Inspiration til pakkekalender ophæng

inspiration til pakkekalender, inspiration til julekalender, inspiration til adventskalender, lav selv pakkekalender, lav selv julekalender, lav selv adventskalender, fabelab julekalender, nordal julekalender, fabelab pakkekalender, julekalender ophæng, pakkekalender ophæng, adventskalender ophæng, alletiders gave, julekalender 2021, pakkekalender 2021, adventskalender 2021, alletiders gave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter inspiration til årets pakkekalender? Hos Alletiders Gave har vi samlet en masse gode bud på pakkekalender ophæng til børneværelset.

Ved juletid er det hyggeligt at julehygge hele december måned. En pakkekalender eller en adventskalender til børnene eller den du elsker er oplagt som forkælelse til den/dem du holder af. En pakkekalender kan sagtens være 24 pakker i en sæk henne i hjørnet, men det kan også være fint og hyggeligt og have en fremtræden plads i hjemmet. Der er en masse hygge i at have en pakkekalender hængende, hvis den ser fin ud.

Herhjemme har vi en pakkekalender med broderi, som er lavet af ældste nulevende generation. Den er gået i arv gennem 3 generationer og den er så fin og hyggelig. Har du lyst til at lave en pakkekalender, der kan bruges, år efter år? Find inspiration og garn hos rito.dk.

Har du ikke en pakkekalender til de 24 gaver, så kan du finde inspiration her, både til den slags du kan købe, men også inspiration til hvordan du selv for lavet ind, eller på anden måde for brugt de 24 pakker som en del af juleindretningen.

firm living julekalender ophæng pakkekalender ophæng genanvendelig mærk grøn

Julekalender ophøng fra Firm Living

Genanvendelig julekalender ophæng fra Firm Living i mørkegrøn canvas med 24 tal og stjerner i guld. Den holdes fast i formen med indbygget metalstænger og er ellers holdt med lommer og et simpelt design. 

Find Julekalender ophæng hos Kids-World

 

Liewood Julekalender, Tuscany Rose

Julekalender fra Liewood med plads til 24 overraskelser i december. En herlig julekalender som man kun kan blive glad af at se på og som kan bruges år efter år.

Find julekalenderen hos Kids-world

 

pakkekalender ophæng Liewood julekalender ophæng genbrug evighedsjulekalender ophæng

Liewood Julekalender, Golden Caramel

Julekalender fra Liewood med plads til 24 overraskelser i december. En herlig julekalender som man kun kan blive glad af at se på og som kan bruges år efter år.

Find julekalenderen hos Kids-world

 

OYOY cirkus julekalender

Flot julekalender med cirkus tema med 24 lommer, hvor du kan gemme små overraskelser til en du holder af. Julekalenderen kan bruges år efter år.

 

Find julekalenderen hos Kids-world

pakkekalender ophæng Firm Living sand farvet julekalender ophæng dekoration

Firm Living pakkekalender – den lange

Smuk Ferm Living julekalender med 24 tal og stjerner. Ophæng indeholder 24 lommer til de små overraskelser så ventetiden bliver hyggelig og magisk! Enkelt design og fungerer både som julekalender og julepynt. 

Find pakkekalenderen hos Kids-World

 

Fabelab Julekalender – Woodland

Herlig julekalender fra Fabelab der kan bruges år efter år. Julekalenderen er tidsløs og kan bruges både til drenge og piger.

Find julekalenderen hos Kids-world

 

Broderi pakkekalender ophæng

Broder en julekalender til dit barn eller barnebarn og være sikker på, at ophænget får en helt særlig plads på børneværelset. Julekalenderen kan bruges år efter år og for at gøre den ekstra personlig, kan du brodere barnets navn på julekalenderen. Der findes et utal af forskellige varianter af broderi pakkekalender. 

Se udvalget af broderi pakkekalendere hos Rito

Stof pakkekalender ophæng

Forkæl en du holder af med denne pakkekalender med 24 små poser. En sød kombination af stof og fleece, er det perfekte sted at gemme på 24 overraskelser.

Find den hos Eurotoys

 

julekalender ophæng julekalender poser til pakkekalender lav selv pakkekalender

Små poser til ophæng af pakkekalender

Lad dette blive året, hvor kreativiteten sprudler i en magisk kreation, som skænker hjemmet både kærlighed og juleglæde! Gem 24 overraskelser i sækkene, og hæng dem fint op med tøjklemmerne!  

Find poserne hos PartyKing

 

 

poser til pakkekalender lav selv julekalender

Gaveposer til pakkekalender

Smarte poser til at lave din helt egen julekalender med. Poserne er lavet i brunt papir og lukkes med et flot kalendertal lavet som klistermærke.
Du kan vælge at bruge poserne som de er, eller du kan dekorere dem med tegninger, små julemænd, glimmerstjerner osv. Kun fantasien sætter grænser.

Find gaveposerne hos Boxdelux

Sølv Rensdyr Julekalender

Lav en julekalender til n du holder af, og pút nogle lækkerier i hver boks. Fra d. 1 til den 24 december vil personen have en lille gave at åbne hver dag.

Find hos Temashop

 

gaveposer julekalender lav selv pakkekalender dekoration

Små huse til årets pakkekalender

24 små (7×11 cm) huse til årets fine pakkekalender. Husene er inkl. gavemærker og klemmer, så husene både kan stå og hænges op. Kan genanvendes år efter år.

Find gavehuse hos Temashop

 

diy pakkekalender ophæng julekalender ophæng lav selv

Lav selv ophæng til pakkekalender

Dette er en kreativ idé til kreative gør det selv mester. Ophæng i kanvas uden detaljer købes og dekorationen står du selv for! På den måde fås et ophæng til julekalender der både er unik og helt personlig. 

Se idéen og hvad du skal bruge hos CC hobby

 

mamamemo julekalender gaveposer pakkekalender

MaMaMeMo Julekalender

Julekalender ophæng består af 24 fine bomuldposer med tallene 1-24, der kan spændes ind i toppen, så nysgerrige ikke kan åbne før tid. En fin julekalender der nemt kan bruges år efter år.

Find Juleklenderen hos Kids-World

 

ophæng til adventskalender ophæng adventspakkekalender

Ophæng til adventskalender

Flot adventskalender ophæng fra Fabelab formet og designet som et honningkagehus. 4 små lommer kan indeholde de fineste små overraskelser der gør julen magisk hver søndag i advent. 

Find adventskalender ophæng hos Kids-World

 

adventskalender ophæng langkilde og søn julekalender nordic way of celebration

Adventskalender ophæng

Genanvendelig anventskalender i vatteret stof og med de yndigste broderier. Adventkalenderen skaber julestemning i hele december måned og hver søndag i advent er der magi i luften, der gør ventetiden inden jul til en spændende tid. 

Find Langkilde & Søn adventskalender hos pindhus

 

SE FLERE: Ophæng til adventskalender

LÆS OGSÅ: Harry Potter julekalender

LÆS OGSÅ: Hama julekalender

 

 

Indlægget Inspiration til pakkekalender ophæng indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops


4 Responses

 1. 10/24/2016

  […] Find mere inspiration til årets pakkekalender her […]

 2. 11/06/2016

  […] Find mere inspiration til årets pakkekalender her […]

 3. 10/12/2019

  […] SE OGSÅ: Inspiration til pakkekalender […]

 4. 10/04/2020

  […] LÆS OGSÅ: Ophæng til pakkekalender – 24 pakker […]

error: Content is protected !!