Julesweater til børn

julesweater til børn, jule sweater til børn, juletrøjer til børn, juletøj til børn, julebluse til børn, julesweater til drenge, julesweater til piger, julesweater til børn 2020, adventsgave til børn 2020, adventsgave til drenge 2020, adventsgave til piger 2020

Årets julemåned bliver en tand sjovere, når man er iført til anledningen. Med en julesweater til børn holdes dit barn varmt, samtidig med han/hun er klar til årets julefoto.

En julesweater til børn kan bruges i mange forskellige anledninger og vil med garanti gør december måned lidt mere julet.

Jul er en årlig højtid for fejringen af Kristi fødsel. Datoen er traditionelt fastsat til den 25. december, som er en helligdag. Selve navnet jul stammer fra den førkristne festperiode. I Danmark påbegynder den evangelisk-lutherske kirke fejringen af jul aftenen før juledag.

Den dag i dag handler julen mindre om Kristi fødsel og mere med fokus på julehygge i hele december, hvor der ikke må mangle hverken juleknas, gaver eller hygge.

De senere år er julesweatre til hele familien blevet utrolig populære på det danske marked, tidligere er det ellers mest i amerikanske og engelske julefilm de har været mest brugt. Med en juletrøje til børn bliver dit barn klædt julet på til årets juleafslutning i skolen, årets klippe klistre dag, juleaften eller måske til årets julefoto.

Rudolf juletrøje

Kom i julestemning med denne seje juletrøje fra Name it. På denne strikkede trøje er det et stort motiv af en ren med 3D-detaljer. Trøjen er lavet af bomuld og har ribkanter om håndleddene og den nederste kant.

Find den hos Jollyroom

Grøn julesweater til børn

Sød, grøn julesweater med et sjovt rensdyr motiv og snefnug. Denne bløde julesweater er helt perfekt til den kolde vinter.

Find den hos Temashop

Unicorn julesweater til børn

Hvis der er noget, der er værd at tro på i julen, er det enhjørninger og Julemanden. Her har vi en juletrøje til børn, der fås i flere forskellige størrelser med motiver af en lykkelig julemand, som rider på en lilla enhjørning, samt teksten: “I Believe In… Santa & Unicorns”. Forær den til modtageren inden juleaften, måske bliver den en del af barnets pakkekalender?

Find den hos Partyking

Hvid Julesweater til Børn

Hvid julesweater i blødt materiale. Sweateren er lavet med rensdyr og fine motiver i forskellige farver. Sweateren er helt perfekt til den søde (men kolde) juletid.

Find den hos Temashop

Julesweater med peberkage

Er denne peberkage mon lige så skør som dit barn? Så har du fundet den ultimative juletrøje til din søn eller datter til både juleaften eller julefesten på skolen. Produktet omfatter en sjov og flot juletrøje til børn op til 12 år. Trøjen fås i flere forskellige størrelser og har motiv af en peberkage med et skørt ansigtsudtryk. Den bliver uden tvivl en succes hos børnene.

Find den hos Partyking

Klassisk jule sweater til børn

Skal dit barn se stilet ud til din næste julefrokost? Så har vi har et godt bud på en julesweater, som passer perfekt til det. Med søde snemænd og julemanden i sin kane flyvende hen over sweateren, er dette et sikker hit til børnehave/skole julefesten.

Find den hos Jule-sweaters

Rød Julesweater til Børn

Skøn, rød julesweater med et motiv af Rudolft med den søde tud. Denne julesweater er helt perfekt til den kolde vintertid.

Find den hos Temashop

Sød juletrøje til børn

Den er sød – Julemanden og Rudolf er glade – Man kan nærmest kun komme i julestemning af denne julesweater. Det lyser ud af Rudolf (og ikke kun fra hans næse), at han er glad for at have julemanden som sin ven. Ved denne julesweater er det altså venskab og glæde som er i fokus.

Find den hos Jule-sweaters

Jule sweater med julemand

Årets Ultimative Julesweater hitter stort både blandt børn og voksne. Vi mener, at denne sweater har de helt essentielle træk, til en perfekt – og ultimativ julesweater. Med Julemanden og Rudolph side om side bliver det ikke meget mere julet. 

Find den hos Jule-sweaters

Blå Juletrøje til Børn

Skøn, blå julesweater med juletræsmotiv. Tag denne bløde sweater på i skole i decemeber måned og skab glæde og julestemning i klassen.

Find den hos Temashop

SE OGSÅ: Personlig nissehue til børn

SE OGSÅ: Julesok med navn 

Indlægget Julesweater til børn indeholder affiliatelinks

2 Responses

  1. 10/07/2019

    […] Gør julen mere hyggelig med en julesweater til børn […]

  2. 09/26/2020

    […] SE OGSÅ: Julesweater til børn […]

error: Content is protected !!