Inspiration til pakkekalender ophæng

inspiration til pakkekalender, inspiration til julekalender, inspiration til adventskalender, lav selv pakkekalender, lav selv julekalender, lav selv adventskalender, fabelab julekalender, nordal julekalender, fabelab pakkekalender, julekalender ophæng, pakkekalender ophæng, adventskalender ophæng, alletiders gave, julekalender 2021, pakkekalender 2021, adventskalender 2021, alletiders gave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter inspiration til årets pakkekalender? Hos Alletiders Gave har vi samlet en masse gode bud på pakkekalender ophæng til børneværelset.

Ved juletid er det hyggeligt at julehygge hele december måned. En pakkekalender eller en adventskalender til børnene eller den du elsker er oplagt som forkælelse til den/dem du holder af. En pakkekalender kan sagtens være 24 pakker i en sæk henne i hjørnet, men det kan også være fint og hyggeligt og have en fremtræden plads i hjemmet. Der er en masse hygge i at have en pakkekalender hængende, hvis den ser fin ud.

Herhjemme har vi en pakkekalender med broderi, som er lavet af ældste nulevende generation. Den er gået i arv gennem 3 generationer og den er så fin og hyggelig. Har du lyst til at lave en pakkekalender, der kan bruges, år efter år? Find inspiration og garn hos rito.dk.

Har du ikke en pakkekalender til de 24 gaver, så kan du finde inspiration her, både til den slags du kan købe, men også inspiration til hvordan du selv for lavet ind, eller på anden måde for brugt de 24 pakker som en del af juleindretningen.

 

firm living count down julekalender christmas

Firm Living – Count down Christmas

Dette er Firm Livings nyeste bud på et genanvendelig pakkekalender ophæng. Idéen er at man her spare gavepapiret væk og bruger de fine muleposer igen år efter år. Det er både smart og miljørigtigt. 

Find den hos NordicNest

 

pakkekalender tog træ Paulownia julekalender tog

Paulownia julekalender tog

Fint pakkekalender tog med 12 små døre i lastrummene – på den ene side af toget. og 12 rum mere i den anden side af toget. oplagt til dig der ikke vil have et ophæng på væggen. Overvejer du om lastrummene er store nok? De kan også bruges til små sedler med besked om hvor den næste ledetråd findes. 

Find den hos NordicNest

 

OYOY Living - Regnbue Julekalender ophæng

OYOY pakkekalender ophæng

Smuk regnbue OYOY julekalenderophæng til de 24 eventyrlige små pakker der skal gøre den lange ventetid, til den søde ventetid. OYOYs ophæng består af den smukke OYOY regnbue i 100% organisk bomuld i målene H60 x L50 cm. Herpå findes 24 ringe til de små eventyrlige pakker. 

Find OYOY julekalender ophæng hos Coolshop 

 

firm living julekalender ophæng pakkekalender ophæng genanvendelig mærk grøn

Julekalender ophæng fra Firm Living

Genanvendelig julekalender ophæng fra Firm Living i mørkegrøn canvas med 24 tal og stjerner i guld. Den holdes fast i formen med indbygget metalstænger og er ellers holdt med lommer og et simpelt design. 

Find Julekalender ophæng hos Kids-World

 

firm living julekalender hvid ophæng til pakkekalender

Firm Living pakkekalender – Hvid

Genanvendelig julekalender ophæng fra Firm Living i lys canvas med 24 tal og mørke stjerner. Den holdes fast i formen med indbygget metalstænger og er ellers holdt med lommer og et simpelt design. 

Find den hos NordicNest

 

 

karla boste pakkekalender julekalender

Karla pakkekalender ophæng fra Broste Copenhagen

Karla adventskalenderen fra Broste Copenhagen bringer et raffineret, minimalistisk præg på det festpyntede hus og giver brugeren lidt glæde hver dag før jul. Fremstillet af quiltet bomuld er kalenderen udstyret med 24 små messingløkker, hvorpå der kan hænge håndplukkede vedhæng, slik og andre gaver – en garanteret unik adventskalender.

