Julekalender til voksne 2022 – STOR GUIDE!

julekalender til voksne 2022, pakkekalender til voksne 2022, adventskalender 2022, julekalender til mænd 2022, julekalender til kvinder 2022, julekalendere til voksne 2022, pakkekalender til mænd 2022, pakkekalender til kvinder 2022, julekalender med alkohol 2022, pakkekalender med alkohol 2022, julekalender med portvin, julekalender med luksus chokolade 2022, julekalender med strømper 2022, julekalender med makeup 2022, julekalender til bedsteforældre, julekalender til mormor, julekalender til morfar, julekalender til farmor, julekalender til farfar, årets julekalendere 2022, sjove julekalendere 2022, personlige julekalendere med foto
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Julekalendere er for alle aldre. Find årets julekalender til voksne 2022.

Med en julekalender til voksne 2022 bliver nedtællingen til juleaften noget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. Igen i år har vi samlet vores liste med julekalendere til bedsteforældre 2021.

Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles når det er jul? Hvad med de voksne? Har de voksne ikke også brug for lidt forkælelse? 

Listen med julekalendere til voksne indeholder julekalendere til enhver smag. Listen med julekalender til voksne 2022 indeholder både julekalendere til mænd og kvinder.

Julekalender til voksne 2022

Personlig julekalender med foto

Forkæl modtageren med en personlig julekalender til voksne med chokolade. Du kan tilpasse julekalenderen med din helt egen tekst, navn og/eller foto. Overrask dine venner, familie eller kolleger med denne sjove juleoverraskelse. Vælg selv julekalenderen skal være med Milka eller Toblerone.

Lav din personlige julekalender hos Yoursurprise

Luksuriøs Marmelade Julekalender

En lækker julekalender fyldt med marmelade – så bliver det ikke mere hyggeligt. Bag de fireogtyve låger i marmeladekalenderen finder du sødt og godt pålæg i tolv forskellige smage. Her er der marmelade med smag af blandt andet hindbær, appelsin og kirsebærblomme, men også en gylden blomsterhonning og en cremet hasselnøddechokolade-variant.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Puslespilsjulekalender julemarked 2022

Pusl dig frem til juleaften med denne sjove puslespilsjulekalender! Hver låge indeholder en pose med puslebrikker, der skal lægges, og langsomt, men sikkert vokser dit tusindbrikspuslespil frem!

Find det hos Coolstuff

 

Magic Garden Seeds Julekalender med frø

Overrask haveelskeren med en julekalender, der indeholder 24 forskellige slags frø, der skal sås! Med en smuk frøkalender fra Magic Garden Seeds bliver nedtællingen til jul ekstra spændende og sjov, fordi der hver dag åbnes en ny frøkuvert med en overraskelse! Alle frøene i kalenderen har et tema om spiselige og usædvanlige planter fra hele verden, og omfatter både sjældne sorter af historiske grønsager og landbrugsplanter samt glemte vilde grøntsager.

Find den hos Coolstuff

 

Xocolatl sønderjysk julekalender

Denne julekalender er for 2, så oplagt at forkæle farmor og farfar eller mormor of morfar med. Julekalenderen indeholder; Te fra Carstensen Tehandel, kaffe fra SANS Sønderjylland, lakrids fra Aperci, honningkage og kager fra Brdr. Menighedens bageri og selvfølgelig chokolade fra Xocolatl.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Coffee Brewers – julekalender med kaffe 2022

Med den populære kaffekalender fra Coffee Brewers, får modtageren ikke bare 24, men 25 lækre typer kaffer at varme sig på i december.  Smart kaffe fra Coffee Brewers – kog vand i en kedel eller gryde, og hæld det i hver beholder. I kaffekalenderen er der kvalitetskaffe fra hele verden.

Find julekalenderen hos Helsebixen

 

Spring Emotions, Chokolade julekalender 2022

Bag hver låge gemmer der sig en chokolade i en af de fire lækre smagsvarianter og med et sjovt motiv. Der er lækre kvalitetschokolader i fire forskellige smagsvarianter: Guld (hvid chokolade rørt sammen med karamel), Ruby Red (hvid chokolade rørt sammen med hindbær), Mørk og Fløde. Som en ekstra julegave, er der lagt en Spring Emotions®-nøglering i én af lågerne.

Find julekalenderen hos Wistore

MyMuesli Grødkalender julekalender med grød 2022

Giv modtageren eller dig selv den bedste start på dagen med denne julekalender med grød. MyMuesli Grødkalender indeholder portionsbægre med økologisk havregrød i tyve forskellige smag, der er både klassiske julesmage og cremede chokoladeagtige varianter af havregrød.

Find julekalenderen hos Coolstuff

MyMuesli Myslikalender

Nyd en god morgenmad med økologisk muesli hver decembermorgen frem til juleaften med julekalenderen fra MyMuesli! Myslikalenderen er fyldt med fireogtyve forskellige myslismage, som længes efter at byde dig på nye smagsoplevelser hver dag frem til juleaften.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Luksus julekalender for 2 fra xocolatl

Lækker julekalender til dine bedsteforældre med 24 lækre overraskelser. Pakkerne kan indeholde et mix af fyldte chokolader, smørbløde karameller, sprøde mandler med chokolade og hindbær, 69% ren mørk chokolade, chokoladelakrids, marcipan og crispy snack.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

NUTE julekalender 2022

Årets julekalender til personen der elsker te, er uden tvivl denne smukke julekalender fra NUTE. En god og smagsfuld julekalender, hvor du finder 24 økologiske tebreve fra danske NUTE Organic.

