Læderforklæde til gastronomen

læderforklæde til gastronomen, læderforklæder, læder forklæde, skind forklæde, wiltoft forklæde, wiltoft læderforklæde, forklæder til mænd, forklæder til kvinder, børneforklæde skind, klassisk forklæder, gave til ham, gave til hende, alletiders gave, gave til far, gave til mor, lækkert forklæde, gaveinspiration, julegaver til alle, fars dags gave, mors dags gave

Har du også svært ved at finde på en gave til ham eller hende der har alt, men som er glad for at lave mad, så er et læderforklæde til gastronomen et oplagt gaveide.

Et læderforklæde til gastronomen er både højeste mode og så er det yderst praktisk.

Læderforklæder har i mange år været populære hos brygmestere, vinhandlere mfl, men de senere år er de også begyndt at blive populære rundt om i mange danske hjem. 

Petromax Læderforklæde

Slidstærkt forklæde i ægte bøffelskind fra Petromax. Forklædet er udstyret med to lommer og krydslukning for komfort – så du ikke behøver at tage det af før at bøfferne er serveret.

Find det hos 55Nord

Gorms forklæde

Lækkert forklæde i økologisk bomuld med skønne læderdetaljer. Simpelt, enkle lukninger, hurtigt på og af. Gode lommer. Det er vigtigt med en lomme til notatpinden, som skriver opskrifter i farten og sikrer datomærkningen. Fremstillet i 100% økologisk coated bomuld m/natur læder.

Find det hos Bahne

Muubs forklæde i læder

Et tidløst og elegant forklæde fra Muubs. Til den maskuline og kvalitetsbeviste mand. Camou forklædet er i blødt og kraftigt bøffellæder, som kun vil blive mere smukt i takt med at forklædet bliver brugt og får patina. Forkæl dig selv med forklædet eller forær den som en flot og personlig gave til din kæreste, et familie medlem eller en helt tredje.

Find det hos trendyliving

Læder forklæde. Meget lækkert og flot forklæde som kan bruges både af mænd og kvinder. Forklædet er i sort vintage læder og med lommer på forsiden. Forklædet har regulerbar rem over skulderen og lange remme i læder som kan bindes foran eller bagpå forklædet.

Find forklædet hos Fenomen

Stuff design forklæde

Forklæde i dansk design fra Stuff Design – et smart og praktisk forklæde i vintage sort læder. Forklædet kan bruges både af mænd og kvinder. På forsiden har forklædet lomme.

Find forklædet hos Fenomen

Mellow Fellow Copenhagen forklæde

Super flot og lækkert forklæde fra Mellow Fellow Copenhagen i mørkebrunt, med lomme og viskestykke holder. Ikke nok med at forklædet ser fantastisk ud og er super praktisk, er det også lavet med et miljøvenligt og bæredygtigt fokus. Forklædet er lavet af kork’læder’, som rent faktisk er et 100% bæredygtigt plantebaseret materiale. 

Find det hos Trendyliving

Witloft luksus forklæde til kvinder

Læder forklædet er håndlavet i Holland i lys oliven farvet læder med justerbare læderstropper i nakken. Læder forklædet har bindebånd rundt om maven, så det kan tilpasses i størrelsen. Det flotte læder forklædet har strop til viskestykke og stroppen i nakken er beklædt med behageligt canvas, så den ikke gnaver. Super lækkert og rustikt læder forklæde som er fremstillet i 100% koskind garvet i Italien, og coated så det nemt rengøres. Forklædet findes i flere flotte farver.

Find det hos Fenomen

Haws læderforklæde

Læderforklædet er både en fornøjelse at se på, men også fantastisk til at beskytte gavemodtagerens tøj i køkkenet, mens han/hun fremfører sine mesterværker som kok.

Find det hos Barlife

SE OGSÅ: Gaveideer til mor

SE OGSÅ: Gave til Matador elskeren

SE OGSÅ: Gaver med indgravering

Indlægget Læderforklæde til gastronomen indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!