Find den hos NordicNest

 

Liewood Julekalender, Tuscany Rose

Julekalender fra Liewood med plads til 24 overraskelser i december. En herlig julekalender som man kun kan blive glad af at se på og som kan bruges år efter år.

Find julekalenderen hos Kids-world

 

pakkekalender ophæng Liewood julekalender ophæng genbrug evighedsjulekalender ophæng

Liewood Julekalender, Golden Caramel

Julekalender fra Liewood med plads til 24 overraskelser i december. En herlig julekalender som man kun kan blive glad af at se på og som kan bruges år efter år.

Find julekalenderen hos Kids-world

 

OYOY cirkus julekalender

Flot julekalender med cirkus tema med 24 lommer, hvor du kan gemme små overraskelser til en du holder af. Julekalenderen kan bruges år efter år.

 

Find julekalenderen hos Kids-world

eller

Find den hos NordicNest

 

pakkekalender ophæng Firm Living sand farvet julekalender ophæng dekoration

Firm Living pakkekalender – den lange

Smuk Ferm Living julekalender med 24 tal og stjerner. Ophæng indeholder 24 lommer til de små overraskelser så ventetiden bliver hyggelig og magisk! Enkelt design og fungerer både som julekalender og julepynt. 

Find pakkekalenderen hos Kids-World

eller

Find den hos NordicNest

 

julekalender kasse træ lav selv julekalender små skuffer til kalendergaver alletidersgave

Julekalender skuffer

Et fint skuffedarium med julepynt og 24 små skuffer til hemmelige overraskelser, der kan forsøde den lange ventetid. Lavet i krydsfinér og kan selvfølgelig bruges år efter år. 

Find det hos NordicNest

 

Fabelab Julekalender – Woodland

Herlig julekalender fra Fabelab der kan bruges år efter år. Julekalenderen er tidsløs og kan bruges både til drenge og piger.

Find julekalenderen hos Kids-world

 

Broderi pakkekalender ophæng

Broder en julekalender til dit barn eller barnebarn og være sikker på, at ophænget får en helt særlig plads på børneværelset. Julekalenderen kan bruges år efter år og for at gøre den ekstra personlig, kan du brodere barnets navn på julekalenderen. Der findes et utal af forskellige varianter af broderi pakkekalender. 

Se udvalget af broderi pakkekalendere hos Rito

Stof pakkekalender ophæng

Forkæl en du holder af med denne pakkekalender med 24 små poser. En sød kombination af stof og fleece, er det perfekte sted at gemme på 24 overraskelser.

Find den hos Eurotoys

 

julekalender ophæng julekalender poser til pakkekalender lav selv pakkekalender

Små poser til ophæng af pakkekalender

Lad dette blive året, hvor kreativiteten sprudler i en magisk kreation, som skænker hjemmet både kærlighed og juleglæde! Gem 24 overraskelser i sækkene, og hæng dem fint op med tøjklemmerne!  

Find poserne hos PartyKing

 

 

poser til pakkekalender lav selv julekalender

Gaveposer til pakkekalender

Smarte poser til at lave din helt egen julekalender med. Poserne er lavet i brunt papir og lukkes med et flot kalendertal lavet som klistermærke.
Du kan vælge at bruge poserne som de er, eller du kan dekorere dem med tegninger, små julemænd, glimmerstjerner osv. Kun fantasien sætter grænser.

Find gaveposerne hos Boxdelux

Sølv Rensdyr Julekalender

Lav en julekalender til n du holder af, og pút nogle lækkerier i hver boks. Fra d. 1 til den 24 december vil personen have en lille gave at åbne hver dag.

Find hos Temashop

 

gaveposer julekalender lav selv pakkekalender dekoration

Små huse til årets pakkekalender

24 små (7×11 cm) huse til årets fine pakkekalender. Husene er inkl. gavemærker og klemmer, så husene både kan stå og hænges op. Kan genanvendes år efter år.

Find gavehuse hos Temashop

 

diy pakkekalender ophæng julekalender ophæng lav selv

Lav selv ophæng til pakkekalender

Dette er en kreativ idé til kreative gør det selv mester. Ophæng i kanvas uden detaljer købes og dekorationen står du selv for! På den måde fås et ophæng til julekalender der både er unik og helt personlig. 

