Hjemmelavet snaps

Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, hjemmelavet snaps
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Til en god frokost hvad enten anledningen er påske, jul eller noget helt tredje, hører en god snaps. En snaps behøver ikke længere bare være en kedelig  og smagsløs udgave der bare skal skylles ned, prøv med forskellige smage og lav en snaps der kan nydes til maden. Du kan også prøve selv at lave din egen snaps, og overrask med den som gave næste gang du er inviteret på frokost. Når du skal lave din egen kryddersnaps, er det vigtigt du bruger en smagsløs snaps for at opnå det bedste mulige resultat. Vi kan her anbefale dig at benytte den fra Brøndum, da vores erfaring er at det er den der tager bedst imod smag.

Man kan lave snapse med mange forskellige smage, især oplagt er at bruge krydderurter og sensommerbær, men prøv også gerne med gran, lakrids, chili, citrus eller passionsfrugt. Tænk over hvad gavemodtageren godt kan lide, og lav en hjemmelavet snaps der passer lige til ham/hende. Er vedkommende glad for bær, kunne du eksempel med en brombærsnaps.

Hjemmelavet snaps med brombær brombær
250 g brombær
1 spsk. flydende honning
1 flaske Brøndum
1 skive ingefær

Skyl brombær og læg dem i en flaske med honning. Hæld Brøndum over. Lad snapsen trække i én måned med bærrene. Si bærrene fra (disse kan evt. bruges til kage eller marmelade) og lad snapsen trække yderligere en måned, før den er drikkeklar. Er snapsen blevet for stærk ved servering, kan den altid fortyndes med noget ren snaps.

Vi kan helt klart anbefale at springe ud i at lave hjemmelavet snaps som gave, det er så hyggeligt, at lave og det er en anderledes og sjov gave.

Kryddersnaps er oplagt som værtindegave. Hæld snapsen på en fin flaske og dekorer eventuelt med en sløjfe eller andet for at sætte et personligt præg. Man kan mange gange være heldig at finde nogle fine flasker i Søstrene Grene og ellers findes der også flere online butikker der forhandler glasflasker.

Indlægget hjemmelavet snaps indeholder affiliatlinks


1 Response

  1. 10/28/2015

    […] gerne gaven sammen med en hjemmelavet snaps også kaldet kryddersnaps. Vi har tidligere skrevet om hjemmelavet snaps i indlægget […]

error: Content is protected !!