Legetøj i dåbsgave – drenge

gave til nyfødt legetøj i dåbsgave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en idé om at dåbsgaven ikke nødvendigvis skal indeholde de klassiske dåbsgaver, men derimod legetøj som barnet kan have glæde af i flere år fremover. Hvis dåbsgaven skal indeholde legetøj, så skal du gå efter klassisk legetøj. Vi på redaktionen er store fans af legetøj der udvikler børnene og derfor indeholder nedenstående forslag til legetøj i dåbsgave, legetøj der indbyder til motorisk udvikling. legetøj i dåbsgave dreng fødselsdagstogFint fødselsdagstog med håndmalede figurer der hver repræsentere et tema fra H.C Andersen. Forrest ses H.C. Andersen, som kommer trækkende med tinsoldaten, den grimme ælling og hunden med de store runde øjne fra fyrtøjet. Godt dansk design der vækker liv i de gamle eventyr og hvert år minder de små drenge om dem.  Der er plads til to lys og to tal i fødselsdagstoget og der medfølger i alt 11 tal (0,1,1,2,3,4,5,6,7,8,9). Fødselsdagstoget pynter fint på det opdækkede bord hvor alle får glæde af at kigge på det. Det er en hyggelig tradition for barnet at finde toget frem og stille det på bordet hvor man sammen med barnet kan vælge fødselsdagstallet der skal sidde i vognen med frøen. Det er oplagt at give dette fine sæt i barnedåbs gave da det da kan blive en gave der følger barnet igennem dets opvækst. Mål: 45 x 7 x 20 cm (L x B x H). Materialer: Fødselsdagstoget er i pct. kalcium karbonat (hvidt stenpulver) og 50 pct. poly-resin. OBS: De to lys som er vist på billedet medfølger ikke. Lys købes seperat.

 

legetøj i dåbsgave dreng puttekasse i træ

Puttekasse i træ fra Le Toy Van Sjov puttekasse fra Le Toy Van, der er formet som et fuglehus. Der medfølger 6 klodser i forskellige former og farver, som barnet skal putte i de rigtige huller i fuglehuset. Når klodserne skal ud af puttekassen igen, kan taget løftes af. Puttekasse anbefales til børn 1 år+.

En puttekasse udvikler børnene idet børnenes fantasi stimuleres, når de lmed former og farver. Hertil kommer at finmotorikken stimuleres, når børnene stiller klodserne på række eller stabler dem. Det er særligt barnets øje-hånd koordination, finmotorikken og synssansen der stimuleres i legen med en puttekasse. Dette bud på legetøj i dåbsgave er fundet hos Barnets Verden.

 

gonge mini top med pude gave til nyfødt dåbsgave

Mini top fra Gonge er ligesom en snurretop til de mindste. Mini top kan anvendes helt fra fødslen og helt op til 4 års alderen. Der er derfor tale om legetøj der kan anvendes i mange år og som inviterer til motorisk leg og brug af balanceevnen. Her kan snurres, vippes og der kan kravles på den. Selv helt spæde børn kan bruge en mini top med pude indsat. Den er derfor en oplagt gave, både til nyfødt, som legetøj i dåbsgave og de første fødselsdage.

Mini top har en sikkerhedskant så de små finger ikke kommer i klemme og børnene ikke slår hovedet. Mini toppen er i slagfast griftfri plast så den kan bruges både ude og inde. Omkreds 68 cm. og en højde på 26,5 cm. Mini top fra Gonge er fundet hos den danske netbutik Børn i Balance.

gåvogn brio sort legetøj i dåbsgave

Denne BRIO gåvogn er rigtig god til det lille barn, som er ved at lære at gå, men stadig usikker på benene. Den er derfor oplagt til børn fra 9+ mdr. Den har lakeret metalhåndtag og justérbar bremse, så den kan tilpasses barnets fart. Barnet synes helt sikkert også, at det er sjovt at kunne fragte ting med vognen. En gåvogn udvikler grovmotorikken der stimuleres, når barnet går med vognen samt balancesansen når gåvognen bruges til at rejse sig op ad. Her ses den sorte udgave, men den fås også i rød. En rigtig klassisk vogn der er oplagt som gave når der skal gives legetøj i dåbsgave.

imagehandlercaalxg8o

Sød lille tiger med pelsede ører, kinder og haledusk – Wheelybug lille tiger er prisvindende og en oplagt gave til barnedåb, eller den første fødselsdag. Hjulene kan dreje hele vejen rundt, hvilket gør det muligt for børnene at dreje rundt på den. Den stimulerer børnenes grovmotorik og balancesans, når der køres, drejes samt af- og påstigning. Den er også god for børnenes rum og retningssans, idet der er god bevægelse rundt i rummet, ved egen hjælp. Wheelybug fås i 2 størrelser. Den lille er fra 8+ mdr. mens den store er fra 2+ år. Wheelybug fås i mange søde dyr og fås hos Barnets Verden her.

 

Indlægget Legetøj i dåbsgave – drenge indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!