Inspiration til adventskalender – ophæng til adventsgaver

ophæng til adventsgaver, ophæng adventspakker, genanvendelig adventskalender, adventskalender i træ, personlig adventskalender med navn, inspiration til adventskalender til børn, inspiration til adventskalender til voksne
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter inspiration til årets pakkekalender? Hos Alletiders Gave har vi samlet inspiration til ophæng til adventsgaver.

Find den rigtige måde at bruge adventsgaver som en del af julepynten. Vi har samlet et par gode idéer til ophæng til adventsgaver.

Ved juletid er det hyggeligt at julehygge hele december måned. En pakkekalender eller en adventskalender til børnene eller den du elsker er oplagt som forkælelse til den/dem du holder af. En adventkalender kan sagtens være 4 pakker i en sæk henne i hjørnet, men det kan også være fint og hyggeligt og have dem på en mere fremtrædende plads i hjemmet. Der er en masse hygge i at have en adventskalender hængende, hvis den ser fin ud.

Herhjemme har vi en pakkekalender med broderi, som er lavet af ældste nulevende generation. Den er gået i arv gennem 3 generationer og den er så fin og hyggelig. Har du ikke en adventskalender til de 4 gaver, så kan du finde inspiration her, både til den slags du kan købe, men også inspiration til hvordan du selv for lavet en, eller på anden måde for brugt de 4 pakker som en del af juleindretningen.

Her finder du de bedste bud på dekoration og ophæng til adventsgaver:

Ferm Living adventskalender sandfarvet

Simpel adventskalender fra Ferm Living der kan bruges år efter år. Adventskalenderen er formet som et hus og på fronten er der 4 lommer, der repræsenterer de 4 søndage i advent. Det er både muligt at lægge gaver i lommerne eller hænge dem fast i en lille hank. Adventskalenderen findes i lys og mørk. 

Find adventskalenderen hos Kids-world

Adventskalender i træ

En hyggelig og personlig adventskalender med plads til 4 adventsgaver. Adventskalenderen er formet som et juletræ. Personliggør den med barnets navn eller kælenavn. 

Lav din personlige adventskalender hos Villavejen

Personlig adventskalender

Hos Alletiders Gave er vi vilde med personlige gaver. Har du det lige som os? Så forkæl en du holder af med denne personlige adventskalender, der kan bruges år efter år. 

Find den hos Villavejen

Store klemmer til ophæng af adventsgaver

Disse klips med tal er fine som adventskalender ved juletid. Du får her 1 sæt som består af 4 klemmer med tallene fra 1 – 4. Simpel ophæng af adventsgaver, der passer ind i ethvert hjem og som i løbet af året kan bruges til andre ting.

Find klemmerne hos Egesgaves Brugskunst

“Julefangst” adventskalender fra Fru Zippe

“Julefangst” er en adventskalender uden nisser, julemænd og andre symboler normalt forbundet med julen. I stedet finder vi et hyggeligt motiv med en ræv på jagt efter kaniner der gemmer sig i deres huler under jorden. I stedet for tal er der i hver hule fra 1 til 4 kaniner. Kalenderen måler ca. 46 * 65 cm. Sættet indeholder hørlærred 10,5B, flora cotton, nål, mønster, 4 ringe og en udførlig vejledning.

Lav selv adventskalender fra Stofgiganten

House Doctor adventskalender

Adventskalender i form af 4 poser som er nummereret 1 – 2 – 3 – 4 så der er gaver til hver søndag i juletiden. De fine hvide poser med sorte tal er fra danske House Doctor. Kurvene kan både hænges op i stroppen, men kan også stå på bordet eller gulvet.

Find adventskalenderen hos Fenomen

Træskilt til adventsgaver

Super fint træskilt fra Ib Laursen der er lavet til at hænge adventspakker. Tallene 1-4 står er malet med hvid skrift og under hvert tal er der et hul hvori snoren på pakken kan bindes fast. Over tallene er der malet små hvide himmelstjerner og et lille juletræ. Skiltet fås i 2 udgaver samt til pakkekalendergaver.

Find træskiltet hos Mosters skur

 

ophæng til adventskalender ophæng adventspakkekalender

Adventkalender fra FABELAB

Flot Fabelab adventskalender i brun, med flotte broderinger i hvid så det ligner et honningkagehus. En sød og dekoratiov adventskalender der gør hver søndag i advent til en magisk tid.

Find adventskalender ophæng hos Kids-World

 

 

LÆS OGSÅ: Ophæng til pakkekalender – 24 pakker

SE OGSÅ: Årets julekalender til børn – drenge og piger

SE OGSÅ: Lav din egen julekalender

SE OGSÅ: Julekalender til voksne – STOR GUIDE

 

Indlægget Inspiration til adventskalender – ophæng adventsgaver indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 10/05/2020

    […] SE OGSÅ: Julekalendere til piger 2020 […]

error: Content is protected !!