykkeskrin, julegave, konfirmationsgave, gave til hende der har alt, gave til konfirmand, julegaver til alle, gave til hende, gave til teenagepige, luksus smykkeskrin, alletiders gave

En oplagt gaveide til kvinden der er vild med smykker er et smykkeskrin. Et smykkeskrin er som regel noget der følger en i mange år, så derfor er det vigtigt at vælge et af de klassiske smykkeskrin, som gavemodtageren kan have glæde af i mange år.

Klassiske smykkeskrin er oplagt til de fleste kvinder. Når smykkeskrinet vælges er det også vigtigt at tænke over størrelsen, så der er plads nok til alle gavemodtagerens smykker og det gør jo heller ikke noget at der er plads til at der kan komme flere smykke i løbende.

MINI STOWIT SMYKKESKRIN – NATUR
Smykkeskrin Mini Stowit i lys natur træ fra Umbra, er i en mindre størrelse end det kendte Stowit smykkeskrin. Mini Stowit smykkeskrinet kan du f.eks. have stående på sengebordet, og anvende til de mest benyttede smykker. Smykkeskrin har flere rum og skuffer, som nemt trækkes ud, og smykkerne kan holdes adskilt. Et flot smykke skrin med flere finesser. Mål: ca. 17 x 15 x H 11 cm.
SMYKKESKRIN STOWIT – SORT OG VALNØD
Stowit smykkeskrin fra UMBRA i sort og mørkt valnøddetræ. Smykkeskrinet har mange mindre rum, og er et flot alternativ til de klassiske smykkeskrin i læder. I smykkeskrinets skuffer er der stof til ekstra beskyttelse af smykkerne. På toppen af skrinet kan du også opbevare smykke – f.eks. dem du bruge dagligt, så de er nemme at få fat i. Mål: ca. 26 x 21 x H 11 cm.
Stort klassisk smykkeskrin
Stort flot smykkeskrin i sort læder look med plads til mange smykker. Smykkeskrinet lukkes med lynlås – hvilket man ikke så ofte ser på smykkeskrin. Smykkeskrinet har spejl i låget og ekstra lille rejse smykkeskrin, som er net at tage med på tur. Øverst er der en aftagelig bakke, som er inddelt i mindre rum til smykker. Et godt og stort smykkeskrin som har ét stort rum og en bakke med mindre rum.  Mål: ca. 25 x 19 x H 17 cm.
The pool smykkeskrin
Smykkeskrin The Pool er formet som en pool, og er indvendigt beklædt med blå velour. Låget har spejl i bunden og kan taget af og placeres stående i skrinet. The Pool smykkeskrinet er et fint og anderledes lille smykkeskrin i morderne design. Mål: ca. 9 x 28 x 20 cm.
Sort smykkeskrin
Sort smykkeskrin med plads til alle dine smykker. Smykkeskrinet er i sort stof med svage prægninger. Med til smykkeskrinet hører også et rejse smykkeskrin, som slået ud passer ned i den midterste skuffe. Smykkeskrinet er i 3 etager, som foldes ud når det åbnes. I låget er der spejl. Mål: 23x15x12 cm.
Klassisk sort smykkeskrin
Flot sort smykkeskrin i læderlook. Smykkeskrinet har hank i låget og metal lukning. Indvendigt har smykkeskrinet lyst for og i 2 etager, med mindre rum. Mål: 23x15x12 cm.
Sort smykkeskrin med skuffer
Super flot og lækkert stort smykkeskrin. Her er virkelige et flot smykkeskrin og du får rigtig meget for pengene. Smykkeskrinet har 3 skuffer som hviler på hinanden og kan tages helt ud. Skufferne er delt ind i rum lige som øverste etage er inddelt. Mål: ca. 30x21x19 cm.
Klassisk rødt smykkeskrin
Meget fint smykkeskrin i en flot rød farve. Det røde smykkeskrin er med automatisk åbning og er i tre etager. I låget er der spejl og øverste etage er inddelt i mindre rum. Smykkeskrinet har også et mindre rejseskrin – det kan du se i den mellemste etage, hvor det er foldet ud. Mål: ca. 22x16x12 cm.
Sort smykkeholder
Fin smykkeholder eller lille smykkeskrin i sort og med 4 bakker som kan drejes ud, og det er nemt at få fat i indholdet i de 4 bakker. Den sorte smykkeholder har filt i bunden af skufferne, så indholdet ikke bliver skrammet. En fin smykkeholder med plads til de vigtigste smykker, som jævnligt er i brug, og som kan opbevares sikkert i smykkeskrinet. Den runde smykkeholder er fremstillet i ABS resin, metal og træ.
Mål: ca. Ø 10 x H 10 cm.
SMYKKESKRIN I GLAS OG MESSING
Skrin i glas og messing som er super sødt som smykkeskrin eller som opbevarings skrin til nips og småting. Det romantiske skrin vil pynte på ethvert teenagerværelse, badeværelse eller i soveværelset.
Det flade skrin er håndlavet i østen og derfor kan der forkomme charmerende skævheder i udførelsen.
Mål: ca. 20,5 x 14 x 4 cm.
 
 

Indlægget Klassiske smykkeskrin indeholder affiliatelinks

 
 
 
error: Content is protected !!