Giv en lyskæde i gave

lyskæde i gave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvis du bliver inviteret hjem for at se en persons nye bolig, er det ofte en fin gestus at tage en indflyttergave med. Det gælder uanset, om du er blevet inviteret til en indflytterfest, eller om du bare skal på et kort visit til en kop te eller kaffe. Men hvad skal du så overhovedet medbringe som indflyttergave? 

Du kan give et hav af forskellige ting i indflyttergave. De mest almindelige indflyttergaver er ting såsom oplevelser, lækkerier, en gavekurv eller lignende. Men det er ikke det eneste, du kan give i gave. Du kan også vælge en helt anden og mere unik gave såsom en solcellelyskæde.

Ikke nok med at en solcellelyskæde er en hyggelig gave, er det også en energibesparende gave. Overvejer du at købe en solcelle lyskæde som indflyttergave, er der mange gode grunde til at vælge netop denne som din gave. 

Omkostningseffektiv belysning

Den største fordel ved at give en solcellelyskæde i gave er, at det er muligt at hjælpe gavemodtageren med at reducere sine elregninger. Her er det nemlig solstråler, der bliver brugt til at oplyse terrassen eller haven og ikke ens egne penge. Det er derfor en omkostningseffektiv form for belysning.

Kan bruges hele året rundt

En anden fordel ved solcellelyskæder er deres alsidighed og bekvemmelighed. Uanset om de skal bruges som årets julebelysning i haven eller som en permanent udendørs belysning på terrassen, er det muligt at bruge lysene til det. Lyskæderne kan derfor bruges året rundt og hjælpe med at skabe hygge og atmosfære udenfor. Dette er en af de mange grunde til, hvorfor en del boligejere elsker lyskæder.

Nem vedligeholdelse

Solcellelyskæder kræver ikke meget vedligeholdelse. Ikke alene er de lave i omkostninger, men de skal heller ikke slukkes hver aften. Lyskæden skal bare nyde godt af solstrålerne om dagen, hvorefter gavemodtageren kan nyde godt af det smukke lys efter mørkets frembrud. 

Lav miljøbelastning

Derudover er solcellelyskæder forholdsvis miljøvenlige. De er ikke kun yderst effektive, men de bruger også udelukkende ren og naturlig energi, der kommer direkte fra solen. Det betyder et renere miljø for hver enkelt af os.

Ingen stikkontakt er nødvendig

En af de helt store fordele ved solcellelyskæder er, at der ikke skal bruges nogen form for strøm fra en stikkontakt. Det vil altså sige, at det er muligt for gavemodtageren uden problemer at placere lyskæden netop det sted, hvor der er mest brug for den. Dog skal solcellepanelet naturligvis få direkte sollys for at fungere ordentligt.

Hyggeligt og stemningsfuldt

Der er rigtig mange ting, som er smarte ved solcellelyskæder. Men de er skam også rigtig fine og giver en æstetisk værdi til terrassen eller haven. Lyskæder er perfekte til at skabe både hygge og stemning, mens de samtidigt giver lys i mørket. 

Hvis gavemodtageren netop er flyttet i en bolig med enten en have, en terrasse eller en altan, er en eller flere solcellelyskæder en rigtig fin og betænksom indflyttergave. Denne gave kan gives til både mænd og kvinder så længe, at personen har en terrasse, altan eller have.

 

error: Content is protected !!