Se idéen og hvad du skal bruge hos CC hobby

 

mamamemo julekalender gaveposer pakkekalender

MaMaMeMo Julekalender

Julekalender ophæng består af 24 fine bomuldposer med tallene 1-24, der kan spændes ind i toppen, så nysgerrige ikke kan åbne før tid. En fin julekalender der nemt kan bruges år efter år.

Find Juleklenderen hos Kids-World

 

ophæng til adventskalender ophæng adventspakkekalender

Ophæng til adventskalender

Flot adventskalender ophæng fra Fabelab formet og designet som et honningkagehus. 4 små lommer kan indeholde de fineste små overraskelser der gør julen magisk hver søndag i advent. 

Find adventskalender ophæng hos Kids-World

 

adventskalender ophæng langkilde og søn julekalender nordic way of celebration

Adventskalender ophæng

Genanvendelig anventskalender i vatteret stof og med de yndigste broderier. Adventkalenderen skaber julestemning i hele december måned og hver søndag i advent er der magi i luften, der gør ventetiden inden jul til en spændende tid. 

Find Langkilde & Søn adventskalender hos pindhus

 

pakkekalender indpakning julekalender ophæng

Julekalender ophæng med små vanter

Små, søde vanter, der sidder fast på en snor. Sæt snorens ender fast og få en stemningsfuld julekalender, hvori du kan gemme 24 spændende overraskelser til junior. Kan genbruges år efter år.

Find vanterne hos Jollyroom

 

UNICORN OPHÆNG TIL PAKKEKALENDER

Unicorn pakkekalender ophæng

Skøn lyserød unicorn ophæng til pakkekalender gaver. Lækkert blødt stof ophæng der kan bruges år efter år.

Find det hos Jollyroom

 

pakkekalender ophæng i stof

Pakkekalender ophæng

Julekalender fra Hotex, der er designet som en vægdekoration og fremstillet af blød polyester. Kalenderen har 24 lommer, hvori du kan lægge spændende overraskelser, som dit barn kan nyde i dagene frem til juleaften. Kalenderen er fremstillet af et slidstærkt materiale og kan derfor bruges i mange år.

Find det hos Jollyroom

 

julekalender ophøng julemand genanvendelig pakkekalender ophæng

Julemand pakkekalender 

Julekalender der er designet som en glad julemand med 24 lommer, som du hænger på væggen. Fyld lommerne med sjove overraskelser, som barnet kan få i dagene frem mod juleaften. Kalenderen er fremstillet at slidstærkt materiale, så den kan genbruges i mange december-måneder.

Find den hos Jollyroom

 

pakkekalender indpakning genanvendelig

Lyserød og grønt ophæng til 24 julepakker

Fint ophæng til 24 små overraskelser. Pakkekalenderen er designet som en vægdekoration og fremstillet af blød polyester. Kalenderen har 24 lommer, hvori du kan lægge spændende overraskelser, som dit barn kan nyde i dagene frem til juleaften. Kalenderen er fremstillet af et slidstærkt materiale og kan derfor bruges i mange år.

Find den hos Jollyroom

 

star julekalenderophæng fra Firm Living sort

Firm Living – “star” pakkekalenderophæng

Mørkegrøn ophæng fra Firm Living i stærk kanvas til brug år efter år til at forsøde den lange svære ventetid i december. Og så pynter den også med små gaver og måske en grangren eller en mistelten

Find den hos NordicNest

 

 

SE FLERE: Ophæng til adventskalender

LÆS OGSÅ: Harry Potter julekalender

LÆS OGSÅ: Hama julekalender

 

 

Indlægget Inspiration til pakkekalender ophæng indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops


4 Responses

 1. 10/24/2016

  […] Find mere inspiration til årets pakkekalender her […]

 2. 11/06/2016

  […] Find mere inspiration til årets pakkekalender her […]

 3. 10/12/2019

  […] SE OGSÅ: Inspiration til pakkekalender […]

 4. 10/04/2020

  […] LÆS OGSÅ: Ophæng til pakkekalender – 24 pakker […]

error: Content is protected !!