Julekalendere til bedsteforældre 2022

julekalender til bedsteforældre julekalender til mormor julekalender til farmor pakkekalender til farfar 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Trænger din mormor, farmor, farfar eller morfar til lidt ekstra forkælelse denne jul? Julekalendere er for alle aldre. Her finder du årets julekalendere til bedsteforældre 2022.

Julekalendere til bedsteforældre er en samling af julekalendere til familiens ældre medlemmer, der trænger til lidt ekstra forkælelse.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. Igen i år har vi samlet vores liste med julekalendere til bedsteforældre 2022.

Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles når det er jul? Hvad med de voksne? Har de voksne ikke også brug for lidt forkælelse? Særligt familiens ældre medlemmer trænger til lidt forkælelse, da det oftest er dem der er gode til at forkæle alle andre. Vi har samlet årets liste med julekalendere til bedsteforældre 2022. Vi håber du finder lige den julekalender der passer til din morfar, farmor, farfar eller mormor.

Listen med julekalendere til bedsteforældre indeholder julekalendere til enhver smag.

Julekalendere til bedsteforældre 2022

Juleskrabekalender fra SMILfonden

Støt Smilfonden og køb juleskrabekalenderen og vær med til sprede julestemning til indlagte børn på hospitalerne.
Skrab 5 ens logoer og vind fx gavekort til: Med24.dk, Netto, Babysam, Elgiganten med flere. Alt salg går ubeskåret til SMILfonden.

Find julekalenderen hos Med24

 

Julekalender til mormor

Mormor fortjener det bedste. Gør julemåneden lidt hyggeligere i år med denne pakkekalender til mormor. Pakkekalenderen indeholder 24 skønne overraskelser bl.a. et mormor krus, lidt til den søde tand, kløpind, kosmetiktaske, bloklys, wellness sæt, mascara osv.

Find den hos Pakkekalender.dk

Julekalender til morfar

Pakkekalender.dk har lavet denne pakkekalender til morfar, så han kan få en skøn kalendergave hver dag i hele december. Pakkekalenderen indeholder bl.a. lidt til den søde tand, morfar krus, isskraber med lys, sæbe, forklæde, næsetrimmer, lille flaske bornholmersnaps mm. 

Find morfar julekalender hos Pakkekalender.dk

Julekalender til farmor

Forkæl verdens bedste farmor med en pakkekalender til farmor, så hun kan få en skøn kalendergave hver dag i hele december. Pakkekalenderen indeholder 24 skønne overraskelser bl.a. et farmor krus, lidt til den søde tand, kløpind, kosmetiktaske, bloklys, wellness sæt, mascara osv.

Find julekalenderen hos Pakkekalender.dk

Julekalender til farfar

I denne pakkekalender til farfar er der både noget til den søde tand, men også små gadgets og overraskelser – nogle helt og aldeles til farfar! Pakkekalenderen indeholder bl.a. lidt til den søde tand, farfar krus, isskraber med lys, sæbe, forklæde, næsetrimmer, lille flaske bornholmersnaps mm.

Find julekalenderen hos Pakkekalender.dk

prym julekalender 2022 diy julekalender sy julekalender 2022 kreativ julekalender 2022 sy pakkekalender

Prym Julekalender 2022 Syning/Broderi

En hyggelige kreativ julekalender, til gavemodtageren der elsker at sidde og nørkle. Julekalenderen er fyldt med 24 æsker med tilbehør til syning og kreative sysler. 

Find julekalenderen hos Rito

Magic Garden Seeds Julekalender med frø

Overrask haveelskeren med en julekalender, der indeholder 24 forskellige slags frø, der skal sås! Med en smuk frøkalender fra Magic Garden Seeds bliver nedtællingen til jul ekstra spændende og sjov, fordi der hver dag åbnes en ny frøkuvert med en overraskelse! Alle frøene i kalenderen har et tema om spiselige og usædvanlige planter fra hele verden, og omfatter både sjældne sorter af historiske grønsager og landbrugsplanter samt glemte vilde grøntsager.

