Gave til lystfiskeren

gave til lystfiskeren alletiders gave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du lidt ude på dybt vand, når du skal finde en god gave til lystfiskeren? Enten fordi du ikke selv har den store interesse indenfor lystfiskeri, eller fordi du ikke har styr på hvad lystfiskeren har/mangler af udstyr og dermed hvad han/hun kunne blive glad for? Det er en god idé at starte her: Find ud af om din lystfisker er til fluefiskeri, spinnefiskeri (spolehjul og tung agn) eller pirkefiskeri (vertikal fiskeri). Med denne viden kan du nemmere finde det korrekte udstyr. Ellers kan du gå efter tøj/beklædning til fisketure eller fiskerioplevelser. Vi har et par gode (til)bud på både udstyr, beklædning og oplevelser til lystfiskeren.

 

Gave til lystfisker: Fiskestang til pirkefiskeri

Pirkestang Ron Thomson Hardcore boat II 20-30 lbs. 7 fod.

Gave til lystfisker ron-thompson-hardcore-boat-20-30-lbs-7-fod-okuma-xlnt-havfiskesaet-fiskesaet-fiskegrej-lystfiskeren-begyndersaet-torskefiskeri-fiskestang-p

Okuma XT Pro

Sættet til havfiskeren der tager på øresund eller på det gule rev.

Stangen er en Ron Thomson Hardcore boat II 20-30lbs. som er lavet af kulfiber og forstærket med ren glasfiber i toppen.

Rygraden klarer nemt de store torsk og man fisker uden problemer med pirke der vejer omkring de 500 gram.

Hjulet er bygget op med metal ramme og selve huset er lavet af graphite. Okuma Pro XT er lavet med linefører.

Gearet er lavet i maskinfræset messing og er selvsmørende, det giver et robust og stærkt hjul der virkelig kan tage fat når det gælder med dette sæt er du klar til alt det det danske havfiskeri kan tilbydeuden at skulle investere en formue.

 


 

Gave til lystfisker: Fluehjul til fluefiskeren

Vision Koma Fluehjul

Gave til lystfisker vision-koma-fluehjul-fiskeri-fiskegrej-koeb-lystfiskeren-com-holbaek-forhandler-hurtig-levering-com-kvalitet-p
Visions meste solgte fluehjul og ikke uden grund. Hjulet er lavet med en bremse som er blød og jævn samt er saltvandsbestandig bremse knappen er med et overtræk af gummi som gør at den er nem at justere uanset hvor våde fingere man har. Hjulet er fræset af et stykke aluminium hvilket er med til at gøre Koma ekstra stærkt. Kærlighed ved første blik for enhver lystfisker med hang til fluefiskeri.

 


 

Gave til lystfisker: Waders og anden beklædning

Det er vigtigt at lystfiskeren er tør og varmt klædt på, når han/hun skal på fisketur. Der findes et stort udvalg af waders i både PVC, Neopren og åndbare materialer. Dertil er det altid godt med en god jakke (med massere af lommer), en kasket, redningsvest, gode outdoor støvler og et par handsker med godt greb, så dagens fangst ikke slipper væk, fordi stangen smutter i kampens hede.

Nedenfor ses et par idéer til god og fornuftig beklædning til gave til lystfiskeren.

beklædning til lystfiskeren

 


 

 

Gave til lystfisker: Giv en oplevelse i lystfiskerens ånd.

Vi har fundet et par gode oplevelser til lystfiskeren, som vi varmt kan anbefale.

fisketur svenske vildmark gave til lystfiskerenPå tur i svenske vildmark – fisketur til Sverige

Bo i den svenske vildmark midt i Smålands skovlandskab. Nyd den fantastiske uberørte natur, hvor tiden står stille, og alt ånder fred og idyl.

Et sted, hvor I kan fiske, slappe af, og tage en pause efter en kanotur på floden Nissan. De helt perfekte rammer for dig, som trænger til en pause fra hverdagen, slappe af og være tilstede med alle sanser åbne. I får her muligheden for at komme helt ned i gear og tænke tankerne færdige.

Beliggende tæt på floden Nissan, bor I midt i den svenske skov med grillhytte til madlavning, vaskestation til ansigt og fisk samt udhus. I vildmarken bor I helt uforstyrret i et vidunderligt miljø, hvor I kan fiske jeres egne fisk og tilberede dem over åben ild.

VARIGHED
2 overnatninger i hytte i vildmarken for 4 personer

INKLUSIV
2 overnatninger i 1 hytte for 4 personer.
Oplevelsen inkluderer brænde til bålet og komfuret inde i hytten og sengelinned og håndklæder til 4 personer.
Stearinlys og petroleum til lanterner er også inkluderet. Fiskeudstyr og både kan lejes mod et ekstra tillæg

 

En anden mulighed er en fisketur med kutter

gave til lystfisker fisketur fyrholm-buletur-2016-torsk-øresund-p

 

 

En rigtig buletur med Fyrholm, der sejler ud 2 dage i februar, fra Helsingør. Bestil en tur til lystfiskeren der har mod på lidt konkurrence – den ombord (maks 28 fiskere), vinder 500 kr for den tungeste fisk. Turen i Øresund er en god lystfisker-oplevelsesgave og så er det en god mulighed for at møde andre med fiskeblod i årene.

VARIGHED: 1 dag

Turen kan bestilles her 

 

 

 


 

Find mere inspiration til en god gave til lystfiskeren hos Pro-Outdoor, hvortil det også er muligt at købe gavekort – hvis du stadig er i tvivl om hvilken gave der passer til din lystfisker.

 

Indlægget Gave til lystfiskeren indeholder affiliatelinks
 

 

 

error: Content is protected !!