Påskesweater og påsketøj til voksne og børn

påskesweater til voksne og børn, påskesweater til mænd og kvinder, unisex påskesweater til voksne, påsketøj til voksne, påsketøj til børn, påsketrøje til kvinder, påsketrøje til mænd, påskegaver til voksne, påskegaver til børn, påskepyjamas til børn, påskepyjamas til kvinder, påskepyjamas til mænd, påskepyjamas til mænd, påskesæt til voksne
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Forkæl en du holder af eller dig selv med påsketøj. En påskesweater til børn og voksne er oplagt til påskehygge og årets påskefrokost.

Iført påsketøj til børn og voksne bliver påsken straks lidt sjovere.

Påske betegner både den jødiske højtid, Pesach, der fejrer jødernes udvandring fra Ægypten, og den vigtigste og ældste kristne højtid, der markerer Jesus’ død og opstandelse.

Idag er det nok ikke så mange der har Jesus i tankerne ved påsketid, ofte handler tankerne mere om nogle samlede fridage, påskeæg og påskefrokoster. Og siden Jesus´død er der da også kommet flere forskellige traditioner til påsken, som f.eks. at lave gækkebreve, æggejagt, besøg af påskeharen, påskeæg, påskefrokoster og den årlige påskebryg, må selvfølgelig ikke glemmes.

Påsken i Danmark fejres i mange danske hjem med en påskefrokost med mange traditionelle påskeretter som lam, æg, laks, sild på bordet, samt øl (gerne den særlige påskeøl) og snaps. I påskedagene bliver der også spist meget chokolade i Danmark – oftest i form af påskeæg i ren chokolade, marcipanæg eller chokoladekurve.

Traditionen med at give påskeæg er forbundet med gækkebrevet, der går helt tilbage til 1600-tallet. En anden hyggelig påsketradition, som praktiseres af mange danske børnefamilier, er at male æg.

Er du inviteret til påskefest hvor udklædning er obligatorisk, så har vi samlet et udvalg af påsketøj til voksne og børn Påsketøj til børn og voksne skaber glæde hele påsken.

Påsketøj til voksne

Påsketrøje til voksne

Farverig og sjov påskesweater med motiver af små kyllinger. Den har en komfortabel og flot pasform, der passer til både hende og ham. Påsketrøjen fås i herrestørrelser, men hvis du ønsker en damestørrelse, så vælger du blot en størrelse mindre end din normale størrelse.

Find den hos PartyKing

Påsketrøje Påskehare

Farverig og sjov påsketrøje med motiv af en glad kanin, der stikker ud af et påskeæg. Påskeægget fungerer også som lomme! Den har en komfortabel og flot pasform, der passer til både hende og ham.

Find den hos PartyKing

Påsketrøje Stribet

Sjov påsketrøje med motiver af påskeæg, kaniner, høns og æg i skønne, klare farver. Den har en komfortabel og flot pasform, der passer til både hende og ham.

Find den hos PartyKing

OppoSuits gult jakkesæt

OppoSuits er den diametrale modsætning til normale jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform), og de prydes af sjove, usædvanlige mønstre og farver i et gennemtænkt design. Og dette jakkesæt er perfekt i farven til den kommende påskefrokost.

Find jakkesættet hos PartyKing

Påskepyjamas til voksne

Til påske behøver man ikke udrette mirakler – og der er ingen skam i at tilbringe størstedelen af dagene iført pyjamas. Denne pyjamas er så blød og behagelig, at du vil få lyst til at beholde den på! Her får du en pyjamastrøje og tilhørende bukser med et guldfarvet motiv af harer, påskeæg og sole. Det er både muligt at få denne pyjamas til mænd og kvinder. 

Find sættet hos PartyKing

Påskeslips

Dette påskeslips passer perfekt sammen med en almindelig skjorte og et par bukser. Påskeslipset kommer i guldglitrende design med påskemotiv af filtmateriale forestillende tre farverige æg og en kylling, som sidder i et æg. Slipset tages på med elastikbånd rundt om halsen.

Find påskeslipset hos PartyKing

Påsketøj til børn

Påsketrøje til børn

Når det er tid til den årlige æggejagt, er det vigtigt med den rette påklædning til formålet, så man kan finde så mange påskeæg som muligt! Denne supersøde og farverige trøje vil passe perfekt til påskens sjov og ståhej!

Find den hos PartyKing

Påskepyjamas til børn

Her får du en gul pyjamastrøje med matchende bukser med et sødt påskemotiv af æg, kaniner, kyllinger og sole. Pyjamassen er fremstillet i en superblød og elastisk bomuldsblanding, så barnet kan føle dig godt tilpas, uanset om han eller hun sover eller leger.

Find sættet hos PartyKing

SE OGSÅ: Påskeæg til voksne

Indlægget Påskesweater og påsketøj til voksne og børn indeholder affilliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!