Beauty julekalender 2020

beauty julekalender 2020, beauty pakkekalender 2020, beauty adventskalender 2020, kosmetik julekalender 2020, kosmetik pakkekalender 2020, kosmetisk adventskalender 2020, makeup julekalender 2020, makeup pakkekalender 2020, makeup adventskalender 2020, hudpleje julekalender 2020, hudpleje pakkekalender 2020, hudpleje adventskalender 2020, julekalender til teenager 2020, pakkekalender til teenager 2020, julekalender til voksne 2020, julekalender til kvinder, feminin julekalender, julekalender med sminke 2020, pakkekalender med sminke 2020, adventskalender med sminke 2020

En beauty julekalender 2020 er oplagt til teenagepige eller kvinden der går op i udseende og hudpleje. Forkæl dig selv, eller en du holder af med en af de smukke og lækre julekalendere.

En Beauty julekalender 2020 er en pakkekalender med beauty produkter der vil skabe glæde både i december og i mange måneder bagefter.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

Er modtageren en der går højt op i sit udseende, så lad hende få lidt forkælelse i december i form af en beauty julekalender 2020:

Yves Rocher julekalender 2020

Opdag en magisk have, hvor planterne har superkræfter. Der er en ny hemmelighed at opdage hver dag helt frem til jul! Udforsk vores nyheder og genopdag vores uundværlige produkter inden for ansigtspleje, makeup, krops- og hårpleje samt parfume.

Find julekalenderen hos Yves Rocher

Yves Saint Laurent julekalender 2020

Opdag Yves Saint Laurents mest ikoniske produkter i denne julekalender, der indeholder 3 bestseller-produkter, 20 mini udgaver og 1 star charm. Den perfekte gave til dig selv eller en, du holder af!

Find julekalenderen hos LYKO

Rituals julekalender 2020

Denne vidunderlige julekalender er den perfekte gave til en ven eller et familiemedlem eller til at forkæle dig selv med! Fyldt med 24 luksuriøse produkter fra Rituals. Få en ny overraskelse hver dag frem til jul. 

Find julekalenderen hos LYKO

 

Make-up Julekalender

Sæt liv i decembermørket med make-up i glade og julede farver! Vores Make-up Julekalender indeholder blandt andet rouge, øjenskygge og læbestift, som får julestressen til at forsvinde og lader dig nusse om dig selv hver dag frem til jul.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Schwarzkopf julekalender 2020

I denne julekalender gemmer der sig skønne overraskelser hver dag i december frem til juleaften. Den perfekte julekalender til dig selv eller en du holder af.

Find julekalenderen hos LYKO

Miss Cutie Pie Julekalender med Sminke

Kvik decembermørket op med en sød sminkekalender! Bag hver låge i Miss Cutie Pie-kalenderen gemmer der sig makeup, negledekorationer og skønhedstilbehør, som gør denne søde julekalender med sminke til en perfekt overraskelse til den, som gerne vil sætte farve på julemåneden!

Find julekalenderen hos Coolstuff

grums – Adventskalender med kropspleje

Denne adventskalender fra grums indeholder alt til forkælelse i december og længere til. Adventskalenderen indeholder nemlig fire gaver, som hver især vil pleje og beskytte din hud og krop i vinteren. Plejeprodukterne er til både hænder, ansigt og krop. grums laver produkter af økologisk kaffegrums fra århusianske kaffebarer og restauranter. En bæredygtig vision, som også har formået at udnytte indholdet af koffein i kaffe til at skabe fugtgivende hudpleje.

Find den hos Kundetbedste.com

grums – Adventskalender med ansigtspleje

Skøn adventskalender sammensat af bæredygtige plejeprodukter fra aarhusianske grums. En nystartet århusiansk virksomhed, som sørger for at genbruge økologisk kaffegrums fra århusianske restauranter. Ud over det bæredygtige aspekt, laver de bare bund-lækre produkter, som virkelig kan gøre en forskel for både din hud og miljøet. Adventskalenderen med ansigtspleje indeholder 4 gavepakker med plejeprodukter til ansigtet.

