Klassiske smykkeskrin

sorte klassiske smykkeskrin, klassisk smykkeskrin, sorte smykkeskrin, sort smykkebox, sort smykkeholder, smykkeskrin med mange rum, smykkeskrin i sort læder, smykkeskrin med rejseetui, smykkeskrin med masser opbevaring, simpelt smykkeskrin, glas smykkeskrin, boks smykkeskrin, box smykkeskrin, julegave, konfirmationsgave, gave til hende der har alt, gave til konfirmand, julegaver til alle, gave til hende, gave til teenagepige, luksus smykkeskrin, alletiders gave

En oplagt gaveide til kvinden der er vild med smykker er et smykkeskrin. Et smykkeskrin er som regel noget der følger en i mange år, så derfor er det vigtigt at vælge et af de klassiske smykkeskrin, som gavemodtageren kan have glæde af i mange år.

Når smykkeskrinet vælges er det også vigtigt at tænke over størrelsen, så der er plads nok til alle gavemodtagerens smykker og det gør jo heller ikke noget at der er plads til at der kan komme flere smykke i løbende.

Smykkeskrin i messing

Dejlig stort glasskrin med messing kant i rå og rustik look. Det smukke og romantiske skrin er anvendelig til f.eks. smykker, nips, makeup eller andre småting du gerne vil opbevare på en fin måde. Glasskrinet har låg og er inddelt i mindre rum. Mål: ca. 28 x 20,5 x H 7,5 cm.
 

Stowit smykkeskrin i træ

Stowit smykkeskrin fra UMBRA i sort og mørkt valnøddetræ. Smykkeskrinet har mange mindre rum, og er et flot alternativ til de klassiske smykkeskrin i læder. I smykkeskrinets skuffer er der stof til ekstra beskyttelse af smykkerne. På toppen af skrinet kan du også opbevare smykke – f.eks. dem du bruge dagligt, så de er nemme at få fat i. Mål: ca. 38 x 20 x H 10 cm.
 

Box smykkeskrin

Meget smukt smykkeskrin i piano lakeret træ i klassiske farver og grafisk mønster. Et meget flot smykkeskrin som er det godt alternativ til de mere klassiske smykkeskrin. Smykkeskrinet har spejl, aftagelig skuffe og beklædt med sort velour som ekstra beskyttelse til dine smykker.
Materiale: højglans lakeret træ i piano lak. Mål: ca. 15 x 15 x 15 cm.
 

Gillian Jones smykkeskrin

Fint smykkeskrin i en god størrelse, med plads til de mest nødvendige smykker. Smykkeskrinet er i 3 etager som kører ud når låget åbnes. Med til smykkeskrinet kommer der også et mindre rejsesmykkeskrin, som det er nemt at tage smykker med på tur. Smykkeskrinet er i sort læder look med quilt på siden. Mål: ca. 18 x 13 x 13 cm.
 

Sort smykkeskrin med prægninger

Smukt smykkeskrin i sort læderlook med fint mønster. Smykkeskrinet har buet låg med hank.
Indvendig har smykkeskrinet et større rum og en aftagelig bakke øverst med mindre inddelinger.
Smykkeskrinet er foret med lyst for, og i låget er der spejl. Mål: 18 x 13 x 12 cm.
 

Læder smykkeskrin

Meget flot smykkeskrin i sort læder med inspiration fra kolonitiden. Smykkeskrinet har spejl i låget og er inddelt i mindre rum. Et meget flot smykkeskrin til de vigtigste smykker. Mål: ca. 27 x 17 x H 7 cm.
 

Stort smykkeskrin med mange rum

Meget stor og rummeligt smykkeskrin med plads til mange smykker. Smykkeskrinet er i sort læder look og med spejl i låget. Når smykkeskrinet åbnes vippes der automatisk en skuffe op. Siderne på smykkeskrinet kan åbnes og have plads til lange kæder eller armbånd. Til smykkeskrinet kommer der også et rejse smykkeskrin, som er mindre og nemt kan tages med på tur. Et rigtig flot smykkeskrin med masser af plads og opbevarings muligheder. Mål: ca. h 16 x b 26 x d 18 cm.
 

Luksus smykkeskrin

Kæmpe luksussmykkeskrin i sort læder. Smykkeskrinet er i 4 etager og hver etage er inddelt i mindre rum til smykkerne. Hver ende kan åbnes med plads til at hænge halskæder. I låget der spejl og indvendigt er der lyst for. Til smykkeskrinet hører også 2 mindre skrin/etuier som nemt kan medbringes på rejser. Mål: ca. 38 x 23 x 25 cm.

Find luksus smykkeskrin hos Fenomen

Indlægget Klassiske smykkeskrin indeholder affiliatelinks

 
 
 
error: Content is protected !!