Find den hos Coolstuff

Anthon Berg Likørjulekalender

Denne julekalender er for dig eller en du holder af som er glad for de små likørchokolader i Anthon Bergs chokoladeæsker. Likørkalenderens 24 låger gemmer på chokoladepraliner lavet af lækker Anthon Berg-chokolade, fyldt med klassiske smagsvarianter som f.eks. Cointreau, Famous Grouse, Likør 43, Galliano og Guinness.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Whitley Neill – Gin Julekalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre gin julekalender. Sammen med kalenderen kommer en cocktailhåndbog med instruktioner til, hvordan man laver mindst én cocktail til hver gin variant. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Puslespilsjulekalender julemarked 2022

Pusl dig frem til juleaften med denne sjove puslespilsjulekalender! Hver låge indeholder en pose med puslebrikker, der skal lægges, og langsomt, men sikkert vokser dit tusindbrikspuslespil frem!

Find det hos Coolstuff

 

pony julekalender hækle julekalender strik julekalender 2022 kreativ pakkekalender 2022

Rito Julekalender 2022 Strik/Hækling

Skal du give en julekalendere til en der elsker at hækle eller strikke, så bør du stærkt overveje denne julekalender fra Rito. Julekalenderen indeholder 24 æsker med kreative sysler, som gør julemåneden lidt sjovere. 

Find julekalenderen hos Rito

 

Christmas Adventure (Julekalender 2022)

Tæl ned til Juleaften med denne Puslespilsjulekalender fra Gibsons. Boksen er fyldt med 24 små puslespil, illustreret af Claire McElfatrick. Hvert puslespil måler i gennemsnit 18×13 cm, og er med 42-60 brikker. Totalt er der 1.236 brikker i julekalenderen.

Find julekalenderen hos Puzzleshop

 

Kahls kaffejulekalender 2022

For at gøre december lidt lettere, mere livlig og velsmagende indeholder Kahls kaffekalender 24 forskellige kaffesorter fra alle verdenshjørner, der garanteret vil gøre det lettere at stå op om morgenen! Hver dag åbner du kalenderen og vælger posen med dagens nummer på. Poserne indeholder hver 30 gram malet kaffe, hvilket er nok til en halv liter velsmagende og opkvikkende kaffe.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

vin pakkekalender vin julekalender pakkekalender med alkohol Julekalenderen med 24 små flasker vin

Vin Julekalender med 24 flasker junior vin

Den ultimative julekalender for vin-elskeren.  24 flasker (10 cl) lækre og spændende vine fra Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien & Portugal. Årets mest hyggelige julekalender til voksne.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

 

Rito Adventskalender 2022 Hækling

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne hæklefokuserede adventskalender fra RITO. Du kan nemlig se frem til lækkert garn i skønne farver og materialer. Derudover får du links (bl.a. i form af QR-kode), der giver dig adgang til unikke hækleopskrifter specialdesignet til adventskalenderes indhold.

Find adventskalenderen hos Rito

baileys julekalender 2022 pakkekalender med alkohol og chokolade baileys pakkekalender 2022

Baileys XL Julekalender 2022

Er modtageren helt vild med Baileys? Så er denne Baileys julekalender lige sagen. I kalenderens låger gemmer der sig udsøgt mælkechokoladetrøffel med mild og cremet Baileys-fyld. Her er der både trøffelkugler med Original Irish Cream, hvor fyldet har fået smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og et nip havsalt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

økologisk julekalender 2022 slik julekalender til voksne 2022 øko pakkekalender 2022 julekalender til bedsteforældre

Kun Det Bedste – Julekalender med Slik

Lækker gourmet mix julekalender fyldt med søde sager: økologisk vingummi, karamel, chokolade osv. Den perfekte julekalender med en masse lækkerier til en der fortjener lidt ekstra forkælelse i december.