Find den hos Kundetbedste.com

NYX makeup julekalender

NYX PMU har lavet en skøn beauty julekalender: Diamonds & Ice. Bag de 24 låger finder du et miks af makeup og selvforkælelse. Hvem ønsker ikke at vågne op til en lille skønhedsoverraskelse hver morgen i december? Den høje kvalitet, de lækre ingredienser og det skønne look fra NYX Professional Makeup forkæler dig, en veninde eller din datter fra d. 1. december til juleaften med lækkert makeup.

Find julekalenderen hos Coolshop

Essie julekalender 2020

Dette års julekalender fra Essie, er perfekt til dig, der elsker overraskelser, hver eneste dag! Den smukke juleboks indeholder 24 negleprodukter, der sørger for at du oplever en bred palette af farver og effekter. Dette er den perfekte julekalender til hende, der elsker neglelak og skønhedsprodukter. Udover de glædelige overraskelser i julemåneden, har du bagefter super lækre og højkvalitets lakker til enhver lejlighed. Julekalenderen er en helt perfekt gave til hende, der fortjener lidt ekstra og som du gerne vil give en glædelig overraskelse.

Find julekalenderen hos Coolshop

Keep Calma Llama Spa-Julekalender

Skip julestressen og dramaet – her er julekalenderen med badebomber og sæber, som får dig til at geare ned! At slappe af er ganske enkelt no prob-lama, når du åbner lågerne i den søde kalender Keep Calma Llama!

Catrice julekalender 2020
Her venter en ny skønhedsoverraskelse til dig hver dag i 24 dage – eller på en, du holder af, hvis du ønsker at forsøde juletiden for en af dine nærmeste. Blandt CATRICE-produkterne er der 16 beauty musthaves fra standardserien i original størrelse samt otte eksklusive højdepunkter i et limited edition-design, som kun kan fås via denne kalender.
 
Bomb Cosmetics Bath Bomb Julekalender

Gen julestressen væk og tag julebad hele december! Badebombe-kalenderen fra Bomb Cosmetics er sprængfyldt med julede badebomber, velduftende sæber og skønne skrubbecremer, som gør julebadet ekstra rart!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender Neglelak

Kurer juleuroen i maven ved at male neglene i en ny farve hver dag frem til jul. Julekalenderen med Neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul.

Find julekalenderen hos Coolstuff

BABOR julekalender
Den hårde og stressende juletid er altid hård ved din hud.
Derfor er denne eksklusive julekalender perfekt til dig, eller til en du har kær, som bør huske sig selv i den travle december måned. Forkæl dig selv med noget lækker mig-tid hver aften, med de 10 forskellige ampuller, som er fordelt ud bag de 24 låger.
 
Biotherm julekalender 2020
Biotherms pakkekalender består af 24 skønne hudplejeprodukter til kvinder, deriblandt finder du flere af Biotherms klassikere fra bl.a. Aquasource, Blue Therapy og Life Plankton.
 
 
 
Clinique julekalender 2020

En stor og fin pakke med 24 assorterede favoritter fra Clinique. Her har du chancen for at sætte din egen drømmekalender sammen! …eller tage det for, hvad det er: 24 eksklusive skønhedsprodukter til en ualmindeligt god pris! (Vejlende pris 3.129 kr.)

Find julekalenderen hos LUKO

Decléor julekalender 2020

Start nedtællingen til jul med at opdage den ubegrænsede styrke fra æteriske olier med Decléors intergalaktiske adventskalender! Opdag 24 kosmiske overraskelser i både full-size- og deluxe-size-størrelser. Und dig en komplet skønhedsrutine og nyd fordelene ved æteriske olier.

