Star wars gaver

star wars gaver, gave til star wars fan, star wars figur, star wars ny fil, star wars lampe, star wars bordlampe, star wars droide, star wars badekåbe, star wars strømper, star wars t-shirt, star wars boxershorts, star wars badekåde, star wars lego, star wars gave, star wars kostume til voksne, star wars kostume til børn, star wars minutur, star wars sutsko, star wars slippers, star wars kagedåse, star wars krus, star wars kop, star wars toastmaskine, star wars popcornmaskine, star wars vækkeur, gave til ham, gave til teenager, gave til barn, gave til bror, gave til onkel, gave til far, julegaver til alle, star wars julegave, alletiders gave, gaveinspiration

Er gavemodtageren en der man bare ikke kan få nok af Star Wars og som med spænding ser frem til den nye Star Wars film, så er Star Wars gaver nok også noget af det der der står højest på ønskesedlen.

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkommer den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jeddi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

Hos Alletiders Gave har vi samlet lidt populære Star Wars gaver frem:

Star Wars DIY-figurer

Hvis gavemodtageren har set Star Wars, drømmer han/hun garanteret om at eje sin helt egen Millenium Falcon. Takket være disse superdetaljerede stålmodeller kan han/hun selv bygge en.

Hvis gavemodtageren skulle bygge Dødsstjernen fra Star Wars i virkeligheden, ville det blive et dyrt projekt. Et hold økonomer har regnet ud, at det rundt regnet vil komme til at koste 852 000 000 000 000 000 dollars – og det er kun for stålet. Sikke et held at Coolstuff har en gruppe Star Wars-figurer i stål, som er betydeligt billigere.

Det drejer sig om en gruppe forskellige figurer, der er kendt fra de seks film. Delene trykker man ud af to stålark, og derefter skal de rigtige tapper sættes ind i de rigtige huller. Modellen indeholder mange dele, og nogle af dem skal bøjes, og andre skal bukkes – men så længe man er interesseret i at bygge det selv, skal man nok klare det uden hjælp fra sin jedimester.

Find Star Wars DIY-figurer hos Coolstuff

Star Wars lampe

Man skulle jo tro, at slaget om herredømmet over galaksen hovedsageligt foregår i mørke, men der er også brug for lys i en fjern, fjern galakse! Og så skal det ikke bare være lyset fra et eller andet lyssværd, men derimod fra lamper. Det er altså på tide at tænde Look-ALite – den episk smarte lampe, som er formet som favoritkaraktererne fra Star Wars!

Med Look-ALite bruger gavemodtageren kraften til at gøre selv den mørke side lidt lysere. Lampen spreder et blødt lys og er meget velegnet som natlampe. Look-ALite er nem at flytte rundt med, selv til galaksens dunklere hjørner, da den kan drives af både batterier og via et Micro USB-kabel.

Og hvem kunne i øvrigt have forudset, at stormtrooperens hjelm ville være så velegnet som lampeskærm?

Find Star Wars lampe hos Coolstuff

Star Wars BB-9E by Sphero Appstyret Droid

Der er noget nyt, der forstyrrer Kraften! Fra filmen The Last Jedi kommer den skræmmende First Order astromech-droid BB-9E. Den her lille skurk er specialist i at reparere og vedligeholde rumskibe, og foretrækker galaksens mørke side! Man styrer Star Wars-robotten med telefonen – opdag galaksen sammen med BB-9E!

Ved hjælp af holografisk simulering og forskellige indstillinger i appen holder du BB-9E på toppen, følg med, når den udforsker verden på egen hånd, styr selv BB-9E’s bevægelser, eller se de holografiske optagelser! BB-9E kan interagere med de andre appstyrede Sphero Star Wars-robotter BB-8 og R2-D2, og hvis du ser Star Wars-film sammen med droiden, vil du se, hvordan den reagerer på filmsekvenserne! Og ved du hvad? Det her er droiden, der leder efter dig!

Find Star Wars droide hos Coolstuff

Star Wars tøj

Darth Vader badekåbe – Darth Vader bærer sin karakteristiske dragt, fordi han faldt i en vulkan, da han var ung. Du derimod kan bære hans kåbe efter at have ligget i et badekar. Vi nævner ikke, hvem af jer der fik den bedste deal. Så und dig selv at mærke en del af Darth Vaders tunge pondus, når du vandrer gennem den lokale svømmehal med det sorte tøj flagrende efter dig. Forsøg bare at undgå at lave kvælningsfagter til folk ved at forme hånden som en klo i luften. Det ser ikke så sejt ud, hvis det ikke fungerer. Darth’s flotte badekåbe er fremstillet af 100% polyester og er et officielt Star Wars-produkt. Så der er ingen risiko for, at Bobba Fett eller en masse stormtropper vælter ind i din lejlighed og anklager dig for at have en piratkopi. Find Star Wars badekåbe hos Coolstuff.

Star Wars gaver

Men udvalget af Star wars gaver er enormt, hos Coolstuff har de samlet mange populære Star Wars ting, som den ultimative Star Wars fan ikke må undvære i sin samling som f.eks. Star Wars krus, Star Wars sutsko, Star Wars minutur, Star Wars kagedåser, Star Wars vækkeur, Star Wars kostumer til voksne og børn og meget, meget mere.

Se det kæmpe udvalg af Star Wars ting hos Coolstuff

Indlægget Star Wars gaver indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

error: Content is protected !!