Find den hos Kun det bedste

Puk’s Delikatesser – Julekalender

Årets absolut bedste julekalender til køkkenets hverdagshelte. Du får nemlig 24 krydrede delikatesser, der giver dig inspiration og mulighed for at kreere lækre retter for hele familien i december. Og ovenikøbet medfølger der en lille kogebog med spændende retter og flotte billeder, hvor du kan se og læse, hvordan du udvider dine kulinariske evner med de lækre krydderier. Udover krydderier indeholder julekalenderen fra Puk’s Delikatesser også tørpestoer, krydder-salte, salatdressinger, vinaigrette, sirupper, salt- & peberkværne, sennep, peanutbutter og meget mere…

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Cartwright & Butler luksuriøs julekalender med delikatesser

Gør nedtællingen til juleaften virkelig velsmagende med denne gigantiske deluxe-kalender fyldt med lækkerier fra britiske Cartwright & Butler! Nyd søde sager såsom fudge og kager blandet med lækre ostekiks, luksuriøse marmelader og uimodståelige teer – indholdet i kalenderen har en nettovægt på 4,8 kg!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Yankee Candle Julekalender med duftlys

Julekalender fyldt med duftlys. Julekalenderen med duftlys indeholder 24 lys i otte juledufte. Måske er det Christmas Cookie, Candlelit Cabin eller magiske Twinkling Lights , der bliver din favorit.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Toms skildpadde julekalender 2022

Er gavemodtageren særligt vild med Toms skildpadder? Så forkæl ham7hende med den lækre julekalender fyldt med den lækre fyldt chokolade.

Find julekalenderen hos Magasin

Anthon Berg marcipan julekalender

Er bedstemor eller bedstefar helt vild med marcipan og særligt fra Anthon Berg? Så er dette den perfekte julekalender, der vil skabe glæde i december imens der tælles ned til jul.

Find den hos Magasin

Xocolatl sønderjysk julekalender

Denne julekalender er for 2, så oplagt at forkæle farmor og farfar eller mormor of morfar med. Julekalenderen indeholder; Te fra Carstensen Tehandel, kaffe fra SANS Sønderjylland, lakrids fra Aperci, honningkage og kager fra Brdr. Menighedens bageri og selvfølgelig chokolade fra Xocolatl.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Voksen pakkekalender til den søde tand

Julemåneden må godt være ekstra sød. Det bliver den med denne lækre pakkekalender. Pakkekalender indeholder blandt andet engelsk vingummi, mini hindbærsyltetøj, brændte mandler, kakaotrøfler, marcipanbrød, mørk chokolade, honning med citron mm. 

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

 

Bornholm pakkekalender

Bornholm er mere end sol og sommer. Det er også en masse lækkerier fra små og store firmaer, der sætter smag og kvalitet over alt.  I denne pakkekalender finder du gaver fra lokale virksomheder som Svaneke Bryghus, Mosteriet, Svaneke Bolsjer, Karamelkompagniet, Kjærstrup Chokolade, Pastariget m.fl.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

 

 

Spring Emotions, Chokolade julekalender 2022

Bag hver låge gemmer der sig en chokolade i en af de fire lækre smagsvarianter og med et sjovt motiv. Der er lækre kvalitetschokolader i fire forskellige smagsvarianter: Guld (hvid chokolade rørt sammen med karamel), Ruby Red (hvid chokolade rørt sammen med hindbær), Mørk og Fløde. Som en ekstra julegave, er der lagt en Spring Emotions®-nøglering i én af lågerne.

Find julekalenderen hos Magasin

MyMuesli Grødkalender julekalender med grød 2022

Giv modtageren eller dig selv den bedste start på dagen med denne julekalender med grød. MyMuesli Grødkalender indeholder portionsbægre med økologisk havregrød i tyve forskellige smag, der er både klassiske julesmage og cremede chokoladeagtige varianter af havregrød.

Find julekalenderen hos Coolstuff

MyMuesli Myslikalender

Nyd en god morgenmad med økologisk muesli hver decembermorgen frem til juleaften med julekalenderen fra MyMuesli! Myslikalenderen er fyldt med fireogtyve forskellige myslismage, som længes efter at byde dig på nye smagsoplevelser hver dag frem til juleaften.