Find julekalenderen hos LYKO

Neglelak julekalender 2020

24 neglelak-overraskelser for en stilfuld højtid! Indeholder basis, trendy og effektive neglelakker, der gør nedtællingen til jul endnu mere speciel! Opdag en ny neglelak hver dag! Med 24 forskellige farver er du garanteret, at der findes en neglelak til enhver lejlighed og ethvert look. Kollektionen med fine neglelakker kan også samles og kommes under juletræet til juleaften for at få enhver neglelak-elskers hjerte til at banke lidt hurtigere.

Find julekalenderen hos LYKO

 
LUKO Pakkekalender Luxury

Denne pakkekalender passer til dig, der ønsker det absolut BEDSTE, der findes på markedet, og som vil prøve nye og vildt spændende mærker – OG som ønsker at blive OVERRASKET 24 gange i december. Julestressen kan bare komme an! De mærker, der er med i pakkekalenderen: Babor, Camilla Pihl, Clinique, Comfortzone, Compagnie de Provence, Darphin, Davines, Dermaceutic, Dr. Anker Stjerne, Elixir, Ellwo, Jabushe, James Read, Jorgobé,  K. Lundqvist, Loccitane, Lyko, Mádara, Maria Åkerberg, Rituals, Skintology, Wella og Xlash.

Find julekalenderen hos LUKO

Essence DIY julekalender 2020

24 skønne produkter, der ikke er tilgængelige i butikkerne, 24 smukt designede papirposer og 24 nummererede stickers. Indeholder produkter til både ansigt, øjne, læber og negle. Den samlede værdi af produkterne er ca. 450 DKK.

Find julekalenderen hos LYKO

Lumene beauty julekalender 2020

Lumenes Beauty Christmas Calendar er den perfekte følgessvend med 24 dages forkælelse i skønhedens tegn! Bag hver låge gemmer der sig en skøn overraskelse – der findes 17 hudplejeprodukter og 7 makeup-produkter. Passer perfekt som gave til dig selv eller en, du holder af.

Find julekalenderen hos LUKO

Essence julekalender 2020

I pakkekalenderen finder du tre skønhedsfavoritter fra standardserien i original størrelse samt 21 limited edition-produkter skabt specifikt til julekalenderen. Fra mini-læbestifter, nærende håndcreme til festlige ansigts-lækkerier indeholder kalenderen alt det, der får beauty-elskerens hjerte til at slå lidt hurtigere. Med Essences julekalender bliver hver dag frem til jul en lille højtid i sig selv – for din bedste ven, for din elskede søster, for verdens bedste mor eller for DIG.

Find julekalenderen hos LYKO

Pink beauty julekalender 2020

En pakkekalender med beauty produkter der vil skabe glæde både i december og i mange måneder bagefter.

Find julekalenderen hos LUKO

Lancome julekalender 2020

En eksklusiv julekalender fra Lancôme, der tilbyder 24 lækre skønhedsoverraskelser. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne luksuriøse pakkekalender og gør hver dag i december til en ekstra spændende dag sammen med nedtællingen til jul! Julekalenderen indeholder de mest eftertragtede makeup- og hudplejeprodukter fra Lancôme.

Find den hos LYKO

Reindeer julekalender 2020

En pakkekalender med beauty produkter der vil skabe glæde både i december og i mange måneder bagefter. Julekalenderen indeholder forskelligt makeup og plejeprodukter.

Find julekalenderen hos LUKO

Real Techniques julekalender 2020

En pakkekalender med 25 accessories, så du kan tælle ned til jul med ekstra spænding! Find alt det essentielle til hår, bryn og makeup. Få en overraskelse hver dag bag hver låge!

Find den hos LYKO

Camilla Pihl julekalender 2020

12 dage i julen med 12 skønne plejeprodukter fra Camilla Pihl i original størrelse. En fantastisk julekalender til en kvinde du holder af.

Find julekalenderen hos LYKO

Beauty In The City julekalender 2020

En fantastisk beauty-julekalender i et helt nyt format med et skønt design, der emmer af vinter og hygge. Den unikke og trendy pakkekalender kan åbnes fra alle fire sider. Kalenderen består af 24 forskellige overraskelser, der varierer fra øjenskygger til neglelakker og lipgloss. Den indeholder og små skønhedsaccessories som tilbehør til hår, blyantspidsere og applikatorer til øjenskygge.

