Toilettaske til ham

toilettaske til ham, toilettaske til mænd, sporty toilettaske til mænd, klassisk herre toilettaske, toilettasker til mænd, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveinspiration, gaveidé, fars dag gave, farsdag gave, toilettaske til mænd, herre toilettaske, toilettaske til herre
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En toilettaske til ham er en klassisk gaveide som er oplagt både til jul og fødselsdag.

Toilettaske til ham er én af de ting der ikke er så spændende at gå ud at købe selv, til gengæld er det en  rigtig god ting at få i gave uanset årstid og anledning.

Kender du en mand som ofte rejser på forretningsrejser, ferie, weekendtur eller blot et par dage væk fra det hele, så er det rart at have en toilettaske hvor det hele kan være samlet. Når man rejser er det ikke altid der er lige meget plads der hvor man indlogerer sig. Det kan derfor det være rart med en toilettaske der er godt organiseret, så det er nemt at overskue. Det kan også være en fordel hvis toilettasken har en krog, så den nemt kan hænges op på enten spejl, knage eller dørhåndtag. Lidt forskellige bud på herretoilettasker:

Toilettaske til ham

Still Nordic toilettaske til mænd

Et godt valg både til rejsen og til badeværelset derhjemme. Denne toilettaske er nemlig lavet af 100% kvalitetslæder, der gør den både holdbar ved brug og smuk på hylden. Toilettasken er rummelig med to store rum og en mindre lomme.

Find toilettasken hos Magasin

Njord toilettaske til ham

Lækker og enkel toilettaske lavet i sort kalveskind. Tasken har en perfekt størrelse til, at gavemodtageren kan have alle sine yndlingsprodukter med, når han er afsted på farten.  En tidløs klassiker, der vil følge gavemodtageren det næste lange stykke tid.

Find den hos Made4men

Great hair john toilettaske

Hvis du leder efter en lækker og stilfuld toilettaske, er Great Hair John toilettaske det perfekte valg. En stilfuld taske i ægte læder, der kan indeholde alle toiletartiklerne. Great Hair John toilettaske giver gavemodtageren  muligheden for at tage alle sine ting med sig, når han rejser, da den kan indeholde både tandbørsten, hårbørsten, parfume og resten af ​​de plejeprodukter, han har brug for.

Find den hos Made4men

The North face toilettaske

Fed lille taske, der gør noget så usexet som en toilettaske sej! Base Camp Travel Canister er opdateret med et lille spejl. Størrelsen gør den også god til at opbevare andet end toiletsager. Toilettasken findes i flere flotte farver.

Find den hos Friluftsland

Saddler toilettaske til herre

Enkel toilettaske i nylon og læder. Smart metalkrog indvendigt til ophængning af tasken. Låg med magnetlukning og lynlåslomme på indersiden. Fem netlommer indvendigt, som gør det nemt at holde styr på toiletsagerne.

Find toilettasken hos Magasin

Osprey ultralet toilettaske

Superlet toilettaske på kun 120 gram, og det er vel og mærke inklusiv spejl, 5 seperate rum og en krog til at hænge den op på den nærmeste gren! Osprey Ultralight Washbag Zip er både til friluftsturen, backpackerturen til Østen og forretningsrejsen.

Find den hos Friluftsland

Fjällräven toilettaske 

Alsidig, holdbar taske til udstyr i slidstærkt G-1000 HeavyDuty med dobbelt voksbehandling, der beskytter indholdet mod vand og snavs. Tasken er perfekt til brug som stor toilettaske- Den fås i forskellige farver, så det er nemt at holde styr på tingene. Tasken er udstyret med et hovedrum med en lynlåslomme og to åbne rum. Mål: 19 x 27 x 10 cm.

Find den hos Friluftsland

Herre toilettaske i skind

Meget lækker herre toilettaske i blødt sort læder. Toilettasken har 2 lynlåse og indvendig er der mindre lommer. Mål: ca. 27 x 11 x 15 cm.

Find den hos Fenomen

Toilettaske til mænd

Smart og lækker toilettaske til herre. På ydersiden af tasken er der en lynlås, til opbevaring af mindre ting. Indvendig er der et stort rum, to små lommer på siden og et rum med lynlås. På siden af toilettasken er der en hank så den er let at have med sig rundt. Smart og rummelig herre toilettaske, med plads til alt det nødvendige når man er på tur. Størrelse: ca. 25xH17x10 cm.

Find den hos Fenomen

Sporty toilettaske til mænd

Toilettasken er sort med hvid tekst på forsiden hvor der står “SPORT”, på forsiden er der også en mindre lomme med lynlås med plads til småting. Den fine toilettaske er meget rummelig, med plads til de vigtigste ting at have med på farten. Den fine toilettaske til mænd er let at rengøre og har en perfekt størrelse til rejse eller ture.  Mål: ca. 24 x 16 x 11 cm.

Find den hos Fenomen

Herre toilettaske til mænd

Fin herre toilettaske i oliven / army grøn farve. Toilettasken har krog og hangup funktion, så det er nemt at få fat i indholdet. Toilettasken har plads til det mest nødvendige – der er 2 rum med hhv. lynlås og net, så indholdet holdes på plads. En toilettaske som er god, hvis du travel light. Mål: ca. 24 x 6 x H 16 cm.

Find den hos Fenomen

Victorinox toilettaske

Simpel toilettaske med robust lynlås, perfekt til at holde styr på alle toiletsagerne. Toilettasken findes både i sort og rød. 

Find toilettasken hos Magasin

SE OGSÅ: Toilettaske til hende

SE OGSÅ: 15+ Gin gaveideer til gin entusiasten

SE OGSÅ: Gave til morfar, farfar eller bedstefar

 

Indlægget toilettaske til ham indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 
 
 
 
 

6 Responses

 1. 06/15/2018

  […] Se også: Toilettaske til ham […]

 2. 10/23/2018

  […] LÆS OGSÅ: Toilettasker til herrer […]

 3. 12/03/2020

  […] SE OGSÅ: Toilettaske til ham […]

 4. 12/12/2020

  […] SE OGSÅ: Toilettaske til ham […]

 5. 02/26/2021

  […] SE OGSÅ: Toilettaske til ham […]

 6. 09/20/2021

  […] SE OGSÅ: Toilettaske til ham […]

error: Content is protected !!