Find julekalenderen hos Coolstuff

gin julekalender 2022 morfar julekalender farfar julekalender 2022 bedstefar pakkekalender 2022 julekalender med alkohol

Gin Julekalender 2022

Gin Julekalender, der indeholder 24 håndfyldte og voksforseglede flasker. Du finder altså 24 små flasker der indeholder 3cl gin, så du har til en perfekt servering, hver eneste dag i hele december måneden, frem til juleaften. En skøn smagsoplevelse til gin-elskeren.

Find julekalenderen hos Ginbutikken

24 Days of Rum – Julekalender 2022

Årets absolut bedste ROM Julekalender. Den perfekte gave til enhver som elsker rom eller til en som bare skal introduceres til romverdenen. Nyd den selv eller med én du holder af, nu er der jo 2 glas med.

Find julekalenderen hos Computersalg

 

Cocuture julekalenderhus 2022

Stor og flot luksus julekalender med lækkert fyld i skufferne, som består af et miks af chokolader og lækkerier fra Pr. Chokolade. Der er til to personer i denne julekalender. Julekalenderen kalenderhus er fremstillet i massiv pap og kan genopfyldes år efter år.

 Find den hos Winefamly

 

Kaffe julekalender 

Denne julekalender indeholder 24 forskellige kaffeposer, så du kan nyde nedtællingen til juleaften hver dag.  De 24 poser er alle pakket ind, og lagt ned i en klassisk kaffesæk. Det er 100% naturlig gourmet kaffe, så det er en helt ren smag. Kafferne er beregnet til alle bryggeformer, uanset om du bruger espressomaskine, stempelkande eller alm. filter kaffemaskine. 

Find julekalenderen hos Trendyliving

Gourmet pakkekalender til voksne

Sætter dine bedsteforældre pris på en god smagsoplevelse? Pakkekalenderen til de fine smagsløg giver små kulinariske oplevelser til ham og hende i hele december. Pakkekalenderen indeholder blandt andet whisky sennep, gourmetchips, lemon curd, oliventapenade, kakaotrøfler, marcipanbrød med rom, minihonning med brandy osv.

Find den hos Pakkekalender.dk

Coffee Brewers – julekalender med kaffe 2022

Med den populære kaffekalender fra Coffee Brewers, får modtageren ikke bare 24, men 25 lækre typer kaffer at varme sig på i december.  Smart kaffe fra Coffee Brewers – kog vand i en kedel eller gryde, og hæld det i hver beholder. I kaffekalenderen er der kvalitetskaffe fra hele verden.

Find julekalenderen hos Helsebixen

Luksus julekalender for 2 fra xocolatl

Lækker julekalender til dine bedsteforældre med 24 lækre overraskelser. Pakkerne kan indeholde et mix af fyldte chokolader, smørbløde karameller, sprøde mandler med chokolade og hindbær, 69% ren mørk chokolade, chokoladelakrids, marcipan og crispy snack.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

NUTE julekalender 2022

Årets julekalender til personen der elsker te, er uden tvivl denne smukke julekalender fra NUTE. En god og smagsfuld julekalender, hvor du finder 24 økologiske tebreve fra danske NUTE Organic.

Find den hos Kun det bedste

Klintas julekalender med duftlys

Julekalender fra Klinta med 25 låger fyldt med skønne overraskelser i form af duftlys — en ny duft hver dag. Bruge ugerne op til jul, til at udforske nye dufte og find din favorit. Hvert duftlys er placeret i en glasbeholder og har en brændetid på 4 timer. Det sidste lys, er lidt større end de andre og vil sikre den helt rigtige julestemning til juleaften!

Find julekalenderen hos Jollyroom

Xocolatl – Julekalender 2022

Gør december måned lidt mere hyggelig for dine bedsteforældre med denne lækre julekalender. Julekalender med 24 fyldte stykker chokolade med bl.a. nougat, citron, mintkaramel, appelsin, saltkaramel, XO-karamel, solbær og nøddepraline.

