3 seje gadgets til konfirmanden

seje gadget til konfirmanden bluesmart digital kuffert alletidergave gaveinspiration
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Foråret nærmer sig, hvilket er lig med konfirmationer. Er du inviteret til en konfirmation hos én der går op i it og gadgets, så har vi fundet 3 top gadgets som helt sikkert vil hitte hos den kommende konfirmand. Generelt bare en god gaveide til alle som går op i gadgets.

Nomad Wallet – pung med indbygget Iphone oplader

Pung med indbygget oplader alletidersgave

En af de oplagte gaveideer til konfirmanden og som de oftest får flest af er pengegaver. Derfor er en pung hvor pengene kan opbevares også et oplagt bud. Nomad Wallet er en super smart pung som desuden har indbygget oplader til Iphone. Tegnebogen er stilrent designet, fremstillet i ægte læder og har plads til både sedler, kort og et indbygget lightning-kabel. Selve batteriet er placeret som “rygraden” i tegnebogens fold, så det fylder meget lidt, og tegnebogen stadig er tynd og fleksibel. Når mobilens batteri truer med at give op, tager du bare tegnebogen frem, vikler kablet ud og sætter telefonen i. Pris for Nomad wallet er 799,- og kan købes her hos Coolstuff.

 

Pebble Steel Smartwatch

Smartwatch alletidersgave gaveinspiration konfirmationsgave

Hold styr på klokken og hold dig samtidig opdateret med indkommende sms´er, emails, opkald og hver eneste app, der benytter sig af notifikationsfunktionen. Kan kobles til telefonen med Bluetooth. Kompatibel med iPhone og Android. Uret kan arbejde sammen med tusindvis af apps, der kan tælle skridt, måle søvn, fungere som fjernbetjening til din computers medieafspiller, give dig vejbeskrivelser med kort og meget, meget mere. Fordelen ved dette smartwatch er at det kan holde batteri i 5-7 dage af gangen. Uret leveres med en læderrem, det er muligt at tilkøbe stålrem til uret. Pris for Pebble Steel Smartwatch er 1895,- og kan købes her hos Coolstuff.

 

Bluesmart Digital kuffert

image

 

Får konfirmanden en rejse i gave, er en kuffert en oplagt gaveide. Er der ikke de stor krav til kufferten, har både Rejsegear og Carriealong et godt stort udvalg kufferter til enhver smag. Må kufferten gerne kunne lidt mere, så er Bluesmart Digital kuffert løsningen. Den smarteste kuffert du nogensinde har set. Godkendt som kabinekuffert på de fleste fly. Indbygget digital vægt. Låses via din smartphone (låsen er TSA godkendt). Se kuffertens position på din smartphone ved hjælp af GPS. Ladestation til smartphones, tabletter og andet USB-grej. Lettilgængeligt rum til f.eks. en bærbar computer. Appen advarer dig, hvis du glemmer kufferten. To USB-porte til opladning af f.eks. smartphone. Kompatibel med både iOS og Android. Mål: 56 x 35,5 x 23 cm. Volume: 34 L. Prisen for Bluesmart Digital kuffert er 3199,- og kan købes her hos Coolstuff.dk.

Indlægget 3 seje gadgets til konfirmanden indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!