Læderforklæde til gastronomen

læderforklæde til gastronomen, læderforklæder, læder forklæde, skind forklæde, wiltoft forklæde, wiltoft læderforklæde, forklæder til mænd, forklæder til kvinder, børneforklæde skind, klassisk forklæder, gave til ham, gave til hende, alletiders gave, gave til far, gave til mor, lækkert forklæde, gaveinspiration, julegaver til alle, fars dags gave, mors dags gave

Har du også svært ved at finde på en gave til ham eller hende der har alt, men som er glad for at lave mad, så er et læderforklæde til gastronomen et oplagt gaveide.

Læderforklæder har i mange år været populære hos brygmestere, vinhandlere mfl, men de senere år er de også begyndt at blive populære rundt om i mange danske hjem. 

Wiltoft læderforklæde. Meget lækkert og rustik forklæde i sort læder med cognac farvede stropper. Forklædet er håndlavet i Holland af 100% koskind som er garvet i Italien. Læder forklædet har justerbare læderstropper i nakke og rundt om maven – desuden har det strop til viskestykke. Stroppen i nakken er beklædt med behageligt canvas, så den ikke gnaver. Læder forklædet vedligeholdes ved at aftørre det med en fugtig klud. Læderet kan plejes med opskummende sæbespåner, som også er med til at give det en smudsvisende overflade. 

Alle læder forklæderne er håndlavet i Holland og har derfor deres unikke præg.

Find Wiltoft læder forklæde hos Trendyliving

Læder forklæde. Meget lækkert og flot forklæde som kan bruges både af mænd og kvinder. Forklædet er i sort vintage læder og med lommer på forsiden. Forklædet har regulerbar rem over skulderen og lange remme i læder som kan bindes foran eller bagpå forklædet.

Find forklædet hos Fenomen

Stuff design forklæde

Forklæde i dansk design fra Stuff Design – et smart og praktisk forklæde i vintage sort læder. Forklædet kan bruges både af mænd og kvinder. På forsiden har forklædet lomme.

Find forklædet hos Fenomen

Wiltoft læderforklæde til kvinder

Super smart og lækkert dameforklæde i pink læder med brune stropper. Se godt ud i køkkenet samtidig med, at du laver mad. Justerbare læderstropper i nakke og rundt om maven. Nakkestroppen er betrukket med behageligt canvas. Der er en strop til viskestykker, så det er nemt at tørre fingrene af under madlavningen. Forklædet er 100% koskind, garvet i Italien. Forklædet findes i flere farver.

Find forklædet hos Trendyliving

Muubs læderforklæde

Et tidløst og elegant forklæde fra Muubs. Til den maskuline og kvalitetsbeviste mand. Camou forklædet er i blødt og kraftigt bøffellæder, som kun vil blive mere smukt i takt med at forklædet bliver brugt og får patina. Forkæl dig selv med forklædet eller forær den som en flot og personlig gave til din kæreste, et familie medlem eller en helt tredje.

Find forklædet hos Trendyliving

Sødt børneforklæde fra Witloft

Sødt lille forklæde til dit barn i sort med brune stropper og mærke. Skal det være sjovt for dit barn at være med i køkkenet, så skal barnet da ligne mor og far med deres Witloft forklæder. Børneforklædet har justerbare læderstropper i nakke og rundt om maven. Nakkestroppen er betrukket med behageligt canvas. Forklædet er 100% koskind, garvet i Italien.
 

Indlægget Læderforklæde til gastronomen indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!