Inspiration til adventskalender – ophæng adventsgaver

Ved juletid er det hyggeligt at julehygge hele december måned. En pakkekalender eller en adventskalender til børnene eller den du elsker er oplagt som forkælelse til den/dem du holder af. En adventkalender kan sagtens være 4 pakker i en sæk henne i hjørnet, men det kan også være fint og hyggeligt og have dem på en mere fremtrædende plads i hjemmet. Der er en masse hygge i at have en adventskalender hængende, hvis den ser fin ud.

Herhjemme har vi en pakkekalender med broderi, som er lavet af ældste nulevende generation. Den er gået i arv gennem 3 generationer og den er så fin og hyggelig. Har du ikke en adventskalender til de 4 gaver, så kan du finde inspiration her, både til den slags du kan købe, men også inspiration til hvordan du selv for lavet en, eller på anden måde for brugt de 4 pakker som en del af juleindretningen.

Her finder du de bedste bud på ophæng og dekoration til adventsgaver

oyoy ophæng til adventspakker pakkekalender til adventspakker

OYOY ophæng til adventspakker

Er det traditionen at der gives adventspakker? Så skal der kun 4 små ringe og 4 pakker til at pynt dette smukke ophæng fra OYOY. Ophænget er en fin vægdekoration såvel som en plads til gaver og overraskelser.

Find OYOY ophæng til adventspakker her hos Jollyroom

 

LÆS OGSÅ: Ophæng til pakkekalender – 24 pakker

 

Indlægget Inspiration til adventskalender – ophæng adventsgaver indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 10/05/2020

    […] SE OGSÅ: Julekalendere til piger 2020 […]

error: Content is protected !!