Gaveideer til vinelskeren – vin gaver 2021

gaveideer til vinelskeren, gaveideer til vinelsker, gave til vinelsker, god vingave, vingaver 2021, vin i gave, de bedste gaver til vinelskeren, julegaver til vinelskeren, gaver til til vinelskeren, gave til ham der elsker vin, gave til hende der elsker vin, gave til vintusiast, gadget til vinelskere
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter en Gaveideer til vinelskeren? Så læs med her! For selvom du ikke selv er den store vindrikker, kan du sagtens finde gode vin gaveideer til ham eller hende der elsker vin. 

Gaveideer til vinelskeren indeholder vin gaver til både ham og hende.

Kender du en person, der elsker vin og alt hvad der dertil hører? Er du meget i tvivl om, hvad du skal give vinelskeren i gave? Enhver vinelsker med smag for vin, har sikkert sine præferencer. Så den nemme løsning vil være at købe en eller flere flasker af gavemodtagerens yndlingsvin. M en for en rigtig vinelsker er den nye flaske vin ligeså spændende som favoritten. Er gavemodtageren åben for udforske verdenen indenfor vin, så findes der flere muligheder f.eks. oplevelser eller vinudstyr. Der er mulighed for at finde på en god vingave, som ovenikøbet er af den slags som gave-modtager ikke selv har tænkt på.

Generelt er danskerne glade for at drikke vin og det vurderes at der indtages 55 flasker om året pr. person. Og mange danskere har da også altid lidt vin på lager til en god hyggeaften.

Hos Alletiders Gave redaktionen har vi samlet en masse gode gaveideer til vinelskeren. Vin gaveideer består både af vinoplevelser, vinudstyr og vinplakater mm., kort sagt alt det en vinelsker bør have i sit hjem.

SE OGSÅ: Personlige fotogaver

Vin plakater

Enhver vinelsker skal selvfølgelig have en vin plakat hængende i sit hjem. Udvalget af vin plakater er stort og plakaterne kan enten være med et humoristisk udtryk eller med viden om vin. Du vil helt sikkert kunne finde en vin plakat der passer til gavemodtageren.

Se det skønne udvalg af vin plakater hos Citatplakat.dk 

Vin puslespil

Skal gavemodtageren have en flaske vin i gave, pak vinen ind i denne alternative udgave. Lås vinflasken inde i puslespillet Don’t Break The Bottle! For at få flasken ud skal modtageren udrede virvaret af træstykker og snore – garanteret både svært og sjovt! Spillet findes i 2 sværhedsgrader. 

Find det hos Coolstuff

Georg Jensen Manhattan vin bordskåner

Forkæl vinelskeren med en elegant vin bordskåner, der både er praktisk og elegant Georg Jensen Manhattan vin bordskåner til flasker er en del af Georg Jensen Manhattan serien, inspireret af New Yorks ” Great Gatsby” tid som inspirerer til glamourøse fester, lange kjoler og cocktails – The Great Gatsby møder Mad Men.

Find den hos Bahne

Bøger om vin

Ønsker gavemodtageren at udvikle sin viden om vin, så er bøger om vin en oplagt gaveide. Der findes et utal af skønne vinbøger med alverdens viden om vin. Fordelen ved en bog om vin, er at det er noget gavemodtageren kan får glæde af om og om igen.

Hos SAXO finder du et stort udvalg af bøger om vin

LAGUIOLE Tjener Poptrækker i Bambus

LAGUIOLE BAMBOO CORKSCREW BAUDIGNAN er en kvalitets poptrækker, i smukt og gennemført design. Lavet i 100% rustfrit stål og flot skæfte fremstillet i bambus, leveres i fin gaveæske, så en rigtig flot ting at komme med, evt. sammen med en god flaske vin, så bliver det ikke meget bedre.

Find den hos Kundetbedste

Happy Family – gaveæske med 6 vin

En flot, dekorativ og humoristisk vingave, som indeholder 6 kvarte flasker rødvin. Hver flaske indeholder 187 ml, og er lavet på hver sin drue fra Spanien. På denne måde kan du eller modtageren smage forskellen på de forskellige druer, og finde ud af hvorfor spansk vin er både populært og velsmagende.

Find gaveæsken hos Kundetbedste

Le Nez du Vin – Vin Masterkit

Den ultimative gaveide til vinelskeren. Le Nez “Masterkit” Duftsæt med 54 dufte fra Jean Lenoir. Dette duftsæt er til træning af lugtesansen og til at give dig, et indblik i vinens forunderlige verden og lære de mange forskellige duft aromaer bedre at kende. Sættet indeholder 54 forskellige dufte, der kan genkendes i alverdens vine – om det er rødvine, hvidvine, rosé eller champagne.

Find det hos Kundetbedste

Le Nez du Vin spillet

Le Nez du Vin spillet er et brætspil, der kan være med til at udvikle og berige gavemodtagerens (olfaktoriske) lugtesans og hukommelse. Dette spil er for alle vinelskere, uanset om du er kendere eller ny i vinens forunderlige verden. Spil det med venner, familie og vinentusiaster.

Find det hos Kundetbedste

Le Creuset selvoptrækkende proptrækker m/folieskærer

Med denne proptrækker, kan gavemodtageren nemt og uden besvær åbne sin næste flaske vin. En populær proptrækker, som skaber glæde i rigtig mange hjem.

Find den hos Bahne

Vinoplevelser 

Forkæl gavemodtageren med en vinoplevelse, som han/hun sent vil glemme. En passioneret vindrikker vil sætte stor pris på at lære mere om vinens historie, smage på forskellige slags vin mm. Mulighederne for vinoplevelser er mange, her kan nævnes; vinskole, blindsmagning af vin, vinsmagning, besøg en dansk vingård, vin og tapas, Kend din vin osv. Uanset hvilken oplevelse du vælger, vil gavemodtageren få oplevelse for livet. Der findes et hav af skønne vinoplevelser i hele Danmark.

Hos Truestory tilbyder de et stort udvalg af vinoplevelser

SE OGSÅ: Gaveideer til Gin-entusiasten

SE OGSÅ: 25+ Kaffe gaveideer – gave til kaffe-entusiasten

SE OGSÅ: 35+ unikke oplevelser i København

 

Indlægget 15+ Gaveideer til vinelskeren – vin gaver indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops


2 Responses

  1. 04/24/2021

    […] SE OGSÅ: Gaveideer til vinelskeren […]

  2. 07/03/2021

    […] SE OGSÅ: Gaveideer til vinelskeren […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!