Lav din egen julekalender

lav din egen julekalender, lav din egen pakkekalender, bland-selv julekalender, blandselv pakkekalender, blandselv adventskalender, bland selv julekalender, bland selv pakkekalender, bland selv adventskalender, lav din egen julekalender, lav selv julekalender, lav selv pakkekalender, lav selv adventskalender, julekalender 2020, pakkekalender 2020, adventskalender 2020, julekalender til voksne, pakkekalender til voksne, adventskalender til voksne, julekalender til børn, pakkekalender til børn, adventskalender til børn, alletiders gave, gaveinspiration
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kan du heller ikke finde en julekalender med det rette indhold? Lav din egen julekalender og forkæl en du holder af.

Synes du ikke om indholdet i de færdiglavede julekalendere/pakkekalendere eller kunne du bare godt tænke dig at sætte dit eget præg? Så er lav din egen julekalender den helt nye trend, som gør det muligt for dig at tilpasse julekalenderen lige efter modtagerens smag.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

Men kan du ikke finde lige den julekalender der passer gavemodtageren, så lav en hjemmelavet julekalender: 

Gør det selv julekalender med Valrhona chokolade

Årets familiejulekalender! Saml hele den pukkelryggede en søndag før december, og producer jeres helt egne julekalendere. 

Find den hos Kundetbedste.com

Valrhona – DIY julekalender 2020

Estate Coffee som står bag import af Valrhona Chokolade i Danmark, har fået en hel genial idé. En julekalender som familien kan samles om. Her får du simpelthen lov til at lave din egen julekalender, og i denne pakke får du alt hvad du skal bruge. En DIY / gør det selv julekalender. Du får selve kalenderen med låger, hvori du kan fylde i. Herudover får du 200g Caraïbe chokolade, lige klar til at smelte og temperere, så du kan fylde dette i den medfølgende chokoladeform. Når chokoladen så er kølet af, har du støbt dine egne søde julefigurer, som du kan fylde i kalenderen eller bruge som de er.

Find den hos Kundetbedste.com

 

Lav Din Egen Julekalender med Drikkevarer

Forkæl en, som er tørstig, med en drikkevarekalender! Sodavand, cider eller måske hjemmelavet saft? Hvad du fylder kalenderens rum med, er helt op til dig – det kan man da kalde en personlig gave! Kalenderen rummer fireogtyve flasker, er fremstillet i pap og leveres sammenfoldet Bemærk at der ikke medfølger drikkevarer.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Lav Din Egen Energidriksjulekalender

Den ultimative julegave til vennen, der bæller koffeindrik eller kæresten, der altid sipper på energidrik efter træning? Enkelt: Fyld vores energidrik-julekalender med 24 dåser af modtagerens livseliksir og kvik op i decembermørket. Kalenderen kan rumme fireogtyve dåser (33 cl), er fremstillet i pap og leveres sammenfoldet. Bemærk at der ikke medfølger energidrik.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Lav din egen tekst julekalender

Denne kalender ikke meget kedelig og upersonlig? Hvis du er klar til at steppe din kalender-game op, skal du se her: denne adventskalender er helt blank og venter kun på, at du skal fylde den med sjove og personlige beskeder!

Denne Gør-det-selv-kalender består af to dele: en bagside med plads til at skrive på og en forside med låger. Skriv fireogtyve beskeder i ruderne på bagsiden og sæt forsiden ovenpå med den dobbeltklæbende tape. Når modtageren derefter åbner dagens låge, ses din besked. Du kan for eksempel skrive fireogtyve ting, som beskriver, hvorfor din sambo er den absolut bedste person i hele universet, organisere en kalender med fireogtyve tips til julefilm til vennen, der plejer at mangle julestemning eller nedskrive fireogtyve aktiviteter til at forgylde juleferien for hele familien. Kun fantasien sætter grænserne her, og én ting er i hvert fald helt sikker: dette bliver den mest personlige julekalender, du nogensinde har foræret væk!

Find den hos Coolstuff

Gør det selv øl julekalender

Øl-julekalender fylder du selv med fireogtyve flasker efter egen smag – en perfekt gave til alle, der elsker øl! Kalenderen af karton er nem at samle fra sammenfoldet tilstand, og derefter skal du bare fylde den, inden du giver den til en forventningsfuld øldrikker. Fyld kalenderen med yndlingsøllen, eller find på et sjovt tema: måske lokalproduceret øl fra mikrobryggerier, ualmindelige letøl eller noget andet spændende, som vil forgylde december måned.

Find den hos Coolstuff

Bland selv julekalender

Chokoladekalender til verdens bedste far? Næh, han kan ikke lide chokolade. Legetøj til den yngste datter? Nej, hun leger ikke med nogen af de mærker, der har deres egne julekalendere til børn. En romantisk kalender til din sambo? Nej, der plejer ikke at være ting i dem, som passer til jer. Så hvad gør du? Jo, du laver selvfølgelig din egen, helt unikke julekalender! Og vi vil naturligvis gerne hjælpe til, så her kommer der en tom kalender, som bare venter på at blive fyldt med sjove overraskelser!

Kalenderen af pap er nem at montere fra sammenfoldet tilstand, og derefter skal du bare fylde den, før du giver den til én, der har brug for at komme i julestemning. Det bedste er jo, at du kan styre indholdet helt efter modtageren, og en kalender, som du selv fylder, giver dig uanede muligheder!