Find den hos Kun det bedste

the mallows julekalender 2022 pakkekalender med skumfidus luksus julekalender med slik delikatesse julekalender 2022

The Mallows – Skumfidus Julekalender 2022

Lækker julekalender med skumfiduser fra The Mallows. Julekalenderen indeholder lækre skumfiduser med fyld bag hver låge, som gør julemåneden lidt sjovere. Den perfekte julekalender til gavemodtageren der ikke kan få nok skumfiduser.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Smageklubben julekalender med alkohol 2022

 Den ultimative julekalender for voksne bestående af 24 x 100 ml flasker med blandet premium spiritus. cJulekalenderen består af 24 nummererede flasker med blandet premium spiritus samt 24 ligeledes nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger. Flaskerne er pakket sikkert ind i flotte gaveæsker med plads til 4 x 100 ml flasker i hver æske.

Find julekalenderen hos Smageklubben

 

Puslespils-julekalender 2022

Hver luge indeholder en samling puslebrikker, som i passende tid før juleaften giver dig et komplet og julet puslespil. Hver dag får du en pose med puslebrikker, der skal lægges, og brik for brik vil du kunne lægge de forskellige dages byggeri til et stort, julet puslespil i passende tid til juleaften. På det klassiske spørgsmål “hvor langt er der til juleaften” kan vi nu svare, at der er nøjagtigt tusind brikker!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Metalpuslespil julekalender

Hjernegymnastik hver dag frem til juleaften! I vores julekalender gemmer der sig et finurligt metalpuslespil bag hver låge, perfekt til dig der kan lide puslerier! Lykkes det dig at løse dem alle, inden julemanden kommer?

Find julekalenderen hos Coolstuff

Teministeriet – Dele julekalender med luksus te

Forkæl modtageren der elsker te mede den te julekalender fra Teministeriet.  Julekalenderen har 24 låger, med løst te til to kopper i hver. Det er derfor muligt at dele julekalenderen eller forkæle den ene modtager med to kopper te dagligt.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Mac-Y – Fransk Julekalender med alkohol 2022

Er det svært at vælge hvilken drik der er favoritten? Denne julekalender indeholder 14 Cognac, 5 Armagnac, 3 Calvados og 2 Pinot de Charentes, der alle kommer fra Frankrig! En lækker julekalender, der uden tvivl gør julemåneden 2021 lidt sjovere. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

T2 World of Tea: Tejulekalender med Teposer

Julekalender fyldt med både grøn te, sort te, rød te og urtete. Denne luksuriøse julekalender indeholder teposer i en skøn blanding af typiske julesmage og andre spændende smagskombinationer, der forgylder morgenmaden i december. 

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

almuegaarden julekalender med bolcher 2022, almuegaarden pakkekalender med bolcher 2022, almuegaarden adventskalender 2022, bolche julekalender 2022, bolche pakkekalender 2022, julekalender med slik 2022, pakkekalender med slik 2022, julekalender til børn 2022, julekalender til voksne 2022, julekalender til hende 2022, julekalender til ham 2022, julekalender til hele familien 2022, familie julekalender 2022, alletiders gave

Almuegaarden – Bolche Julekalender 2022

Flot og stilren bolche julekalender med håndlavede bolcher fra Almuegaarden. Æskerne indeholder minimum 4-5 bolcher  fra Almuegaarden, det er derfor muligt at dele julekalenderen. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Mac-Y – Whisky Julekalender 2022

Med denne julekalender med whisky bliver årets julemåned lidt mere festlig. Bag hver låge gemmer der sig 2 cl whisky. Gavemodtageren kan finde info om hver whisky bag lågerne, ved at følge med i den online julekalender. Her kan han/hun lære noget nyt hver dag om sin yndlings spiritus – og finde inspiration til, hvordan netop dagens whisky bør drikkes.  

