Påskesweater og påsketøj til voksne og børn

påskesweater til voksne og børn, påskesweater til mænd og kvinder, unisex påskesweater til voksne, påsketøj til voksne, påsketøj til børn, påsketrøje til kvinder, påsketrøje til mænd, påskegaver til voksne, påskegaver til børn, påskepyjamas til børn, påskepyjamas til kvinder, påskepyjamas til mænd, påskepyjamas til mænd, påskesæt til voksne
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Forkæl en du holder af eller dig selv med påsketøj. En påskesweater til børn og voksne er oplagt til påskehygge og årets påskefrokost.

Iført en påskesweater til børn og voksne bliver påsken straks lidt sjovere.

Påske betegner både den jødiske højtid, Pesach, der fejrer jødernes udvandring fra Ægypten, og den vigtigste og ældste kristne højtid, der markerer Jesus’ død og opstandelse.

Idag er det nok ikke så mange der har Jesus i tankerne ved påsketid, ofte handler tankerne mere om nogle samlede fridage, påskeæg og påskefrokoster. Og siden Jesus´død er der da også kommet flere forskellige traditioner til påsken, som f.eks. at lave gækkebreve, æggejagt, besøg af påskeharen, påskeæg, påskefrokoster og den årlige påskebryg, må selvfølgelig ikke glemmes.

Påsken i Danmark fejres i mange danske hjem med en påskefrokost med mange traditionelle påskeretter som lam, æg, laks, sild på bordet, samt øl (gerne den særlige påskeøl) og snaps. I påskedagene bliver der også spist meget chokolade i Danmark – oftest i form af påskeæg i ren chokolade, marcipanæg eller chokoladekurve.

Traditionen med at give påskeæg er forbundet med gækkebrevet, der går helt tilbage til 1600-tallet. En anden hyggelig påsketradition, som praktiseres af mange danske børnefamilier, er at male æg.

Er du inviteret til påskefest hvor udklædning er obligatorisk, så har vi samlet et udvalg af påsketøj til voksne og børn Påsketøj til børn og voksne skaber glæde hele påsken.

Påskesweater voksne

Eggcercise påskesweater

Iklædt denne seje påskesweater bliver årets påskefrokoster meget hyggeligere. Trøjen er med fint påskeprint som man kun kan blive glad af at se på. Det er både muligt at få denne trøje til mænd og kvinder.

Find den gule påsketrøje hos Julesweaters

Den cute påsketrøje

Klassisk påsketrøje i rolige farver der kan bruges år efter år til påskefester eller hygge i hjemmet. Det er både muligt at få denne trøje til mænd og kvinder. Trøjen findes både med gul og grå baggrund.

Find påsketrøjen hos Julesweaters

Unisex påsketrøje

Savner du dette rette påsketøj til den kommende påskefrokost? Så er denne påsketrøje lige sagen, en herlig og humoristisk trøje med påsketema, som man kun kan blive glad af at se på. Trøjen fås både til mænd og kvinder, så er I et par kan få matchende trøjer.

Find trøjen hos Julesweaters

Påskebluse

Gør årets påskefrokost eller påskehygge med familien lidt festligere med en påskebluse i klassiske farver. En trøje der kan bruges år efter år og som findes både til mænd og kvinder.

Find påskeblusen hos Julesweaters

Disco påskesweater

Påskeharen på denne påsketrøje er klar til fest og det bliver du også iklædt den festlige trøje. Det er både muligt at få denne trøje til mænd og kvinder. Trøjen findes både med gul og grøn baggrund.

Find påsketrøjen hos Julesweaters

Påskevest til voksne

Flot farverige påskevest, der kan bruges både af mænd og kvinder. Vesten er lavet efter kvindestørrelser, vi anbefaler derfor kvinder at tage den størrelse de bruger normalt, imens man som mand skal tage en størrelse større end hvad man normalt bruger.

Find vesten hos Julesweaters

Påskepyjamas til børn

Påskepyjamas til børn – påskekylling motiv

Gør årets påske lidt hyggeligere for hele familien og særligt for familien barn eller børn med en flot påskepyjamas. Påskepyjamas i 100% Økologisk GOTS bomuld.

Find den flotte påskepyjamas hos Julesweaters

Påskepyjamas til drenge og piger

Med denne påskepyjamas bliver barnet klar både til årets påskefrokost og til hygge i hjemmet imens årets påskeæg skal indtages. Påskepyjamas i 100% Økologisk GOTS bomuld.

Find sættet hos Julesweaters

Påskepyjamas til voksne

Påskesæt til voksne

Årets påskefrokoster bliver straks lidt sjovere iklædt et flot påskesæt og med dette sæt er der også god plads til al den mad der skal indtages påskefrokosten. Sættet findes både til mænd og kvinder.

Find sættet hos Julesweaters

Påskepyjamas til mænd og kvinder

Bliv klædt på til årets påskefrokost og det årlige påskefoto med dette påskesæt. Påskesæt i 100% Økologisk GOTS bomuld.

Find sættet hos Julesweaters

Påskeslips

Dette påskeslips passer perfekt sammen med en almindelig skjorte og et par bukser. Påskeslipset kommer i guldglitrende design med påskemotiv af filtmateriale forestillende tre farverige æg og en kylling, som sidder i et æg. Slipset tages på med elastikbånd rundt om halsen.

Find påskeslipset hos PartyKing

SE OGSÅ: Påskeæg til voksne 2023

Indlægget Påskesweater og påsketøj til voksne og børn indeholder affilliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!