Find den hos Coolstuff

Lav din egen Avec-julekalender

Den sjove Avec-kalender fylder du selv med fireogtyve flasker efter hvad du synes – en perfekt julegave til alle, der kan lide at nyde nogle ædle dråber til kaffen!

Kalenderen af pap et nem at montere fra sammenfoldet tilstand, og bagefter er det bare op til dig at fylde den, før du giver den til en, der har brug for at komme i julestemning. Det bedste er jo, at du kan styre indholdet helt efter modtageren. Elsker vennen whiskey? Drikker far gerne likør til kaffen? Samler kollegaen på obskure små snapseflasker? Her har du virkelig chancen for at botanisere rundt imellem spiritushylderne, samle guldkornene og give en rigtigt velsmagende og personlig adventskalender til voksne! Det bliver garanteret en rigtig god jul!

Find den hos Coolstuff

Bland-selv julekalender med snemand. Materiale: Kraftigt omslag af naturkarton med 24 låger i varierende størrelse. Hertil medfølger en matchende plastikbakke med dybe huller. Både omslag og bakke er fremstillet i miljøvenlige og fødevaregodkendte materialer.

Find julekalenderen hos Trendyliving

Lav selv julekalender. Moderne dansk designet og dansk produceret 24-låges julekalender – udviklet i kraftige og miljøvenlige materialer. Julekalenderens medfølgende stærke EPS-indlæg kan genanvendes år efter år, og lågerne/hullerne er lavet i varierende størrelse med god plads til lækkert indhold. 

Find lav selv julekalender hos Trendyliving

Lav din egen julekalender. Moderne dansk designet og dansk produceret 24-låges julekalender – udviklet i kraftige og miljøvenlige materialer. Julekalenderens medfølgende stærke EPS-indlæg kan genanvendes år efter år, og lågerne/hullerne er lavet i varierende størrelse med god plads til lækkert indhold. 

Find lav din egen julekalender hos Trendyliving

Bland selv julekalender. Moderne dansk designet og dansk produceret 24-låges julekalender – udviklet i kraftige og miljøvenlige materialer. Julekalenderens medfølgende stærke EPS-indlæg kan genanvendes år efter år, og lågerne/hullerne er lavet i varierende størrelse med god plads til lækkert indhold. 

Find julekalenderen hos Trendyliving

Personlig julekalender med Ferrero chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Sæt selv dit personlig præg på julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med Kinder chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® chokolade og 25 billeder

Nyd ventetiden frem til juleaften med både chokolade og 25 gode minder fra året, der er gået. 1 stort frontbillede og 24 individuelle låger. Kan designes i stående eller liggende A4-format.

Find julekalenderen hos CEWE

XXL Foto julekalender med chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Denne julekalender er i XXL-format. Personliggør julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® Surprise

Spænding, glæde, chokolader og små gaver frem til juleaften! Spørger du børnene, er denne julekalender med kinder® chokolader uden tvivl deres favorit. Julekalenderen indeholder et mix af Kinder® chokolader: Kinder® Surprise, Kinder® Chocolate mini, Kinder® Bueno mini, Kinder® Schoko-Bons. Design med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke. 1 stort frontbillede og 24 billeder, som overraskelse bag lågerne. Fås i 2 formater.

Find julekalenderen hos CEWE

Lav din egen prosecco julekalender

Her får du en æske (julekalender) med et sjovt og julet motiv, som du fylder med små Prosecco-flasker. Æsken (julekalenderen) er nem at samle fra sammenfoldet, og når dette er gjort, så skal du bare have fat i Proseccoen. Overrask din ven, kæreste, mor eller mormor med en rigtig sjov og nytænkende julekalender. Proseccoen må du desværre selv stå for!

Find den hos Partyking

Lav din egen ølkalender

Fyld en øl i for hver dag, og forær kalenderen til en ven eller slægtning, der sætter pris på smagen af en dejlig øl i decembermørket. Produktet består af en pap (julekalender) med et sjovt julemotiv, som du kan fylde med øl. Kalenderen er nem at samle fra en foldet position, og når dette er gjort, mangler du så blot øllen. Overrask din ven eller kæreste, far eller bedstefar med en rigtig sjov og innovativ julekalender.

Find den hos Partyking

Lav din egen pakkekalender

Er du ivrig efter at fylde din kalender med seje motordele, fiskegrej, proteinbars eller hygiejneprodukter? Du vælger selv! Du kan også, i al hemmelighed, fylde kalenderen med ting, som din partner kan lide, og derefter give den til ham/hende, inden december begynder. Produktet består af en julekalender i pap med julemotiv, som du kan fylde med valgfrie ting.

Find den hos Partyking

SE OGSÅ: Bland selv julekalender og adventskalender

SE OGSÅ: Inspiration til pakkekalender ophæng

Indlægget Lav din egen julekalender indeholder affiliatelinks

 

2 Responses

  1. 10/01/2020

    […] SE OGSÅ: Lav din egen julekalender […]

  2. 10/16/2020

    […] Se udvalget at gaveæsker til jule- og adventskalendere her […]

error: Content is protected !!