5 forslag til oplevelsesgaver i Sverige

5 forslag til til oplevelsesgaver i Sverige
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du en person, der elsker Sverige – og som samtidig fortjener en god gave? Hvis ja, så har vi her hos Alletiders Gave fundet 5 forslag til oplevelsesgaver i Sverige. Gaverne er oplagte at give i forbindelse med fødselsdag, juleaften, studentergave eller lignende begivenhed.

Dette indlæg bygger i øvrigt på inspiration fra VisitSweden og DuGlemmerDetAldrig.dks artikel om spaophold i Sydsverige.

Cykelferie og MTB i de svenske skove

Til den aktive person er det oplagt at forære ham eller hende en mini cykelferie i Sverige eller måske et par dage på MTB i de svenske skove. Sverige har fantastisk terræn til både landevejscykling og MTB. Derfor burde det ikke være noget problem at finde en god udbyder af lige netop denne oplevelsesgave.

I videoen herunder kan du få et mig godt indtryk af, hvad det vil sige at køre på MTB i Sverige.

 

 

Spaophold i Sydsverige

Til ham eller hende, der trænger til at slappe af, er det en fremragende ide at købe et spaophold. Sydsverige har i øvrigt nogle af verdens bedste ophold, hvorfor det helt sikkert bliver en gave som falder i meget god jord hos modtageren.

The Lodge og Hotel Tylösand er to glimrende bud på spaophold i Sydsverige. Disse to hoteller har en umådelig høj kvalitet og vil helt sikkert bringe stor glæde hos modtageren. Især The Lodge modtager stor ros fra tidligere gæster. Her er der tale om et hotel i New England-stil, hvilket er en kæmpe oplevelse i sig selv. Prøv at google det – du bliver overrasket over, hvor lækkert det egentlig er.

Skiferie i Sverige

Skal du give gave til skientusiasten, bør du kraftigt overveje at give ham eller hende en skiferie i oplevelsesgave. Da en skiferie godt kan være ret dyr, er det ok at finde en gave som ikke koster så meget. Det kan for eksempel være et liftkort, et par nye skibriller eller lignende.

Det handler blot om at give ham eller hende en gave, der vil ende ud i en stor oplevelse i forbindelse med skiferien i Sverige. Gaven kan også være noget så simpelt som et par ”lange underbukser”, så personen ikke kommer til at fryse, når han eller hun suser ned af pisterne. Der findes ikke noget værre end at fryse, når du står på ski: Det ødelægger hele oplevelsen.

Sofiero Slot

Hvis du skal give gave til en person, der elsker slotte, parker og lignende, så er en tur til Sofiero Slot oplagt. Her er der tale om et af Sveriges flotteste slotte. Det ligger med en smuk udsigt ud til Øresund og Danmark. Derudover tager det ikke spor lang tid at køre derop, da det ligger kun 5 km nord for Helsingborg. En super oplevelsesgave til ham eller hende, der godt kan lide gamle bygningsværker og gode udsigter.

Liseberg forlystelsespark

I Gøteborg ligger der en sjov forlystelsespark ved navn Liseberg. Her kan du købe adgangsbillet til en heldig gavemodtager – og give en oplevelsesgave ud over det sædvanlige. Liseberg er faktisk Nordens største forlystelsespark og indeholder et væld af sjove og nervepirrende forlystelselser. Parken ligger kun et par km fra Gøteborg centrum, hvilket gør den nem at køre fra og til.

error: Content is protected !!