Find julekalenderen hos Kun det bedste

julekalender med fransk chokolade pakkekalender til mormor julekalender med chokolade bedsteforældre fransk julekalender

Valrhona – Fyldt Chokolade Julekalender 2022

Den fineste julekalender med noget af verdens bedste chokolade fra Valrhona. Dette års foldekalender er spritny, både i designet og indhold! I år kombinerer Valrhona nemlig det bedste fra begge verdener, og julekalenderen indeholder derfor både carréer (solid chokolade), fyldte praliné stykker (verdens bedste!!!) og dragéer (nødder med chokolade). En virkelig både æstetisk flot og meget lækker chokoladekalender, som egner sig til både børn og voksne. Find din favorit blandt de 10 smagsvarianter, hvor du blandt andet møder chokoladetyperne Jivara og Caraïbe, som Valrhona er verdenskendt for. Der er også crispy kikse kugler med chokoladeovertræk, blandt andet med den frugtige Framboise chokolade (hindbær-chokolade).

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Mac-Y – Rom Julekalender 2022

Denne julekalender indeholder 24 skønne rom overraskelser fra Rum Nation. En stor verden af smagsoplevelser åbner sig for dem, der godt kan lide en rom om dagen i den mørke december måned. Gavemodtageren kan finde info om hver rom bag lågerne, ved at følge med i den online julekalender. Her kan han/hun lære noget nyt hver dag om sin yndlings spiritus – og finde inspiration til, hvordan netop dagens rom bør drikkes.  

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Mac-Y – Gin Julekalender 2022

Kender du også en gin-elsker? Så forkæl ham/hende med denne gin julekalender med 24 forskellige slags gin. Vi garanterer at julemåneden straks bliver lidt sjovere. For at få info om dagens gin, kan gavemodtageren besøge Mac Y’s specielle hjemmeside til formålet. Mac Y importerer selv gin til Danmark, og har et kæmpe sortiment af eksklusive gin.

 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

A.H. Riise – Rom Julekalender 2022

Gør årets julemåned lidt hyggeligere for ham eller hende der sætter pris på en god rom. Denne julekalender indeholder 24 rom overraskelser. Så er det op til gavemodtageren selv om han/hun vil drikke dem drikke eller blande dem i en drik. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

jul over bornhol, karamel kompagniet julekalender 2022 karamel pakkekalender 2022 julekalender til bedsteforældre 2022

Karamel Kompagniet Julekalender 2022

Julekalender fyldt med karameller, karamelkugler og karamel barer, den perfekte julekalender til ham/hende der ikke kan få nok af karameller. Julekalenderen med håndlavede karameller, har et smukt motiv af Bornholm. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Underberg julekalenderbælte

Kender du en der er helt vild med Underberg? Så er denne julekalender lige sagen. Julekalenderen består af et Underberg bælte og 24 flasker Underberg – en til hver dag.

Find julekalenderen hos Barlife

gin julekalender 2022, gin pakkekalender 2022, gin adventskalender 2022, julekalender med gin 2022, julekalender til mænd 2022, julekalender til kvinder 2022, julekalender til voksne 2022, voksen julekalender 2022, alkohol julekalender 2022, julekalender med alkohol 2022

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Her finder du den perfekte julekalender til gin & tonic elskeren. Hver bag af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree. I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. Så er der lidt at hygge sig med i den travle juletid.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

karamelleriet julekalender 2022, karamelleriet pakkekalender 2022, karamelleriet adventskalender 2022, karamel julekalender, karamel pakkekalender, karamel adventskalender, julekalender med karameller, pakkekalender med karameller, adventskalender med karameller, julekalender til voksne 2022, julekalender til børn 2022, julekalender til teenagere 2022, alletiders julekalender, alletiders gave, julegaver til alle, julegave, voksen julekalender, gaver til ham, gaver til hende

Karamelleriet julekalender 2022

Karamelleriet har gjort det igen. Karamelleriet har fyldt med deres skønne gourmet karameller. Bag hver låge gemmer der sig 2 karameller, så den er oplagt at dele eller have lidt ekstra juleglæde hver dag i december. Alle karamellerne er håndlavede og der gemmer sig forskellige spændende smage. Julekalenderen er i år inspireret af hvor skøn julen er, og derfor kaldes kalenderen i år “Christmas Rocks”  Kalenderen med karamellerne bag, er i den klassiske trekantede form og præget med rigeligt med glimmer. Igen i år 2022 en ufatteligt smuk julekalender fra Karamelleriet.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

anker chokolade delevenlig julakalender anker chokolade julekalender 2022 julekalender til bedsteforældre

