Friends gaveideer

friends gaveideer, friends gaver, friends julegaver, friends gadget, friends julegaver, friends merchandise, venner gaveideer, venner gaver, venner julegaver, gave til venner fan, gave til friends fan, gaveide til teenager, gaveideer til teenage dreng, gaveideer til teenage piger
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er gavemodtageren helt skudt i de 6 venner fra komedieserien Friends?

Friends gaveideer består af en masse forskellige Friends gadgets, som er oplagt til fødselsdag, pakkeleg, julegave eller bare fordi…

I perioden 1995-2005 kunne man følge med i komedieserien Friends og Monica, Chandler, Ross, Rachel, Phoebe og Joeys eventyr på Manhattan. Og selvom det er 15 år siden at filmoptagelserne stoppede og de 6 venner gik hver til sit, så er serien stadig utrolig populær. Serien er da også blevet genudsendt flere gange hen over de seneste 15 år. 

Serien fokuserer på daglige ting som kærester, arbejde og irriterende familiemedlemmer. Serien er i dag en smule politisk ukorrekt, men stadig værd at se, simpelthen fordi de seks hovedpersoner meget hurtigt bliver ens egne venner. Man lærer dem godt at kende i de ti år, og når serien slutter, står man virkelig med følelsen af at have haft et langt venskab med en gruppe mennesker, man nu ikke ser længere.

Forkæl dig selv eller en du holder af med en eller flere af disse Friends gaveideer:

Friends gaveideer

Friends fotoramme

Enhver Friends fan, skal selvfølgelig have en Friends fotoramme stående med de bedste venner. Billedet af de 6 venner medfølger og kan selvfølgelig udskiftes med dine egne seje venner.

Find fotorammen hos Temashop

Friends hjemmesko

Central Perk er jo trods alt et historisk sted! Forkæl dig selv eller en du holder af med Friends hjemmesko med Central Perk print. 

Find hjemmeskoene hos Coolstuff

Friends puslespil

Lad modtageren hygge sig i flere timer med dette Friends collage puslespil. Puslespillet viser flere kendte scener fra serien. Puslespillet består af 1000 brikker.

Find puslespillet hos Temashop

LEGO Friends Central Perk

Denne vidunderlige LEGO genskabelse af tv-kulissen fra caféen er spækket med autentiske detaljer og er dermed et uundværligt samlerobjekt for fans af Venner. Det ikoniske siddeområde med sofa, lænestol og 2 stole til vennerne kan tages ud for at gøre legen nemmere. Sættet indeholder desuden Ross, Chandler, Monica, Joey, Rachel, Gunther og Phoebe, hver med tilbehør, der er inspireret af berømte øjeblikke i serien.

Friends plakat

Friends serien har været et hit i alle aldersgrupper i mange år! Citatplakat har på bedste vis skabt en plakat med alle de bedste og sjoveste citater fra serien.

Find den hos Citatplakat

Friends Central perk krus

Uanset om gavemodtageren foretrækker varme eller kolde drikke, så vil dette krus falde i god jord. Der medfølger en tusch til kruset, som gør det muligt at skrive små beskeder. 

Find det hos Temashop

Friends julepynt

Forkæl samtidig gavemodtageren med dette dekorationssæt. Perfekt til fejringen af højtider uanset om du er begejstret for jul, Hanukkah eller lignende.

Find sættet hos Temashop

Trivial Pursuit Friends

Spillet indeholder hundrede kort med i alt 600 spørgsmål, som strækker sig cirka fra det øjeblik, hvor replikken “There’s nothing to tell!” falder i det allerførste afsnit og hele vejen frem til det øjeblik, hvor vennerne går ud af Monicas lejlighed for sidste gang.

Find det hos Coolstuff

Lys op i hjemmet med dette seje Friends neonskilt. LED lampe i Central Perk design logo og måler ca. 38 x 13 x 2 cm. Lampen kan frit stå eller monters på væggen efter ønske.

Find skiltet hos Temashop

Friends Monopoly

Klassisk brætspil møder kultserie i denne underholdende Venner-version af Monopoly! Spil som en af de seks venner, svar på spørgsmål, som vedrører serien og vis hvilke felter du ejer ved at anbringe Central Perk-sofaer i stedet for hoteller!

Find spillet hos Coolstuff

Joey dosen’t share food! plakat

Serien man bare ikke kan få nok af, nemlig Friends.  Serien er kendt for flere citater og særligt Joeys ord glemmer de færreste: Joey dosen’t share food! Kender du også en der er ikke deler sin mad, så er denne plakat helt oplagt.

Find plakaten hos Citatplakat

Glæde modtageren med denne Central Perk kagekrukke. Fyld den med modtagerens favoritsmåkager eller andet lækkert indhold.

Find kagekrukken hos Temashop

Friends Central Perk Trådløs Oplader

Denne trådløse oplader er en god gave især til alle, der er fan af Friends og leveres i fin gaveæske med flersprogede instruktioner. Usb kabel medfølger.

Find den hos Temashop

Friends Trivia Quiz

Arbejder Chandler virkelig som “transpondster”? Giv din venner en udfordring i dette sjove Friends-quiz og svar på spørgsmål om alt, som vedrører den kulterklærede TV-serie Venner! Spørgespillet indeholder hundrede spørgsmål i to sværhedsgrader: er du en ægte Super Fan, der klarer de allersværeste?

Find det hos Coolstuff

friends gaveideer, friends gaver, friends julegaver, friends gadget, friends julegaver, friends merchandise, venner gaveideer, venner gaver, venner julegaver, gave til venner fan, gave til friends fan, gaveide til teenager, gaveideer til teenage dreng, gaveideer til teenage piger

Friends paraply

Friends paraply, der skifter farve i takt med at regndråberne rammer paraplyen. Som dråberne drypper af vender bygningerne tilbage til den originale farve. En sjov gaveide til en du holder af eller dig selv.

Find den hos Temashop

SE OGSÅ: 30+ Harry Potter gaveideer

SE OGSÅ: Star wars gaver

Indlægget 15+ Friends gaveideer indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

1 Response

  1. 12/08/2020

    […] SE OGSÅ: 15+ Friends gaveideer […]

error: Content is protected !!