Julesweater til mænd

julesweater til mænd julesweater til julefrokost juletrøje til mænd
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Forkæl en du holder af eller dig selv med en flot julesweater til mænd. En julesweater er oplagt til julefrokosten, julehygge og årets julefoto.

Iført en julesweater til mænd bliver julemåneden straks lidt sjovere.

Jul er en årlig højtid for fejringen af Kristi fødsel. Datoen er traditionelt fastsat til den 25. december, som er en helligdag. Selve navnet jul stammer fra den førkristne festperiode. I Danmark påbegynder den evangelisk-lutherske kirke fejringen af jul aftenen før juledag.

Den dag i dag handler julen mindre om Kristi fødsel og mere med fokus på julehygge i hele december, hvor der ikke må mangle hverken juleknas, gaver eller hygge.

De senere år er julesweatre til hele familien blevet utrolig populære på det danske marked, tidligere er det ellers mest i amerikanske og engelske julefilm de har været mest brugt. En julesweater til mænd kan bruges både til årets sjove julefrokost, juleaften eller måske til årets julefoto?

You Miss You Drink LED Juletrøje

En sjov julesweater – perfekt til julefrokosten. Du får her en fantastisk juletrøje med motiv af et rensdyr, LED-pære, målskive samt teksten: “You Miss You Drink”. Trøjen fås i mange forskellige størrelser og passer både til hende og ham. Der medfølger 6 bolde sammen med trøjen, der også har LED-pærer, som lyser og blinker. 

Find den hos PartyKing

Wonderful Time LED Juletrøje

Julefrokosten bliver lidt mere hyggelig iklædt denne seje juletrøje. Wonderful Time LED Juletrøje er en fantastisk grim og sjov julesweater med motiv af en julemand, som drikker øl og teksten “It’s the most wonderful time for a beer”.

Find den hos PartyKing

I’m Sexy and I Snow It Grøn LED Julesweater

I’m Sexy and I Snow It Grøn LED Julesweater er en fantastisk julesweater, som bliver en sikker succes til jul. Sweateren har motiv af en cool snemand og teksten: “I’m sexy and I snow it”. På snemanden er der 12 LED-lamper, som blinker.

Find den hos PartyKing

Hyggelig julesweater med rensdyr til julens mange hyggelige stunder. Julesweateren har en komfortabel pasform, som passer perfekt til både mænd og kvinder.

Find den hos Temashop

Er du eller en du kender helt vild med Aquavit? SÅ er denne julesweater helt perfekt og kan bruges til alle julens julefrokoster. En sjov og anderledes julesweater til mænd og kvinder.

Find den hos Temashop

Julealf Julesweater til mænd

Det er altid lidt nemmere at komme i julestemning iført en grim eller sjov julesweater.  Ifør dig sweateren og mærk hvor nemt det er at holde varmen og se fuldstændig fantastisk ud i julen.

Find den hos Temashop

“Haps Haps Haps, Nu Skal Vi Ha Snaps!” – Det er en sætning de fleste af os er vant til at høre til julefrokosten og nu kan du få en sej juletrøje med teksten. Den perfekte julesweater til dig der elsker snaps. 

Find den hos Temashop

Same Procedure as Every Year Julesweater Herre

Denne officielt licenseret ’90-års fødselsdagen’-julesweater fra Silly Santa er så festliger at selv julenissen bliver misundelig! ag denne super bløde julesweater på og så er du klar til familiemiddage, julefrokoster eller julesweater-dagen på kontoret!

Find den hos Silly Santa

Batman julesweater herre

Sej og anderledes julesweater til mænd, perfekt til julens hygge. Licenseret Warner Bros. sweater, eksklusivt hos Silly Santa.

Find den hos Silly Santa

Friends julesweater herre

Kom i julestemning med de 6 venner fra Friends. Licenseret Warner Bros. sweater, eksklusivt hos Silly Santa. Tag denne super bløde julesweater på og så er du klar for familiemiddage, julefrokoster eller julesweater-dagen på kontoret!

Find den hos Silly Santa

SE OGSÅ: Friends julekalender

North Pole University julesweater herre

En mere enkelt julesweater til manden der ikke ønsker at skeje alt for meget ud. Med broderede detaljer og en komfortabel pasform bliver det her hurtigt dit nye yndlings outfit denne jul!

Find den hos Silly Santa

T-Rex Julesweater Herre

Sjov og anderledes juletrøje til mænd, perfekt til julens mange hyggelige stunder samt hygge i hjemmet. Super blød og komfortabel.

Find den hos Silly Santa

Retro rensdyr julesweater

Hygge julesweater til ham. Tag denne super bløde julesweater på, og så er du klar til familiemiddage, julefester eller til julesweater-dagen på kontoret.

Find den hos Silly Santa

All The Jingle Ladies Julesweater Herre

Sjov julesweater – perfekt til julens hyggelige stunder.  Super blød og komfortabel og kan bruges år efter år. 

Find den hos Silly Santa

Husk også at tjekke det store udvalg af julekalendere til hele familien.

LÆS OGSÅ: Julesweater til børn

LÆS OGSÅ: Julesweater til kvinder

 

Indlægget Julesweater til kvinder indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!