25+ Pippi Langstrømpe gaveideer til børn

Pippi Langstrømpe gaveideer til børn, pippi langstrømpe legetøj, pippi langstrømpe tasker til børn, pippi langstrømpe gaver til børn, pippi langstrømpe julegaver til børn, pippi langstrømpe kuffert til børn, pippi langstrømpe krus, pippi langstrømpe ting til børn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Pippi Langstrømpe er populær blandt mange børn og voksne. Her på Alletiders Gave har vi samlet en masse Pippi Langstrømpe gaveideer.

Er du inviteret til Pippi Langstrømpe fødselsdag og savner inspiration til Pippi Langstrømpe gaveideer? Eller vil du kæle din lille Pippi Langstrømpe fan?

Pippi Langstrømpe er nok den mest kendte af Astrid Lindgrens børnebogsfigurer, og bøgerne om Pippi er oversat til ca. 90 sprog. Den første bog udkom i 1945. Siden er der udkommet yderligere ca. 14 bøger om Pippi Langstrømpe.

Da de første bøger udkom i 40erne, herskede der andre normer for god opførsel end i dag. Bøgerne om Pippi Langstrømpe, som bor alene i en villa uden sin mor og far og som gør, hvad hun har lyst til, var usædvanlige på den tid.

Pippi Langstrømpe har røde, strittende fletninger, fregner, lommen fuld af guldpenge og er verdens stærkeste pige, der blandt andet kan løfte sin egen hest. Med sig har hun altid aben Hr. Nilsson.

Pippi Langstrømpe gaveideer

Pippi Langstrømpe gaveideer er en samling af skønne gaveideer til børn:

Pippi Langstrømpe gaveideer til børn, pippi langstrømpe legetøj, pippi langstrømpe tasker til børn, pippi langstrømpe gaver til børn, pippi langstrømpe julegaver til børn, pippi langstrømpe kuffert til børn, pippi langstrømpe krus, pippi langstrømpe ting til børn

Pippi Langstrømpe krus

Enhver Pippi Langstrømpe fan bør have sit eget Pippi Langstrømpe krus. Hos Legebutikken finder du et større udvalg af Pippi Langstrømpe krus – et til enhver smag.

Se udvalget af Pippi Langstrømpe krus hos Legebutikken

Bogen om Pippi Langstrømpe

Pippi Langstrømpe er et højst mærkværdigt barn. Det synes de voksne i hvert fald. Men hun er Tommy og Annikas bedste og sjoveste ven. Hun har rødt har, er verdens stærkeste pige, og bor alene i Villa Villekulla med sin hest, sin abe og sin taske fuld af guldmønter. Astrid Lindgren skrev historierne om Pippi til sin datter Karin, som fik dem i fødselsdagsgave, da hun blev 10 år. Bogen ukom første gang i 1945, og i dag er Pippi verdensberømt.

Find bogen hos Gucca

Pippi Langstrømpe kuffert til børn

En skøn gaveide der både kan bruges til leg og opbevaring. Denne Pippi-kuffert har billeder af Pippi Langstrømpe på ydersiden og tekster og billeder fra de klassiske Pippi-bøger på indersiden. Kufferten er fremstillet af pap med detaljer af træ og metal (nikkelfrit stål).

Find kufferten hos Eurotoys

Hr. Nilsson bamse

Man kan ikke sige Pippi Langstrømpe uden også at sige Hr. Nilsson. Enhver Pippi Langstrømpe fan skal selvfølgelig have sin egen Hr. Nilsson udgave, her som bamse, der kan bruges til leg og som sovekammerat.

Find bamsen hos Eurotoys

Pippi Langstrømpe perlesæt

Med denne gaveide er lagt op til flere timers hygge og koncentration. Læg og dan fine motiver af Pippi, Lilla Gubben og hr. Nilsson. Indeholder 2.000 perler, 2 store stiftplader og mønsterkort i farve.

Find perlesættet hos Eurotoys

Pippi Langstrømpe kostume

Tænk sig, at kunne klæde sig ud og virkelig blive Pippi Langstrømpe!  Hold da op hvor sjovt – nu kan alle børn få lov til at føle sig som verdens stærkeste pige! Med dette tøj ser man ud som Pippi gør i originalillustrationerne af Ingrid Vang Nymann.

