Inspiration til pakkekalender ophæng

pakkekalender ophæng, inspiration til pakkekalender, inspiration til julekalender, inspiration til adventskalender, lav selv pakkekalender, lav selv julekalender, lav selv adventskalender, fabelab julekalender, nordal julekalender, fabelab pakkekalender, julekalender ophæng, pakkekalender ophæng, adventskalender ophæng, alletiders gave, julekalender 2019, pakkekalender 2019, adventskalender 2019, alletiders gave

Er du på jagt efter inspiration til årets pakkekalender? Hos Alletiders Gave har vi samlet en masse gode bud på pakkekalender ophæng til børneværelset.

Ved juletid er det hyggeligt at julehygge hele december måned. En pakkekalender eller en adventskalender til børnene eller den du elsker er oplagt som forkælelse til den/dem du holder af. En pakkekalender kan sagtens være 24 pakker i en sæk henne i hjørnet, men det kan også være fint og hyggeligt og have en fremtræden plads i hjemmet. Der er en masse hygge i at have en pakkekalender hængende, hvis den ser fin ud.

Herhjemme har vi en pakkekalender med broderi, som er lavet af ældste nulevende generation. Den er gået i arv gennem 3 generationer og den er så fin og hyggelig. Har du lyst til at lave en pakkekalender, der kan bruges, år efter år? Find inspiration og garn hos rito.dk.

Har du ikke en pakkekalender til de 24 gaver, så kan du finde inspiration her, både til den slags du kan købe, men også inspiration til hvordan du selv for lavet ind, eller på anden måde for brugt de 24 pakker som en del af juleindretningen.

Julekalender fra ferm Living

Skøn ferm Living julekalender i mørkegrøn med guldfarvede tal og snefnug. ferm Living julekalenderen har en rektangulær form med en trekant i toppen, hvori der er en ring, så kalderen kan hænges op på væggen. Kalenderen har 24 lommer, som alle har en lille hank udenpå, så man både kan lægge en lille gave i lommen og hænge noget ved. Julekalenderen er desuden smal, så den kan passe ind mange forskellige steder og pynte godt. Kalenderen er fremstillet af bomuldskanvas, og den har en metalstang i bunden og i toppen for at strække ophænget ud.

Find den hos Kids-world

DIY julekalender fra Fabelab

Kreativ Fabelab gør-det-selv julekalender.Fabelab kalenderen gør det muligt at lave en super dekorativ julekalender ved hjælp af flotte klistermærker og fine kuverter. Hæng kuverterne op på snoren med de små træklemmer, så det er muligt for nissen at putte små gaver, hilsner eller julegodter ned i.

Der medfølger:

 • 6 ark med forskellige klistermærker af feer, grantræer og tal fra 1 til 24 m.m.
 • 24 konvolutter i tre forskellige størrelser.
 • 1 snor af økologisk bomuld.
 • 24 små træklemmer.

Find Fabelab julekalender hos Kids-world

Julekalender fra Design Letters

Stilren Design Letters julekalender i sort med lommer der har hvide tal på. Kalenderen har træpinde i hver ende for at holde den udstrakt når den hænger i snoren i toppen. Få nisserne til at komme forbi med en gave hver dag, og overrask børnene dagligt.

Find Design Letters julekalender hos Kids-world

Gaveposer til pakkekalender

Smarte poser til at lave din helt egen julekalender med. Poserne er lavet i hvidt papir med guldmønster og lukkes med et flot kalendertal lavet som klistermærke. Du kan vælge at bruge poserne som de er, eller du kan dekorere dem med tegninger, små julemænd, glimmerstjerner osv. Kun fantasien sætter grænser.
Hver pose måler 21×15 cm. og er 5 cm dyb.

Find gaveposerne hos Boxdelux

Nordal gaveæsker til pakkekalender

Smarte gaveæsker fra Nordal i grå karton til f.eks. kalendergaver i december måned. Sæt med 24 æsker.
Æskerne er lavet i grå karton med tilhørende klistermærker som du ser på billedet. Brug gaveæskerne med de medfølgende klistermærker til julekalender eller du kan dekorere dem med maskingtape, klistermærker og glitter. Måler 10 x 10 cm.

Find Nordal gaveæsker hos Boxdelux

Julekalender fra Cam Cam

Smuk Cam Cam julekalender i naturfarve med fine broderede tal og snefnug i gyldne undertoner.

Cam Cam pakkekalenderen 24 har små messingringe til at hænge gaver på, og selve kalenderen hænges op i en snor med messingring.

Find den hos Kids-world

inspiration til pakkekalender indpakning af kalendergaver julekalender 1-24 kort sort

 

Kort 1-24 fra House Doctor

Pakke med 24 små til & fra kort fra House Doctor. Sorte kort med hvide tal til pakkekalender eller gaver. Der er 24 kort i en pakke med numrene fra 1-24. Kortene er mat sort med tilhørende sort garn.
Brug dem som almindelige til & fra kort eller sæt dem på kalendergaverne til manden, konen eller børnene.

Find 24 til og fra kort hos Boxdelux

house doctor julekalender inspiration til pakkekalender ophæng

Ophæng til pakkekalender fra House Doctor med 25 dage

Stor, dekorativ og anderledes pakkekalender fra House Doctor. Pakkekalender lavet i kanvas med små ringe i messing til at hænge gaver på. Kalenderen er inspireret af Amerikanerne og hedder derfor “25 days till Christmas” Så er der nemlig også en lille ring til en gave eller lidt guf når man vågner 1. juledag. Modsat mange andre pakkekalender ophæng på markedet er denne STOR. Så du har mere plads til at hænge gaver på.Pakkekalenderen er lavet i kanvas med en træramme for oven og for neden. Du kan f.eks. bruge et par s-kroge og hænge på bunden af kalenderen med julepynt, bamser, gaver og lign.

Find julekalenderen hos Boxdelux

Julekalender fra Liewood

Flot Liewood julekalender i rosa med et sødt katte-ansigt på toppen.

Liewood julekalenderen er i en stor model med en metalring på toppen, så den er let at hænge op på væggen. På julekalenderen er tallene fra 1-24 printet i sort, og under hvert tal er der en guldfarvet metalring med god plads til binde kalendergaverne fast i.

Find den hos Kids-world

 

 

Har du mod på at sy en pakkekalender selv, så se de gode idéer som findes hos Stof2000. Deres juleidéer findes lige her

Er du ikke rigtig opfindsom når det gælder indholdet. Finder du det nærmest umuligt at finde på 24 pakker, så er der råd at hente lige her

Her finder du mulighed for at købe alle 24 pakker samme sted og der findes udgaver til drenge, til piger, til ham og til hende.

Indlægget Inspiration til pakkekalender ophæng indeholder affiliatelinks


3 Responses

 1. 10/24/2016

  […] Find mere inspiration til årets pakkekalender her […]

 2. 11/06/2016

  […] Find mere inspiration til årets pakkekalender her […]

 3. 10/12/2019

  […] SE OGSÅ: Inspiration til pakkekalender […]

error: Content is protected !!