Find den hos Kun det bedste

Puslespils-julekalender

Hver luge indeholder en samling puslebrikker, som i passende tid før juleaften giver dig et komplet og julet puslespil. Hver dag får du en pose med puslebrikker, der skal lægges, og brik for brik vil du kunne lægge de forskellige dages byggeri til et stort, julet puslespil i passende tid til juleaften. På det klassiske spørgsmål “hvor langt er der til juleaften” kan vi nu svare, at der er nøjagtigt tusind brikker!

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Metalpuslespil julekalender

Hjernegymnastik hver dag frem til juleaften! I denne julekalender gemmer der sig et finurligt metalpuslespil bag hver låge, perfekt til dig der kan lide puslerier! Lykkes det dig at løse dem alle, inden julemanden kommer?

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Xocolatl – Julekalender 2022

Gør december måned lidt mere hyggelig for dine bedsteforældre med denne lækre julekalender. Julekalender med 24 fyldte stykker chokolade med bl.a. nougat, citron, mintkaramel, appelsin, saltkaramel, XO-karamel, solbær og nøddepraline.

Find den hos Kun det bedste

the mallows julekalender 2022 pakkekalender med skumfidus luksus julekalender med slik delikatesse julekalender 2022

The Mallows – Skumfidus Julekalender 2022

Lækker julekalender med skumfiduser fra The Mallows. Julekalenderen indeholder lækre skumfiduser med fyld bag hver låge, som gør julemåneden lidt sjovere. Den perfekte julekalender til gavemodtageren der ikke kan få nok skumfiduser.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

julekalender med fransk chokolade pakkekalender til mormor julekalender med chokolade bedsteforældre fransk julekalender

Valrhona – Fyldt Chokolade Julekalender 2022

Den fineste julekalender med noget af verdens bedste chokolade fra Valrhona. Dette års foldekalender er spritny, både i designet og indhold! I år kombinerer Valrhona nemlig det bedste fra begge verdener, og julekalenderen indeholder derfor både carréer (solid chokolade), fyldte praliné stykker (verdens bedste!!!) og dragéer (nødder med chokolade). En virkelig både æstetisk flot og meget lækker chokoladekalender, som egner sig til både børn og voksne. Find din favorit blandt de 10 smagsvarianter, hvor du blandt andet møder chokoladetyperne Jivara og Caraïbe, som Valrhona er verdenskendt for. Der er også crispy kikse kugler med chokoladeovertræk, blandt andet med den frugtige Framboise chokolade (hindbær-chokolade).

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

prym julekalender 2022 diy julekalender sy julekalender 2022 kreativ julekalender 2022 sy pakkekalender

Prym Julekalender 2022 Syning/Broderi

En hyggelige kreativ julekalender, til gavemodtageren der elsker at sidde og nørkle. Julekalenderen er fyldt med 24 æsker med tilbehør til syning og kreative sysler. 

Find julekalenderen hos Rito

 

lakrids julekalender haupt

Haupt Lakrits – Lakrids Julekalender

Lækker julekalender fra Haupt Lakrits fyld med alverdens lækkert lakrids. Bag lågerne er der forskellige typer af lakridsdragéer, med både hvid, lys, mørk og Dulce chokolade osv.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den her hos Coolstuff

 

 

Rito Adventskalender 2022 Hækling

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne hæklefokuserede adventskalender fra RITO. Du kan nemlig se frem til lækkert garn i skønne farver og materialer. Derudover får du links (bl.a. i form af QR-kode), der giver dig adgang til unikke hækleopskrifter specialdesignet til adventskalenderes indhold.

Find adventskalenderen hos Rito

 

Wera værktøjskalender

Gør julemåneden lidt sjovere for handymanden (elller kvinden), men denne julekalender med værktøj fra Wera. Bag hver låge gemmer der sig en ny spændende overraskelse. Vi tør godt garantere at dette er en julekalender, som gavemodtageren vil få glæde af både i løbet af julemåneden og mange måneder efter. Julekalenderen er særligt en oplagt ide til modtageren der skal til at starte sin værktøjssamling.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

bagsværd lakrids julekalender 2022

Bagsværd Lakrids adventskalender 2022

Årets adventskalender til lakrids-elskeren, er uden tvivl denne fra Bagsværd Lakrids. Julekalenderen har 6 låger. 4 låger til advent op til jul, 1 både til d. 24. december og 1 låge til d. 31. december.

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

eller

Find den hos Delikatessehuset

Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender

 

Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender

Julen kommer tidligt til lakridselskeren! Med julekalenderen fra Lakridsfabrikken i Ramlösa tæller du ned til jul med premiumlakrids. Bag hver låge gemmer der sig en ny smag!

Fin den hos Coolshop

 

økologisk julekalender 2022 slik julekalender til voksne 2022 øko pakkekalender 2022 julekalender til bedsteforældre

Kun Det Bedste – Julekalender med Slik

Lækker gourmet mix julekalender fyldt med søde sager: økologisk vingummi, karamel, chokolade osv. Den perfekte julekalender med en masse lækkerier til en der fortjener lidt ekstra forkælelse i december.