Find kostumet hos Eurotoys

Pippi Langstrømpe støvler

Fuldend kostumet med disse Pippi støvler. Her er Pippis støvler i blød legeversion med rigtig meget plads til at vifte med tæerne. Med trykt snøring og trikot-muffediser er de meget lette at tage af og på – helt uden hjælp. Skridbeskyttelsen på undersiden gør at man trygt kan hoppe rundt og lege i dem uden at glide.

Find dem hos Eurotoys

Pippi langstrømpe børneparyk

Paryk fra Pippi Langstrømpe – en sjov, rød paryk, som har to fletninger, der står ud fra hovedet, præcis som Pippi Langstrømpes. Parykken er elastisk, hvilket sikrer, at den passer de fleste børn. Perfekt til mange timers leg i hjemmet. 

Find parykken hos Jollyroom

Pippi Langstrømpe forklæde

Et skønt forklæde med motiv af Pippi Langstrømpe. Med dette farverige forklæde kan dit barn beskytte sit tøj, mens det hjælper til i køkkenet. Forklædet har røde kantebånd og et bindebånd, tre lommer og et herligt mønster af Pippi,

Find forklædet hos Jollyroom

Pippi Langstrømpe dukkehus

Dukkehuset ”Villa Villekulla” er et skønt dukkehus, som forestiller Pippi Langstrømpes hus, Villa Villekulla. Huset er udstyret med en trappe og en stige, og desuden medfølger en plade med tryk, der forestiller Pippis have. Huset kan derudover indrettes med de medfølgende klistermærker, som bl.a. forestiller gardiner, malerier samt et komfur. Obs! Figurer og møbler købes seperat.

Find det hos Jollyroom

Pippi Langstrømpe børnekuffert

Vil barnet ud i verden lige som Pippi Langstrømpe? Dette er en gul Pippirejsetaske på hjul med plads til alt hvad barnet behøver for et eventyr! Den er tilpas stor til en lille som gerne vil rulle selv, og hvis barnet bliver for træt, kan en voksen bære den som en rygsæk ved hjælp af skulderremmen. Tasken har et stort rum og to mindre samt et navneskilt på bagsiden. Kufferten findes også i lyserød.

Find kufferten hos Eurotoys

Pippi Langstrømpe legetelt

Et legetelt er en succes hos alle børn. Dette legetelt er formet som Pippis hus. Leg fjollede Pippi-lege eller find favorithistorien frem og hyg jer lidt i det lille hus! Gå ind og ud gennem stofdøren eller rul den op og fastgør den med båndene. Du kan også rulle gardinerne op i de tre vinduer. Legehuset har også et gulv af stof. Villa Villekulla som legetelt er en succes både i børneværelset og i haven – måske et gemmested når barnet leger gemmeleg? Pippiteltet er nemt at sætte op og tage ned.

Find Pippi teltet hos Eurotoys

Pippi Langstrømpe Tingfinder brætspil

Det er god idé at være vågen og planlægge sin rute mellem Pippis ting, så du undgår lange omveje. På din vej igennem Pippis verden, skal du samle de ting, som du kommer forbi, og som passer på din samleplade. Den spiller, der først får samlet alle tingene på sin samleplade, vinder spillet.

Find spillet hos Gucca

Pippi Langstrømpe taledukke

Den bløde Pippidukke siger 11 sjove Pippicitater, når du trykker hende på maven. Hun taler 6 sprog: svensk, norsk, dansk, finsk, engelsk og tysk, og du kan nemt skifte sprog via en regulering på taleværket i dukkens ryg. Taledukken er 40 cm lang, blød og krammevenlig og tager gerne med på tingfinder-jagt og andre skøre eventyr!

Find dukken hos Eurotoys

Pippi Langstrømpe bæltetaske

Bæltetaske til børn med Pippi Langstrømpe motiv. Kan også bæres over skuldrene. Tasken har et lynlås monteret rum på bagsiden, perfekt til opbevaring af værdigenstande i.

