Inspiration til pakkekalender ophæng

inspiration til pakkekalender, inspiration til julekalender, inspiration til adventskalender, lav selv pakkekalender, lav selv julekalender, lav selv adventskalender, fabelab julekalender, nordal julekalender, fabelab pakkekalender, julekalender ophæng, pakkekalender ophæng, adventskalender ophæng, alletiders gave, julekalender 2021, pakkekalender 2021, adventskalender 2021, alletiders gave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter inspiration til årets pakkekalender? Hos Alletiders Gave har vi samlet en masse gode bud på pakkekalender ophæng til børneværelset.

Ved juletid er det hyggeligt at julehygge hele december måned. En pakkekalender eller en adventskalender til børnene eller den du elsker er oplagt som forkælelse til den/dem du holder af. En pakkekalender kan sagtens være 24 pakker i en sæk henne i hjørnet, men det kan også være fint og hyggeligt og have en fremtræden plads i hjemmet. Der er en masse hygge i at have en pakkekalender hængende, hvis den ser fin ud.

Herhjemme har vi en pakkekalender med broderi, som er lavet af ældste nulevende generation. Den er gået i arv gennem 3 generationer og den er så fin og hyggelig. Har du lyst til at lave en pakkekalender, der kan bruges, år efter år? Find inspiration og garn hos rito.dk.

Har du ikke en pakkekalender til de 24 gaver, så kan du finde inspiration her, både til den slags du kan købe, men også inspiration til hvordan du selv for lavet ind, eller på anden måde for brugt de 24 pakker som en del af juleindretningen.

Cam Cam Julekalender

Simpel pakkekalender fra Cam Cam i beige canvas. Ud for alle tallene er der en lille ring, hvorpå man kan hænge gaverne fast. Julekalenderen kan bruges år efter år.

Find julekalenderen hos Kids-world

OYOY cirkus julekalender

Flot julekalender med cirkus tema med 24 lommer, hvor du kan gemme små overraskelser til en du holder af. Julekalenderen kan bruges år efter år.

Find julekalenderen hos Kids-world

Design Letters Julekalender ophæng

Gør december måned meget hyggeligere med en hjemmelavet pakkekalender. Fordelen ved denne julekalender fra Design Letters er at den passer ind i ethvert hjem og kan bruges år efter år. Kan bruges til ophængning på væggen med plads til 24 små gaver.

Find julekalenderen hos Bahne

Karla julekalender fra Broste Copenhagen

En virkelig smuk julekalender fra Broste Copenhagen. Denne julekalender, hænger du nemt op på væggen, og så kan du personliggøre pakkekalenderen til børnene, ved at hænge dine egne små, hjemmelavede pakker på. Julekalenderen findes i 2 forskellige farver. 

Find julekalenderen hos Noru

Broderi pakkekalender ophæng

Broder en julekalender til dit barn eller barnebarn og være sikker på, at ophænget får en helt særlig plads på børneværelset. Julekalenderen kan bruges år efter år og for at gøre den ekstra personlig, kan du brodere barnets navn på julekalenderen. Der findes et utal af forskellige varianter af broderi pakkekalender. 

Se udvalget af broderi pakkekalendere hos Rito

Stof pakkekalender ophæng

Forkæl en du holder af med denne pakkekalender med 24 små poser. En sød kombination af stof og fleece, er det perfekte sted at gemme på 24 overraskelser.

Find den hos Eurotoys

Grå julekalender ophæng

Smuk gammeldags julekalender, som du kan placere på brændeovnen eller på døren til soveværelset! Fyld de små lommer med et valgfrit indhold og gør dine kære ekstra glad ved juletid! Julekalenderen findes også i rød.

Find den hos Partyking

Juletræ julekalender der kan hænges op

Julekalenderen er med små nummererede rum fra 1-24, hvor du kan placere små genstande. Kalenderen er fremstillet af et filtmateriale og leveres med snor, så den kan hænges op. Der medfølger en lille sukkerstok. En julekalender kan bruges år efter år. 

Find julekalenderen hos Partyking

Julemand julekalender ophæng

Julekalenderen er med nummererede rum fra 1-24, hvor du selv placerer de små overraskelser. Kalenderen er fremstillet af et filtmateriale og har en snor, så du kan hænge den op. Hvis legetøjet ikke kan være bag lågen, kan du i stedet ilægge en lap med ledetråde, der viser, hvor det gemmer sig i hjemmet.

Find det hos Partyking

Gaveposer til pakkekalender

Smarte poser til at lave din helt egen julekalender med. Poserne er lavet i hvidt papir med guldmønster og lukkes med et flot kalendertal lavet som klistermærke. Du kan vælge at bruge poserne som de er, eller du kan dekorere dem med tegninger, små julemænd, glimmerstjerner osv. Kun fantasien sætter grænser.
Hver pose måler 21×15 cm. og er 5 cm dyb.

Find gaveposerne hos Boxdelux

Sølv Rensdyr Julekalender

Lav en julekalender til n du holder af, og pút nogle lækkerier i hver boks. Fra d. 1 til den 24 december vil personen have en lille gave at åbne hver dag.

Find hos Temashop

Julekalender tal klemmer

Denne pakkekalender ophæng har 24 små røde træskiver der er monteret på en klemme, som sidder fast på en snor til ophæng. Træskiverne har forskellige former som hjerter, stjerner, juletræer og snefnug. Byg selv kalender der kn fylde som du ønsker – Lav den som en te kalender, chokolade kalender, garn kalender og meget mget mere. Så er det bare at gå i gang med byg selv kalenderen – Kan bruges som julekalender til børn, pakkekalender til ham eller pakkekalender til hende.

Find hos Mystone

 

LÆS OGSÅ: Barbie julekalender

LÆS OGSÅ: Hama julekalender

Er du ikke rigtig opfindsom når det gælder indholdet. Finder du det nærmest umuligt at finde på 24 pakker, så er der råd at hente lige her

Her finder du mulighed for at købe alle 24 pakker samme sted og der findes udgaver til drenge, til piger, til ham og til hende.

 

Indlægget Inspiration til pakkekalender ophæng indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops


4 Responses

 1. 10/24/2016

  […] Find mere inspiration til årets pakkekalender her […]

 2. 11/06/2016

  […] Find mere inspiration til årets pakkekalender her […]

 3. 10/12/2019

  […] SE OGSÅ: Inspiration til pakkekalender […]

 4. 10/04/2020

  […] LÆS OGSÅ: Ophæng til pakkekalender – 24 pakker […]

error: Content is protected !!