Find den hos Kun det bedste

Puk’s Delikatesser – Julekalender

Årets absolut bedste julekalender til køkkenets hverdagshelte. Du får nemlig 24 krydrede delikatesser, der giver dig inspiration og mulighed for at kreere lækre retter for hele familien i december. Og ovenikøbet medfølger der en lille kogebog med spændende retter og flotte billeder, hvor du kan se og læse, hvordan du udvider dine kulinariske evner med de lækre krydderier. Udover krydderier indeholder julekalenderen fra Puk’s Delikatesser også tørpestoer, krydder-salte, salatdressinger, vinaigrette, sirupper, salt- & peberkværne, sennep, peanutbutter og meget mere…

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

 

jul over bornhol, karamel kompagniet julekalender 2022 karamel pakkekalender 2022 julekalender til bedsteforældre 2022

Karamel Kompagniet Julekalender 2022

Julekalender fyldt med karameller, karamelkugler og karamel barer, den perfekte julekalender til ham/hende der ikke kan få nok af karameller. Julekalenderen med håndlavede karameller, har et smukt motiv af Bornholm. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Popcorn Shed Popcorn Julekalender

 

Glem det traditionelle juleslik og tæl ned til juleaften med en popcorn-kalender! Hver låge indeholder en pose med poppede og tilsmagte popcorn (cirka 3-5 gram per pose). Gourmet-popcorn i seks forskellige smage: Salted Caramel, Berry-licious, Peanut Butter, Pop N Choc, Pecan Pie og Cookies & Cream.

Find julekalenderen hos Coolstuff

OneToHundred Proteinbars-julekalender

24 proteinbarer i seks forskellige smagsvarianter venter bag kalenderens låger, alle overtrukket med lækker chokolade – uden tilsat sukker, naturligvis. Det perfekte energiboost til at holde dig i gang med det sidste træningspas før julemiddagen!

Find julekalenderen hos Coolstuff

House of Fudge Julekalender

 

Tæl ned til jul ved at nyde et stykke af den blødeste fudge i kombination med klassisk velsmagende mælkechokolade. Julekalender med fudge dækket med mælkechokolade fra House of Fudge, der har fremstillet deres fudge i hånden efter traditionelle metoder i over 20 år.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Bagsværd Lakrids Julekalender

Julekalender fyldt med de bedste lakridser fra Bagsværd Lakrids. Kalenderen indeholder noget for enhver smag. Oplev alt det bedste fra Bagsværd Lakrids, herunder både mini-barer, symfoni-stykker og symfoni stænger af de forskellige smagskombinationer.

Find julekalenderen hos Kun Det Bedste

Yankee Candle Julekalender med duftlys

Julekalender fyldt med duftlys. Julekalenderen med duftlys indeholder 24 lys i otte juledufte. Måske er det Christmas Cookie, Candlelit Cabin eller magiske Twinkling Lights , der bliver din favorit.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

 

Kahls kaffejulekalender 2022

For at gøre december lidt lettere, mere livlig og velsmagende indeholder Kahls kaffekalender 24 forskellige kaffesorter fra alle verdenshjørner, der garanteret vil gøre det lettere at stå op om morgenen! Hver dag åbner du kalenderen og vælger posen med dagens nummer på. Poserne indeholder hver 30 gram malet kaffe, hvilket er nok til en halv liter velsmagende og opkvikkende kaffe.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Barry M julekalender 2022

Forkæl modtageren med denne lækre julekalender med makeup og negletilbehør. En skøn julekalender der skaber glæde i december og månederne efter.

Find den hos LYKO

Beauty Girl Calendar makeup pakkekalender 2022

Beauty Girl Calendar er en makeup-pakkekalender, fyldt med 24 vidunderlige overraskelser. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne fantastiske gaveæske.

Find den hos LYKO

NUI Cosmetics vegansk beauty julekalender 2022

Eksklusiv NUI Cosmetics pakkekalender i begrænset oplag, der indeholder 24 veganske, naturlige skønhedsprodukter. Få en overraskelse hver dag med smukke, 100 % veganske og naturlige NUI-highlights.

Find julekalenderen hos LYKO

Spa’licious skønhedsjulekalender 2022

Spa’licious Advent Calendar er en skønhedsjulekalender med 24 afslappende og plejende overraskelser – alt fra ansigtsbehandlinger til pleje for kroppen og hænderne. Den indeholder både engangsbehandlinger i praktisk emballage samt masker og cremer i flot emballage i glas, der kan bruges flere gange.

Find den hos LYKO

Dr. Barbara Sturm julekalender 2022

Adventskalenderen byder på et udvalg af Dr. Sturms mest elskede produkter, såvel som hendes seneste innovationer i fuld-, deluxe og miniaturestørrelser, der udgør den perfekte julegave, til enten dig selv eller dine kære.

Find den hos LYKO

Julekalender til Sofakartofler

Gen julestressen væk med træning i december! Denne julekalender til voksne er en træningskalender, som hver dag foreslår tre forskellige øvelser. Lav en af dem og lad op til julen ved at få lidt bedre kondition og nogle ekstra muskler, før tiden er inde til at kaste sig over julemaden!

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

 

pony julekalender hækle julekalender strik julekalender 2022 kreativ pakkekalender 2022

Rito Julekalender 2022 Strik/Hækling

Skal du give en julekalendere til en der elsker at hækle eller strikke, så bør du stærkt overveje denne julekalender fra Rito. Julekalenderen indeholder 24 æsker med kreative sysler, som gør julemåneden lidt sjovere. 

Find julekalenderen hos Rito

Skipper’s Pipe Julekalender

Hvis du er en sand lakridselsker, har du med garanti flere barndomsminder om at sidde med en Skipper’s Pipe i munden og føle dig som det sejeste barn i verden. Med denne skønne julekalender kan du nu i stedet føle dig som den sejeste voksne i verden hele 24 dage i træk! 

