Rejsegrammafon / pladespiller

pladespiller rejsegrammafon alletiders gave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En rejsegrammafon eller pladespiller – sender os lige direkte tilbage til 70’erne og 80’erne. Pladespillere, vinyl og al det fede musik fra dengang. Hvis du er for ung til at huske rejsegrammafonen, og ikke vild med den lyden af vinyl, så er det ikke noget for dig, men de omkring dig, der er gamle nok og som kan jamme med på hits fra 60’erne og 70’erne, de vil elske at finde de gamle vinylplader frem en fredag aften og mindes “de gode gamle dage”. Vinyl og pladespillere er blevet retro og for en rigtig musikelsker, har vinyl altid været det foretrukne. Det er bare alle os andre har kastet pladespilleren og musikanlægget ud til fordel for den digitale lyd – og nu kunne vi godt tænke os at trække kassen med pladerne, ned fra loftet og genkalde os lyden, følelsen og minderne fra ungdommen.

I de nyeste pladespillere er der Bluetooth og mulighed for at lade pladespiller arbejde sammen med nye højtalere eller eventuelt telefon/computer – se det er smart!

En rejsegrammafon / pladespiller er en oplagt gaveidé til de over 40 årige med hang til god musik.


 

Rejsegrammofon – Bluetooth Pladespiller Med Indbygget Højtaler – Pris kr. 785,-

 Transportabel pladespiller med bluetooth og indbyggede højtalere.

Tag Groove Sound pladeafspiller med til stranden, til havefesten eller placér den hvor du vil i dit hjem – dens retro-design skaber en autentisk atmosfære hvor som helst!

Pladespilleren har indbyggede højtalere og et genopladeligt batteri, som betyder, at du kan afspille dine favorit LP’er uden at skulle tænke på ledninger og stikkontakter.

Groove Sound pladespillerens moderne features giver dig samtidig mulighed for at afspille dine yndlingstracks fra din telefon eller tablet via Bluetooth og overspille dine LP’er til din PC eller Mac computer.

Danske Groove Sounds fokus på at forene den nyeste teknologi med et trendy design betyder at forbrugeren får det bedste fra begge verdener: moderne features præsenteret i moderigtigt design, som komplementerer nutidens interiørtrends.

Ses her i Brun. Fås også i Creme, Orange, Gul, Turkis og Sort. Se alle farverne her

pladespiller rejsegrammafon alletiders gave

 

 


Flexson Vinylplay Pladespiller / Grammofon – Pris kr. 2.295,-

flexson-vinylplay-pladespiller alletiders gave rejsegrammafon flexson-vinylplay-pladespiller aletiders gave rejsegrammafon hvid

Kombiner fantastisk lydkvalitet med brugervenlighed med denne vinylafspiller fra Flexson. Afspilleren er konstrueret i England efter Flexsons høje standarder, hvilket sikre dig et produkt i høj kvalitet. Dette er både i forhold til afspillerens fysiske komponenter, men også i forhold til lydkvaliteten.

Du kan afspille dine vinylplader i en utrolig høj lydkvalitet, så du får det bedste ud af hver eneste plade. Derudover er vinylafspilleren mulig at tilslutte til næsten alle enheder, som besidder en AUX-indgang. Takket være vinylafspillerens USB-indgang er der også mulighed for at tilslutte afspilleren til din computer.

Det er samtidigt brugervenligt og simpelt at opsætte vinylafspilleren. Den tager næsten ingen tid at opsætte, så du nemt og hurtigt kan begynde at nyde naturlige og klare lyde gennem den moderne designet vinylafspiller, som fås i både sort og hvid.

 


 

Sony Ps-Lx300Usb Pladespiller / Grammofon – Pris kr. 1.320,- sony-ps-lx300 rejsegrammafon-pladespiller alletiders gave

Nu har du muligheden for at afspille dine vinylplader samt at overføre numrene fra dine vinylplader til din computer.

Ved at tilslutte pladespilleren til din computer med USB-kabel, kan du overføre din musik fra din vinylplade til din computer i MP3 formater, så du kan genafspille dem på din computer eller din musikafspiller. Hvis du blot har lyst til at lytte til pladerne, skal du blot tilslutte pladeafspilleren med USB, og derefter afspille pladen.

 

OBS! Bemærk priserne er uden fragtomkostninger.

Indlægget Rejsegrammafon / Pladespiller indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 03/17/2016

    […] til opbevaring af LP’ere i tre forskellige farver til kr. 280,- hos Gucca der også har et stort udvalg i rejsegrammafoner. LP kasserne er beklædt med slidstærkt materiale i læder-look, og beskytter LP’erne mod […]

error: Content is protected !!