Find julekalenderen hos LYKO

Parfume julekalender 2020

Er gavemodtageren glad for at dufte godt? En julekalender med 24 forskellige dufte.

Find julekalenderen hos LYKO

Beauty In A Book julekalender 2020

En pakkekalender til alle, der elsker skønhed og mode! Gør tiden frem til jul lidt skønnere og skab dit eget festlige look med denne beauty-julekalender i et sensationelt design. Det trendsættende format inkluderer skønhedsprodukter og accessories i moderigtige farver og stile. Lad julekalenderen overraske dig med noget nyt hver dag!

Find julekalenderen hos LYKO

Makeup Revolution julekalender 2020

Revolution Beauty 2020 julekalenderen indeholder 25 eksklusive makeup-produkter og accessories. Bag hver låg finder du en Revolution-favorit, en eksklusiv nuance eller måske noget helt nyt, som ingen andre har! Med 25 låger af glæde er denne pakkekalender den ultimative gave til dig selv eller en, du holder af. 

Find julekalenderen hos LYKO

Fesh! Beauty julekalender 2020

Denne julekalender indeholder perfekte festlige produkter til enhver skønhedsafhængig fashionista! Tæl ned til jul med Fesh! Beauty Christmas Calendar. Pakkekalenderen består af 24 lækre skønhedsprodukter som neglelak, øjenskygge, lipgloss og skønhedsredskaber, der gemmer sig bag fine låger, du kan åbne hver dag frem til jul.

Find julekalenderen hos LYKO

No Brand Spa’licious julekalender 2020

Spa’licious Advent Calendar er en skønhedsjulekalender med 24 afslappende og plejende overraskelser – alt fra ansigtsbehandlinger til pleje for kroppen og hænderne. Den indeholder både engangsbehandlinger i praktisk emballage samt masker og cremer i flot emballage i glas, der kan bruges flere gange.
Denne pakkekalender er en lækker gave til en, der elsker at pleje huden ekstra meget!

Find julekalenderen hos LYKO

Pug’tastic beauty julekalender 2020

Fesh! Pug’tastic Beauty Christmas Calendar” ønsker alle fans af de søde skattebasser en pug’tastic jul. Den består af et bredt udvalg af makeup, neglelak og accessories i mops-lignende design, der kommer til at forfine den søde juletid lidt ekstra.

Find julekalenderen hos LYKO

BareMinerals 24 Days Of Clean julekalender 2020

Tæl ned til juleaften med denne julekalender fyldt med 24 hudpleje- og makeupprodukter i ministørrelser – alt fra gamle favoritter til helt nye produkter. Vores julekalender gør nedtællingen til juleaften endnu mere spændende. Oplev enten en makeup- eller hudplejeoverraskelse bag de 24 låger. Det er den perfekte gave til skønhedselskeren – eller som en gave til dig selv.

Find julekalenderen hos LYKO

Listen Beauty julekalender 2020 opdateres løbende

beauty julekalender 2020, beauty pakkekalender 2020, beauty adventskalender 2020, kosmetik julekalender 2020, kosmetik pakkekalender 2020, kosmetisk adventskalender 2020, makeup julekalender 2020, makeup pakkekalender 2020, makeup adventskalender 2020, hudpleje julekalender 2020, hudpleje pakkekalender 2020, hudpleje adventskalender 2020, julekalender til teenager 2020, pakkekalender til teenager 2020, julekalender til voksne 2020, julekalender til kvinder, feminin julekalender, julekalender med sminke 2020, pakkekalender med sminke 2020, adventskalender med sminke 2020

SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade

SE OGSÅ: Lakrids julekalender

SE OGSÅ: Lav din egen julekalender

Indlægget Beauty julekalender 2020 indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!