Find den hos Coolstuff

Julekalender med strømper

Giv fødderne lidt ekstra kærlighed og omsorg til jul. Vores julekalender med stilrene og pastelfarvede strømper kvikker trætte fødder op hver dag frem til juleaften! Indeholder 24 par strømper i størrelse 37-40.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

karamelleriet julekalender 2022, karamelleriet pakkekalender 2022, karamelleriet adventskalender 2022, karamel julekalender, karamel pakkekalender, karamel adventskalender, julekalender med karameller, pakkekalender med karameller, adventskalender med karameller, julekalender til voksne 2022, julekalender til børn 2022, julekalender til teenagere 2022, alletiders julekalender, alletiders gave, julegaver til alle, julegave, voksen julekalender, gaver til ham, gaver til hende

Karamelleriet julekalender 2022

Karamelleriet har gjort det igen. Karamelleriet har fyldt med deres skønne gourmet karameller. Bag hver låge gemmer der sig 2 karameller, så den er oplagt at dele eller have lidt ekstra juleglæde hver dag i december. Alle karamellerne er håndlavede og der gemmer sig forskellige spændende smage. Julekalenderen er i år inspireret af hvor skøn julen er, og derfor kaldes kalenderen i år “Christmas Rocks”  Kalenderen med karamellerne bag, er i den klassiske trekantede form og præget med rigeligt med glimmer. Igen i år 2022 en ufatteligt smuk julekalender fra Karamelleriet.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

anker chokolade delevenlig julakalender anker chokolade julekalender 2022 julekalender til bedsteforældre

Julekalender med dessertchokolade fra Anker Chokolade 2022

Lækker voksen julekalender fra Anker Chokolade fyldt med lækker dessertchokolade. Anker Chokolade bruger næsten udelukkende økologiske ingredienser. Julekalenderen er fyldt med dessertchokolader med en masse forskellige smagsvarianter. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

wally og whiz julekalender 2022, wally & whiz julekalender 2022, julekalender til voksne, julekalender til børn, vegansk julekalender, vegansk pakkekalender, julekalender til veganer, julekalender til vegetar, julekalender med vingummi, pakkekalender med vingummi, vegansk vingummi, vegansk juleslik, julekalender 2022, pakkekalender 2022, adventskalender 2022, alletiders julekalender, wally and whiz julekalender 2022, wally and whiz pakkekalender 2022, wally & whiz julekalender 2022, wally & whiz pakkekalender 2022, julekalender med vingummi 2022, vegansk julekalender 2022, vegansk pakkekalender 2022, laktosefri julekalender 2022, familie julekalender 2022, gourmet julekalender 2022, par julekalender 2022

Wally and Whiz – Julekalender (Ruby Red)

Den populære skuffekalender fra Wally and Whiz er et hit år efter år. Julekalenderen indeholder de lækreste gourmet vingummier i 12 forskellige smage – så bliver det ikke bedre. I julekalenderen finder man både klassiske smage og nye smage lavet til julen 2022. Julekalenderen henvender sig både til børn og voksne.

Find den her hos Kun det bedste 

Wally and Whiz – Julekalender (Warm Grey)

Gourmet julekalender fra danske Wally og Whiz med lækre vingummier. Vingummi julekalenderen passer til alle: den er nemlig både vegansk, glutenfri og ikke mindst velsmagende.

Find den hos Kun det bedste

Wally and Whiz – Julekalender (Dusk Green)

Skuffejulekalender fyldt med 12 forskellige smage af Wally og Whiz’ lækre gourmet vingummi. I julekalenderen finder man både klassiske smage og nye smage lavet til julen 2021. Julekalenderen henvender sig både til børn og voksne.

Find den hos Kun det bedste

 

Wally and Whiz – Dele Julekalender (Guld)

Wally og Whiz’ gourmet vingummi julekalender – julekalender for 2. Den perfekte julekalender til et par eller til vedkommende, der ikke kan få vingummier nok. Denne julekalender er fyldt med ekstra store poser med vingummi.

Find den hos Kun det bedste

Land Rover Defender-julekalender

En perfekt julekalender til drengerøven. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren og bliver en flot indretningsdetalje, der kan stå fremme hele året rundt!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Strømpekalender Farvestærk (Str 40-45)

Forkæl ham du holder af med nye skønne farverige strømper hver dag i december, imens der tælles ned til juleaften. Indeholder 24 par strømper i størrelse 40-45  – stribede, prikkede eller mønstrede.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

 

Whitley Neill – Gin Julekalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre gin julekalender. Sammen med kalenderen kommer en cocktailhåndbog med instruktioner til, hvordan man laver mindst én cocktail til hver gin variant. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

 

vin pakkekalender vin julekalender pakkekalender med alkohol Julekalenderen med 24 små flasker vin

Vin Julekalender med 24 flasker junior vin

Den ultimative julekalender for vin-elskeren.  24 flasker (10 cl) lækre og spændende vine fra Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien & Portugal. Årets mest hyggelige julekalender til voksne.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

 

Merry Mischief julekalender med puzzlespil

Forkæl gavemodtageren med 22 små puslespil, der gør nedtællingen til juleaften meget hyggeligere. Boksen er fyldt med 22 små puslespil, illustreret af Jess Bretherton. Bag de sidste 2 låger finder du hhv. lim og bånd til ophæng. Hvis modtageren har lyst til det, kan de små puslespil laves om til ornamenter og hænges på juletræet.