Find bæltetasken hos KidsDreamStore

Pippi Langstrømpe balance puslespil

Med dette sjove balancelegetøj af træ kan Pippi bære alt hvad hun støder på. Stabl sammen – se hvor mange stykker du kan balancere med inden det vælter. Indeholder 12 stykker af træ, som er lige så sjove at lege med frit som at balancere med.

Find det hos Eurotoys

Pippi Langstrømpe rygsæk

Tag afsted på nye eventyr med Pippi Langstrømpe på ryggen. Rygsækken består af et stort rum og en mindre frontlomme, der begge åbnes og lukkes med lynlås. På siden af tasken er der et lille rum til drikkedunken, mens der i det store rum er plads til både bøger, madkasse, eller legetøj.

Find tasken hos Eurotoys

Pippi Langstrømpe kæphest til børn

Med denne Pippi Langstrømpe til hest er der lagt op til flere timers leg i hjemmet. Kæphesten kan både bruges ind og ude og må ikke mangle når den lille Pippi Langstrømpe fan drager på eventyr. 

Find kæphesten hos KidsDreamStore

Pippi Langstrømpe dejskraber til børn

Har du et barn der elsker at hjælpe til i køkkenet? Kombiner interessen for køkkenet og Pippi Langstrømpe. Med denne herlige dejskraber kan dit barn let hjælpe til i køkkenet. Det runde skaft i træ er let at holde om, og det farverige silikoneblad gør bagningen til en leg.

Find Pippi dejskraber hos Jollyroom

Pippi Langstrømpe madkasse

En fin madkasse fra Pippi Langstrømpe. Madkassen er praktisk og kan både rumme frokost og mindre mellemmåltider. Madkassen er oplagt til børnehave, skole eller til når I skal på udflugt. 

Find madkassen hos Jollyroom

Pippi Langstrømpe toilettaske

Forkæl den lille Pippi Langstrømpe fan med en fin toilettaske fra Pippi Langstrømpe. Toilettasken er fremstillet i et holdbart materiale og har plads til toiletartikler samt andre mindre ting.

Find toilettasken hos Eurotoys

Pippi Langstrømpe ipad cover

Pippi Langstrømpe IPad-cover i klare skønne farver. Coveret åbnes og lukkes med lynlås og på forsiden, er der et motiv af Pippi, Annika og Tommy, der rider på Lille Gubben.

Find Pippi coveret hos Jollyroom

Pippi Langstrømpe penalhus

Forkæl den lille Pippi Langstrømpe fan med et flot penalhus, der både kan bruges hjemme og til skolebrug. Penalhuset er fyldt med indhold og dermed klart til brug. 

Find penalhuset hos Jollyroom

Pippi Langstrømpe og Lilla Gubben figursæt

Pippi Langstrømpe figur er perfekt til leg i hjemmet. Pippi og Lilla Gubben er 2 forskellige figurer, og stegepanden kan tages af og på.

Find figursættet hos KidsDreamStore

Pippi Langstrømpe melamin service sæt til børn

Super sødt spisesæt med flotte motiver fra Pipi Langstrømpe universet, som vil gøre ethvert måltid lidt sjovere for børnene. Dette spisesæt er en perfekt start til når den lille skal til at begynde at spise selv. Spisesættet er lavet af melaminharpiks (BPA-frit) som både er praktisk, slidstærkt og er helt essentielt til hverdag, picnics og meget mere. En oplagt gaveide til barnedåb, navngivningsfesten, fødselsdage eller jul.

Find det hos Gucca

Pippi Langstrømpe stempelsæt

Stempelsættet indeholder en stempelpude og fire forskellige stempler med motiv af Pippi Langstrømpe og hendes venner. Perfekt til Pippi-elskere!

Find sættet hos Jollyroom

Pippi Langstrømpe paraply

Forkæl barnet med sin helt egen Pippi-paraply til regnfulde dage. Med sjove mønstre og glade farver kvikker denne børneparaply op på hvilken som helst regnfuld dag.

Fin paraplyen hos Eurotoys

SE OGSÅ: Mumitroldene gaveideer til børn og barnlige sjæle

SE OGSÅ: Rasmus Klump gaveideer

SE OGSÅ: H.C. Andersen gaveideer til børn og voksne

Indlægget 25+ Pippi Langstrømpe gaveideer til børn indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!