Julekalender med dessertchokolade fra Anker Chokolade 2022

Lækker voksen julekalender fra Anker Chokolade fyldt med lækker dessertchokolade. Anker Chokolade bruger næsten udelukkende økologiske ingredienser. Julekalenderen er fyldt med dessertchokolader med en masse forskellige smagsvarianter. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

wally og whiz julekalender 2022, wally & whiz julekalender 2022, julekalender til voksne, julekalender til børn, vegansk julekalender, vegansk pakkekalender, julekalender til veganer, julekalender til vegetar, julekalender med vingummi, pakkekalender med vingummi, vegansk vingummi, vegansk juleslik, julekalender 2022, pakkekalender 2022, adventskalender 2022, alletiders julekalender, wally and whiz julekalender 2022, wally and whiz pakkekalender 2022, wally & whiz julekalender 2022, wally & whiz pakkekalender 2022, julekalender med vingummi 2022, vegansk julekalender 2022, vegansk pakkekalender 2022, laktosefri julekalender 2022, familie julekalender 2022, gourmet julekalender 2022, par julekalender 2022

Wally and Whiz – Julekalender (Ruby Red)

Den populære skuffekalender fra Wally and Whiz er et hit år efter år. Julekalenderen indeholder de lækreste gourmet vingummier i 12 forskellige smage – så bliver det ikke bedre. I julekalenderen finder man både klassiske smage og nye smage lavet til julen 2022. Julekalenderen henvender sig både til børn og voksne.

Find den her hos Kun det bedste 

Wally and Whiz – Julekalender (Warm Grey)

Gourmet julekalender fra danske Wally og Whiz med lækre vingummier. Vingummi julekalenderen passer til alle: den er nemlig både vegansk, glutenfri og ikke mindst velsmagende.

Find den hos Kun det bedste

Wally and Whiz – Julekalender (Dusk Green)

Skuffejulekalender fyldt med 12 forskellige smage af Wally og Whiz’ lækre gourmet vingummi. I julekalenderen finder man både klassiske smage og nye smage lavet til julen 2021. Julekalenderen henvender sig både til børn og voksne.

Find den hos Kun det bedste

 

Wally and Whiz – Dele Julekalender (Guld)

Wally og Whiz’ gourmet vingummi julekalender – julekalender for 2. Den perfekte julekalender til et par eller til vedkommende, der ikke kan få vingummier nok. Denne julekalender er fyldt med ekstra store poser med vingummi.

Find den hos Kun det bedste

Portvin julekalender 2022

Den perfekte gave og julekalender til alle der elsker portvin. 24 dage i december med spændende portvin, det er da hygge. Portvinsjulekalenderen er delbar, da der er 5 cl. bag hver låge.

Find den hos Design & Handelshuset

Luksus julekalender med portvin

Luksus portvinsjulekalenderen er til alle portvins fan som ønsker portvins oplevelser på et endnu højere niveau. Luksus portvinsjulekalenderen 2022 er til alle der gerne vil krydre 24 dage i december med spændende portvinsoplevelser. Nettoindhold: 24 x 5 cl = 1,2 L.

Find den hos Design & Handelshuset

Personlig julekalender med Kinder chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med billeder

Personlige julekalendere til bedsteforældre er altid en god ide. Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke. 1 stort frontbillede og 24 billeder, som overraskelse bag lågerne. Fås i 2 formater.

Find julekalenderen hos CEWE

Listen med julekalendere til bedsteforældre opdateres løbende…

SE OGSÅ: 25+ Gaveideer til mormor, farmor og bedstemor

SE OGSÅ: 25+ Gaveideer til morfar, farfar og bedstefar

 

Indlægget Julekalendere til bedsteforældre 2022 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

1 Response

  1. 09/05/2021

    […] SE OGSÅ: Julekalender til bedsteforældre 2021 […]

error: Content is protected !!