Find julekalenderen hos Puzzleshop

 

NABO – kaffe julekalender

Er gavemodtageren helt vild med kaffe? Så forkæl ham/hende i december med denne lækre kaffekalender. Den flotte kaffekalender indeholder hver dag 21 gram filterformalet kaffe. Kalenderen indeholder lidt for enhver smag, uanset om du er til mørk- eller lysristet, med høj syrlighed eller aromatisk kaffe. 

 

 

te julekalender te pakkekalender familien carstensens tehandel

Familien Carstensens Tehandel – Julekalender

Skal din jul forskønnes med dejlig te i hele december? Så er du landet på den helt rette julekalender! Familien Carstensen har i årevis specialiseret sig i at producere og sælge te i deres tehandel i Aabenraa. Julekalenderen indeholder hele 48 tebreve, og er derfor yderst velegnet til deling eller dobbelt forkælelse til dig selv. Dette års kalender er bygget op af 24 små æsker, som hver indeholder 2 smagfulde tebreve.

Find Te julekalenderen hos Kun det bedste

 

baileys julekalender 2022 pakkekalender med alkohol og chokolade baileys pakkekalender 2022

Baileys XL Julekalender 2022

Er modtageren helt vild med Baileys? Så er denne Baileys julekalender lige sagen. I kalenderens låger gemmer der sig udsøgt mælkechokoladetrøffel med mild og cremet Baileys-fyld. Her er der både trøffelkugler med Original Irish Cream, hvor fyldet har fået smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og et nip havsalt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

gin julekalender 2022 morfar julekalender farfar julekalender 2022 bedstefar pakkekalender 2022 julekalender med alkohol

Gin Julekalender 2022

Gin Julekalender, der indeholder 24 håndfyldte og voksforseglede flasker. Du finder altså 24 små flasker der indeholder 3cl gin, så du har til en perfekt servering, hver eneste dag i hele december måneden, frem til juleaften. En skøn smagsoplevelse til gin-elskeren.

Find julekalenderen hos Ginbutikken

 

gin julekalender 2022, gin pakkekalender 2022, gin adventskalender 2022, julekalender med gin 2022, julekalender til mænd 2022, julekalender til kvinder 2022, julekalender til voksne 2022, voksen julekalender 2022, alkohol julekalender 2022, julekalender med alkohol 2022

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Her finder du den perfekte julekalender til gin & tonic elskeren. Hver bag af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree. I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. Så er der lidt at hygge sig med i den travle juletid.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

24 Days of Rum – Julekalender

Årets absolut bedste ROM Julekalender. Den perfekte gave til enhver som elsker rom eller til en som bare skal introduceres til romverdenen. Nyd den selv eller med én du holder af, nu er der jo 2 glas med.

Find julekalenderen hos Computersalg

 

 

Smageklubben julekalender med alkohol 2022

 Den ultimative julekalender for voksne bestående af 24 x 100 ml flasker med blandet premium spiritus. cJulekalenderen består af 24 nummererede flasker med blandet premium spiritus samt 24 ligeledes nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger. Flaskerne er pakket sikkert ind i flotte gaveæsker med plads til 4 x 100 ml flasker i hver æske.

Find julekalenderen hos Smageklubben

 

Mac-Y – Fransk Julekalender med alkohol 2022

Er det svært at vælge hvilken drik der er favoritten? Denne julekalender indeholder 14 Cognac, 5 Armagnac, 3 Calvados og 2 Pinot de Charentes, der alle kommer fra Frankrig! En lækker julekalender, der uden tvivl gør julemåneden 2021 lidt sjovere. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Mac-Y – Whisky Julekalender 2022

Med denne julekalender med whisky bliver årets julemåned lidt mere festlig. Bag hver låge gemmer der sig 2 cl whisky. Gavemodtageren kan finde info om hver whisky bag lågerne, ved at følge med i den online julekalender. Her kan han/hun lære noget nyt hver dag om sin yndlings spiritus – og finde inspiration til, hvordan netop dagens whisky bør drikkes.  

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Sv. Michelsen – Lakrids Julekalender

Sv. Michelsen har lavet en julekalender med deres populære lakridsdragéer. Bag hver låge er der 2 lakridsdragéer. Her både klassiske udgaver og mere moderne kombinationer. En skøn julekalender til dem som elsker lakrids.

Find den hos Kun det bedste

 

Mac-Y – Rom Julekalender 2022

Denne julekalender indeholder 24 skønne rom overraskelser fra Rum Nation. En stor verden af smagsoplevelser åbner sig for dem, der godt kan lide en rom om dagen i den mørke december måned. Gavemodtageren kan finde info om hver rom bag lågerne, ved at følge med i den online julekalender. Her kan han/hun lære noget nyt hver dag om sin yndlings spiritus – og finde inspiration til, hvordan netop dagens rom bør drikkes.  

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Mac-Y – Gin Julekalender 2022

Kender du også en gin-elsker? Så forkæl ham/hende med denne gin julekalender med 24 forskellige slags gin. Vi garanterer at julemåneden straks bliver lidt sjovere. For at få info om dagens gin, kan gavemodtageren besøge Mac Y’s specielle hjemmeside til formålet. Mac Y importerer selv gin til Danmark, og har et kæmpe sortiment af eksklusive gin.

