Nøglepung i gave?

Nøglepung i gave

Har gavemodtageren svært ved at holde styr på sine nøgler? Så skal han/hun da have en nøglepung i gave.

Med nøglerne i en nøgle pung er det nemmere at holde styr på dem, plus man slipper for at nøglerne ridser eller laver huller. En nøglepung er en praktisk og uundværlig ting for dem som har mange nøgler. Nøglepung er da ofte også en ting man ikke køber til sig selv, derfor er det en oplagt gaveide hvad enten det er til fødselsdag eller jul. Der finde mange forskellige nøglepunge alt efter hvilket behov de skal dække og hvor mange nøgler der skal være plads til. Vi har samlet lidt forskellige klassiske udgaver som kan bruges af både mænd og kvinder:

Pia Ries NøglepungNøglepung i sort læder fra Pia Ries. God klassisk model. Modellen lukkes med trykknapper og har plads til 8 nøgler. Mål: 10 x 7 cm. Pris 185,- Køb her. 

NøgleklokkePia Ries nøgleklokke. Smart lille nøglepung i sort læder fra Pia Ries. Nøgler trækkes op i en klokke, hvor de bliver holdt fast af læderstrop med trykknap. Mål: 10 x 7 cm. Pris 185,- Køb her.

De viste produkter er fundet hos Carriealong, som tilbyder et stort udvalg af skoletasker, rygsække, dametasker og punge samt kufferter og rejseudstyr til din næste ferie. Har du ikke handlet hos Carriealong før, så husk at tilmelde dig deres nyhedsbrev og opnå 10 % rabat på dit første køb.

Indlægget Nøglepung i gave? indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!