Kreative julekalendere 2023 – til børn og voksne

strikke julekalender 2022, strikke pakkekalender 2023, strikke adventskalender 2023, hækle julekalender 2023, hækle pakkekalender 2022, hækle adventskalender 2023, kreativ julekalender 2023, kreativ adventskalender 2023, julekalender til voksne 2023, pakkekalender til voksne 2023, julekalender til kvinder 2023, julekalender til bedstemor 2023, pakkekalender til bedstemor 2023, julekalender til farmor 2023, julekalender til mormor 2023, kreative julekalendere 2023, kreative julekalendere til børn 2023, kreative pakkekalendere til børn og voksne, kreative adventskalendere til børn og voksne 2023
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Både for børn og voksne kan ventetiden op til juleaften være lang. Så hvorfor ikke tilføje lidt ekstra hygge med kreativitet i den mørke tid og enten forkæle dig selv, et familiemedlem eller en du holder af med en kreativ julekalender.

Gør december ekstra hyggelig for en du har kær med en af de mange kreative julekalendere 2023

De fleste af os voksne kan helt sikkert huske hvordan vi i december måned som børn, spændt gik og ventede på at juleaften nærmede sig. Hos Alletiders Gave husker vi, hvordan vi i vores barndom havde en mælke chokolade julekalender, som vi hver dag tog et stykke fra, mens vi talte ned til jul.

Julekalendere som vi fik den gang findes stadig, men i dag findes der også mange andre smarte julekalender både til voksne og børn. Og hvor det for år tilbage primært var de billige chokolade julekalendere man kunne købe rundt om i alverdens butikker, findes der en dag flere spændende varianter med f.eks. økologisk chokolade, legetøj, makeup mm. Men det er også muligt at finde mere kreative julekalendere.

Julekalender Waiting for Christmas

Lad barnets længsel efter juleaften blive noget sjovere med denne magiske julekalender. Bag hver låge gemmer der sig noget sjovt til hobbyprojekterne eller noget praktisk at putte i penalhuset. Der venter kort og godt en langt mere kreativ jul!

Find den hos PartyKing

Hækle pakkekalender 2023

Denne pakke-kalender er perfekt til hækle-entusiasten, som gerne vil overraskes med nyt garn og tilbehør, hver dag i december! Julekalenderen er perfekt som kreativ selvforkælelse eller gave til en, du ved elsker at lave en masse kreative projekter med garn.

Find den hos Niah

Hækle-adventskalender fra Niah Design

Kender du en der er glad for at hækle? Så er denne adventskalender lige sagen og vil uden tvivl gøre december måned meget hyggeligere. Adventskalderen består af 4 indpakkede gaver (en til hver søndag i advent), som hver indeholder en del af en hækleopskrift samt alle materialerne der skal bruges.

Find kalenderen hos Niah

Hama Midi Julekalender med perler 2023

Elsker modtageren at fordybe sig med perler? Så er denne julekalender lige sagen. Julekalender med Hama-perler og perleplader! Omkring 5000 perler og et nyt motiv hver dag gør det meget sjovere at vente på julemanden!

Find julekalenderen hos Coolstuff

NABBI BioBeads Julekalender

En hyggelig julekalender til det kreative barn. BioBeads julekalender fra NABBI med 24 spændende låger. Den har perler i forskellige farver og tråd. Julekalenderen har 24 perleplader i forskellige former. 

Find julekalenderen hos Jollyroom

Creativ Company Adventskalender med lufttørrende ler

Vælg en adventskalender med kreative ting i stedet for en julekalender. Julekalender fra Creativ Company med fire gaveposer, der indeholder alt det materiale og alle de instruktioner, du skal bruge til at udføre et spændende modelleringsprojekt.

Find kalenderen hos Jollyroom

Creativ Company julekalender genbrug

Julekalender fra Creativ Company med 24 kreative projekter til at skabe et unikt vinterlandskab med. Gå på jagt efter toiletpapirsruller, ægge- og mælkekartoner og giv dem nyt liv med de kreative materialer, der gemmer sig bag lågerne.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Ooly Julekalender – Diamanttegning

Elsker barnet at være kreativt? Så er denne julekalender lige sagen når der skal tælles ned til juleaften. Julekalenderen indeholder 15.000 krystaller som tilsammen bruges til at bringe billedet til livs.

Find julekalenderen hos Kids-world

DIY Tegne-Adventskalender

Årets adventskalender til små kunstnere. Overrask børnene med et nyt kreaprojekt hver søndag i advent. Indeholder alle de materialer de skal bruge, og al den vejledning de behøver.

Find den hos Niah

DIY Smykke-Adventskalender

Årets adventskalender til smykkeentusiasten. Glæd dig til hver søndag i advent, hvor et nyt smykkeprojekt venter på dig. Indeholder alle de materialer du skal bruge, og al den vejledning du behøver.

Find den hos Niah

Listen med kreative julekalendere 2023 bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder

SE OGSÅ: Broderi julekalender

Indlægget Kreative julekalendere 2023 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!