 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

A.H. Riise – Rom Julekalender 2022

Gør årets julemåned lidt hyggeligere for ham eller hende der sætter pris på en god rom. Denne julekalender indeholder 24 rom overraskelser. Så er det op til gavemodtageren selv om han/hun vil drikke dem drikke eller blande dem i en drik. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Mac Y´s julekalender med gin

GIN-kalenderen indeholder 24 gin fra 7 forskellige lande – Skotland, England, Spanien, Norge, Danmark, Frankrig & Letland! I bunden af kalenderen finder du en alfabetisk indholdsfortegnelse og det link, der fører til en online kalender, hvor lågerne åbnes dagligt, en ad gangen. Der kan du læse, se og høre omkring det produkt der er i flasken.

Find julekalenderen hos Barlife

 

English Tea Shop julekalender

Den ideelle julekalender for alle te elskere. Julekalenderen fra English Tea Shop indeholder en række forskellige varianter af te, der alle er økologiske og særdeles velsmagende. Teen bliver produceret på lokale farme, med stort fokus på bæredygtighed og kvalitet.

Find julekalenderen hos Helsebixen

 

julekalender grøn the julekalender grøn te pakkekalender 2022 med te

English TeaShop – Julekalender med grøn te

Med English Tea Shop Grøn Te Julekalender Ø, får du en julekalender med hele 13 forskellige te varianter, fra English Tea Shop, fordelt bag 25 låger, så december måned bliver en grøn te måned. 

Find julekalenderen hos Helsebixen

 

english teashop julekalender med te pakkekalender med te alletidersgave

English Teashop julekalender

Et væld af spændende te sorter venter på modtageren af dette te-juletræ. Det fungerer som julepynt gennem hele december og så findes der hele 25 små te overraskelser – English Christmas style!

Find julekalenderen hos Helsebixen

 

Lakrids by Bülow julekalender 2022, johan bülow julekalender 2022, johan bülow pakkekalender 2022, johan bülow adventskalender 2022, julekalender til voksne, alletiders gave, juleliv, julegaver til alle, gaveinspiration, julekalender til voksne 2022, pakkekalender til voksne 2022, voksen julekalender 2022, voksen pakkekalender 2022, voksen adventskalender 2022, johan bülow luksus julekalender, johan bülow luksus pakkekalender, lakrids julekalender 2022, julekalender med lakrids 2022, pakkekalender med lakrids 2022

Lakrids by Bülow julekalender 2022

Årets julekalender fra Johan Bülow indeholder den flere nye varianter, du aldrig har set før. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. Der kræses virkelig for dine smagsløg i denne eftertragtede julekalender, og derfor er det også heldigt at der er 2 stykker bag hver låge. Gå ombord i en verden af lækker lakrids – sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids, blød lakrids & selvfølgelig en masse lakrids med chokolade. Her er noget for enhver lakrids-fan.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den hos Delikatessehuset

 

Portvin julekalender 2022

Den perfekte gave og julekalender til alle der elsker portvin. 24 dage i december med spændende portvin, det er da hygge. Portvinsjulekalenderen er delbar, da der er 5 cl. bag hver låge.

Find den hos Design & Handelshuset

Luksus julekalender med portvin

Luksus portvinsjulekalenderen er til alle portvins fan som ønsker portvins oplevelser på et endnu højere niveau. Luksus portvinsjulekalenderen 2022 er til alle der gerne vil krydre 24 dage i december med spændende portvinsoplevelser. Nettoindhold: 24 x 5 cl = 1,2 L.

Find den hos Design & Handelshuset

Adventskalender med portvin

Er modtageren særligt vild med portvin? Så forkæl ham/hende med denne adventskalender fra Teacup med portvin. I løbet af december kommer modtageren til at smage på 6 forskellige portvine fordelt på 4 pakker.

Find adventskalenderen hos Teacup

Julekalender med neglelak

Elsker gavemodtageren at gøre lidt ekstra ud af sine negle? Denne julekalender med neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul. En skøn julekalender der både skaber glæde i december og mange måneder efter. 

Find den hos Coolstuff

Julekalender med makeup

Gør decembermåned lidt mere festlig for en du holder af med denne julekalender med makeup. Bag hver låg gemmer der sig en ny skøn overraskelse, som gør december og vinteren mere farverig.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Klintas julekalender med duftlys

Julekalender fra Klinta med 25 låger fyldt med skønne overraskelser i form af duftlys — en ny duft hver dag. Bruge ugerne op til jul, til at udforske nye dufte og find din favorit. Hvert duftlys er placeret i en glasbeholder og har en brændetid på 4 timer. Det sidste lys, er lidt større end de andre og vil sikre den helt rigtige julestemning til juleaften!

Find julekalenderen hos Jollyroom

Guld Lakridseriet julekalender med slik

Forkæl en du holder af eller forkæl dig selv. Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

 Find den hos Winefamly

Lakridseriet’s Julekalender i sort.

Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

Find julekalenderen hos Winefamly

 

Glem den ynkelige chokoladekalender – slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige! Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Cocuture julekalenderhus

Stor og flot luksus julekalender med lækkert fyld i skufferne, som består af et miks af chokolader og lækkerier fra Pr. Chokolade. Der er til to personer i denne julekalender. Julekalenderen kalenderhus er fremstillet i massiv pap og kan genopfyldes år efter år.

