Klassisk urboks til ham og hende

klassisk urboks til ham og hende, klassisk urskrin, urboks i gave, sort urboks unisex, urboks i læder, urboks med plads til mange ure, urskrin med plads til mange ure, urboks med plads til 12 ure, smykkeskrin til ure, klassisk gave til ham, klassisk gave til hende
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En urboks er god klassisk gaveide både til ham og hende, som kan skabe glæde mange år fremover.

Er gavemodtageren en ur-samler, men mangler et sted at opbevare urene, så forkæl ham eller hende med en klassisk urboks.

At have flere ure at vælge imellem er efterhånden meget normalt for både mænd og kvinder. For mange er det at have flere ure, det samme som at have flere smykker, hvor man skifte mellem de forskellige ure i forhold til hvad der skal passe til dagens outfit.

Ved du at gavemodtageren drømmer om at udvide sin urkollektion, så vælg en boks der har plads til flere ure end det antal han/hun har nu. Det kun som en fordel, så er der altid plads til man kan ønske sig nogle flere ure så man har noget forskelligt at vælge i mellem.

Klassisk gaveide

Urboks, urskrin eller urkasse – kært barn har mange navne som man siger. Det er en klassisk gaveide ligesom et smykkeskrin, der heller ikke går af mode. En klassisk urboks er både en gave til ham eller hende, uanset om anledningen er konfirmation, studentergilde, fødselsdag eller jule.

Vi har fundet nogle forskellige gode bud på klassiske urbokse som kan bruges både af mænd og kvinder, da de er lavet i et neutralt look. Udvalget består både af mindre urbokse med plads til få ure, rejse urskrin,  urbokse til mange ure osv. Fordelene ved en urboks med plads til flere ure, er at man har alle ure samlet et sted og man har et godt overblik. 

Klassisk urbokse til ham og hende

Gift Company – skrin til 6 ure

Meget flot og elegant urskrin til 6 ure. Skrinet er fremstillet i MDF træ og i højglans sort lakering. Det flotte skrin har glas i låget, så det er muligt at se hvilke ure der er opbevaret i urskrinet. Et god og sikker måde at opbevare dine ure, og det er hurtigt og nemt at veksle mellem forskellige armbåndeure. En god gaveide til ham og hende som elsker ure og som har et bredt udvalg af dem.

Find det hos Fenomen

Klassisk urskrin i læder

 Eksklusiv og stilfuld urboks til opbevaring af armbåndsure. Urboksen er udført i læder med hvide syninger og med glasrude. Dette gør den mere eksklusiv end uræsker i træ. Urboksen har plads til 6 ure.

Find den hos Ditur.dk

Skrin til ure, briller og smykker

Super smart stort smykke, ur og brille skrin i sort kunstlæder og hvide syninger. Fronten er med nøglelås.
Indvendigt har skrinet tre rum til ure med puder til. Derudover er der fire små rum til smykker og et rum med puder til ringe og øreringe.Den anden halvdel af skrinet har tre rum med hvor er der plads til 3 par briller. De skrå indsats kan tages ud, så der er mere plads i rummene.

Find det hos Guldsmed Østergaard

Leanschi rejseetui til 4 ure

Lækker rejseetui i kunstlæder, hvor der er plads til fire ure med diameter op til Ø 50 mm. Der er vedlagt 2 stk. holdere til ure med lænke. Alle ure kan fastgøres i deres rum med elastikker.

Find det hos Guldsmed Østergaard

Klassisk urboks – madagascar træ til 5 ure

Flot og eksklusiv aflang urboks til opbevaring af 5 ure. Urboksen er i ægte makassar træ med flot åre strukturer og blankpoleret overflade. Den er beklædt med blødt sort stof, som passer godt på urene. Hvert rum er med pude, hvor urene kan sidde på. Urboksen er 34 x 13 x 8 cm.

Find den hos Guldsmed Østergaard

Ur display

 Dette flotte display er perfekt til opbevaring og fremvisning af gavemodtagerens ure og passer særligt godt hvis gavemodtageren har et walk in closet. Display er i 2 moduler, og der kan nemt købes 2 eller flere displays og sammensætte dem, som man selv ønsker. Der er mulighed for at opbevare 9 ure, men det kan også sagtens være en kombination af ure og armbånd.

Find det hos Ditur.dk

Urboks i læder med plads til 8 ure

Denne flotte klassiske urboks indeholder plads til hele 8 ure. Urboksen er udført i læder med hvide syninger. Derudover har urboksen rum til smykker og andre accessories.

Find den hos Ditur.dk

Leanschi urrulle

 Klassisk urrulle fra Leanschi med plads til 4 ure. Den flotte urrulle er i brun læder med flot og lækker inderside, der beskytter gavemodtagerens ure. Mål: 22 x 8,5 x 8,5 cm.

Find den hos Ditur.dk

Urboks i lyst træ

Urboks med plads til 5 ure i lyst træ. Træet er af super høj kvalitet og poleret således, at den fremstår skarp og ekstravagant. En klassisk gaveide, som vil passe ind i det moderne hjem.

Find den hos Ditur.dk

Klassisk urboks med 8 ure

Har modtageren flere ure, så er denne urboks helt oplagt og med plads til 8 ure. Denne elegante og solide sorte urboks er i træ.

Find det hos Ditur.dk

Urboks i carbon til 12 ure

Elegant sort urboks både til ham og hende. Urboksen har plads til 12 ure og med glas i låget. En klassisk gave som gavemodtageren kan få glæde af mange år fremover.

Find den hos Ditur.dk

 

Urboks til mange ure

Denne urboks er perfekt til gavemodtageren der har MANGE ure. Der er nemlig plads til 14 ure i boksen. Derudover er der rum til smykker, armbånd og andre accessories. Urboksen er udført i læder med hvide syninger. Urboksen er produceret med ægte glas. 

Find den hos Ditur.dk

SE OGSÅ: Klassiske smykkeskrin

SE OGSÅ: Toilettaske til ham

SE OGSÅ: Toilettaske til hende


Indlægget Klassisk urboks til ham og hende indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!