Toilettaske til ham

Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveinspiration, gaveidé, fars dag gave, farsdag gave, toilettaske til mænd, herre toilettaske, toilettaske til herre

Toilettaske er én af de ting der ikke er så spændende at gå ud at købe selv, til gengæld er det en  rigtig god ting at få i gave uanset årstid og anledning.

Kender du en mand som ofte rejser på forretningsrejser, ferie, weekendtur eller blot et par dage væk fra det hele, så er det rart at have en toilettaske hvor det hele kan være samlet. Når man rejser er det ikke altid der er lige meget plads der hvor man indlogerer sig. Det kan derfor det være rart med en toilettaske der er godt organiseret, så det er nemt at overskue. Det kan også være en fordel hvis toilettasken har en krog, så den nemt kan hænges op på enten spejl, knage eller dørhåndtag. Lidt forskellige bud på herretoilettasker:

toilettaske til herre toilettaske til mænd tilettaske mand gave til ham der har alt toilettaske der kan hænge toilettaske sort

 

Reisenthel XL toilettaske

Praktisk indrettet med en lille krog i toppen, således at den kan hænges op. Derudover har den fire mindre lynlåslommer, et stort rum i bunden samt 4 åbne sidelommer og en lille elastik hvori du kan placere en tandbørste eller måske en hårbørste. Derudover medfølger der et lille spejl, som let kan tages af/sættes på ved hjælp af velcro. Mål: 28 x 25 x 10 cm. 

Find Reisenthel XL toilettaske til mænd hos Dubuy

 

 

toilettaske til mænd toilettaske til herrer toilettaske toilet taske mand maskulin toilettaske gave til manden der har alt

Vittorio toilettaske i sort

Døjer du altid med at have plads til alle dine toiletsager, så er denne toilettaske perfekt til dig, for der er nemlig plads til alt hvad du skal bruge. Den har to store lynlås rum med masser plads, og så man kan dele sine ting op. Derudover har den en forlomme til alle småtingene, som skal være hurtigt tilgængeligt. Den er desuden vandtæt, hvis du skulle være så uheldig at spilde vand ud over den, så bliver dine toiletsager ikke våde. Mål: 24x13x17.

Find Vittorio toilettaske til mænd hos Made4Men

north face toilettaske til mænd toilettaske til herrer maskulin toilettaskeNorth Face toilettaske

Praktisk og rummelig. Modellen har et stort rum med lynlåslukning indeni er der en  lille lynlåslomme. Krog til ophængning af tasken og indvendigt spejl. Fed lille taske, der gør noget så usexet som en toilettaske sej! Base Camp Travel Canister er opdateret med et lille spejl, så alverdens eventyrere kan nu også få klaret den halvårlige barbering. Størrelsen gør den også god til at opbevare andet end toiletsager. Brug den også til at organisere og beskytte dit udstyr eller personlige effekter – f.eks. radio, GPS, kompas, førstehjælp, mobiltelefonen og værdigenstande. Materialer: TPE fabric laminate. Detaljer: Daisy chains, indvendig meshlomme og spejl. Størrelse og vægt: 3l, 425 g, mål: 24 cm x 12,5 cm x 12,5 cm. North Face toilettasken findes i flere farver. 

Find North Face toilettasken hos Friluftsland

toilettaske til herre toilettaske til mænd toilettaske i læder toilettaske i skind sort toilettaske 2 rum toilettaske

Toilettaske i sort skind

Døjer du altid med at have plads til alle dine toiletsager, så er denne toilettaske perfekt til dig, for der er nemlig plads til alt hvad du skal bruge. Den har to store lynlås rum med masser plads, og så man kan dele sine ting op. Studio læder toilettaske er lavet af ægte læder og har dobbelt lynlåse, som fører til hvert sit rum. Derudover er der et håndtag på en af siderne og en lynlås udenfor lommerne. Toilettasken i læder til mænd er en populær model. Mål: 27,5 x 11 x 15 cm. 

Find toilettaske i læder hos Made4Men

 

toilettaske zone craft koksgrå toilettaske med rem herre toilettaske gave til bedstefar gave til morfar gaveinspiration mænd

Toilettaske fra Zone Craft

Smart toilettaske i mørk grå filt fra Zone. Toilettasken lukkes med lynlås og har hank så den er nem at bære rundt. En flot og klassisk toilettaske som kan bruges af både herre og damer. Meget minimalistisk toilettaske med et nordisk design og udtryk. Mål: 25 x 15 x 10 cm. 

Find toilettaske i filt hos Fenomen

 

toilettaske til ham toilettaske med striber toilettaske med rem herre toilettaske gave til bedstefar gave til morfar gaveinspiration mænd

Toilettaske til ham

Klassisk toilettaske med striber og et virkelig klassisk design. Klassisk herre toilettaske i sort nylon med grå striber. Toilettasken er nem at tørre af og er delvis vandafvisende. Toilettasken lukkes med lynlås som går helt ned i begge sider, så det er nemt at få fat i taskens indhold. På forsiden er der 2 lommer med lynlås. Mål: 27 x 16 x 9 cm. 

Find toilettaske til herrer hos Fenomen

Indlægget toilettaske til ham indeholder affiliatelinks

Kilde: www.taskeholic.dk

 

 
 
 
 
 

2 Responses

  1. 06/15/2018

    […] Se også: Toilettaske til ham […]

  2. 10/23/2018

    […] LÆS OGSÅ: Toilettasker til herrer […]

error: Content is protected !!