 Find den hos Winefamly

julekalendere til kvinder 2020, pakkekalender til kvinder 2020, adventskalender til kvinder 2020, julekalendere til hende 2020, pakkekalendere til hende 2020, adventskalender til hende 2020, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, adventskalender 2020

Julekalender med badebomber

Sætter gavemodtageren pris på et lækkert bad? Badebombe-kalenderen fra Bomb Cosmetics er sprængfyldt med julede badebomber, velduftende sæber og skønne skrubbecremer, som gør julebadet ekstra rart!

Man Stuff julekalender 

Lækker julekalender til mænd med lækkert tilbehør til manden. Med denne Man Stuff Julekalender soignerer modtageren sig ren og pæn samtidig med, at han tæller dagene ned til juleaften. Den oplagte julekalender til manden der trænger til lidt ekstra forkælelse.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Te julekalender

Julekalenderen med te fra Teacup er hvert år et stort hit. Te julekalender med 24 pakker med lækker, løs te – en ny smag hver dag i december. Alle teer er individuelt pakket ind som en lille gave, så det er en overraskelse, hvilken type te der gemmer sig indeni.

Find julekalenderen hos Teacup

Adventskalender med te

Forkæl te elskeren med 4 skønne te-overraskelser hver søndag i advent. Lækker adventskalender til teelskeren fra Teacup, der har udvalgt nogle af deres bedste teer og kombineret dem med lidt sødt til teen.

Find adventskalender med te hos Teacup

Tea & Taste Julekalender

Lækker julekalender fra Teacup fyldt med en masse lækkerier. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment, så her er der plads til lækre overraskelser. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe etc. 

Find julekalenderen hos Teacup

Voksen pakkekalender til den søde tand

Julemåneden må godt være ekstra sød. Det bliver den med denne lækre pakkekalender. Pakkekalender indeholder blandt andet engelsk vingummi, mini hindbærsyltetøj, brændte mandler, kakaotrøfler, marcipanbrød, mørk chokolade, honning med citron mm. 

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Bornholm pakkekalender

Bornholm er mere end sol og sommer. Det er også en masse lækkerier fra små og store firmaer, der sætter smag og kvalitet over alt.  I denne pakkekalender finder du gaver fra lokale virksomheder som Svaneke Bryghus, Mosteriet, Svaneke Bolsjer, Karamelkompagniet, Kjærstrup Chokolade, Pastariget m.fl.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Kaffe julekalender 

Denne julekalender indeholder 24 forskellige kaffeposer, så du kan nyde nedtællingen til juleaften hver dag.  De 24 poser er alle pakket ind, og lagt ned i en klassisk kaffesæk. Det er 100% naturlig gourmet kaffe, så det er en helt ren smag. Kafferne er beregnet til alle bryggeformer, uanset om du bruger espressomaskine, stempelkande eller alm. filter kaffemaskine. 

Find julekalenderen hos Trendyliving

Gourmet pakkekalender til voksne

Sætter dine bedsteforældre pris på en god smagsoplevelse? Pakkekalenderen til de fine smagsløg giver små kulinariske oplevelser til ham og hende i hele december. Pakkekalenderen indeholder blandt andet whisky sennep, gourmetchips, lemon curd, oliventapenade, kakaotrøfler, marcipanbrød med rom, minihonning med brandy osv.

Find den hos Pakkekalender.dk

Underberg julekalenderbælte

Kender du en der er helt vild med Underberg? Så er denne julekalender lige sagen. Julekalenderen består af et Underberg bælte og 24 flasker Underberg – en til hver dag.

Find julekalenderen hos Barlife

 

technıc julekalender makeup pakkekalender med makeup teenage pakkekalender 2022

Pakkekalender med makeup

Sæt liv i decembermørket med make-up i glade og julede farver! Denne technic Make-up Julekalender indeholder blandt andet rouge, øjenskygge og læbestift, som får julestressen til at forsvinde og lader dig nusse om dig selv hver dag frem til jul.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

makeup julekalender bade og makeup pakkekalender stay magical julekalender

Stay Magical pakkekalender

Kom vintermørket til livs og gør december til årets hyggeligste måned med den søde Make-up- og badekalender Stay Magical! De 24 låger indeholder overraskelser såsom make-up, neglelak, sæber, badebomber og andet skønhedstilbehør for at gøre nedtællingen til julemandens ankomst sjovere.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Nyx – Gimme Super Stars! Julekalender

Julekalenderen er ideel til hende, som elsker farver og glimmer. Den byder på 24 overraskelser med forskellige og brugbare NYX makeup produkter.

Find julekalenderen hos Gucca

 

beauty julekalender makeup pakkekalender lyko adventskalender til kvinder

Luksus Beauty pakkekalender fra Lyko

Denne pakkekalender er luksusudgaven af en beauty pakkekalender til kvinder der kalder på forkælelse i hele december måned. Massere af lækre produkter venter på at blive afprøvet. Dette er julekalenderen der siger “tak for hele året der snart er gået”

Find julekalenderen hos Lyko

 

deluxe pakkekalender til kvinder luksus julekalender kvinder beauty pakkekalender

24K pakkekalender til kvinder

Førsteklasses ingredienser, eksklusive dufte, luksuriøs spa-fornemmelse. Gå ikke glip af vores mest eksklusive kalender nogensinde. Takket være et overdådigt udvalg af beauty fra verdens mest ambitiøse mærker, findes der her kalendergaver for enhver kræsen beautynørd. 

Find pakkekalenderen hos Lyko

 

me by lyko makeup pakkekalender til kvinder adventskalender piger

Me – Skøn pakkekalender til kvinder

Den ultimative selvforkælelsesgave til din bedste ven eller som ego-gave til dig selv – fordi du fortjener meget mere forkælelse! lækre produkter fra de mest kendte mærker. Klik her og se listen af indhold – hvis den altså ikke er til dig selv!

