15+ Friends gaveideer

friends gaveideer, friends gaver, friends julegaver, friends gadget, friends julegaver, friends merchandise, venner gaveideer, venner gaver, venner julegaver, gave til venner fan, gave til friends fan, gaveide til teenager, gaveideer til teenage dreng, gaveideer til teenage piger

Er gavemodtageren helt skudt i de 6 venner fra komedieserien Friends?

Friends gaveideer består af en masse forskellige Friends gadgets, som er oplagt til fødselsdag, pakkeleg, julegave eller bare fordi…

I perioden 1995-2005 kunne man følge med i komedieserien Friends og Monica, Chandler, Ross, Rachel, Phoebe og Joeys eventyr på Manhattan. Og selvom det er 15 år siden at filmoptagelserne stoppede og de 6 venner gik hver til sit, så er serien stadig utrolig populær. Serien er da også blevet genudsendt flere gange hen over de seneste 15 år. 

Serien fokuserer på daglige ting som kærester, arbejde og irriterende familiemedlemmer. Serien er i dag en smule politisk ukorrekt, men stadig værd at se, simpelthen fordi de seks hovedpersoner meget hurtigt bliver ens egne venner. Man lærer dem godt at kende i de ti år, og når serien slutter, står man virkelig med følelsen af at have haft et langt venskab med en gruppe mennesker, man nu ikke ser længere.

Forkæl dig selv eller en du holder af med en eller flere af disse Friends gaveideer:

Friends gaveideer

Friends plakat

Friends serien har været et hit i alle aldersgrupper i mange år! Citatplakat har på bedste vis skabt en plakat med alle de bedste og sjoveste citater fra serien.

Find den hos Citatplakat

Friends dvd-boks

Indeholder alle 236 afsnit af den populære TV-serie. Den komplette samling af den Emmy-vindende TV-serie “Friends” med Matthew Perry (Chandler), Matt LeBlanc (Joey), Courtney Cox-Arquette (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Jennifer Aniston (Rachel), og David Schwimmer (Ross). 

Find den hos Gucca

Friends kagedåse

Forkæl gavemodtageren med en Friends kagedåse fyldt med småkager (småkagerne skal du selv bage). Kagebøtten er lavet i glas og med Central Perk skrevet på fronten. 

Find den hos Coolshop

Friends We Were On A Break Rejsekop

Tag Friends med på farten, med denne Friends rejsekop. deel til rejsen og giver et smil på læben med det kendte citat fra Ross “We were on a break” i den ikoniske ramme fra Monicas lejlighed.

Find den hos Temashop

Friends kop

Kombiner julekalenderen med en Friends kop, perfekt uanset hvad der yndlingsdrikken. På fronten står “Friend Forever” i den ikoniske, øjeblikkeligt genkendelige skrifttype fra den enormr populære serie “Friends”.

Find den hos Temashop

Friends julepynt

Forkæl samtidig gavemodtageren med dette dekorationssæt. Perfekt til fejringen af højtider uanset om du er begejstret for jul, Hanukkah eller lignende.

Find sættet hos Temashop

Trivial Pursuit Friends

Spillet indeholder hundrede kort med i alt 600 spørgsmål, som strækker sig cirka fra det øjeblik, hvor replikken “There’s nothing to tell!” falder i det allerførste afsnit og hele vejen frem til det øjeblik, hvor vennerne går ud af Monicas lejlighed for sidste gang.

Find det hos Coolstuff

Friends Monopoly

Klassisk brætspil møder kultserie i denne underholdende Venner-version af Monopoly! Spil som en af de seks venner, svar på spørgsmål, som vedrører serien og vis hvilke felter du ejer ved at anbringe Central Perk-sofaer i stedet for hoteller!

Find spillet hos Coolstuff

Friends puslespil

Blandt de detaljerede illustrationer gemmer sig klassiske situationer, herunder en kikset danserutine, et lidt spontant Vegas-bryllup og en kalkun klædt i fez og solbriller. Puslespillet involverer de seks venner i mange forskellige situationer sammen med blandt andet Mike, Gunther og Chandlers far. Og når vi ser Janice med hænderne i luften, kan vi virkelig høre hendes “OH. MY. GOD. “-ekko gennem stuen!

Find det hos Coolstuff

Joey dosen’t share food! plakat

Serien man bare ikke kan få nok af, nemlig Friends.  Serien er kendt for flere citater og særligt Joeys ord glemmer de færreste: Joey dosen’t share food! Kender du også en der er ikke deler sin mad, så er denne plakat helt oplagt.

Find plakaten hos Citatplakat

Friends paraply

Når paraplyen bliver våd, ændrer det fine New York skyline-tryk farve. Når paraplyen tørrer, bliver skylinen den oprindelige farve igen, så du kan nyde transformationen gang på gang!Denne paraply kan lyse selv de dystreste dage op, og gøre en regnvejrsdag lidt bedre. 

Find den hos Coolshop

Friends Central Perk Trådløs Oplader

Denne trådløse oplader er en god gave især til alle, der er fan af Friends og leveres i fin gaveæske med flersprogede instruktioner. Usb kabel medfølger.

Find den hos Temashop

Friends Joey Doesn’t Share Food Forklæde

Det perfekte forklæde til gavemodtageren der både er stærkt begejstret for Friends og elsker at bruge tid i køkkenet. Et forklæde med nogle af Joeys mest kendte citater.

Find det hos Temashop

Friends Central Perk Indkøbsnet

Skønt Friends indkøbsnet med Central Perk printet på den ene side og Friends på den anden. Kan bruges til flere formål.

Find det hos Temashop

Friends Trivia Quiz

Arbejder Chandler virkelig som “transpondster”? Giv din venner en udfordring i dette sjove Friends-quiz og svar på spørgsmål om alt, som vedrører den kulterklærede TV-serie Venner! Spørgespillet indeholder hundrede spørgsmål i to sværhedsgrader: er du en ægte Super Fan, der klarer de allersværeste?

Find det hos Coolstuff

Friends Spillekort

Saml dine venner til en aften med kortspil! Disse sjovt illustrerede spillekort fører tankerne hen til serien Friends og passer perfekt til spilleaftenen. Kortleg med 54 kort hvoraf to jokere – er du klar til en omgang poker?

Find spillekortene hos Coolstuff

SE OGSÅ: 30+ Harry Potter gaveideer

SE OGSÅ: Star wars gaver

Indlægget 15+ Friends gaveideer indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

1 Response

  1. 12/08/2020

    […] SE OGSÅ: 15+ Friends gaveideer […]

error: Content is protected !!