Star wars gaver til voksne

star wars gaver, gave til star wars fan, star wars figur, star wars ny fil, star wars lampe, star wars bordlampe, star wars droide, star wars badekåbe, star wars strømper, star wars t-shirt, star wars boxershorts, star wars badekåde, star wars lego, star wars gave, star wars kostume til voksne, star wars kostume til børn, star wars minutur, star wars sutsko, star wars slippers, star wars kagedåse, star wars krus, star wars kop, star wars toastmaskine, star wars popcornmaskine, star wars vækkeur, gave til ham, gave til teenager, gave til barn, gave til bror, gave til onkel, gave til far, julegaver til alle, star wars julegave, alletiders gave, gaveinspiration

Er gavemodtageren en der man bare ikke kan få nok af Star Wars?

Så er Star Wars gaver nok også noget af det der der står højest på ønskesedlen.

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkommer den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jeddi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

Hos Alletiders Gave har vi samlet lidt populære Star Wars gaver frem:

Star wars armeskiftende kop

Varmeskiftende kop til enhver Star wars fan. Koppen er perfekt til både varme og kolde drikke. Og skifter farver når der kommer varme ned i koppen.

Find den hos Coolshop

Star Wars Jedi Hjemmesko

I disse hjemmesko bliver du lige så stilsikker som en off-duty Jedi, og det vil du selvfølgelig gerne være! Brug dem derhjemme, i svømmehallen, når du skal hente avisen eller på arbejdet. Uanset hvor du har dine Jedi-hjemmesko på, så kan du være sikker på, at kraften er med dig. Du kan også være sikker på, at du står meget stabilt på jorden, da hjemmeskoene har en skridsikker sål, som giver skoene et sikkert greb.

Find dem hos Coolstuff

Star Wars t-shirt

Sort og blå Darth Vader t-shirt med den Darth Vader på forsiden med ordene “Who’s your daddy”. Darth Vader trøjen er en minimalisktisk udgave af den seje Darth Vader.

Find den hos Merchshark

Star Wars Death Star Dobbeltsidet Puslespil

Læg puslebrikkerne til rumimperiets mest kraftfulde rumstation, der modstår rebellerne! Dette runde puslespil med 1000 brikker er dobbeltsidet: den ene side repræsenterer Dødsstjernen II, og den anden side består af nøjagtige tegninger af rumstationen.

Find det hos Coolstuff

Stormtrooper Mini Bluetooth Højtaler

Stormtrooper-formet Bluetooth-højttaler som er lommeformet og nem at have med på farten. Højtaleren kan holde batteri i op til 4 timer. Den indbyggede mikrofon giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald.

Find den hos Temashop

Star Wars 3D lampe

Denne 3D lampe er lavet af et optisk fladt akryl panel med laserindgravering, som i sidste ende giver en fantastisk 3D visuel effekt. Denne Star Wars natlampe har et medfølgende USB-stik, der kan bruges til at oplade lampen.

Find den hos Merchshark

Star Wars Darth Vader morgenkåbe

Darth’s flotte badekåbe er fremstillet af 100% polyester og er et officielt Star Wars-produkt. Den er one size, men da den er temmelig stor, passer den bedst til en mand mellem M og XL.

Find den hos Coolstuff

Star Wars Stormtrooper spejl

Den perfekte gave til dedikerede Star Wars-fans af enhver alder. Passer ind i alle rum om det så er værelset, entreen, soveværelset, badeværelset mm. Spejlet leveres med redskaber til vægmontering og måler ca. 35 cm i højden.

Find det hos Temashop

Polaroid now – Star Wars Mandalorian Kamera

Polaroid Now lader dig fokusere på øjeblikket her og nu, mens den nye teknologi gør resten. Nemt at tage billeder med One-Step. Kamerat er yderst robust og har fokus fra helt ned til 0,6 m og op til uendelig.

Find det hos Coolshop

LEGO Star Wars – Boba Fetts Hjelm(75277)

Dette LEGO star war sæt med Boba Fetts Hjelm er en oplagt gave til gavemodtageren der er begejstret for Boba Fett eller som samler på Star Wars Gadgets.

Find den hos Coolshop

Stormtrooper supreme maske

Masken er lavet af en førsteklasses plastic. Denne replika i form af en officielt licenseret Star Wars-stormtrooperhjelm er det perfekte tilbehør til alle, der er fans af “Star Wars”-filmene. Stormtrooperne er soldater i det galaktiske imperium, og deres hvide plastichjelme skaber respekt hos alle andre i galaksen. De er trænet af den kejserlige flåde, og deres legioner er dybt loyale over for kejser Palpatine. One size (voksenstørrelse).

Find den hos Partyking

LEGO Star Wars – Millennium Falcon (lego 7965)

Et samlerobjekt. Den helt nye LEGO Millennium Falcon er taget direkte fra flugtscenen i Star Wars Episode IV: A New Hope. Den har fantastiske detaljer, såsom dækplader der kan åbnes og giver et kig til de mange detaljer i fartøjet, dobbelte knipsemissiler, roterende firdobbelte laserkanoner og et aftageligt cockpitglas. Indeholder Han Solo, Luke Skywalker, Chewbacca, Ben Kenobi, prinsesse Leia Organa og Darth Vader. Kan du ændre begivenhedernes gang og hjælpe Ben Kenobi med at besejre sin onde nemesis fra den mørke side?

Find det hos Coolshop

SE OGSÅ: 30+ Harry Potter gaveideer

SE OGSÅ: 15+ Friends gaveideer

SE OGSÅ: Star Wars kostumer til voksne

 

Indlægget Star Wars gaver indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

error: Content is protected !!