Find julekalenderen hos Lyko

 

Lumene pakkekalender selvforkælelse julekalender med makeup og cremer

Lumene julekalender

Denne luksuriøse Nordic Beauty Advent Calendar indeholder 24 beauty must-haves fra Lumene. Åbn en låge hver dag og få en dejlig overraskelse. Indeholder 17 hudpleje- og 7 makeup-favoritter. Perfekt som gave eller som selvforkælelse til dig selv.

Find julekalenderen hos Lyko

 

pakkekalender kvinder beauty julekalender skønhed pakkekalender kvinder makeup julekalender parfume julekalender

Luksus skønheds julekalender

Uanset hvor gammel du er, så bør julen være en tid fuld af magi. Midt i travlheden med forberedelser og festligheder, er det vigtigt at sætte tempoet ned og værdsætte hverdagens meningsfulde øjeblikke. The Ritual of Advent gavekalenderen giver dig en lille overraskelse hver morgen, med 24 magiske øjeblikke, der venter på at blive pakket op under nedtællingen til jul. 

Find julekalenderen hos Lyko

 

yves rocher julekalender 2022 pakkekalender til kvinder julekalender til kvinder

Yves Rocher pakkekalender til kvinder

Føles ventetiden til jul uendeligt lang? Vi har hentet inspiration fra den stjernebestrøede himmel over en smuk hvid vinterhave og har skabt en julekalender med 24 overraskelser, som får tiden til at gå lidt hurtigere. Kalenderen indeholder produkter til ansigt, krop, hår, makeup og parfume. Opdag udvalgte nyheder og uundværlige favoritter, som gør ventetiden lidt sjovere.

Find pakkekalenderen hos Yves Rocher

Real Techniques – 25 Dages Disco Julekalender

Denne julekalender byder på 25 skønne overraskelser. Bl.a. indeholder kalenderen makeupbørster, hårelastikker, kunstige vipper m.m.  Giv den til en der trænger til lidt ekstra forkælelse i december eller køb den til dig selv.

Find julekalenderen hos Coolshop

 

Orion erotisk julekalender

Den perfekte julekalender at forkæle din elskede med. Med denne julekalender kan I tælle ned til jul med en ny spændende låge hver dag. Julekalenderen indeholder sexlegetøj, lingeri, glidecreme og kondomer af højeste kvalitet såvel som ophidsende spil og pirrende bondage-redskaber. Alt hvad I skal bruge for  at få den frækkeste december nogensinde. 

Find julekalenderen hos LYKO eller Find den her hos Coolstuff

Mshop erotisk adventskalender 2022

Adventskalenderen indeholder særligt udvalgte kvalitetsprodukter, der kan gøre julen ekstra sød i år. Kalenderen består af fire låger, en for hver adventssøndag, og sammenlagt finder du syv kvalitetsprodukter og et inspirationshæfte, der er særligt udvalgte til at forgylde de mørke adventsnætter.

Find den hos Mshop

Satisfyer luksus erotisk julekalender 2022

Gør julemåneden mere hed med denne julekalender fra Satisfyer. Julekalenderen indeholder alt hvad du/I skal bruge for en romantisk julemåned med fokus på sensualitet og nydelse.

Find julekalenderen hos LYKO

Le Désir Sexy Lingeri kalender

Sexet kalender med fokus på lingeri. Unik julekalender med 8 låger til en værdi af over 1875 DKK. Inkluderer lingeri, sexlegetøj og tilbehør.

Find den hos Mshop

 

Amorelie Erotisk Julekalender – The Original

Lad 24 låger fyldt med nydelse gøre december til årets hedeste måned! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3000 kr! Passer til både kvinder og mænd uanset orientering.

Amorelie Erotisk Julekalender – Luxury

Kom mindst fireogtyve gange før julemanden! Denne premiumudgave af Amorelies erotiske julekalender er den mest luksuriøse nogensinde og forvandler december til årets hedeste måned! Hver låge byder på sensuelle og sexede gaver til både hende og ham. Der er sexet legetøj, massageprodukter og fantasistimulerende tilbehør til en værdi af ca. 4500 kr!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Lav din egen julekalender til voksne

Personlig julekalender med glitter

Fyld-selv julekalender til voksne – lav den mest personlige julekalender til dem du holder af! Flot tidsløst design som breder julestemningen i hele december. Kalenderen har “ben” på bagsiden så den kan stå af sig selv, samt et hul som gør det let at hænge den op.

Personlig julekalender med Kinder chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke. 1 stort frontbillede og 24 billeder, som overraskelse bag lågerne. Fås i 2 formater.

Find julekalenderen hos CEWE

Listen med julekalender til voksne 2022 opdateres løbende….

SE OGSÅ: Personlige fotogaver til hele familien

SE OGSÅ: Julekalendere til bedsteforældre 2022

SE OGSÅ: Lav din egen julekalender

Indlægget Julekalender til voksne 2022 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

 

5 Responses

 1. 09/15/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til voksne 2021 – STOR GUIDE […]

 2. 09/16/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalender til voksne – stor guide […]

 3. 09/17/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalender til voksne 2021 […]

 4. 09/17/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalender til voksne 2021 – STOR GUIDE […]

 5. 09/20/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til voksne 2021 […]

error: Content is protected !!